Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще стане, когато България приеме Еврото?

Какво ще стане, ако приемем еврото? 28 гласували потребители

1. 1. Какво ще стане, ако приемем еврото?

• България ще се оправи - състоянието на България ще се оправи и държавата ще стане напреднала и утопична
      14%
      4
    • България ще се влоши - състоянието на България няма да се оправи, а ще стане още по-зле
      67%
      19
    • Нищо кой знае какво няма да стане
      17%
      5
    • Не знам / Не съм сигурен / Нямам мнение по въпроса
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

току-що, Димитър 59 написа:

Нас ни и итересува цената на живота ни в евро.По мое мнение,ще нагласят всичко,което е било един лев,да струва около едно евро...

именно...увеличението ще е двойно..

но...

никой няма да вдигне заплата двойно...

от 1000лв ще я направят 500евро...

значи цените ×2 нагоре...

заплата-:2...

общо-обедняваме 4(четири) ПЪТИ....минимум

• Отговори 331
  • Прегледи 18k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• именно...увеличението ще е двойно.. но... никой няма да вдигне заплата двойно... от 1000лв ще я направят 500евро... значи цените ×2 нагоре... заплата-:2... общо-обеднявам

• The-Walk!nG-Dead
    The-Walk!nG-Dead

Трябва им територията ни, а чрез Еврото, българите масово ще напуснат България за съжаление явно това е и целта.😢

Публикувани изображения

преди 2 минути, _nib_ написа:

именно...увеличението ще е двойно..

но...

никой няма да вдигне заплата двойно...

от 1000лв ще я направят 500евро...

значи цените ×2 нагоре...

заплата-:2...

общо-обедняваме 4(четири) ПЪТИ....минимум

И защо трябва да ти вдигат заплатата двойно, бе? Да не би да работиш четворно, а? Така или иначе всички цени се формират в евро или USD. Цената на една стока/услуга е такава, кавато пазара издържа! 

пазара няма да издържи на смяна 1:1 и ще се саморегулира: това го знае всяко хлапе, както се казва, но пазаруващите са абсолютни кретени и идиоти

Не съм вярвал, че ще прочета толкова повърхности и елементарни разсъждения в тази тема! 

Най ми харесва, че България ще си загуби суверенитета, че българите ще напуснат страната /те я напуснаха вече/, че ще обеднеем.

Примера за Гърция, трябва да е поука как не се прави - теглиха, като луди заеми над 30год. и едно тяхно поколение живя като царчета , дръстиха сиртакита и жулиха узо, а бачкаха на место тях  българчета, румънчета и пр. това през 90те и началото на 21век ... е трябва обаче и да се връщат тези заеми и ако не си ги инвестирал правилно се получават катаклизми, които видяхме! Е за да получат някои заеми трябваше да се превъоръжат със съвременна и скъпа техника за милиарди и т.н.Безплатен обяд няма и пак им поопростиха ... закуската!

Просто не знам с какъв акъл нашите Управляващи, са искали да влезем в еврото?

преди 24 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Просто не знам с какъв акъл нашите Управляващи, са искали да влезем в еврото?

Ето с тоя акъл -

pexels-photo-164652.jpeg.7abfa566ade9a89351185bc320f24670.jpeg

преди 10 минути, dimy написа:

Ето с тоя акъл -

pexels-photo-164652.jpeg.7abfa566ade9a89351185bc320f24670.jpeg

То това е ясно ама някой пита ли, Българския народ дали иска Еврото?

преди 9 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

То това е ясно ама някой пита ли, Българския народ дали иска Еврото?

Е нали се гласува за партии , които да те представляват с политиките заложени в програмите им т.е. Народа се е произнесъл по въпроса! Недоволни винаги по всякакъв въпрос ще има !

преди 14 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Е нали се гласува за партии , които да те представляват с политиките заложени в програмите им т.е. Народа се е произнесъл по въпроса! Недоволни винаги по всякакъв въпрос ще има !

Айде, айде!

Аз не съм упълномощил моя народен избранник да гласува ЗА еврозоната! Тук по-горе гласувалите - също!

Ама в НС 90% от народните представители са за влизане в нея. Моя представител - също.  Ко праиме тогава, а?

преди 9 минути, dimy написа:

Айде, айде!

Аз не съм упълномощил моя народен избранник да гласува ЗА еврозоната! Тук по-горе гласувалите - също!

Ама в НС 90% от народните представители са за влизане в нея. Моя представител - също.  Ко праиме тогава, а?

Следващият път гласувайте за тези, които защитават вашите възгледи - това се прави! 

