Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да хвалим българката !

Featured Replies

преди 5 минути, Тетя написа:

Не пише против нея,просто споменава ,че ако СИ жена ти е по-лесно в живота.Според него де.

Звяра правилно те попита дали си чела всичките му изповеди по женските въпроси. Но аз не те съветвам да ги търсиш и четеш. А това че не е писал против нея....тя каква е? Нали и тя е ЖЕНА? Той пише и обобщава в темите си за жените. От това по ясно, едва ли някой може да му отговори на такъв човек.

• Отговори 89
  • Прегледи 6,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Никоя не ти е пуснала. Явно не са чак толкова глупави. 

• Емил Костов
    Емил Костов

И какво толкоз има да ги хвалим?! Не можеш да слагаш всички под общ знаменател.

• Типично поведение на стар ерген, който на всичкото отгоре е и девствен...

преди 1 час, Тетя написа:

бездарна,също като Марая Кери.

Никога не съм бил голям фен на Марая Кери , но преди години имаше хубав глас . Визирам  първите и албуми . Определено не мога да кажа, че е бездарна .  ;) 

преди 4 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Никога не съм бил голям фен на Марая Кери , но преди години имаше хубав глас . Визирам  първите и албуми . Определено не мога да кажа, че е бездарна .  ;) 

Ахахаха НЕ! Един вид “закачка”беше това с Марая Кери.Аз също не съм но не може да и се отрече какво гласище има.

преди 8 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Не я бъркай с Уитни Хюстън.

Ето това е Уитни.

60703419_605.jpg

😁

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не я бъркай с Уитни Хюстън.

Ето това е Уитни.

60703419_605.jpg

😁

Ох,да! Много жалко,че не можа да се пребори с наркотиците.

преди 7 минути, Тетя написа:

Ох,да! Много жалко,че не можа да се пребори с наркотиците.

А, дали е така? Не вярвам да е починала заради наркотиците.

https://www.cnn.com/2018/03/01/entertainment/bobby-brown-whitney-houston-drugs/index.html

на 6.03.2023 г. в 20:59, Тетя написа:

Дара е бездарна,също като Марая Кери.

има разлика между Дара и Дара Екимова. Дара Екимова е дъщеря на Дими от Сленг и доста добре се справя с пеенето. А другата Дара се изявява като жури в Гласът На България, тя по принцип е народна певица и не е съвсем бездарна, но се прави на велика рапърка и голямата работа, да си беше останала в народното пеене, но видя, че там няма токова пари. Дара е едно, Дара Екимова е друго. Тук не говорим за тях. Тук говорим за Симонка, дето я пробутаха в телевизията. Макар и за готвач, само и само да е там и да я гледаме. Та макар и Сашко Кадиев, макар че не е дама той, а е мъж. Той ли е най-кадърният водещ, по дяволите или и той като посредствената му майка все трябва да заема мястото на талантливи хора. Или Пипито и други подобни екземплярчета.

на 6.03.2023 г. в 20:57, АСПЕКТ написа:

И, какво?

Вие с Тетя нещо се закачате май, По въпроса за Дара нали си наясно че едната е Дара, дето ти я харесваш, с малки китайски очички, жури е в Гласът на България, а другата е дара Екимова-изрусена, сег участва в капките, дъщеря е на Дими от Сленг. Ти харесваш Дара, а Тетя харесва Дара Екимова. 

преди 2 минути, Веси Филипова написа:

Вие с Тетя нещо се закачате май, По въпроса за Дара нали си наясно че едната е Дара, дето ти я харесваш, с малки китайски очички, жури е в Гласът на България, а другата е дара Екимова-изрусена, сег участва в капките, дъщеря е на Дими от Сленг. Ти харесваш Дара, а Тетя харесва Дара Екимова. 

И двете са българки, значи са красавици.😀

преди 1 минута, ncl написа:

Сериозно?! За клюкарстване ли е темата?!

Нали се води дискусия сега, редно е да се дават примери. Когато се защитава дипломна работа, също се дават примери. Аз моята дипломна работа беше по дисциплината" Теория на вероятностите" . Това нашето във форума не е клюкарстване, просто правим анализ на ситуацията в страната, как навсякъде трябва някой да бъде леко побутнат за да се придвижва напред. Да даваме ли примери и в политическите среди как стават хората политици, депутати, пак чрез вуйчо владика или родители.  А като реагира ти така за Симонка, явно си фен на МИтко Пайнера и Планета ТВ.

преди 3 минути, Веси Филипова написа:

А като реагира ти така за Симонка, явно си фен на МИтко Пайнера и Планета ТВ.

Това се нарича аквариумна логика. Хубаво е, че не разбираш музиката, която слушам...

Аз пък мога да похваля българките за това, че не ми съсипаха живота точно като свърши гимназията. А имаше няколко бройки които са могли да ме вържат тогава да се оженя за тях, ако са искали. Ама нали те не знаеха какъв тарикат съм и колко малко ще ми продължи престоя във военния затвор ( който беше 24 месеца за отрочета от мъжки пол), та се заглеждаха по батковците в 11-ти клас. И така , те са си мислили че така и така няма да ме има в София цели две години, пък да чакат пандизчия да излезе от военното поделение на края на присъдата му и да трябва и на свиждане да му ходят ... еееее тя е дълга и широка тая работа, я по-добре да си сгушкат отслужил вече и „възмъжал“ младеж. 
А аз като се отървах набързо от военната служба и си станах пак свободен човек, се ориентирах към изучаването на английски език и българка повече не можеше да ме прекара да се оженя за нея. Нахитрях яко и подгоних чужденките из студентски град, щото те се таковат по-иначе. По между чужденките си пoeбвaх и нашенки от време на време, ама само за развлечение и за кратичко, да не почнат да искат булченска рокля.
Та така, доволен съм от българките, че ме подминаха когато още бях на 18г.  и уязвим на женски манипулации. Щото те някои още лятото след гимназията  се омъжиха за батковци.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.