Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрите приложения в дадена сфера

Tyson_32

Препоръчан отговор

току-що, цър-вул написа:

Ами, нормално е - след Win+Print, трябва да реализираш в друго приложение картинката от буфера, пък друго приложение за анотации, пък друго приложение....

само print вкарва в буфера и му трябва paint

win+print, прави снимка на екрана и записва в картини \екранни снимки

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 5 минути, цър-вул написа:

Ако няма тестово сравнителен анализ, няма как да се каже "Те т'ва е по-добро защото..."

Е то лично на мен не ми трябва сравнителен анализ, защото така или иначе с годините съм преценил, кое е най-доброто за мен така или иначе и никакъв такъв анализ не би ми променил решението. Това имах предвид. Аз нямам претенции, че е най-доброто, дал съм най-доброто за мен. Той самия автор е казал следното:

Цитат

Пишете приложения, които сте използвали за дълго време и знаете тънкостите им! Благодаря!

Затова го обяснявах и на @shishmanovp861

преди 4 минути, дръндю написа:

само print вкарва в буфера и му трябва paint

win+print, прави снимка на екрана и записва в картини \екранни снимки

А скролиращи снимки как правиш? А и нали после ако искаш да добавиш анотации пак ще ти трябва paint или подобна...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"....защото така или иначе с годините съм преценил, кое е най-доброто за мен така или иначе и никакъв такъв анализ не би ми променил решението."

Като разбере смисъла от това, което си написал, едва ли след това ще му се наложи да пита втори път. Дори за мен, това е най правилният отговор в тази тема!

Не съм препоръчвал никакви програми а съм цитирал поста на "нушо". Той е насочен в този случай лично към него!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Google Chrome от време на време и Firefox 

xmplay като му набих шута и си качих winamp който никога не ми е правил проблеми и понякога VLC

Kmplayer и Gom player

Aida64 cpu z

Ccleaner v4.17.4808

TuneUp Utilities 2008

WinRaR 5.50

Unlocker 1.9.2

Revo Uninstaller 2.3.0

uTorrent 3.5.5.46514

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

лично на мен

Говоря теоретично за темата... ;) 
Повечето сме си изградили някакви навици

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 28.10.2022 г. в 8:40, B-boy/StyLe/ написа:

MPC-HC се поддържа, но от отвореното общество. Явно си пропуснал... Дори излизат по-често нови версии за HC, отколкото за BE
WinAmp, както казах и аз и както ти казаха в предишния пост дори се обнови тази година.
И не, Firefox все още не е базиран на Chromium anyway. 

MPC-HC беше подхванат година по-късно от съобщението на страницата. След това уж се почна разработката му, но github репозитория не е официален сайт и честно казано - както се работи по него, без сериозна ангажираност може и да спре да се работи по него. Това, разбира се, е без съществено значение за повечето от нас. Факт е, че MPC-BE при 90% от потребителите би свършил същата работа като MPC-HC и обратното.  Лично аз заменям софтуер при сериозни проблеми със съвместимостта или функционалността. 
Що иде реч до Firefox - не е Chromium базиран, но това не го прави по-добър. Беше по-добър, но беше изроден много сериозно след последните му версии. До степен в която бих препоръчал форковете му, но не и самия Firefox. За жалост при сериозно използване остават някои сериозни проблеми. Настояват да ползват отделен certificate store и освен това към дадения момент това е единственият браузер, който когато включиш електронен подпис не го разпознава автоматично, а се налага да влизаш в настройките и да посочваш библиотеката му, за да започне да работи. Няма как да го инсталираш в офис среда с няколко десетки машини или повече и да обикаляш между тях, за да отстраняваш проблеми с електронните подписи. Ад настава, ако имаш електронни подписи на ИС, BTrust и Infonotary и се опиташ да ги накараш да работят под Firefox. Отделният Certificate Store пък прави управлението в активна директория сложно. Не можеш просто с GPO да деплойнеш сертификати/Trusted Root Authorities certs най-вече/ и да работи както всичко останало на машината, което ползва certificate store-то на Windows. След промените по графичния интерфейс и фреймуърка за разширенията пък много разширения трябваше да бъдат пренаписани, много бяха изгубени. В чистата инсталация все още липсват базови функционалности, а самият интерфейс е тромав. Не го виждам като по-добрата алтернатива. 

