Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да хвалим българката !

Featured Replies

За българката или добро или нищо.

• Отговори 89
  • Прегледи 6,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Никоя не ти е пуснала. Явно не са чак толкова глупави. 

• Емил Костов
    Емил Костов

И какво толкоз има да ги хвалим?! Не можеш да слагаш всички под общ знаменател.

• Типично поведение на стар ерген, който на всичкото отгоре е и девствен...

@Milkydead Не знам какви са тия жени, които ги виждаш когато се разхождаш в СГ, и защо мнението ти е толкова негативно. И аз ги виждам същите жени, но не и по начина със който ти ги гледаш! В жена и в църква с празно сърце не се влиза. Защото жената, подобно на храма усеща, когато не вървиш с вяра, счисти помисли към нея, когато не вярваш в това, дето говориш, когато не изгаряш в него. Горко на неверника, който е влязъл да имитира молитви, да пали свещи, без да вижда пламъка. За какво ти е храм, щом не си чист пред него. Без вяра, това са само студени стени от камък. Жената и храма са чудато място. Вратите им са широко отворени за всички, посрещат тихо и смирено, с топлина и спокойствие.  Чудеса правят за чистите и вярващите, а са студен камък за неверниците.

преди 32 минути, Тетя написа:

Оооо тази и аз не я харесвам! Обаче има едно много яко интро: 

Чакам с нетърпение цялата песен 😁😁😁😅😂

Много ми е досадно и възмутително как известни личности си пробутват отрочетата да продължават по техния път на актьори и певци, могат , не могат. Изключвам Дара екимова, която има талант или синовете Стораро, дето им е в кръвта музиката. Или влади ампов =графа. Н0 има едни посредствени момиченца като Мила Роберт или Симона Загорова, която като не може да е белязана от таланта на майка си, я направиха Топ Готвач, само и само да е в телевизията. Ако обикновено дете има талант да пее, токова ли ще му е лесно да се развие и да му се даде екранно време като на Симонка или Пипи даже.

• Автор
преди 20 минути, ncl написа:

За българката или добро или нищо.

Щото е духовна мъртва нали , впрочем въпреки митологичната си красота , българките продължават да заличават нацията ни и те си нямат ни най-малка представа какви ги вършат.По черноморието например обират чужденци като безплатен билет за други страни, ама останалите от централна българия що ще чинят ? Живеем си в наистина парадоксални времена.

преди 7 минути, Веси Филипова написа:

Много ми е досадно и възмутително как известни личности си пробутват отрочетата да продължават по техния път на актьори и певци, могат , не могат. Изключвам Дара екимова, която има талант или синовете Стораро, дето им е в кръвта музиката. Или влади ампов =графа. Н0 има едни посредствени момиченца като Мила Роберт или Симона Загорова, която като не може да е белязана от таланта на майка си, я направиха Топ Готвач, само и само да е в телевизията. Ако обикновено дете има талант да пее, токова ли ще му е лесно да се развие и да му се даде екранно време като на Симонка или Пипи даже.

Абсолютно,въпреки,че и Дара не харесвам а момчетата на Стораро…Фики го гледах “на живо” изненада ме като започна с песен на В.Найденов.Другия не мисля,че е нещо особено.Аз имам познат завърши поп и джаз пеене,уникален глас.Сега пее в един пиано бар,дано някой го “види”. 

преди 3 минути, Milkydead написа:

Щото е духовна мъртва нали ...................

Ти по народност какъв си?

преди 15 минути, Milkydead написа:

Щото е духовна мъртва нали , впрочем въпреки митологичната си красота , българките продължават да заличават нацията ни и те си нямат ни най-малка представа какви ги вършат.По черноморието например обират чужденци като безплатен билет за други страни, ама останалите от централна българия що ще чинят ? Живеем си в наистина парадоксални времена.

Виждам, че си се концентрирал върху една националност, явно трамви от миналото. Някой български партньор те е отхвърлил.

