Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гост

Препоръчан отговор

преди 1 минута, bulljo написа:

Няма да споря с теб, но говорим за различни неща.

Аз не споря. Докажи ми обратното :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 52
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

току-що, belefor написа:

Чувствата (едно от което е любов) много трудно могат да се докажат. 😉

Защото не съществуват. Я виж и авторът какви глупости е написал. А сродната душа няма нищо общо с любовта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Емил Костов написа:

Аз не споря. Докажи ми обратното :)

ако имаш деца, не е нужно да ти доказвам какво е любов
 болестта влюбен преминава, но ако изпитваш любов тя е до гроб, особено ако си имаш меца като моята...да ти извърти един тиган, за да ти минат всички други мисли

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, дръндю написа:

ако имаш деца, не е нужно да ти доказвам какво е любов
 болестта влюбен преминава, но ако изпитваш любов тя е до гроб, особено ако си имаш меца като моята...да ти извърти един тиган, за да ти минат всички други мисли

Такава любов струи че семействата се разпадат, младите не искат да виждат старите, няма да говоря за по зверските изпълнения от тип разводи, побоища и прочие. Това, че се грижиш за едно дете не означава, че това е любов! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Такава любов струи че семействата се разпадат, младите не искат да виждат старите, няма да говоря за по зверските изпълнения от тип разводи, побоища и прочие. Това, че се грижиш за едно дете не означава, че това е любов! 

разбира се че това не е любов
има кучкарници дето се грижат за кучета, но това не значи че ги обичат
едно е да се грижеш и съвсем друго да обичаш
питай некой дек десетина години си е имал куче, как е преживял смъртта му

оженили се щот ги засърбял четала и си мислят че това е любовта и за това се стига до това което си писал
влюбеността може да е началото на любовта, но не е задължително да се  превърне в любов

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, дръндю написа:

разбира се че това не е любов
има кучкарници дето се грижат за кучета, но това не значи че ги обичат
едно е да се грижеш и съвсем друго да обичаш
питай некой дек десетина години си е имал куче, как е преживял смъртта му

оженили се щот ги засърбял четала и си мислят че това е любовта и за това се стига до това което си писал
влюбеността може да е началото на любовта, но не е задължително да се  превърне в любов

Гледал съм много животни дори и сега. Пак няма нищо общо с любовта. Бъркаш го с грижата за някой. А грижата е поради интерес.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

А грижата е поради интерес

не ти завиждам ако ако ти се случи любовта
като гръм от ясно небе ще ти дойде
а може да си от ония 10%, които не изпитват чувства

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, дръндю написа:

не ти завиждам ако ако ти се случи любовта
като гръм от ясно небе ще ти дойде
а може да си от ония 10%, които не изпитват чувства

Много добре знам какво са чувствата и какво значи хаос, който правят те ако не знаеш как да ги контролираш. Любов няма и никой няма да ме убеди в противното, както и 2000 години идиотите поети се опитват да убеждават.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Емил Костов написа:

Гледал съм много животни дори и сега. Пак няма нищо общо с любовта. Бъркаш го с грижата за някой. А грижата е поради интерес.

От 3 години съм горд собственик на тибетски шпаньол и веднага ще ти обясня защо горд - защото съм си го възпитал и обучил по-такъв начин че всички околни не около мен само ми завиждат и ми се чудят как съм го постигнал. А има и такива които срещу заплащане ме молят да възпитавам и тяхните по-същия начин, но това е друга тема...

А и любовта м/у нас 2 та е чиста и силна и неподправена

Така че силна и истинска любов съществува и има

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Любов няма и никой няма да ме убеди в противното,

и  какъв е бил интереса на родителите ти за да те отгледат, щом не са изпитвали любов към теб
ти си ми най-странният човек в този форум

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, grizly написа:

От 3 години съм горд собственик на тибетски шпаньол и веднага ще ти обясня защо горд - защото съм си го възпитал и обучил такъв начин че всички околни не около мен само ми завиждат и ми се чудят как съм го постигнал. А има и такива които срещу заплащане ме молят да възпитавам и тяхните по-същия начин, но това е друга тема...

А и любовта м/у нас 2 та е чиста и силна и неподправена

Никога не вярвай на животно. При същото положение, ако не беше баща ми когато бях на 9 години любимото ми куче щеше да ме направи на пържоли. Добре си го дресирал и добре го контролираш, но винаги имай едно наум! Не си длъжен да ми приемеш коментара.