на 28.10.2022 г. в 4:07, ivottoshev написа:

Не е мъртъв. Тази година излезе нова версия :)

Така е. Вече има. Но години наред нямаше. Преди 2 години излезе "нова версия" с текст "теглете тая моля ви се, не да ми теглите файлове от съмнителни източници" на официалния им сайт. С бъдещи планове за нещо си. Като цялата им страница беше линк към тая версия и сплаш екран. После променина сайта. За съжаление имам чувството, че най-вероятно "съживената" версия много скоро ще бъде изродена. 

преди 19 часа, vlado1985 написа:

Kmplayer и Gom player

Aida64 cpu z

WinRaR 5.50

uTorrent 3.5.5.46514

2.0.4 e последната версия, в която няма добавени реклами и не се опитва нещо да инсталира допълнително, когато го инсталираш.
WinRar не е необходим при наличието на 7zip, който между другото има и MSI инсталатор.
Aida64 си е платена. HWInfo е по-малка и честно казано по нищо не отстъпва. Просто да видиш температурите и HWMonitor върши същата работа.
Клийнърите са вредни за здравето на вашето PC. GomPlayer няма интегрирани кодеци и инсталаторът се пробва разни неща да набутва.
КMPlayer също не е без допълнителни изтегляния в инсталатора. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, jtaggerx написа:

2.0.4 e последната версия, в която няма добавени реклами и не се опитва нещо да инсталира допълнително, когато го инсталираш.
WinRar не е необходим при наличието на 7zip, който между другото има и MSI инсталатор.
Aida64 си е платена. HWInfo е по-малка и честно казано по нищо не отстъпва. Просто да видиш температурите и HWMonitor върши същата работа.
Клийнърите са вредни за здравето на вашето PC. GomPlayer няма интегрирани кодеци и инсталаторът се пробва разни неща да набутва.
КMPlayer също не е без допълнителни изтегляния в инсталатора.

Под 2.0.4 предполагам имаш в предвид revo uninstaler сигурно. На мен тази версия до сега не ми показвала да има добавени реклами. Относно WinRar или 7zip нямам претенций, коя от 2те програми, ми е по удобна и двете са достатъчно добри. Aida да платена е но аз съм с Extreme версията v4.50.3000 и до сега не ми е искала да я закупя единнствено понякога ми се показва само че има нова версия която на практика си е същата като старата версия. Само където е малко по шарена. GomPlayer да опитва да се да набутва разни неща с инсталатора които в процеса на инсталиране може да бъдат отказани.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Под 2.0.4 предполагам имаш в предвид revo uninstaler сигурно. На мен тази версия до сега не ми показвала да има добавени реклами. Относно WinRar или 7zip нямам претенций, коя от 2те програми, ми е по удобна и двете са достатъчно добри. Aida да платена е но аз съм с Extreme версията v4.50.3000 и до сега не ми е искала да я закупя единнствено понякога ми се показва само че има нова версия която на практика си е същата като старата версия. Само където е малко по шарена. GomPlayer да опитва да се да набутва разни неща с инсталатора които в процеса на инсталиране може да бъдат отказани.