Не знам, как така ги генелизираш нещата, а и не виждам проблем българката да си вземе чужденец за мъж, както мъж чужденец да си вземе българка. Не живеем в Северна Корея, границите са отворени и съм убеден, че са малцината са с 100 процента гени от страната, която са родени.

преди 10 минути, ДзВяРа! написа:

Ти по народност какъв си?

И той не знае. Ако пита ма.йка си и тя няма да знае.

преди 25 минути, Веси Филипова написа:

Графа какъв талант има? Хубаво, че бяха родителите му.

преди 14 минути, Тетя написа:

Абсолютно,въпреки,че и Дара не харесвам а момчетата на Стораро…Фики го гледах “на живо” изненада ме като започна с песен на В.Найденов.Другия не мисля,че е нещо особено.Аз имам познат завърши поп и джаз пеене,уникален глас.Сега пее в един пиано бар,дано някой го “види”. 

Аз пък я харесвам Дара.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Виждам, че си се концентрирал върху една националност, явно трамви от миналото. Някой български партньор те е отхвърлил.

Не знам, как така ги генелизираш нещата, а и не виждам проблем българката да си вземе чужденец за мъж, както мъж чужденец да си вземе българка. Не живеем в Северна Корея, границите са отворени и съм убеден, че са малцината са с 100 процента гени от страната, която са родени.

И той не знае. Ако пита ма.йка си и тя няма да знае.

Графа какъв талант има? Хубаво, че бяха родителите му.

Аз пък я харесвам Дара.

И? 

току-що, АСПЕКТ написа:

И, какво?

Можеше спокойно да подминеш моя коментар.Цитирал си ме,надявам се по погрешка.

току-що, Тетя написа:

Можеше спокойно да подминеш моя коментар.Цитирал си ме,надявам се по погрешка.

Защо да го подмина?

току-що, АСПЕКТ написа:

Защо да го подмина?

Дара е бездарна,също като Марая Кери.

Милкиту, казвал съм ти го, няколко пъти - мисленето ти е на хроничен м@стурбатор, негоден да си хване жена.

Последното го помня - шести дан, по ръкоблудство.

Хората по целият свят, са едни и същи. Където има хора, там има и урви и свестни и мъже и жени. Не си въобразявай - мъжете са по - големи урви и от жените. Ако имаше малко мозък, да отидеш да работиш в някоя корпорация - щеше да ме разбереш...

И ако беше роден в Шотландия, темата щеше да бъде - "Да хвалим Шотландката" . Просто пример, с една държава, с едни жени.

Ти ще бъдеш, навсякъде изгонен, защото си негодник.

И не си единствен - даже има групи, за взаимопомощ, за такива като теб. НЕГОДНИЦИ.

Като ставаш - няма значение месторождение и вероизповедание. 

Като не ставаш - е същото.

• Автор

Вие г-н плюшено мече , сипите щедро обидите си към мен , но веднъж да сте подкрепил някой от предложенията ми за борба с урвизма или демографската криза в българия ? Не нито веднъж ! Аборта в българия трябва да бъде забранен от утре , а така нареченото и не ясно "изнасилване" легализирано.Окастрят ли се привилегиите на жените спасили сме народа.Това е единствения начин за реално справяне с проблема , хулите по тези които го изобличават помагат само на хора с провалена нравственост и съвест да спят малко по-спокойно...

Цяла Полша се тресеше от протести точно заради абортите. Има аборти по медицински причини а не защото на някоя жена така и в кеф.Това за изнасилването не знам как да го коментирам… Не разбирам какво животно трябва да си да ти достави удоволствие това.Така и не каза жените с какви привилегии са.

