Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще стане, когато България приеме Еврото?

Какво ще стане, ако приемем еврото? 28 гласували потребители

1. 1. Какво ще стане, ако приемем еврото?

• България ще се оправи - състоянието на България ще се оправи и държавата ще стане напреднала и утопична
      14%
      4
    • България ще се влоши - състоянието на България няма да се оправи, а ще стане още по-зле
      67%
      19
    • Нищо кой знае какво няма да стане
      17%
      5
    • Не знам / Не съм сигурен / Нямам мнение по въпроса
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 16 минути, васил козарев написа:

И стигаме до това какво прави износът и какво вносът. Ще се сетиш ли сам? 

Ами чул съм, че има бая широки канали за наркотици, оръжие и емигранти. За друго не се сещам.

• Отговори 331
  • Прегледи 18k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• именно...увеличението ще е двойно.. но... никой няма да вдигне заплата двойно... от 1000лв ще я направят 500евро... значи цените ×2 нагоре... заплата-:2... общо-обеднявам

• The-Walk!nG-Dead
    The-Walk!nG-Dead

Трябва им територията ни, а чрез Еврото, българите масово ще напуснат България за съжаление явно това е и целта.😢

Публикувани изображения

на 4.01.2023 г. в 16:03, АСПЕКТ написа:

Хърватия вече е приела еврото и всичко е поскъпнало.

https://www.zeit.de/wirtschaft/2023-01/kroatien-euro-einfuehrung-teuerung

След въвеждането на еврото в Хърватия хранителните стоки, услугите, внезапно са поскъпнали значително. Министърът на икономиката ще обяви мерки.

Само 2 дни след въвеждането на еврото все повече потребители се оплакват от поскъпването на хранителните продукти, както и услугите. При кафенета има също поскъпване.

На български език с малко закъснение от българските журналисти.

https://www.dnes.bg/eu/2023/01/07/hryvatiia-deistva-reshitelno-za-da-spre-poskypvaneto.556272

При соца -

- нямаше Родител №1

- нямаше Родител №2

- нямаше менструиращи мъже

- нямаше  трета тоалетна в училище

- нямаше 72 вида пол

- нямаше  операции на деца за смяна на пола

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Като приемете еврото в България ще ми е по-лесно на мен.

Оооо, белджо, чак сега ли та пуснаха от работа? ... Помислих си по едно време, че си "при рибите" :lighter:

• Автор
на 9.01.2023 г. в 22:53, Белгиеца написа:

Като приемете еврото в България ще ми е по-лесно на мен.

Защо ще ти е по-лесно? И като приемем еврото, дали няма да стане това, което в момента става в Хърватия:

IMG-20230111-195117.jpg

IMG-20230111-195131.jpg

IMG-20230111-195147.jpg

преди 6 минути, PigMan9 написа:

https://www.dnes.bg/eu/2023/01/10/povecheto-grajdani-na-polsha-ne-iskat-evroto.556565

Повечето граждани на Полша са против въвеждането на еврото в страната, съобщи радио Зет.

Проучването е на експерти от ИБРиС, които отправят въпроса, дали гражданите са склонни местната валута да се замени с евро.

14.7 процента от анкетираните са отговорили положително.

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

... съобщи радио Зет...

Това е доста популярно радио ,,, при крепостните най-вече!

преди 38 минути, PigMan9 написа:

Защо ще ти е по-лесно? И като приемем еврото, дали няма да стане това, което в момента става в Хърватия:

IMG-20230111-195117.jpg

IMG-20230111-195131.jpg

IMG-20230111-195147.jpg

Чудо голямо. 

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Това е доста популярно радио ,,, при крепостните най-вече!

Пак ли гатанки? Явно такъв ти е стил на писане. Неумение да се изразяваш.

преди 39 минути, АСПЕКТ написа:

https://www.dnes.bg/eu/2023/01/10/povecheto-grajdani-na-polsha-ne-iskat-evroto.556565

Повечето граждани на Полша са против въвеждането на еврото в страната, съобщи радио Зет.

Проучването е на експерти от ИБРиС, които отправят въпроса, дали гражданите са склонни местната валута да се замени с евро.

Пуу, почти 15% от анкетираните са се случили подложки на сащ/ессрврото, т.е. умнокрасивитет. Малшанс за интервюиращите!

п.п-к'о не ви харесва в поста на белгиеца?

м?

истината каза човека...

а ний....нема да ползвам ,,и ний сме дали нещо на света"...

а ний сме от .баната страна....

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

.....сигурен съм че умишлено са заменили последната буква на абревиатурата...

и вместо ИБРиК са я преправили на ИБРиС...

по-културно и лесносмилаемо звучи...някакси...

При соца -

- нямаше Родител №1

- нямаше Родител №2

- нямаше 72 вида пол

на 9.01.2023 г. в 17:00, dimy написа:

При соца -

- нямаше Родител №1

- нямаше Родител №2

- нямаше 72 вида пол

При соца -

- нямаше малоумни платени тролове

преди 24 минути, rootkit написа:

При соца -

- нямаше малоумни платени тролове

Май си заразил, пусни малуеърбайтс да се провериш.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Май си заразил, пусни малуеърбайтс да се провериш.

Заразен съм с критично мислене. Ако масово някой се опитва да ти насади дадено мнение, то значи има нещо гнило. Твърде настоятелно се плюе по тоя лош запад и това лошо евро точно последните 2-3 години. Никой ли не се замисля защо?

