Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще стане, когато България приеме Еврото?

Какво ще стане, ако приемем еврото? 28 гласували потребители

1. 1. Какво ще стане, ако приемем еврото?

• България ще се оправи - състоянието на България ще се оправи и държавата ще стане напреднала и утопична
      14%
      4
    • България ще се влоши - състоянието на България няма да се оправи, а ще стане още по-зле
      67%
      19
    • Нищо кой знае какво няма да стане
      17%
      5
    • Не знам / Не съм сигурен / Нямам мнение по въпроса
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 331
  • Прегледи 18k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• именно...увеличението ще е двойно.. но... никой няма да вдигне заплата двойно... от 1000лв ще я направят 500евро... значи цените ×2 нагоре... заплата-:2... общо-обеднявам

• The-Walk!nG-Dead
    The-Walk!nG-Dead

Трябва им територията ни, а чрез Еврото, българите масово ще напуснат България за съжаление явно това е и целта.😢

Публикувани изображения

на 23.11.2022 г. в 10:59, Sliderum2 написа:

Не пропускай че съм споменал "всички религиозни глупости". Това е, за да не изброявам книгите на другите религии поименно. Мързеше ме. 

Хи-хи-хи, опитваш се да ме плашиш ли с религия ли. Не става. След смъртта няма нищо. Нула 

Дали има нещо оттатък... никой не знае.

Целта е, да не се правят грехове - тук. Всеки сам решава за себе си.

Между другото - и мързела е грях!

преди 2 минути, dimy написа:

Дали има нещо оттатък... никой не знае.

Целта е, да не се правят грехове - тук. Всеки сам решава за себе си.

Между другото - и мързела е грях!

Абе на лаф мохабет сичко е ок, хората са мили, учтиви и невинни. Криминалната хроника е художествена измислица. 

Какво ще стане, когато България приеме Еврото?

• Автор

Каквото и да стане когато България приеме еврото, то няма да ни направи по-богати.

Фалшивите "анализатори" и "икономисти", тези, на които им се плаща да разпространяват про-ЕС дезинформация, все още твърдят, че ако приемем еврото, то цялата държава ще стане по-богата и ще има много инвеститори и икономически бум. Жал ме е за хората, които все още вярват на всичко това... Все още вярват, дори и след десетилетия на "Ако приемем Х, ще станем богати"... и никога нищо не стана, нито се оправиха проблемите и станахме по-богати.

Лъжата, че ще станем по-богати, ако приемем еврото, е просто една от многото лъжи, според които ако направим каквото ни кажат колонизаторите и външните им капиталистически структури, ще станем по-богати. Целта на колонизаторите е да извличат полза от колонията, а целта на колонията е да дава полза на колонизаторите си. Щом България е колония на САЩ, то няма причина да си мислим, че каквото приемем/направим в България, то ще е в полза на България, вместо на САЩ.

преди 1 час, PigMan9 написа:

Каквото и да стане когато България приеме еврото, то няма да ни направи по-богати.

Фалшивите "анализатори" и "икономисти", тези, на които им се плаща да разпространяват про-ЕС дезинформация, все още твърдят, че ако приемем еврото, то цялата държава ще стане по-богата и ще има много инвеститори и икономически бум. Жал ме е за хората, които все още вярват на всичко това... Все още вярват, дори и след десетилетия на "Ако приемем Х, ще станем богати"... и никога нищо не стана, нито се оправиха проблемите и станахме по-богати.

Лъжата, че ще станем по-богати, ако приемем еврото, е просто една от многото лъжи, според които ако направим каквото ни кажат колонизаторите и външните им капиталистически структури, ще станем по-богати. Целта на колонизаторите е да извличат полза от колонията, а целта на колонията е да дава полза на колонизаторите си. Щом България е колония на САЩ, то няма причина да си мислим, че каквото приемем/направим в България, то ще е в полза на България, вместо на САЩ.

Никакви инвестиции. Големите фирми са в Сърбия, Турция, Словакия, Румъния. България я подминават като пътен знак. И с евро и без евро същият бордей. Треторазряден бордей.

Ето лицето на България.

0000202004-middle.jpg

0000202001-middle.jpg

https://m.dnes.bg/stranata/2017/06/05/toaletnite-na-kulata-dekor-ot-tretorazriaden-bordei-welcome.343216/amp

преди 1 час, PigMan9 написа:

Фалшивите "анализатори" и "икономисти", тези, на които им се плаща да разпространяват

Zaщо си фалшив анализатор троле и защо взимаш копейки 

Ще има и 72 пола -

преди 3 часа, Coco1 написа:

Zaщо си фалшив анализатор троле и защо взимаш копейки 

Който взема копейки е фалшив анализатор според теб. А според мен, който взема центове, е съвсем истински аналлизатор. Кое от двете е за предпочитане?