преди 26 минути, Milkydead написа:

Вие г-н плюшено мече , сипите щедро обидите си към мен , но веднъж да сте подкрепил някой от предложенията ми за борба с урвизма или демографската криза в българия ? Не нито веднъж ! Аборта в българия трябва да бъде забранен от утре , а така нареченото и не ясно "изнасилване" легализирано.Окастрят ли се привилегиите на жените спасили сме народа.Това е единствения начин за реално справяне с проблема , хулите по тези които го изобличават помагат само на хора с провалена нравственост и съвест да спят малко по-спокойно...

Teemo не е плюшено мече. Е това, е истинска обида.

Какво да подкрепям - болни фантазии, на скопен козел.

И не те обиждам. Казвам ти истината, дано я проумееш. Предполагам ти е известно, че по целият свят, има жени? Според теб, всички са праведни, само Българката не е.

Помня ти и малоумните бисери, в една друга тема - как България, е създадена 1945 година и от тогава произвежда урви!?!??!??!?

Разбери го - като си парцал, си парцал навсякъде.

преди 2 часа, Тетя написа:

не съм,обаче ще поправя тази грешка 😂😂😂

Недей! Щото иначе, ако го срещнеш реално, ще му разбиеш кратуната!

преди 10 минути, Kolev72 написа:

Недей! Щото иначе, ако го срещнеш реално, ще му разбиеш кратуната!

Благодаря ти за съвета но едва ли ще го срещна реално.

Вече ме успокои и ти вярвам. Но боя от твоя страна като нищо може да си го повлече!  Лека Ви вечер на всички от мен.Аз спонтанно минавах тук-там!  ❤️

току-що, Kolev72 написа:

Вече ме успокои и ти вярвам. Но боя от твоя страна като нищо може да си го повлече!  Лека Ви вечер на всички от мен. аз спонтанно минавах тук-там!  ❤️

Ахахах или той мен,шегувам се.Лека вечер и на теб :)

Преди малко излезнах да пия едно кафе при една приятелка и показах и темата. Прочетох и няколко коментара, нейното мнение е, че такива утрепки като @Milkydead, които мислят по този начин, ги има във всяка държава и освен да плюят нищо позитивно не казват. 

Тук най-вероятната причина е завист и злоба.

@Milkydead съжалявам, че се държа толкова позитивно към теб и ти обещавам, че следващия път ако пак привлечеш вниманието ми до толкова, че да се обърна към теб, няма да е с добро както досега. Освен ако не си промениш мнението.

• Автор
преди 52 минути, Тетя написа:

Цяла Полша се тресеше от протести точно заради абортите. Има аборти по медицински причини а не защото на някоя жена така и в кеф.Това за изнасилването не знам как да го коментирам… Не разбирам какво животно трябва да си да ти достави удоволствие това.Така и не каза жените с какви привилегии са.

Kaзувам ти жено ! Жената решава - кога да има деца и кога не , кога се прави секс и кога не , кога едно място е безопасно за нея и кога не.Жените получават намалени присъди в  затвори облекчени режими за  същите престъпления като мъжете , от известно време направо не получават присъди.Жените завършват повече университети с по-високи стартови възнаграждения от мъжете , повече социални помощи от всякакво естество биват насочвани към жените(здравни програми , социално подпомагане , осигуровки етц...) Разходите на правителствата за мъже - жени е няколко пъти в полза на жените , жените влизат в елитни училища с по-ниски балове.Пример - като държах матура по философия в СУ жените влизаха с няколко единици по-нисък бал от мъжете.Жените получават всички на тепсия от сумати време като всякакви постове свързани с всякаква професия стига феминистките да се разцерикат че нямало достатчно женска репрезентация в тая сфера и т.н и т.н.Да не ти казвам колко дипломи взимат девойки само с орална и междукрачна способност в нашенското образование.Жените като цяло биват третирани много по-състрадателно и внимателно навсякъде в нашето общество.Сестра ми например взе книжка без да може да си запали колата и т.н.Всъщност мога да пиша до утре ама вече ми писва та спирам.Вие г-жо Тетя имате ли деца и планирате ли да имате такива ? 