2.0.4 - uTorrent. Като цяло избягвам платен софтуер при наличие на алтернативи. И задължително избягвам софтуер с каквито и да е било реклами или допълнителни изтегляния в инсталатора, освен ако липсват въобще алтернативи. И предпочитам софтуер с налични MSI инсталатори. В процеса на инсталиране може да бъдат отказани, но понякога не могат или поне не е явно на пръв поглед какво се случва. Като скандала с едни версии на uTorrent, които инсталираха копачка за биткоини, което според официалното изявление всъщност не било така, ами било друго, но честно казано - безразлично ми е. Софтуер инсталирам с параметри от команден ред. MSI инсталаторите го правят по-лесно. Но когато имаш инсталатор, където трябвало да отказваш разни неща и му набиеш /q и т.н параметър въобще не е ясно след това какво ще се появи в контролния панел като инсталирано допълнително. Предполагам, че с последните 2 мнения стана ясно, че не съм обикновен потребител и внимателно подбирам и тествам нещата, които смятам да ползвам, за да не се появят нежелани странични (д)ефекти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, jtaggerx написа:

2.0.4 - uTorrent. Като цяло избягвам платен софтуер при наличие на алтернативи. И задължително избягвам софтуер с каквито и да е било реклами или допълнителни изтегляния в инсталатора, освен ако липсват въобще алтернативи. И предпочитам софтуер с налични MSI инсталатори. В процеса на инсталиране може да бъдат отказани, но понякога не могат или поне не е явно на пръв поглед какво се случва. Като скандала с едни версии на uTorrent, които инсталираха копачка за биткоини, което според официалното изявление всъщност не било така, ами било друго, но честно казано - безразлично ми е. Софтуер инсталирам с параметри от команден ред. MSI инсталаторите го правят по-лесно. Но когато имаш инсталатор, където трябвало да отказваш разни неща и му набиеш /q и т.н параметър въобще не е ясно след това какво ще се появи в контролния панел като инсталирано допълнително.

От тази версия на торента никакви реклами не ми се показват както и в контрол панела нямам нищо допълнително инсталирано от която и да е програма!

Screenshot_110.png

Screenshot_111.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хайде престанете с глупостите! Хем ползвате windows, хем се оплаквате от реклами и липса на контрол при инсталациите на приложенията! Като сте толкова параноични, ползвайте линукс! А за рекламите на utorrent - спират се с няколко клика по настройките, не е никаква драма и последната версия работи перфектно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, vlado1985 написа:

От тази версия на торента никакви реклами не ми се показват както и в контрол панела нямам нищо допълнително инсталирано от която и да е програма!

Trending Videos, Upgrade to Pro, лентата със Smart Search и Advertisement (който може да си скрил, но лентата си стои) не се броят?
В 2.0.4 нито едно от тези не присъства. 

преди 1 минута, Raze написа:

Хайде престанете с глупостите! Хем ползвате windows, хем се оплаквате от реклами и липса на контрол при инсталациите на приложенията! Като сте толкова параноични, ползвайте линукс! А за рекламите на utorrent - спират се с няколко клика по настройките, не е никаква драма и последната версия работи перфектно.

Ще започна отзад напред. Рекламите се спират, но полетата остават, а други неща не могат да бъдат премахнати. Новите версии изгубиха доверието на потребителите след фиаското с копачките. Като оставим това настрана и въобще uTorrent, активна директория на Windows в бизнес среда е без алтернатива. И не можеш просто така да сложиш Linux, когато business critical софтуер на 20 години, писан за Windows98/DOS трябва да бъде използван.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, jtaggerx написа:

Trending Videos, Upgrade to Pro, лентата със Smart Search и Advertisement (който може да си скрил, но лентата си стои) не се броят?
В 2.0.4 нито едно от тези не присъства

От снимката се вижда ясно че няма нищо скрито покрито а на Trending Videos  няма нищо както и на лентата със Smart Search 

Screenshot_112.png

Screenshot_113.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Raze написа:

Не знам за кои 'полета' говориш, аз не виждам нещо излишно:

