Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да хвалим българката !

Featured Replies

• Автор

всъщност нито едно от правилата на форума на е нарушено , а ние нямаме нетърпимост към нашата българска безпътница всички си я знаем и нехаем , да несъмнено жените ни са провалени и без морал , но вината е и на мъжете че ги оставят да си вършат каквото искат и не им се занимава с тях  , което е оправдано предвид тяхната антипатичност и грубост , но какво да се прави все някой трябва да прави промяна към по-добро а тази задача остава за мъжкото съсловие.
Ето и каква е психологията на българката

преди 1 час, lupis написа:

Типично поведение на стар ерген, който на всичкото отгоре е и девствен...

Ако някой приканва към морално поведение и поемане на отговорност ,  женската психика вижда в това сериозна заплаха и обида към собствената и личност тъй като българката е неморална и безоотгворона.И в името на пресветата Дева Мария защо ли нашата безпътна вълчица смята че да си е "девствен" е нещо лошо и го използва като обида ? Е това показва с какъв нравствен компас е екипирана нашенката.Всеки дявол би им завидял на дяволията...

• Отговори 89
  • Прегледи 6,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Никоя не ти е пуснала. Явно не са чак толкова глупави. 

• Емил Костов
    Емил Костов

И какво толкоз има да ги хвалим?! Не можеш да слагаш всички под общ знаменател.

• Типично поведение на стар ерген, който на всичкото отгоре е и девствен...

преди 5 часа, lupis написа:

Типично поведение на стар ерген, който на всичкото отгоре е и девствен...

или пък е със хомосексуални наклонности - не е задължително да ги е осъзнал. Просто тая възхита и признателност към мъжкия пол ......

• Автор

За съжалание не , хетеросексуален съм , но времената са такива че при хомосексуалистите почтенността трябва да е по-висока , при нас дори няма брояч с който да видим употребата на жените ни и те ти казват ми к'вото таквоз.Като бях студент  колежките казваха че имали над 10 до 18г възраст.Какви ще раждат от там насетне е мътна и незнайна...

преди 26 минути, Milkydead написа:

За съжалание не , хетеросексуален съм , но времената са такива че при хомосексуалистите почтенността трябва да е по-висока , при нас дори няма брояч с който да видим употребата на жените ни и те ти казват ми к'вото таквоз.Като бях студент  колежките казваха че имали над 10 до 18г възраст.Какви ще раждат от там насетне е мътна и незнайна...

От къде знаеш, че си хетеро, като си девствен и мразиш жените? Сега остава да кажеш, че не са те опъвали отзад...

Българките са добри приятелки и човек може да си поговори с тях, да сподели какво го мъчи. Добри слушателки са.

• 2 месеца по-късно...

326454734_965302534440147_8766934958683359198_n.jpg.7af226458be79bd482b2f64dc0ea4f6f.jpg

• 1 месец по-късно...
на 24.10.2022 г. в 12:30, Milkydead написа:

Напоследък не се чува нищо добро за нашенската женска муза и реших да направя тази тема за да си припомним всички онези добри и положителни качества на бълграската жена с които тя е известна у нас и по света.
Разбира се всички знаем негативите с които често е описвана  като най-честите са че тя е - глупава , арогантна , злобна , егоцентрична , урва и има малки гърди.Е аз не мога да повярвам че злите езици петнящи реномето на жените ни са прави ! Нека се фокусираме върху добрите качества на българката в тази тема.

Възраждам темата 🤓 То от толкова “комплиемнти” дето издереди не знам какво да добавя освен,че е супер яко да си жена! Щом все повече “мъже”напират за смяна на пола…Вярно,че пише българка но всяка националност си има описаните от теб нещица.Лошо са те наранили та си с такава ниска оценка за жените като цяло и е жалко но ти пожелавам успех следващият път и най-важното преди пак да сипеш обиди по нас,жените се замисли,че и теб жена те е раждала.

• Автор

Разбира се че всички искат да са жени в днешно време , навсякъде по света пък най-вече в америка жените са самоцелна привилигирована класа в модерното общество.В америка мъжете при бракоразводни процеси се представят за жени(джендъри) само и само за да могат да имат равен шанс в процеса.Жената бидейки природния глупак обаче е на другия фронт , и смята мъжете за привилигоравани та си сменят пола на мъжки.Много от тях веднага почват да реват след това тъй като да си мъж е по-трудно в обществото и плачат по социалните медии каква грешка били направили.

