Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Acer Spin 1 даунгрейд до Windows 7 - как

Featured Replies

преди 1 час, dimy написа:

Да, не иска да изпълни командата ACTIVE. Цела нощ го боричках, но засега води с около 5:0.

Това "ACTIVE", да не е "ACTIVATE"?

Skip на парола, Skip на ключ, преди това махаш отметката на Activate when im online .

• Отговори 70
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Остай сега Путин ама Грухи Биоса знае как да подкара 7-те джама на Хардуер без драйвер та чакам да се включи в тая тема та да блесне и всички ни да  забие в земята

• Айде да не баш тъй а?

• Не си уточнил със запазване на данните или без! Ако е без - като зареди системата от Windows 7 setup флашката, след задаване на дата/час/регион, натисни [Shift]+[F10]. В конзолата напиши diskpart

Публикувани изображения

преди 13 минути, Captain Teemo on duty написа:

...

Skip на парола, Skip на ключ, преди това махаш отметката на Activate when im online .

Това не го разбрах ...

преди 3 минути, цър-вул написа:

Говорите на различни езици...

Явно е това. Пробвах в няколко теми...

Дотук съм.

Видях в една друга тема тоя лап  и може би ще го купя, щото явно не може да ми се помогне, а на него върви Седмица. Триста кинта не са много.

Тука имаше много флууд. Един двама човека се опитаха да ми помогнат, но явно - не може.

10х на всички

преди 9 минути, dimy написа:

Видях в една друга тема тоя лап  и може би ще го купя, щото явно не може да ми се помогне, а на него върви Седмица. Триста кинта не са много.

Тука имаше много флууд. Един двама човека се опитаха да ми помогнат, но явно - не може.

10х на всички

Ако даваш пари виж този - поддържа 7ца !

преди 13 минути, dimy написа:

10х на всички

Ами аз ти казах кой може да ти помогне ама ти не слушаш... Пак да ти кажа твоя човек е Грухи Биоса

И за последно да се включа - ето ти ръководство за инсталиране на Windows 7 на uefi:
https://windowsbulgaria.com/topic/9154-как-да-създадем-boot-dvdusb-за-uefi-bios-efi-boot-базирана-система/

преди 42 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ако даваш пари виж този - поддържа 7ца !

О, да. Може и този разбира се!

10q много.

преди 44 минути, petie1 написа:

Ами аз ти казах кой може да ти помогне ама ти не слушаш... Пак да ти кажа твоя човек е Грухи Биоса

Хората тук дискутират сериозни проблеми а ти както винаги влизаш да пишеш общо взето глупости, които на никой едва ли ще харесат. Така както си я подкарал може и да стигнеш нивото на "Грухи Биоса". Усещай се вече. Крайно време е.

преди 2 часа, Kolev72 написа:

Хората тук дискутират сериозни проблеми а ти както винаги влизаш да пишеш общо взето глупости, които на никой едва ли ще харесат. Така както си я подкарал може и да стигнеш нивото на "Грухи Биоса". Усещай се вече. Крайно време е.

Остави го, взех да се научавам подобни кат*или да си ги пускам покрай ушите. Не че ми е лесно , де. Понякога ми се иска да им тегля една **** ******, но Карабойчев гледа! Но скоро може да олаба жилата и тоя ще е един от първите!

Всъщност имам някаква идея какво може да опита Дими ама не съм сигурен дали ще се справи , ето това

https://www.prime-expert.com/flashboot/features_v3/install-windows7-to-new-laptop-or-new-pc/

За драйверите не знам как ще стане

/ето и видео с което да опита

преди 2 часа, dimy написа:

Остави го, взех да се научавам подобни кат*или да си ги пускам покрай ушите. Не че ми е лесно , де. Понякога ми се иска да им тегля една **** ******, но Карабойчев гледа! Но скоро може да олаба жилата и тоя ще е един от първите!

Катил катил ама всичко ми бачка па нека съм си катил, а  иначе на това лапти бих пробвал да видя как върви някоя Линукс дистрибуция 

Ето ти категоричният отговор на Дими( намира се на 2-ра страница, към края)

"Боже Господи! @Raze , нали написах, че искам да сложа Седмица! Написах, че тук питането ми е - КАК да го направя!

Не искам съвети - да работя с Десетка. Аз съм си с нея и когато пожелая - мога да се върна.

Искам съвет - може ли и как - да сложа Седмица! Толкова ли е трудно да го разберете и да не ми приказвате за 10, Линукс и други подобни?

10х"

Ако беше прочел темата му, щеше да знаеш, че се интересува само ...за СЕДМИЦА.

И аз съм му посочил, но Win 11 Lite, но с категоричното първо изречение: "Ако не можеш да се оправиш със седмицата поради ред причини, ето ти и едно предложение от мен"

преди 5 минути, Kolev72 написа:

И аз съм му посочил, но Win 11 Lite, но с категоричното първо изречение: "Ако не можеш да се оправиш със седмицата поради ред причини, ето ти и едно предложение от мен"

А аз му предлагам да види как върви с някое Линукс в случай че не се оправи със седемте джама пък и нищо не губи в крайна сметка :)

преди 58 минути, petie1 написа:

А аз му предлагам да види как върви с някое Линукс в случай че не се оправи със седемте джама пък и нищо не губи в крайна сметка :)

Е, те на това му се вика наглост или как твоята крава да е мъжка!
Е, НЕ ИСКА ЧОВЕКЪТ, ама ти като всеки линуксчия се натискаш. 'ми, явно е, че няма да ти се отвори парашута.
А аз имам чувството, че и аз по няк'ва причина съм в черния му списък... Ча'ай да го преместя в другийо крачол.

преди 9 минути, цър-вул написа:

Е, НЕ ИСКА ЧОВЕКЪТ, ама ти като всеки линуксчия се натискаш. 'ми, явно е, че няма да ти се отвори парашута.
А аз имам чувството, че и аз по няк'ва причина съм в черния му списък... Ча'ай да го преместя в другийо крачол.

Е, кат не иска здраве да е, на мен не ми пука аз моя хардуер си го ползвам дал съм вариант

преди 6 часа, цър-вул написа:

@цър-вул ти винаги помагаш и нямам забележки, а въпросното пиле просто се заяжда ... абе - тролира.

По темата - най-вероятно ще купя лапа споменат по-горе, щото пробите и грешките и задънените улици при работата с моя взеха да харчат много време. Засега без резултат. Демек - ще дам 300кинта. Кеф цена няма, нали?

Ако имаше начин - щях да маркирам този лаптоп като решение /заобиколно/ на проблема ми. Ма не може.

Темата за мен е изчерпана.

10х на всички ... и @petie1

преди 14 часа, цър-вул написа:

И за последно да се включа - ето ти ръководство за инсталиране на Windows 7 на uefi:
https://windowsbulgaria.com/topic/9154-как-да-създадем-boot-dvdusb-за-uefi-bios-efi-boot-базирана-система/

Тази тема видя ли я?

преди 16 минути, цър-вул написа:

Тази тема видя ли я?

Въпросът към мен ли е?

Не, не съм я видял. Ще я разгледам подробно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.