Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световното първенство по футбол в Катар

Featured Replies

Няма я България, няма вълнение.

преди 4 минути, gif4e написа:

Няма я България, няма вълнение.

Ааа, има я, ма по трибуните!

• 2 седмици по-късно...
на 22.11.2022 г. в 11:27, B-boy/StyLe/ написа:

Колебая се между Аржентина или Франция.

Познах и двата фаворита. Трябваше да пусна някой залог. :D

Честито на Меси. Най-накрая я взе. Добър мач и на Мбапе. Тепърва ще има още първенства пред него. Само ме е яд, че Бензема не игра.

Достоен финал. Голяма драма!

Тъп финал!!! Три дузпи, честно. И накрая мача да се реши чрез дузпи, няма по- тъпо от това. Само червените картони липсваха, за да е гледката напълно жалка. Честито на Аржентина, че хем си бях за тях, хем си бяха по- добрия отбор. Аз лично винаги съм харесвал Ди Мария повече и от Меси, ако имаше възможност да не бъде сменен, мача щеше да бъде решен в редовните 90 минути. Ноооо футбола днес е така, по- добрите играчи стратегически биват ритани до безобразие във всеки мач, опрелено считам, че трябват значително по- сериозни наказания за нарушения, при които здравето на играчите се подлага на високи рискове. Аз далеч не харесвам Роналдо, именно заради циркаджийските му изпълнения, но от друга страна сам признавам, че да съм на негово място, най- вероятно ще ги правя същите - то бива, бива да те ритат и да те фаулират, ала разумните граници във футбола са преминати отдавна, тъй че превантивно бих преувеличавал всяко едно нарушение срещу мен, някак здравето ми е по- ценно от някакви си титли.

Ама дузпите си ги имаше и най-важното не се подпираше само единия отбор. Напротив, финала беше супер и достоен за финал. Голяма драма, повеждане, изравняване, продължения и дузпи. Това си е кулминацията на едно първенство (продълженията и дузпите). Разбира се, че има стратегически нарушения - но заряда и залога бяха огромни. Това е върховната купа във футбола. Много изтървани положения, вратарски намеси. Супер мач! По-скучното щеше да е да завърши 2:0 без никаква интрига... Който е пристрастен нямаше да му е тъпо, но безпристрастните искаме кръв и зрелище! :)

преди 5 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Ама дузпите си ги имаше и най-важното не се подпираше само единия отбор. Напротив, финала беше супер и достоен за финал. Голяма драма, повеждане, изравняване, продължения и дузпи. Това си е кулминацията на едно първенство (продълженията и дузпите). Разбира се, че има стратегически нарушения - но заряда и залога бяха огромни. Това е върховната купа във футбола. Много изтървани положения, вратарски намеси. Супер мач! По-скучното щеше да е да завърши 2:0 без никаква интрига... Който е пристрастен нямаше да му е тъпо, но безпристрастните искаме кръв и зрелище! :)

Ей на ония дето в края сам пред вратяря си разлях пиенето, а децата се уплашиха - нещо съм бил викнал и обърнал масата :scared2:... не помня такова нещо :emoji_smiley-16:

На дузпи всеки може да бие и всеки може да падне!!! В което няма нищо достойно за финал на световна купа, тъпня си е от всякъде. По- силния отбор печели с по- качествен футбол, а не с дузпи - все пак иде реч за футбол, а не за рулетка.

преди 9 минути, insec написа:

На дузпи всеки може да бие и всеки може да падне!!! В което няма нищо достойно за финал на световна купа, тъпня си е от всякъде. По- силния отбор печели с по- качествен футбол, а не с дузпи - все пак иде реч за футбол, а не за рулетка.

Тъпо, нетъпо това са правилата. Ако ме питат мен на место дузпи да се гледа първо, кой има повече удъри във вратата, ако са наравно, кой повече игрово време с топка !

преди 17 минути, insec написа:

Еми да са се били в основното време или в продълженията. След като силите са изравнени това е начина за определяна не победител. А той е само един. В повечето спортове има правила подобни на дузпите. При хокея има "Внезапна смърт".

Сякаш аз съм виновен, че правилата са тъпи?! Дузпите са толкова ези- тура, че няма накъде повече.