Че кое му е трудното да си мъж? Много по-трудно е да си жена и то с професия.Винаги подценявана /не във всички но../,осъждана и обсъждана.Жените не са привилигировани.

Аз каквото и да кажа,няма да се съгласиш обаче друго си мислех.Да вземеш да се загаджиш с Анчето.Тя е “чиста”,умна,любознателна,цени семейството.Като цяло е добра партия.

преди 3 минути, Milkydead написа:

дали г-жо ... дали ?! Или просто нямате какво да кажете , нито да покажете -> 

Ами наистина мисля така.Идеална е за теб.

Българката е най-прекрасната жена на света, която не ценим достатъчно!

От километри можеш да познаеш нашенското момиче. Самата аура се усеща във въздуха. Ако си отишъл в чужбина, където всички говорят чужд език и видиш ли жена, която се отличава с повечко чар и сексапил, с една такава особена енергия на женствеността, можеш направо да започнеш да говориш на български.

Българската жена не е достатъчно оценявана. Дори напротив, много често дами, побрали в съществото си същинско великолепие, биват третирани като най-обикновени домакини...........

Не си заслужава да се пише в тази тема!

harvest-2460135_960_720.jpg

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Българката е най-прекрасната жена на света, която не ценим достатъчно!

От километри можеш да познаеш нашенското момиче. Самата аура се усеща във въздуха. Ако си отишъл в чужбина, където всички говорят чужд език и видиш ли жена, която се отличава с повечко чар и сексапил, с една такава особена енергия на женствеността, можеш направо да започнеш да говориш на български.

Българската жена не е достатъчно оценявана. Дори напротив, много често дами, побрали в съществото си същинско великолепие, биват третирани като най-обикновени домакини...........

Не си заслужава да се пише в тази тема!

Той донякъде е прав.Все повече момичета/жени си търсят чичко със пари.Той май това има предвид-масовката.Разбира се,че е красива жена българката но в последно време на власт са фолка,силикона и хиуарона.Жени на 20 изглеждат на 40.Кофти е.

преди 5 минути, lupis написа:

За него е идеална тази- щото друга не може...

Тц! Друго си е да си говорите за Анне Франк например.Разговорите са важни! 

преди 3 минути, Milkydead написа:

Taка е , така е  ! Българската жена е най-свята на света ! 
СИМОНА: НЕ МЕ Е СРАМ ДА СЪМ ГОЛА (vbox7.com) прелест ! ПРЕЛЕСТ! 

Такива ги има във всяка държава!

А и темата не е ли, да кажем позитивното си мнение за "Българските жени"?

преди 1 минута, lupis написа:

Щото не си му чела всички излияния... 

не съм,обаче ще поправя тази грешка 😂😂😂

• Автор

Тъй Тъй , ама позитиви както не си забелязъл никой не може да даде дори да изкриви душата си та да излъже с нещо.Да каже например българката е състрадателна или щедра или пък друго нещо , еми няма ! 
Ето например новата поп икона щерката на Ваня Щерева

Канят я в национален ефир да говори за неща които дори не била гледала , ах тези девоики , а зърната и казват повече от нея в цялото интервю

преди 1 минута, Milkydead написа:

Тъй Тъй , ама позитиви както не си забелязъл никой не може дори да изкриви душата си та да излъже с нещо.Да каже например българката е състрадателна или щедра или пък друго нещо , еми няма ! 
Ето например новата поп икона щерката на Ваня Щерева

Канят я в национален ефир да говори за неща които дори не била гледала , ах тези девоики

Оооо тази и аз не я харесвам! Обаче има едно много яко интро: 

Чакам с нетърпение цялата песен 😁😁😁😅😂

r-orig-orig-bylgariia-bylgarki.jpg

Няма грозни жени! Има бедни жени. Но за съжаление красотата е скъпа! Скъпа е буквално, метафорично и преносно.

Да, чудили ли сте се някога, когато видите много красива жена, освен как да я заговорите, чудили ли сте се колко й струва роклята, обувките, обиците, чантата, маникюрът, педикюрът, часовникът, спиралата, прическата, кола маската, процедурата за подмладяване, бельото, личният треньор, хранителният режим, червилото, чорапите, коприненото бельо и разбира се парфюмът. Защото всичко това върху една истински поддържа жена, и всички знаят за какво говоря, всичко това върху една такава жена е доооста скъпо!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.