Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква игра бихте искали да играете

Featured Replies

Аз за себе си отговарям - това е Добромир, приключенска - едно време в Дъгите беше - лъкове, стрели, коне, мечове...вълшебства...

Кажете каква игра искате да играете - кажете заглавието, как си я представяте...жоманка, фунийки...😛

• Отговори 51
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Ами...на където да се обърна, да има големи цици и да не мога да ги хвана. Само че, чакай...май така е в реалността. Как ли ще се казва тая игра...Цицолевец? Може би...

• Белия вълк.  

• Искам куестове тип The black mirror, Chronicles of mistery, Still life ама вече не правят. Колкото до игрите които играехме едно време, с удоволствие бих грабнал пак тръбата.

Ами...на където да се обърна, да има големи цици и да не мога да ги хвана. Само че, чакай...май така е в реалността. Как ли ще се казва тая игра...Цицолевец? Може би...

преди 26 минути, Петър Ангелов написа:

Белия вълк.

• Автор
преди 47 минути, Петър Ангелов написа:

Ех, очаквах нещо повече от мамо, обуй ми пантофите. Дай, нещо дето си играл наистина.

Искам куестове тип The black mirror, Chronicles of mistery, Still life ама вече не правят.
Колкото до игрите които играехме едно време, с удоволствие бих грабнал пак тръбата.

1534741_650599668337863_933760312_o-1.jp

• Автор

Ето това е отговор. Остава да напривим игра.

преди 2 часа, gif4e написа:

Аз за себе си отговарям - това е Добромир, приключенска - едно време в Дъгите беше - лъкове, стрели, коне, мечове...вълшебства...

Кажете каква игра искате да играете - кажете заглавието, как си я представяте...жоманка, фунийки...😛

Поредицата за Добромир в списание Дъга няма нищо общо с вълшебствата. 

• Автор
преди 43 минути, Емил Костов написа:

Поредицата за Добромир в списание Дъга няма нищо общо с вълшебствата. 

Такае, похвално е, че някой въобще помни Дъгата!

преди 6 минути, gif4e написа:

Че къ? Чоко и Боко ми бяха любими.
Ти да видиш то и днес си имаме Боко ама вече е не е от Дъга.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 10 минути, gif4e написа:

Аз не я помня! Израснал съм с поредицата Дъга и Чуден свят и имам всички списания Дъга на хартиен носител! 

преди 7 минути, Bubbles написа:

Че къ? Чоко и Боко ми бяха любими.
Ти да видиш то и днес си имаме Боко ама вече е не е от Дъга.

Всички ми бяха любими! Чувам, че скоро пак щели да я възродяват, но мисля че няма да има нищо общо със старата поредица!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Чувам, че скоро пак щели да я възродяват, но мисля че няма да има нищо общо със старата поредица!

Вече се плаша като чуя че ще възраждат някоя стара поредица/продукция. До тук каквото от любимите ви поредици можаха всичко съсипаха.

току-що, Bubbles написа:

Вече се плаша като чуя че ще възраждат някоя стара поредица/продукция. До тук каквото от любимите ви поредици можаха всичко съсипаха.

Е това са все още само слухове, но познат който се занимава с преводи на книги и е писател ми даде тази информация. Не виждам смисъл да ме лъже! Все пак времето ще покаже! 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Е това са все още само слухове, но познат който се занимава с преводи на книги и е писател ми даде тази информация. Не виждам смисъл да ме лъже! Все пак времето ще покаже! 

Поживëм у Видин. 😁

преди 4 минути, ined написа:

Пълна скръб. Опит да се направи диабло 2 и 3 в едно. Близард се излагат за пореден път! 

Пълен ташак! И това го твърди човек, който е дал 20 години от живота си на тази поредица! 

преди 9 минути, Bubbles написа:

Като гледам не се различава много от 3.

Както каза колегата смес от 2 и 3, но какво му лошото на това? Само дано не стане като оная боза Diablo Immortals

току-що, ined написа:

Както каза колегата смес от 2 и 3, но какво му лошото на това? Само дано не стане като оная боза Diablo Immortals

Няма онзи замах и тръпка, която беше диабло 2. Същото става и със Старкрафт 2. Пълна олигофрения. Същата глупост е и с Warcraft 3. Близард не знаят къде се намират! 

Това е много спорен въпрос, преди 22 години може и да е било така,  макар че и тогава е имало недоволни че "Изобщо не е като оригиналното diablo".

Сега след 22 геймплея е толкова остарял, че да играш 2-та си е някакъв мазохизъм, все едно на работа ходиш, а да се забавляваш.

току-що, ined написа:

Това е много спорен въпрос, преди 22 години може и да е било така,  макар че и тогава е имало недоволни че "Изобщо не е като оригиналното diablo".

Сега след 22 геймплея е толкова остарял, че да играш 2-та си е някакъв мазохизъм, все едно на работа ходиш, а да се забавляваш.

За Диабло не знам, обаче разликата в геймплея на фифите до 2010 и сегашните е нечовешка. Неотдавна се пробвах с един приятел на 2007 е нема такава мъка.

преди 3 минути, ined написа:

Напротив! Двойката я има ремастър и всичко живо играе в момента на нея, както се случва със Broodwar, AOE2, Dune2000 и прочие. Не си бил геймър и няма да разбереш за какво ти говоря. 

На ремастера са пипнали малко графиката, ама геймплея си е същия. Колко от "живото" я играят не знам, аз например не я играя, просто всичко в нея (дори и като ремастер) ме дразни.

преди 2 минути, ined написа:

На ремастера са пипнали малко графиката, ама геймплея си е същия. Колко от "живото" я играят не знам, аз например не я играя, просто всичко в нея (дори и като ремастер) ме дразни.

Ами то това значи ремастър. Ох да та изям и тебе! :) Както и да е! Жив и здрав да си! 

преди 57 минути, Емил Костов написа:

Няма онзи замах и тръпка, която беше диабло 2. Същото става и със Старкрафт 2.

преди 22 минути, Емил Костов написа:

Двойката я има ремастър и всичко живо играе в момента на нея, както се случва със Broodwar, AOE2, Dune2000 и прочие.

Емил не разбрах точна каква теза излагаш . За мен първата част на  StarCraft и  BroodWar не са по-добри от последната версия на играта ..... Честно казано графиката не ми харесва . Начина на придвижване на бойните единици , звуковите ефекти , цветовата гама . Действително , когато бяха създадени това бе нещо ново , приятно и различно . Но изминаха твърде много години и сега не ми харесват много .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.