преди 1 минута, дръндю написа:

и  какъв е бил интереса на родителите ти за да те отгледат, щом не са изпитвали любов към теб
ти си ми най-странният човек в този форум

И аз се чудя какъв им е бил интересът. Честно да ти кажа все още не знам. Но не е обич ама въобще! Чак пък да съм ти странен :lol6:

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, дръндю написа:

възпяват секса като любов, а после що имало разводи
не повня шот съм склери, ама май Декамерон беше мааалко по-директен

Сексът няма нищо общо. Просто има интереси. Когато съвпадат нещата се случва, а когато не всичко отива по дяволите. Както искаш да ми кажеш сега? Че си обичаш жената, че я носиш на ръце, пееш и песни и прочие. Море псувате си жените ами и те говорят същото. Пред очите си го виждам всеки ден.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сексът няма нищо общо. Просто има интереси. Когато съвпадат нещата се случва, а когато не всичко отива по дяволите. Както искаш да ми кажеш сега? Че си обичаш жената, че я носиш на ръце, пееш и песни и прочие. Море псувате си жените ами и те говорят същото. Пред очите си го виждам всеки ден.

Ти какво виждаш и разбираш си е твой възглед. Аз не съм псувал жена ми никога досега и едва ли ще го направя в бъдеще. 19 години сме заедно вече....

Няма нужда да носиш някого на ръце или да му пееш песни за да има обич между мъж и жена. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, belefor написа:

Ти какво виждаш и разбираш си е твой възглед. Аз не съм псувал жена ми никога досега и едва ли ще го направя в бъдеще. 19 години сме заедно вече....

Няма нужда да носиш някого на ръце или да му пееш песни за да има обич между мъж и жена. 

Няма да влизам в подробности. 19 години сте заради интереси, които съвпадат, но щом твърдиш че се обичате твоя воля.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, grizly написа:

От 3 години съм горд собственик на тибетски шпаньол

Леле, три години ли минаха? И как тибетски шпаньол, тогава пита за пекинез? 

По темата: Може да се изпита истинска любов и към сродна душа, но тя ще е само платонична. Срещаш някого и имаш чувството, че го познаваш от векове, чувстваш се спокоен и сигурен, привлечен. Приятно и безгрижно ти е, и ти се иска да не свършва времето, когато си с него/нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Fay написа:

Леле, три години ли минаха? И как тибетски шпаньол, тогава пита за пекинез? 

И аз не усетих как се изтърколиха 3 години толкова бързо...

Тибетски шпаньол е другото (второто) име на пекинези, също са известни като японски хин, но мен си ме кефи най-много тибетски шпаньол

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, grizly написа:

И аз не усетих как се изтърколиха 3 години толкова бързо...

Тибетски шпаньол е другото (второто) име на пекинези, също са известни като японски хин, но мен си ме кефи най-много тибетски шпаньол

Наш'та си е пекинез - китайско императорско. :) https://bg.wikipedia.org/wiki/Пекинез

И понеже сме в тема за любовта - истински я обичам. Няма по-чувствително, любвеобвилно и вярно същество на земята. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз незнаех че и ти имаш същата порода а и тогава не каза нищо:)

Погледни и потърси в интернет за тибетски шпаньол и ще видиш каква е поразителна прилика м/у тях

И аз не знаех тези работи но ми ги обясниха подробно хора които доста добре ги разбират

Най важното е да са ни живи и здрави и да ни радват

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, grizly написа:

Погледни и потърси в интернет за тибетски шпаньол и ще видиш каква е поразителна прилика м/у тях

И аз не знаех тези работи но ми ги обясниха подробно хора които доста добре ги разбират

Най важното е да са ни живи и здрави и да ни радват

Така е. Поразителна е приликата, но пекинеза си е пекинез, и аз съм ги разучила в подробности, тази ни е втора от тая порода. Ма да не спамим темата, нищо, че авторката за кратко е издържала с регистрацията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност на мен са ми обяснили че разликите м/у пекинез, тибетски шпаньол и японски хин незначителни били, например в задницата и в муцуната, на някои задниците им били по-ниски, и в окраските имало разлики също

Има някои малки разлики м/у 3 те породи които ги отличават

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Току що в едно анимационно филмче дадоха обяснение за любовта. Любовта е химическа реакция в мозъка съпроводена с блаженство! Силно заразна е! Това за мен е достатъчно. :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо всички детски приказки за щастлива любов , са писани от мъже автори и там само красивата девойка накрая заживява щастливо с принца?

А грозноватите, старите, бедните? За тях къде е любовта? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Mediterranean написа:

Защо всички детски приказки за щастлива любов , са писани от мъже автори и там само красивата девойка накрая заживява щастливо с принца?

Защото е невъзможно да обичаш едно глупаво, недостойно и кървящо животинче каквото е жената , но всички желаем този свят да бъде красив и щастлив затова предпочитаме фантазиите пред реалността.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...