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Който взема копейки е фалшив анализатор според теб. А според мен, който взема центове, е съвсем истински аналлизатор. Кое от двете е за предпочитане?

Е, не че обичам анализа$орите с центове, пък дори и тези с копейки... но най-добре ще е да са Български Анализатори. Лошото, е че не останаха почти такива дето да мислят /безвъзмездно/ за България.

Освен това 99,9999999999999% се хранят на яслата на Шорош!

image.jpeg

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Никакви инвестиции. Големите фирми са в Сърбия, Турция, Словакия, Румъния. България я подминават като пътен знак. И с евро и без евро същият бордей. Треторазряден бордей.

Ето лицето на България.

Така ще бъде и за напред! Като нещем ЕС, нещем евро, нещем да живеем, а да преживяваме! Абе не вЪ щем, ма инак елате с парите си! :min05:

Айде още веднаж ---

image.jpeg.10f6379d0cbc13bd932792f39a03eb19.jpeg.953325bf0f4c0f570c6beb77f09a3c2a.jpeg

преди 6 часа, _nib_ написа:

Ако половината от това, което казва Сарийски е вярно - по-добре ще е да се качваме на самолетите на Т2. Или - да купуваме калашници. Кой колкото пари има.

• Автор
преди 15 часа, Coco1 написа:

Комунисте -троле-Слидеррум-копейков, веднага се разпозна. 

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

Кога ще се научиш да се аргументираш правилно, вместо да "обиждаш" останалите? Защо го наричаш "Комунисте -троле-Слидеррум-копейков"?

преди 2 часа, dimy написа:

Ако половината от това, което казва Сарийски е вярно - по-добре ще е да се качваме на самолетите на Т2. Или - да купуваме калашници. Кой колкото пари има.

Година след година, парите имат все по-малко и по-малко значение. Инфлацията води до обезценяване на парите; колкото по-малка стойност имат парите, толкова по ненужни са те.

В България минималната заплата, заплатата, за която работят повечето хора, е 710лв. Какво можеш да си купиш със 710лв? Почти нищо - едно пълнене на една малка пазарска кошница е около 50 лева, яко не и повече (това не включва ток, вода, данъци, гориво и други предвидени и непредвидени разходи). Инфлацията ще продължи да расте и да обезценява парите - заплатите няма да се вдигнат значително и вдигането им няма да надмине инфлацията.

Леко полека ще стане така, че оръжията и храната ще имат по-голямо значение от парите. Ще стане така, че да вземеш оръжие и да направиш лагер с други оцеляващи в дивата пустош ще е единствения начин да оцелееш в дългосрочен план.

преди 44 минути, PigMan9 написа:

Леко полека ще стане така, че оръжията и храната ще имат по-голямо значение от парите. Ще стане така, че да вземеш оръжие и да направиш лагер с други оцеляващи в дивата пустош ще е единствения начин да оцелееш в дългосрочен план.

Да, като през 40те години на миналия век. Кокошкарите ги снабдиха с оръжие, после чрез него лесно се снабдяваха/безплатно/ и с храна и така им берем постиженията до ден днешен!

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Кога ще се научиш да се аргументираш правилно, вместо да "обиждаш" останалите? Защо го наричаш "Комунисте -троле-Слидеррум-копейков"?

Защо не можеш да се аргументираш комунистически троле

• Автор
преди 3 часа, Coco1 написа:

Защо не можеш да се аргументираш комунистически троле

Кой ти каза, че не мога да се аргументирам? Нали знаеш, че вие, русофобите и политическите ми опоненти, сте тези, които така и никога не успяхте да ме оборите за каквото и да било.

Ако мислиш, че имаш нещо съществено да кажеш, можеш да го кажеш без да ме обиждаш като ми викаш "комунистически троле"...

преди 29 минути, PigMan9 написа:

Кой ти каза, че не мога да се аргументирам? Нали знаеш, че вие, русофобите и политическите ми опоненти, сте тези, които така и никога не успяхте да ме оборите за каквото и да било.

Ако мислиш, че имаш нещо съществено да кажеш, можеш да го кажеш без да ме обиждаш като ми викаш "комунистически троле"...

Zaщо нищо не знаеш троле и не можа да обориш никой

преди 32 минути, Coco1 написа:

Zaщо нищо не знаеш троле и не можа да обориш никой

Едно време, според една-две от религиите, Бог се е родил в човешка форма, след като се е самозаченал в Мария непорочно. В повечето случаи, се твърди, че отрочето е мъжко, но има някои, според които е била Христина, или Христоска. Като Бог, макар и в човешка форма, на нея поради истинската ѝ същност, е било възможно да знае наистина всичко. Коко, да не претендираш че си Христоска?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.