Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гост

Препоръчан отговор

Дами и господа, влюбвали ли сте се някога? Искам да кажа, че влюбването не зависи от външния вид или характера, разбира се, те играят огромна роля, не го отричам... Но в конкретния случай, като цяло оставям физическото тяло настрана, говоря ви за срещата и общуването на две души, които се скитат сами дълго време, докато не се срещнат в океан от монотонност и изглежда, че цялата тази бездна на обикновеност е осветена от лъчите на тяхното щастие. Техните изтощени умове жадуват за общуване, но това вече не е разговор между двама души, а изтънченото вълнение и размах (в добрия смисъл на думата) на два ума, това е съвсем различно усещане, различно...

Това е, когато техните нервни връзките са преплетени помежду си с невидими нишки и всяко тяхно потрепване носи невиждано удоволствие, това е извисяването на интелекта и душата, това е, което хората в ежедневието наричат кратка, но много обемна фраза „сродни души“.
Или може би това е истинската любов?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 52
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Няма такова нещо и никога не се връзвай на такива работи. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

любовта боли, засяда в гърлото, удар в слънчевия сплит
любовта е неудобна, понякога дразнеща
тя не се нуждае от причина за да съществува

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Емил Костов написа:

Няма такова нещо и никога не се връзвай на такива работи. 

какво прави тази тема в "поезия и лично творчество"?

току-що, ДзВяРа! написа:

Кое? :ohmy:

ами щом няма цитат, значи се отнася за автора на темата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, дръндю написа:

какво прави тази тема в "поезия и лично творчество"?

Това си е чиста поезия! Съдържа ли мисли и идеи? Да съдържа! Това е изкуство и мисли на даден човек! Затова аз бих го причислила към поезия!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, anabella_petrova написа:

Това си е чиста поезия! Съдържа ли мисли и идеи? Да съдържа! Това е изкуство и мисли на даден човек! Затова аз бих го причислила към поезия!!

по-скоро са тийн трепети
моят пост е верният, не мисля че е нужно да се повтарям

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Текста е добре написан, но аз не съм съгласен със него. Любов, това е нещо много общо и не съществува определение на тази дума. Като пример ще дам, че аз съм влюбен в предмет например и няма как да има каквато и да била връзка между мен и предмета за каквито се говори в текста, или трепети между мен и предмета. Или съм влюбен в домашния си любимец, и да ако съм влюбен в жена мога да я обичам по много и различни начини!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

Текста е добре написан, но аз не съм съгласен със него. Любов, това е нещо много общо и не съществува определение на тази дума. Като пример ще дам, че аз съм влюбен в предмет например и няма как да има каквато и да била връзка между мен и предмета за каквито се говори в текста, или трепети между мен и предмета. Или съм влюбен в домашния си любимец, и да ако съм влюбен в жена мога да я обичам по много и различни начини!

Да, всеки разбира любовта по свой собствен начин!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, anabella_petrova написа:

Да, всеки разбира любовта по свой собствен начин!

И бих добавил, че много зависи и за каква любов става въпрос, дали е споделена или съм влюбен във някоя обвързана жена, където знам че няма да има бъдеще. Влюбен също в момиче което не знае за моите чуства, това ми се е случвало когато бях ученик и нямаше как да говоря със момичето за чуствата си защото тя си имаше приятел и тк.нт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

И бих добавил, че много зависи и за каква любов става въпрос, дали е споделена или съм влюбен във някоя обвързана жена, където знам че няма да има бъдеще. Влюбен също в момиче което не знае за моите чуства, това ми се е случвало когато бях ученик и нямаше как да говоря със момичето за чуствата си защото тя си имаше приятел и тк.нт.

Има една,много лоша любов-към чувствата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според мен "Истинската Любов" е тази която майка изпитва към рожбата си!!!! Това е любовта в най-чистата си форма и остава за цял живот! Пеперудите които хвърчат в стомаха рано или късно ще излетят, но майчината любов никога няма да се изпари!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, дръндю написа:

ъхъ
а любовта към лъскане на бастуна как ѝ викат
:lol6:

Това не го разбрах.

току-що, Orgasmatron написа:

Това не го разбрах.

Имах предвид-има едни хора,които не могат да живеят,без да са влюбени.Без значение,в какво.И постоянно страдат.Но,им харесва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Orgasmatron написа:

Това не го разбрах.

мазохиста изпитва любов към болката, садиста към мъченията...и тънъ
някой си изпитва любов към колата, друг към природата
но не мисля че това е любов

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Според мен "Истинската Любов" е тази която майка изпитва към рожбата си!!!! Това е любовта в най-чистата си форма и остава за цял живот! Пеперудите които хвърчат в стомаха рано или късно ще излетят, но майчината любов никога няма да се изпари!

именно
любовта е жертвоготовност
и да се самоцитирам

"любовта боли, засяда в гърлото, удар в слънчевия сплит
тя не се нуждае от причина за да съществува"

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Пеперудите които хвърчат в стомаха рано или късно ще излетят,

това е разликата между влюбен и любов

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, дръндю написа:

Моето романтично Дрънди, ахх. 🌷

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Гост написа:

Дами и господа, влюбвали ли сте се някога? Искам да кажа, че влюбването не зависи от външния вид или характера, разбира се, те играят огромна роля, не го отричам... Но в конкретния случай, като цяло оставям физическото тяло настрана, говоря ви за срещата и общуването на две души, които се скитат сами дълго време, докато не се срещнат в океан от монотонност и изглежда, че цялата тази бездна на обикновеност е осветена от лъчите на тяхното щастие. Техните изтощени умове жадуват за общуване, но това вече не е разговор между двама души, а изтънченото вълнение и размах (в добрия смисъл на думата) на два ума, това е съвсем различно усещане, различно...

Това е, когато техните нервни връзките са преплетени помежду си с невидими нишки и всяко тяхно потрепване носи невиждано удоволствие, това е извисяването на интелекта и душата, това е, което хората в ежедневието наричат кратка, но много обемна фраза „сродни души“.
Или може би това е истинската любов?

Вече има тема за Любовта. Можехте там да споделите вашето лично виждане за нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, дръндю написа:

То при ракията и салатата става същото. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, belefor написа:

И кифтета!

Всичко е пари и интереси! Нищо повече. Любовта е глупост измислена от пияни поети. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Емо бате това, че не си изпитал това чувство (до такива изводи стигам четейки те) ,не означава че не съществува, аз съм го познал и ти пожелавам да го познаеш и ти,въпреки болката,когато го загубиш (дано никога  не те стига това чувство), няма нищо по-красиво от любовта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, bulljo написа:

Емо бате това, че не си изпитал това чувство (до такива изводи стигам четейки те) ,не означава че не съществува, аз съм го познал и ти пожелавам да го познаеш и ти,въпреки болката,когато го загубиш (дано никога  не те стига това чувство), няма нищо по-красиво от любовта.

Това не е любов, а е просто влюбване, заради бушуващите ти хормони и когато мине еуфорията осъзнаваш какъв "глупак" си бил. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...