Абе давайте да я закриваме тая държава и без това вече почти не съществува. Децата с все по-префърцунени англосаксонски имена се кръщават, загубихме си българските, празнуваме комерсиални дати, на рождени дни пеем "е6и бърсдей". Като престане да имаме и национални пари, за чий са ни въобще нашенските паразити във властта, политиците, чиновниците и т.н. Излишни са, само ни ядат от хляба.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Абе давайте да я закриваме тая държава и без това вече почти не съществува. Децата с все по-префърцунени англосаксонски имена се кръщават, загубихме си българските, празнуваме комерсиални дати, на рождени дни пеем "е6и бърсдей" като престане да имаме и национални пари. За чий са ни въобще нашенските паразити във  властта, политиците, чиновниците и т.н. Излишни са, само ни ядат от хляба.

То да закриваме, но кой ще ни вземе :min05: 

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

То да закриваме, но кой ще ни вземе :min05: 

Ами нали се продаваме поединично, защо въобще ти пука за масата народ?

преди 3 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Следващият път гласувайте за тези, които защитават вашите възгледи - това се прави! 

Джони, ма ти май не четеш какво ти пиша, а? Над 90% от народните представители в НС в момента гласуваха Декларацията за приъединяване към Еврозоната. А аз НЕ съм гласувал за нито един от тях!

И според гласувалите тук - също! Ко праиме тогава?

преди 1 минута, dimy написа:

Джони, ма ти май не четеш какво ти пиша, а? Над 90% от народните представители в НС в момента гласуваха Декларацията за приъединяване към Еврозоната. А аз НЕ съм гласувал за нито един от тях!

Абе чете той, ама като дявола евангелието. Така четат капиталистите, иначе биха паднали по гръб.

преди 44 минути, dimy написа:

И според гласувалите тук - също! Ко праиме тогава?

Тъй де ти си от 10% , както тези тук! Тук гласуването не е миродавно ....  групичка от 20тина човека във форум :nono:

преди 51 минути, Sliderum2 написа:

Абе чете той, ама като дявола евангелието. Така четат капиталистите, иначе биха паднали по гръб.

И ти си от 10те % , който не си видял Евангелие все още приживе, еля пък чел!

Тъй де ти си от 10% , както тези тук! Тук гласуването не е миродавно ....  групичка от 20тина човека във форум :nono:

Искаш да кажеш, че 90% от българите са влизане в Зоната, така ли???

ти си от 10те % , който не си видял Евангелие все още приживе, еля пък чел

Чел съм библията. Пълна отврат, също както всички религиозни глупости. Единственото свястно в нея са 10-те заповеди, които почти никой и в самата библия не спазва, даже дедо божо. Сигурно са измислени, за да бъдат обект на подигравка. Общо взето, в който е силата, в него е правото и коли и беси както му е кеф. Естествено, божо има най-силният коз и си прави масови изтребления. Ама това си е за негово удоволствие. Извратен!

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Чел съм библията. Пълна отврат, също както всички религиозни глупости. Единственото свястно в нея са 10-те заповеди, които почти никой и в самата библия не спазва, даже дедо божо. Сигурно са измислени, за да бъдат обект на подигравка. Общо взето, в който е силата, в него е правото и коли и беси както му е кеф. Естествено, божо има най-силният коз и си прави масови изтребления. Ама това си е за негово удоволствие. Извратен!

Знам , че комунистите са заклети атеисти !

преди 1 час, dimy написа:

Искаш да кажеш, че 90% от българите са влизане в Зоната, така ли???

Така излиза ... от гласувалите на парламентарните избори !

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Знам , че комунистите са заклети атеисти

Ясно ми е, че харесваш... екстравагантни, ммм, хора. Нормалното е скучно. Ако не е някой, на който да не му хлопат дъските, а да са здраво на местата им, не е достоен.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Ясно ми е, че харесваш... екстравагантни, ммм, хора. Нормалното е скучно. Ако не е някой, на който да не му хлопат дъските, а да са здраво на местата им, не е достоен.

"ограниченият ум забелязва само ограничеността само в другите"

"ограниченият ум забелязва само ограничеността само в другите"

Именно.

преди 15 часа, Sliderum2 написа:

Чел съм библията. Пълна отврат...

Вярно е,че в Библията има доста дивотии. Тук таме. Но тя все пак е сбор от всичко до което е стигнал човека в своето развитие! Не случайно във всички религии под една или друга фирма присъстват Десетте Божи Заповеди.

Богохулството е сериозен грях!

преди 7 минути, dimy написа:

Вярно е,че в Библията има доста дивотии. Тук таме. Но тя все пак е сбор от всичко до което е стигнал човека в своето развитие! Не случайно във всички религии под една или друга фирма присъстват Десетте Божи Заповеди.

Богохулството е сериозен грях!

Не пропускай че съм споменал "всички религиозни глупости". Това е, за да не изброявам книгите на другите религии поименно. Мързеше ме. 

Хи-хи-хи, опитваш се да ме плашиш ли с религия ли. Не става. След смъртта няма нищо. Нула 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.