Zdouvoo.png

Може да не желая да виждам Upgrade бутони, "Надстройка до Pro", Trending Videos и всякакви други неща в интерфейса на програмата или да влизам допълнително и да ровя в настройките, за да спирам рекламите, като утре със следваща версия вече може да не може да се направи това.
2.0.4 има практически същата функционалност без нито едно от изброените неудобства и недостатъци. Има и други алтернативи, що иде реч до торент клиенти.
При 2.0.4 не се налага да правиш нищо, нито да махаш тикчета в инсталатора. Инсталираш и ползваш. Без trending videos, upgrade to pro, Upgrade бутони или допълнително спиране на реклами.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, jtaggerx написа:

2.0.4 има практически същата функционалност без нито едно от изброените неудобства и недостатъци

Включително и net.discoverable enable, да? 😎
'ми, честито...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, цър-вул написа:

Включително и net.discoverable enable, да? 
'ми, честито...

Всъщност false. И NetUI едва ли много хора използват. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, цър-вул написа:

Включително и net.discoverable enable, да? 😎
'ми, честито...

Понеже не мога да редактирам. ще добавя. Лично аз отдавна съм се избавил от uTorrent. Просто споделих коя е последната версия без реклами и натрапчиви интерфейсни елементи, без drive by downloads и adware. Торент клиенти с отворен код много.  Например qBittorrent, Deluge и т.н.
Иначе, посочената настройка може да се сложи на false и WebUI да се спре. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, jtaggerx написа:

MPC-HC беше подхванат година по-късно от съобщението на страницата. След това уж се почна разработката му, но github репозитория не е официален сайт и честно казано - както се работи по него, без сериозна ангажираност може и да спре да се работи по него. Това, разбира се, е без съществено значение за повечето от нас. Факт е, че MPC-BE при 90% от потребителите би свършил същата работа като MPC-HC и обратното.  Лично аз заменям софтуер при сериозни проблеми със съвместимостта или функционалността. 
Що иде реч до Firefox - не е Chromium базиран, но това не го прави по-добър. Беше по-добър, но беше изроден много сериозно след последните му версии. До степен в която бих препоръчал форковете му, но не и самия Firefox. За жалост при сериозно използване остават някои сериозни проблеми. Настояват да ползват отделен certificate store и освен това към дадения момент това е единственият браузер, който когато включиш електронен подпис не го разпознава автоматично, а се налага да влизаш в настройките и да посочваш библиотеката му, за да започне да работи. Няма как да го инсталираш в офис среда с няколко десетки машини или повече и да обикаляш между тях, за да отстраняваш проблеми с електронните подписи. Ад настава, ако имаш електронни подписи на ИС, BTrust и Infonotary и се опиташ да ги накараш да работят под Firefox. Отделният Certificate Store пък прави управлението в активна директория сложно. Не можеш просто с GPO да деплойнеш сертификати/Trusted Root Authorities certs най-вече/ и да работи както всичко останало на машината, което ползва certificate store-то на Windows. След промените по графичния интерфейс и фреймуърка за разширенията пък много разширения трябваше да бъдат пренаписани, много бяха изгубени. В чистата инсталация все още липсват базови функционалности, а самият интерфейс е тромав. Не го виждам като по-добрата алтернатива.

HC се развиваше с помощта на clsid2 още дори, когато XhmikosR беше основния разработчик. Кога ще спре, никой не знае, но и BE е дело на МОД обществото така или иначе. Да, не в GitHub, но в sourceforge.

Колкото до Firefox дали го прави по-добър или не е "па вкус и па цвет". Има си минуси, но си има и плюсове (и в privacy и password manager и в други области). Лично аз ползвам и FF и Edge, защото при браузърите пълно щастие няма. Двата покриват критериите ми напълно. Форкове бих ползвал при изоставена разработка (каквито има други добри програми), но не и при наличието на основната такава.