току-що, insec написа:

Сякаш аз съм виновен, че правилата са тъпи?! Дузпите са толкова ези- тура, че няма накъде повече.

Виж,футболът и спортът не са програмирани...Това не е точна наука...Ти казваш,по-добрият да победи...И кой е по-добрият и според кого ? Напълно възможно е единият отбор да мачка другия и накрая да загуби с някой случаен гол...И ако резултатът е равен,не може мачът да трае вечно...Играчите ще се изтощат до смърт...Тъй че,съвсем резонни са правилата...Поздрави !!!

преди 7 минути, insec написа:

Само ти се оплакваш. На мен не ми пречат. Не гледай футбол като са тъпи. А и като са толкова лесни дузпите що толкова много пропускат? Виж франсетата, виж и лалетата...

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Виж,футболът и спортът не са програмирани...Това не е точна наука...Ти казваш,по-добрият да победи...И кой е по-добрият и според кого ? Напълно възможно е единият отбор да мачка другия и накрая да загуби с някой случаен гол...И ако резултатът е равен,не може мачът да трае вечно...Играчите ще се изтощат до смърт...Тъй че,съвсем резонни са правилата...Поздрави !!!

Може ли заложни къщи да са спонсори на отбори?Може ли да се залага на мачове?Нагласена работа е всичко.Уж човек се интересува от футбол много пък все един мач му бяга на еврофутбола сега вече са ефбет уинбет и незнам какво.Точно пък играта еврофутбол на Васил Божков я програмираха преподаватели по висша математика с тия коефициенти.

преди 6 минути, shishmanovp861 написа:

Нагласена работа е всичко.Уж

Значи според теб 32 отбора от по 25 души са участвали в този "Вселенски заговор"...И всички са се съгласили...Според теб целият този" театър "е бил изигран пред очите на милиарди зрители ??? И всичко е било нагласено ??? И кой го е нагласил и в полза на кого ??? И как е успял да го организира ???

преди 42 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Не гледай футбол като са тъпи.

като цяло футбол не гледам от години, много години, а в това първенство гледах само част от мача м/у хърватите и бразилците - финала също го гледах откъслечно. Дори бегло не съм поглеждал, нито един от другите мачове. И е тъп финал!!! За теб може да е вълнуващ и атрактивен, за мен е посредствен и банален, има хора са били пред припадък от напрежение, аз само се смях на цялата пародия - три от шест гола са дузпи и мача се решава със дузпи: комедия.

Този спорт повиши професионалното си ниво, както никога в историята си, но що се отнася до страста и емоциите е под кота нула - разликата да играеш за пари и да играеш, заради желанието винаги си личи, и за зрителя второто е значително по- зрелищно от първото.

Най-хубавият финал на Световно първенство ,който аз съм гледал от 1966 г в Англия. Този финал ще се помни много години напред. Бях за Франция ,но от друга страна Меси го заслужаваше,постигна всичко във футбола. В Аржентина сигурно са полудели ,кой знае какво ще стане при посрещането. От друга страна ми е много чудно ,защо в аржентинския  отбор няма черни,докато във френския са повечето.

преди 1 час, bigiadri написа:

От друга страна ми е много чудно ,защо в аржентинския  отбор няма черни,докато във френския са повечето.

https://www.24chasa.bg/sport/article/13334529

Все едно игра срещу Африкански отбор...

Защо в аржентинския отбор няма черни?

Ето го официалния отговор на Аржентинците. 

“Защото сме държава, а не филм на “Дисни”         

:min06:

Те аржентинците щот прости и зарад туй, дори да имат супер класния, но чернокож футболист, няма да го вземат в отбора. 😄 Следва футболните федерации да наложат правило за квота на чернокожи футболисти - минимум един/ два/ три в национала, инак никакво световно.

И за да е честно, в отборите на Камерун, Гана и тн. да има квота за бели футболисти :D

По-нататък, когато обществото е с достатъчно промити мозъци от либерастките правителства, да се въведат и квоти за третополови!

на 19.12.2022 г. в 23:30, insec написа:

квота на чернокожи футболисти - минимум един/ два/ три в национала, инак никакво световно.

Е това изби рибата. По- голяма тъпония скоро не бях чел. Евал на Аржентина,че не приема чернокожи. Хората си държат на техното си.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.