Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще стане, когато България приеме Еврото?

Какво ще стане, ако приемем еврото? 28 гласували потребители

1. 1. Какво ще стане, ако приемем еврото?

• България ще се оправи - състоянието на България ще се оправи и държавата ще стане напреднала и утопична
      14%
      4
    • България ще се влоши - състоянието на България няма да се оправи, а ще стане още по-зле
      67%
      19
    • Нищо кой знае какво няма да стане
      17%
      5
    • Не знам / Не съм сигурен / Нямам мнение по въпроса
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ако отидеме повечето на село и произвеждаме като съседна Турция по много и тука ще е евтино.И премахнеме прекупвачите разбира се.Създава се един Булгарплод и държавата го приема като приоритетен отрасъл.Не може да ми изкупуват черешите на 70ст. и да ги продават за 6лв.

• Отговори 331
  • Прегледи 18k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• именно...увеличението ще е двойно.. но... никой няма да вдигне заплата двойно... от 1000лв ще я направят 500евро... значи цените ×2 нагоре... заплата-:2... общо-обеднявам

• The-Walk!nG-Dead
    The-Walk!nG-Dead

Трябва им територията ни, а чрез Еврото, българите масово ще напуснат България за съжаление явно това е и целта.😢

Публикувани изображения

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

България още не е приела ессрврото, а вече ни цакат по 200лв за 10кг пуйка. Дори не става въпрос за готова, заклана, почистена и опакована, а това е цена на живо тегло. С перушина, глава, крайници, червата и другите вътрешни органи. Покланянето пред западняшките комерсиални "традиции", си има цена. Нарязаните сурови свински пържоли, стига да не са закупени от някоя скъпа бутикова фирма, са около 2 пъти по-евтини от живата пуйка на килограм.

Да разбирам, че ако не приемем еврото "пуйките" ще са даром? ... Я на софрата имам и пуйка и свиня и зайче та ти сега наклон на душата какво сака ли ми задаваш, ти кат щеш маай леворда хич ма не вълнува?

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

Днеска купих от Кауфланд замразена пуйка на 8.99лв. за кг.

Е, в случая не става въпрос за замразена, очевидно. Но все пак, това е бая деликатесна цена, все едно са ги докарала от Луната тия пуйки. Или докато са ги отглеждали, към всяка отделна пуйка е бил прикачен пуйкогледач на заплата.

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

Не може да ми изкупуват черешите на 70ст. и да ги продават за 6лв.

Очевидно може. 

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Да разбирам, че ако не приемем еврото "пуйките" ще са даром? ... Я на софрата имам и пуйка и свиня и зайче та ти сега наклон на душата какво сака ли ми задаваш, ти кат щеш маай леворда хич ма не вълнува?

Явно пуйките те вълнуват. Иначе не би почнал да се закачаш с мен заради моят коментар с новината, в който не съм те споменал въобще.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Е, в случая не става въпрос за замразена, очевидно. Но все пак, това е бая деликатесна цена, все едно са ги докарала от Луната тия пуйки. Или докато са ги отглеждали, към всяка отделна пуйка е бил прикачен пуйкогледач на заплата.

Пише, че е от Румъния.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Явно пуйките те вълнуват. Иначе не би почнал да се закачаш с мен заради моят коментар с новината, в който не съм те споменал въобще.

Ма говориш глупости, почти постоянно, дори си противоричиш на моменти! Туй евро ти е влязло от към задния двор т.е. не от където трябва. Еми не е скъпо, а малко пари получаваш. Учи, работи и печели, така няма да ти е скъпо и да ривеш тук за щяло и нещяло!....... А па, то кумунист , който да не е търтей не съм виждал!

току-що, shishmanovp861 написа:

Пише, че е от Румъния.

Ами @Sliderum2 неще да гледа и да печели. Иска държавата да му дава заплата-камион и цените да са стотинки!

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ма говориш глупости, почти постоянно, дори си противоричиш на моменти! Туй евро ти е влязло от към задния двор т.е. не от където трябва. Еми не е скъпо, а малко пари получаваш. Учи, работи и печели, така няма да ти е скъпо и да ривеш тук за щяло и нещяло!....... А па, то кумунист , който да не е търтей не съм виждал!

Ами @Sliderum2 неще да гледа и да печели. Иска държавата да му дава заплата-камион и цените да са стотинки!

Не съм споменавал въобще моето отношение към цената на пуйката в оригиналния коментар, а после само отговарях на заяжданията. Напълно ми е по възможностите. Но не харесвам особено пуйче месо и още повече нямам намерение да следвам небългарски "традиции" и да надплащам цени, които очевидно не са нормални.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

България още не е приела ессрврото, а вече ни цакат по 200лв за 10кг пуйка. .....

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Не съм споменавал въобще моето отношение към цената на пуйката в оригиналния коментар, .....

Нонстоп си противоричиш ....

Я кажи какво вечеря днес, като си традиционалист ?

преди 12 минути, shishmanovp861 написа:

Това е евроатлантическата ориентация.Такива са традициите.Турски не харесвате,руски не харесвате какви да са.

Ти също, кажи какво папка днес  традиционно!