преди 1 час, jtaggerx написа:

Може да не желая да виждам Upgrade бутони, "Надстройка до Pro", Trending Videos и всякакви други неща в интерфейса на програмата или да влизам допълнително и да ровя в настройките, за да спирам рекламите, като утре със следваща версия вече може да не може да се направи това.
2.0.4 има практически същата функционалност без нито едно от изброените неудобства и недостатъци. Има и други алтернативи, що иде реч до торент клиенти.
При 2.0.4 не се налага да правиш нищо, нито да махаш тикчета в инсталатора. Инсталираш и ползваш. Без trending videos, upgrade to pro, Upgrade бутони или допълнително спиране на реклами.

2.0.4 има уязвимости в протокола. Да, има си играчка малко при настройките, както и човек трябва да е нащрек за добавки по време на инсталацията (в последните билдове между другото не намирам такива, а инсталатора се контролира от Comodo HIPS-а), но веднъж като се настрои после няма ядове. За някои от рекламите е необходимо поставянето на редове в HOSTS файла, не само туиковете по самия интерфейс.

http://www.should.keepfree.de/utorrent_alltime_changelogs.txt

Аз лично не бих ползвал стара версия. Ето снимка от последната:

Image-377.png

Да, след рестарт на клиента се появяват отново Upgrade to Pro и Trending Video, защото се занулява настройката "gui.show_plus_upsell_nodes", но не е big deal за мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, B-boy/StyLe/ написа:

HC се развиваше с помощта на clsid2 още дори, когато XhmikosR беше основния разработчик. Кога ще спре, никой не знае, но и BE е дело на МОД обществото така или иначе.  Колкото до Firefox дали го прави по-добър или не е "па вкус и па цвет". Има си минуси, но си има и плюсове (и в privacy и password manager и в други области).  2.0.4 има уязвимости в протокола. Да, има си играчка малко при настройките, както и човек трябва да е нащрек за добавки по време на инсталацията (в последните билдове между другото не намирам такива, а инсталатора се контролира от Comodo HIPS-а), но веднъж като се настрои после няма ядове. За някои от рекламите е необходимо поставянето на редове в HOSTS файла, не само туиковете по самия интерфейс.

За браузерите става въпрос, че ако не поддържат електронни подписи както трябва, не стават за сериозна употреба. Форковете със стария интерфейс стават все още, но и там има коментари. Следователно най-логично е да се мине на браузер, с който можеш да си свършиш работата. По очевидни причини Edge, Chrome и IE са с най-добра поддръжка на електронни подписи и интеграция с OS, като IE очевидно е вече със спряна поддръжка, което означава че останаха 2, които са Chromium базирани.
За 2.0.4 вече писах. Проблемът с рекламите и trending video се решава като се отиде в Контрол Панел, даде се Uninstall на uTorrent и се сложи някой друг клиент с отворен код.
Comodo HIPS и т.н въобще не са необходими, ако не се използват съмнителни програми като новите версии на uTorrent, а се мине на безплатни програми, препоръчително с отворен код. Човек, когато инсталира програма от легитимен разработчик би било логично да е сигурен, че няма да получи adware и spyware. Стигне ли се до момента да теглиш от някой разработчик софтуер и първо да го пускаш във VirusTotal или да го контролираш със защитни програми - време е да смениш софтуера и да удариш черта на разработчика.
За HC и BE - по тази причина казах, че няма съществено значение. Функциите са идентични.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, jtaggerx написа:

За браузерите става въпрос, че ако не поддържат електронни подписи както трябва, не стават за сериозна употреба. Форковете със стария интерфейс стават все още, но и там има коментари. Следователно най-логично е да се мине на браузер, с който можеш да си свършиш работата. По очевидни причини Edge, Chrome и IE са с най-добра поддръжка на електронни подписи и интеграция с OS, като IE очевидно е вече със спряна поддръжка, което означава че останаха 2, които са Chromium базирани.
За 2.0.4 вече писах. Проблемът с рекламите и trending video се решава като се отиде в Контрол Панел, даде се Uninstall на uTorrent и се сложи някой друг клиент с отворен код.
Comodo HIPS и т.н въобще не са необходими, ако не се използват съмнителни програми като новите версии на uTorrent, а се мине на безплатни програми, препоръчително с отворен код. Човек, когато инсталира програма от легитимен разработчик би било логично да е сигурен, че няма да получи adware и spyware. Стигне ли се до момента да теглиш от някой разработчик софтуер и първо да го пускаш във VirusTotal или да го контролираш със защитни програми - време е да смениш софтуера и да удариш черта на разработчика.
За HC и BE - по тази причина казах, че няма съществено значение. Функциите са идентични.