преди 3 минути, rootkit написа:

Заразен съм с критично мислене. Ако масово някой се опитва да ти насади дадено мнение, то значи има нещо гнило. Твърде настоятелно се плюе по тоя лош запад и това лошо евро точно последните 2-3 години. Никой ли не се замисля защо?

Аха, а твоята страна в спора, хич не правят масовки. Ако зема да броя гейпросащесср трололинките, нема да ми стигне вечерта. 

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Аха, а твоята страна в спора, хич не правят масовки. Ако зема да броя гейпросащесср трололинките, нема да ми стигне вечерта. 

Явно сме в различни социални кръгове, знам ли. Аз постоянно съм заливан с про-руска и анти-западна пропаганда. От новини, онлайн новинарски сайтове, фейсбуук и явно дори и форуми.

А я да поговорим и за доводи? Целия лош запад искал да затрие България, имали нужда да влезем в еврото, че да сме ги спасили...Ще падна. 90% от запада не ни знае къде сме на картата, а икономиката ни е с такива смешни размери, че един Берлин само има повече оборот на стоки и пари.

Ходи и пътувай. Литва, Латвия и Естония. Бивши съветски републики. Ходил ли си там? Аз съм...Хората и евро си имат и държавите им са супер подредени. И не милеят по СССР, ама може би защото наистина са били част от него и помнят какво и как е било реално.

Баба ми, лека и пръст, е била  член на БКП и въпреки това до последно псуваше тоя период от живота и. Яд ме е, че не съм записал историите които ми е разказвала, за времето когато сме били "силни и независими".

И ако трябва да бъде честен...В даден период от живота ми и аз се вържех на историите за добрия соц, лошия запад, лошия долар и лошото евро...Ама после обиколих половината свят...И какво видях? Нямаше джендъри и крадящи децата пеераси, имаше любезни хора и деца, които казват добър вечер и добро утро, един спокоен живот, без страх че ще те размаже поредната дрогирана и пияна псевдо-мутра, без страх че някой ще ти пребие и изнасили детето и после ще ти се смее в лицето, защото е получил условна...Нямаше и  затлъстели полицаи просещи поредния рушвет, груби лекари, мизерни болници, липсващ градски транспорт, повсеместна мизерия навсякъде.

Хората си живеят живота и хич не им дреме, дали бай Иван от Враца, смята че норвежците били джендъре или че искали да го поробят с еврото. С нас или без нас, ще продължат да си живеят. А ние ще продължим да си милеем по едно минало, което никога не се е състояло. Вместо да гледаме напред.

преди 8 часа, rootkit написа:

Явно сме в различни социални кръгове, знам ли. Аз постоянно съм заливан с про-руска и анти-западна пропаганда. От новини, онлайн новинарски сайтове, фейсбуук и явно дори и форуми.

А я да поговорим и за доводи? Целия лош запад искал да затрие България, имали нужда да влезем в еврото, че да сме ги спасили...Ще падна. 90% от запада не ни знае къде сме на картата, а икономиката ни е с такива смешни размери, че един Берлин само има повече оборот на стоки и пари.

Ходи и пътувай. Литва, Латвия и Естония. Бивши съветски републики. Ходил ли си там? Аз съм...Хората и евро си имат и държавите им са супер подредени. И не милеят по СССР, ама може би защото наистина са били част от него и помнят какво и как е било реално.

Баба ми, лека и пръст, е била  член на БКП и въпреки това до последно псуваше тоя период от живота и. Яд ме е, че не съм записал историите които ми е разказвала, за времето когато сме били "силни и независими".

И ако трябва да бъде честен...В даден период от живота ми и аз се вържех на историите за добрия соц, лошия запад, лошия долар и лошото евро...Ама после обиколих половината свят...И какво видях? Нямаше джендъри и крадящи децата пеераси, имаше любезни хора и деца, които казват добър вечер и добро утро, един спокоен живот, без страх че ще те размаже поредната дрогирана и пияна псевдо-мутра, без страх че някой ще ти пребие и изнасили детето и после ще ти се смее в лицето, защото е получил условна...Нямаше и  затлъстели полицаи просещи поредния рушвет, груби лекари, мизерни болници, липсващ градски транспорт, повсеместна мизерия навсякъде.

Хората си живеят живота и хич не им дреме, дали бай Иван от Враца, смята че норвежците били джендъре или че искали да го поробят с еврото. С нас или без нас, ще продължат да си живеят. А ние ще продължим да си милеем по едно минало, което никога не се е състояло. Вместо да гледаме напред.

Споко територията ще остане, сигурно и хората, е, може би не всички и не точно хора на изхода.

преди 6 часа, Sliderum2 написа:

Споко територията ще остане, сигурно и хората, е, може би не всички и не точно хора на изхода.

А това ли е крайната цел? Да остане една територия подчинена на Русия?

преди 1 час, rootkit написа:

А това ли е крайната цел? Да остане една територия подчинена на Русия?

Те други цели освен плюскането не са имали. Това е основната им цел. Искат тежки маси като си мислят, че с Русия ще им се гарантират и на тях няма да има ГМО, ами само най-хубавия салам, в изобилие и то за по левче и най-накрая ще натикат по казармите ония геюве айтита дет зимат... пардон, крадЯт по няколко хилядарки заплата и така им пречат на самочувствието на истинските мъже, онея тея дет вършат истинската, тежката работа и са били в на бай тошовата казарма или па искат да ходят на такава та да се докажат и извън фитнесите и складовете, че могат да носят тежко и да са истински родолюбци патреотЕ, по-истински и от татуировките им с революционери!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.