Един референдум да се пита народа аз го казах.Какво иска.И може к към Дубай да тръгнеме.На Слайдерум САЩ са му виновни.Се обвиняваме някой.

Един референдум да се пита народа аз го казах.Какво иска.И може к към Дубай да тръгнеме.На Слайдерум САЩ са му виновни.Се обвиняваме някой.

Да се повторя. На 4 години има референдум - парламентарни избори, в последните две години по-често дори. Да има такива каквито ви се ще резултата ще бъде същия, както и на редовните избори, с разликата че ще се хвърлят едни пари за прищявките на някой.

Няма свестен президент който да го назначи.Това беше задача и на Първанов и на Плевнелиев.Ние сами никога няма да се оправиме!Това трябва да е пределно ясно.Нищо не дава Вашингтон и Брюксел.Нужни са инвестиции и то големи.Каниме арабските шейхове тука и им даваме властта.Правят България райско кътче.Царя ги познава.Води Бойко при тях.

...Нищо не дава Вашингтон и Брюксел....

Дават ти ма нещеш самият ти.

преди 1 минута, shishmanovp861 написа:

....Нужни са инвестиции и то големи...

Да , ша си дадат парите , за да ги изядем ... тея с парите да не са идиоти като нас ... само ЕС са такива , че още ни дават с надеждата да прогледнем и да заработим!

преди 12 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да , ша си дадат парите , за да ги изядем ... тея с парите да не са идиоти като нас ... само ЕС са такива , че още ни дават с надеждата да прогледнем и да заработим!

Точно щото от българи управляващи хаир нема да видиш!Арабите режат ръце!Тая изродена демокрация в свободия до това води.Ние не сме за парламентарна република а за силна президентска.Резултата от вота е повече от ясен.Повечето не желаят нито една от парламентарно представените изобщо от явилите се на избори.Почва се от референдум и велико народно събрание което да промени конституцията.С един Гешев се занимаваме години наред дали ставал за главен прокурор.То и Цацаров не ставаше.Един президент ни трябва да намерим да ги държи в шах всичките 240.

Досега за 33г. един не излезе да си признае за далаверите.Ще му стане нещо на Бойко да каже - да кюлчетата и еврото са мои.

преди 6 минути, shishmanovp861 написа:

Точно щото от българи управляващи хаир нема да видиш!Арабите режат ръце!Тая изродена демокрация в свободия до това води.Ние не сме за парламентарна република а за силна президентска.Резултата от вота е повече от ясен.Повечето не желаят нито една от парламентарно представените изобщо от явилите се на избори.Почва се от референдум и велико народно събрание което да промени конституцията.С един Гешев се занимаваме години наред дали ставал за главен прокурор.То и Цацаров не ставаше.Един президент ни трябва да намерим да ги държи в шах всичките 240.

Досега за 33г. един не излезе да си признае за далаверите.Ще му стане нещо на Бойко да каже - да кюлчетата и еврото са мои.

Хубави приказки, с всичкият шанс да си останат приказки. Едно време французите се отърваха от монархията и свитата от дебелогъзци с гилотината. И все пак, днес макарон не могат да му нарушат спокойствието вече сигурно стотици седмични протести на жълти жилетки, тоя ше изкара 20 мандата. Май пак ще трябва да се вади гилотината. А и тук, с добро едва ли ще се получи нещо 

Вижте всички проблеми с пари се решават.Един икономически обоснован план откъде ще дойдат.Това първо и второ кой ще предотврати кражбата им.А не да слушаме само обещания.

преди 7 минути, shishmanovp861 написа:

Вижте всички проблеми с пари се решават.Един икономически обоснован план откъде ще дойдат.Това първо и второ кой ще предотврати кражбата им.А не да слушаме само обещания.

Ами да има наказателна отговорност на партиите, не само политическа, върховенство на закона/читави закони/ и съд за всички облажили се последните години, да им разследват до трето коляно имотите и парите. Но властите трябва да се освободят , понеже са узурпирани от мафията т.е. щем нещем само отвън може да сложат чатала т.е. Европейската прокуратура. Инак само ще има "миже да те лажем" цял живот!

Народ със самосъзнание, който протестира както беше през 1997г.За заплати, за пенсии даже за името на една Македония.Държиме ли си на историята?Просто управляващите гледат да не прекрачат границата на търпимост и използват.

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Ами да има наказателна отговорност на партиите, не само политическа, върховенство на закона/читави закони/ и съд за всички облажили се последните години, да им разследват до трето коляно имотите и парите. Но властите трябва да се освободят , понеже са узурпирани от мафията т.е. щем нещем само отвън може да сложат чатала т.е. Европейската прокуратура. Инак само ще има "миже да те лажем" цял живот!

ЕП ли се надяваш да е поредният спасител на бял кон. Да, те са умрели от честност и почтеност и да въвеждат ред. 

преди 5 минути, ncl написа:

За съжаление вече е почти сигурно, че ще приемем еврото.

Да, няма да има второ "КТБ", няма да има нужда да обемням пари, когато ходим из Европата, няма да има възможност за ограбване на влоговете, чрез хипер инфлация, като през 1996г.

преди 2 минути, ncl написа:

Забрави за по-ниските лихви при кредитите.

с тия високите лихви дали ще фалират бързите кредити ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.