Кое от това, че ползвам и двата не разбра? За едното един, за другото друг. И не, Chromium си имат други кусури и затова не са ми основни. А и FF поддържат повечето сертификати. Тук-таме съм срещал проблеми, както писах по-напред в темата, но това си е проблем и на самите платформи, не само на браузърите.

И хайде да не ми даваш наклон кода е необходим Comodo и кога не. Нямаш опита в тази сфера просто за да коментираш тук. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Кое от това, че ползвам и двата не разбра? За едното един, за другото друг. И не, Chromium си имат други кусури и затова не са ми основни. А и FF поддържат повечето сертификати. Тук-таме съм срещал проблеми, както писах по-напред в темата, но това си е проблем и на самите платформи, не само на браузърите.
И хайде да не ми даваш наклон кода е необходим Comodo и кога не. Нямаш опита в тази сфера просто за да коментираш тук. 

Можеш да ползваш и 10. Опитай се в корпоративна среда да обясниш на 50-100-500 човека как да ползват 3 различни браузера за 15 различни неща.
FF "поддържа повечето" нищо не значи, когато ти трябват "всички". И не говоря за платформи, говоря за инсталиране на електронни подписи.
Това е упътването на Infonotary как се инсталира електронният подпис за работа под Firefox - Using your digital signature in Mozilla Firefox for Windows – Infonotary
За Chrome, Edge, IE е необходимо да се инсталира драйвърът на картата. Сертификатът автоматично се прихваща от браузера и можеш да го използваш.
Появява се в менюто, избираш го, пишеш PIN и готово. За Firefox е необходимо да извършиш всичко посочено в линка, за да тръгне. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, jtaggerx написа:

Това е упътването на Infonotary как се инсталира електронният подпис за работа под Firefox - Using your digital signature in Mozilla Firefox for Windows – Infonotary

То упътвания има много но примерно сега за B-TRUST никъде не пише че трябва и драйвер да се инсталира. Спомням си преди 2 години докато живеех при бившата ми жена трябваше да и кача ел подписа и си беше голяма играчка та се хванах в чудо с тези подписи и сертификати!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, vlado1985 написа:

То упътвания има много но примерно сега за B-TRUST никъде не пише че трябва и драйвер да се инсталира. Спомням си преди 2 години докато живеех при бившата ми жена трябваше да и кача ел подписа и си беше голяма играчка та се хванах в чудо с тези подписи и сертификати!

Обикновено може да се мине с инсталация на драйвъра на четеца и драйвър на смарт картата. Не е необходим целият пакет от софтуер и е препоръчително да не се инсталира без необходимост, поради възможни конфликти и сериозни проблеми, ако инсталираш 7-8-10 подписа на един компютър. Инфонотари са ерес. За тях дори няма да говоря. Единствената съществено необходима функционалност в софтуерите е смяна на ПИН или отблокиране на блокирана карта.
Няма играчка - посочва се inf на смарт картата, преди това inf на четеца, ако не е конфигуриран автоматично от Windows(7 и нагоре се справят без проблем с това).
Необходима е инсталация и на сертификационната верига на доставчика на удостоверителни услуги(RootCA-s най-вече). И без тях ще работи за влизане в сайтове, но други функционалности няма да са достъпни или работят правилно. След инсталация на драйвъра на картата сертификатът автоматично се добавя в CertStore на Windows и може да се използва. Единственото изключение е Firefox, където така и не се научиха, че няма как на ръка потребителите да търсят и посочват dll-ове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...