преди 2 минути, Milkydead написа:

Kaзувам ти жено ! Жената решава - кога да има деца и кога не , кога се прави секс и кога не , кога едно място е безопасно за нея и кога не.Жените получават намалени присъди в с затвори облекчени режими за  същите престъпления като мъжете , от известно време направо не получават присъди.Жените завършват повече университети с по-високи стартови възнаграждения от мъжете , повече социални помощи от всякакво естество биват насочвани към жените(здравни програми , социално подпомагане , осигуровки етц...) Разходите на правителствата за мъже - жени е няколко пъти в полза на жените , жените влизат в елитни училища с по-ниски балове.Пример - като държах матура по философия в СУ жените влизаха с няколко единици по-нисък бал от мъжете.Жените получават всички на тепсия от сумати време като всякакви постове свързани с всякаква професия стига феминистките да се разцерикат че нямало достатчно женска репрезентация в тая сфера и т.н и т.н.Да не ти казвам колко дипломи взимат девойки само с орална и междукрачна способност в нашенското образование.Жените като цяло биват третирани много по-състрадателно и внимателно навсякъде в нашето общество.Сестра ми например взе книжка без да може да си запали колата и т.н.Всъщност мога да пиша до утре ама вече ми писва та спирам.Вие г-жо Тетя имате ли деца и планирате ли да имате такива ? 

Е как ще ти писне?! Трябва да си кажеш всичко което ти тежи и да видиш различни гледни точки.Може пък да си промениш мнението.Сестра ти е имала късмет.Моята книжка е взета от 2ри път,първият не видях знак “стоп” тааа,и тука не си прав 

преди 2 минути, Milkydead написа:

Kaзувам ти жено ! Жената решава - кога да има деца и кога не , кога се прави секс и кога не , кога едно място е безопасно за нея и кога не.Жените получават намалени присъди в с затвори облекчени режими за  същите престъпления като мъжете , от известно време направо не получават присъди.Жените завършват повече университети с по-високи стартови възнаграждения от мъжете , повече социални помощи от всякакво естество биват насочвани към жените(здравни програми , социално подпомагане , осигуровки етц...) Разходите на правителствата за мъже - жени е няколко пъти в полза на жените , жените влизат в елитни училища с по-ниски балове.Пример - като държах матура по философия в СУ жените влизаха с няколко единици по-нисък бал от мъжете.Жените получават всички на тепсия от сумати време като всякакви постове свързани с всякаква професия стига феминистките да се разцерикат че нямало достатчно женска репрезентация в тая сфера и т.н и т.н.Да не ти казвам колко дипломи взимат девойки само с орална и междукрачна способност в нашенското образование.Жените като цяло биват третирани много по-състрадателно и внимателно навсякъде в нашето общество.Сестра ми например взе книжка без да може да си запали колата и т.н.Всъщност мога да пиша до утре ама вече ми писва та спирам.Вие г-жо Тетя имате ли деца и планирате ли да имате такива ? 

Имаш сестра!!!! Ти разбираш ли какво пишеш? Твоя, родна сестра!!! И пишеш против нея - че си взела шофьорската книжка с "орална и междукрачна способност"

Това е сестра ти бе идиот такъв! Не си го написал в пряк смисъл. Разбирам го добре. Но то също при твоите коментари се отнася и за сестра ти! Абсолютен идиот!

преди 9 минути, Kolev72 написа:

Имаш сестра!!!! Ти разбираш ли какво пишеш? Твоя, родна сестра!!! И пишеш против нея - че си взела шофьорската книжка с "орална и междукрачна способност"

Това е сестра ти бе идиот такъв! Не си го написал в пряк смисъл. Разбирам го добре. Но то също при твоите коментари се отнася и за сестра ти! Абсолютен идиот!

Не пише против нея,просто споменава ,че ако жена ти е по-лесно в живота.Според него де.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.