Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли се правят дизайнерски изрязвания на изображения с PhotoDirector и Paint 3D?

Featured Replies

В Paint 3D & PhotoDirector има ли опции, от които мога да правя изрязване на форми с извивки? Примерно, ако има изображение с числото 8, и искам да изрежда това число от изображението, трябва да прокарам очертаване във формата на осмица около осмицата, и така да изрежа числото от изображението (или изображението от числото).

В двете споменати програми, единствената опция за изрязване, която мога да намеря, е ето такава:

wD2UFrQ.jpg

Може да се свива и разгъва във всички посоки, но не може да се използва за изрязване на елемент, който има извивки.

Ако в тези две програми няма такава опция, тогава в коя програма има? Интересува ме такава програма за Windows, Linux и Android.

Ако не можете да намерите за Линукс, то поне за Windows & Android ми кажете коя програма става.

Благодаря.

Разрешен от NewRedDragon

• Решение

Това, което показваш е "crop". Директора имаше нещо, като smart patch, но не съм сигурен, колко коректно работи - все пак това е аматьорски софт.

Phptoshop може всичко необходимо за целtа, стига да се намери и подходящо ЗКУ

GIMP, Krita Pain.net.......

Няма пък,да ти кажа.

Мамайкооо! Кажи къде живееш да се обадя на 112 и да те приберат където трябва. Просто да не мъчиш ВСЕЛЕНАТА! 

• Автор
преди 3 минути, Limba написа:

За PhotoDirector

Всеки обект ли може да се изрязва, или само човешки тела и лица? Тъй като сега като проверявах приложението на телефона, ако изображението не съдържа човек, ипцията за изрязване не се отравя и пише, ме програмата не може да засече хора в изображението.

Видеото, което си показал е относно версията за компютър. Вероятно ще трябва да изтегля и версията за компютър.

Мерси.

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Това, което показваш е "crop". Директора имаше нещо, като smart patch, но не съм сигурен, колко коректно работи - все пак това е аматьорски софт.

Phptoshop може всичко необходимо за целtа, стига да се намери и подходящо ЗКУ

Фотошоп, че може, може. Ама, дали няма да ми кажат "Дай пари!!!", ако им посетя сайта, откъдето да изтегля въпросната програма.

Фотошоп не ми върши работа, тъй като се плаща за него; аз искам безплатна програма.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Мамайкооо! Кажи къде живееш да се обадя на 112 и да те приберат където трябва. Просто да не мъчиш ВСЕЛЕНАТА! 

Какво имаш предвид?

преди 7 минути, Orgasmatron написа:

Няма пък,да ти кажа.

Защо?

преди 7 минути, petie1 написа:

GIMP, Krita Pain.net.......

Ще ги имам предвид.

Мерси.

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Защо?

Това не го ли изяснихме?Защото си о........н

преди 1 минута, Orgasmatron написа:

И то хАпсолютен

преди 1 минута, Orgasmatron написа:

Няма смисъл! Да обясняваш на една стена че е крива няма да те разбере!

Ама ми е жал за него та затва мупомагам

току-що, Емил Костов написа:

Аа стената може и да разбере ма за лъжлив грухи е съмнително

току-що, petie1 написа:

Добре де,мога да му кажа десет програми.А той още не знае,какво е pen tool.Ще зарине форума,с теми.

току-що, Orgasmatron написа:

Добре де,мога да му кажа десет програми.А той още не знае,какво е pen tool.Ще зарине форума,с теми.

И 100 програми да му покажеш все тая! 

току-що, Orgasmatron написа:

Аз му казах три и виж му ответа а уж бил ИТ

току-що, petie1 написа:

https://www.facebook.com/reel/2077570162443236/?s=single_unit

• Автор
преди 8 минути, Orgasmatron написа:

Какви доказателства можеш да предоставиш в подкрепа на тези твърдения, че съм "о.........н"?

преди 6 минути, petie1 написа:

И то хАпсолютен

Какви доказателства можеш да предоставиш в подкрепа на тези твърдения, че съм не просто "о.........н", но и "хАпсолютен" такъв?

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Не съм стена.

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

И 100 програми да му покажеш все тая! 

Защо пишеш, ако нямаш какво да кажеш. Вече на няколко пъти съм се виждал да ставаш на всяка моя манджа (тема) меродия, без да казваш нищо конструктивно.

Темата беше относно конкретен въпрос. Получих отговора, който ми трябваше. Вместо да продължавате да спамите и да ме дразните, можете просто да не спамите и да не дразните.

преди 10 минути, petie1 написа:

За какво точно ме съжаляваш?

Какви доказателства можеш да предоставиш в подкрепа на тези твърдения, че съм "о.........н"?

Ти за какво си помисли?

Имах предвид "онион фен".

• Автор
преди 4 минути, petie1 написа:

Че какво ми е на отговора? Съвсем нормален и уместен отговор дадох:

IMG_20221105_214539.jpg.023065dd19495e01fe5084a6fcbfa44e.jpg

Получих отговора, който ми трябваше.

Ами,маркирай го.

• Автор
преди 4 минути, Orgasmatron написа:

Ти за какво си помисли?

Имах предвид "онион фен".

Не съм фен на онион мрежата. Използвам обикновения Хром на Гугъл, който няма сигурност. Ти нали щеше да ме хакваш и да ме покажеш пред света? Още не се е случило (няма и да се случи).

преди 3 минути, Orgasmatron написа:

Ами,маркирай го.

Всъщност, ще маркирам отговора на @NewRedDragon ,защото той поне не ме обижда, унижава, наранява и оскърбява. Неговия отговор също даде полезна информация.

преди 5 минути, PigMan9 написа:

Какви доказателства можеш да предоставиш в подкрепа на тези твърдения, че съм не просто "о.........н", но и "хАпсолютен" такъв?

Темите с глупости за БИОС-а не ти ли стигат?

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Не съм фен на онион мрежата. Използвам обикновения Хром на Гугъл, който няма сигурност. Ти нали щеше да ме хакваш и до ме покажеш пред света? Още не се е случило (няма и да се случи).

Изчакай малко.Ще се случи,когато забравиш.И аз,няма нужда да се занимавам.

Има си хора,за всичко.

• Автор
току-що, petie1 написа:

Темите с глупости за БИОС-а не ти ли стигат?

Аз глупости не правя. Глупости правят ФАЛШИВИТЕ разработчици, които правят базисни и ФАЛШИВИ БИОС-и. Не е моя вината, че фалшивите БИОС-и нямат добре написан код, който има и поддръжка за новите драйвери и kernel 5 (и нагоре).

Не е моя вината, че фалшивите Firmware чипове имат малко място и не може да се инсталират нови, по-напреднали БИОС-и.

Не е моя вината, че алчните корпорации правят генерични компоненти, които са еднодневки и нямат съвместимост с нови и различни софтуери (и обратното).

Ако обвиняваш някого, обвинявай виновника, не жертвата на виновника.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.