Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на бюджетен лаптоп

Препоръчан отговор

Този , ако се сетне с 16GB, и ако се прецени и се сетне с 512SSD е на 907лв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Станислав Кьоров написа:

Здравейте, колеги!

Предстои ми покупка на лаптоп, бюджета е от 700лв до 900лв , лаптопа ще се използва за филми, YouTube и сърфиране в мрежата.Спрял съм се на тези два модела ,моля за мнение.

Благодаря!

https://www.technopolis.bg/bg/Laptopi/Laptop-LENOVO-IdeaPad-3-15ITL6-82H802R6BM/p/519197

https://www.technopolis.bg/bg/Laptopi/Laptop-Aspire-3-ACER-A315-56-38H4-NX-HS5EX-004/p/513393

малко са парите 

700 лв и за бюджетен настолен не стигат 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Banesc написа:

малко са парите 

И за под 400лв. може да се спретне компютърче !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Banesc написа:

малко са парите 

За 900 лв може да се намери нещо читаво, едва ли всеки може да отдели 2к лв за лаптоп.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И на мен винаги това ми е било много смешно. Аз съм имал подобни теми и наистина винаги се появява един човек, да не кажа, че може би е един и същ, който ти казва: "събери повече пари и си купи това". И какво става като събереш тези пари, появява се друг и ти казва цените са други вече събери си още пари и си купи този компютър. Не разбирате ли колко сте смешни с подобни съвети, тези пари не се събират от днес за утре. Моя съвет е да напишеш един форум, казва се hardwarebg,там не само ще ти пишат по темата, но ще ти направят и директни предложения с цени, да не говорим,че форума има и магазин и раздел купувам/продавам. Тука след малко, ще почнат двама да се карат, кой е по на ти в тематиката и кой не е. В моята тема преди стигнаха две страници в които двама се обясняваха, кой какво е завършил, къде работи, какво работи, какви пари изкарва и т.н. Успех с търсенето!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Yaskata написа:

И на мен винаги това ми е било много смешно. Аз съм имал подобни теми и наистина винаги се появява един човек, да не кажа, че може би е един и същ, който ти казва: "събери повече пари и си купи това". И какво става като събереш тези пари, появява се друг и ти казва цените са други вече събери си още пари и си купи този компютър. Не разбирате ли колко сте смешни с подобни съвети, тези пари не се събират от днес за утре. Моя съвет е да напишеш един форум, казва се hardwarebg,там не само ще ти пишат по темата, но ще ти направят и директни предложения с цени, да не говорим,че форума има и магазин и раздел купувам/продавам. Тука след малко, ще почнат двама да се карат, кой е по на ти в тематиката и кой не е. В моята тема преди стигнаха две страници в които двама се обясняваха, кой какво е завършил, къде работи, какво работи, какви пари изкарва и т.н. Успех с търсенето!

Вече си избрах този https://www.technomarket.bg/laptopi/lenovo-ideapad-3-15itl6-82h8006cbm-09189955 надхвърля боджета с малко , но пък се надявам да върша работа 4-5 години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Станислав Кьоров написа:

Вече си избрах този https://www.technomarket.bg/laptopi/lenovo-ideapad-3-15itl6-82h8006cbm-09189955 надхвърля боджета с малко , но пък се надявам да върша работа 4-5 години.

този ги бие всички предложени !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, JohnTRIVOLTA написа:

И за под 400лв. може да се спретне компютърче !

това не струва повече от 200 лв

минимума е 500 гб за хардиск само един уиндолс  ти е 150 гб

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Banesc написа:

това не струва повече от 200 лв

минимума е 500 гб за хардиск само един уиндолс  ти е 150 гб

Макар че и 100GB са достатъчни, какво има толкова да се записва, като компа е за браузване, гледане на филми и онлайн телевизия. До сега съм направил поне 5 такива за пенсионери с пентиум голд и работат повече от превъзходно. Реално няма как да се намери разлика в работата им с по-мощни машини с тази си дейност за която се ползват!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Макар че и 100GB са достатъчни, какво има толкова да се записва, като компа е за браузване, гледане на филми и онлайн телевизия. До сега съм направил поне 5 такива за пенсионери с пентиум голд и работат повече от превъзходно. Реално няма как да се намери разлика в работата им с по-мощни машини с тази си дейност за която се ползват!

Лаптопа се взима за пенсионер, и според мен i5 4 ядра и 8 гб рам би трябвало лаптопа да хвърчи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Станислав Кьоров написа:

Лаптопа се взима за пенсионер, и според мен i5 4 ядра и 8 гб рам би трябвало лаптопа да хвърчи.

Ами по-горе съм ти постнал линк за този . По желание може да го поръчате с 12GB ram + 39лв. или 16GB + 69лв.,но мисля няма нужда - въпрос на лично решение!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, JohnTRIVOLTA написа:

До сега съм направил поне 5 такива за пенсионери с пентиум голд

можело е да си спестят 200 лв

но евала пенсионера трябва да се удря финансово

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Banesc написа:

можело е да си спестят 200 лв

И как е можело да стане това, когато изрично са пожелали ново да имат?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Banesc написа:

Леле, някой пак сбъркал лице с ГЗ в анфас.
Ти само себе си ли уважаваш, бе, кратун?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, JohnTRIVOLTA написа:

И как е можело да стане това, когато изрично са пожелали ново да имат?

нищо нищо евала трябва да се удрят  вместо да кътат под дюшека 

преди 19 минути, цър-вул написа:

Ти само себе си ли уважаваш, бе, кратун?

ти си кратун

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Banesc написа:

нищо нищо евала трябва да се удрят  вместо да кътат под дюшека 

ти си кратун

Напоследък страшно неадекватни постове пускаш, далеко от някакъв резон в тях!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Banesc написа:

само един уиндолс  ти е 150 гб

Аман от неграмотни въздухари!
1. Няма такава дума/термин/операционна система
2. Само ОС Windows заема между 10 и 15GB.

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Напоследък страшно неадекватни постове пускаш

Ко? Нье:
1. Не е напоследък, а постоянно и открай време
2. Толко' си мо'е...

Каква реакция - ти го плюеш, той вика "дъш вали".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, цър-вул написа:

Аман от неграмотни въздухари!
1. Няма такава дума/термин/операционна система
2. Само ОС Windows заема между 10 и 15GB.

ти си неграмотен въздухар

смятай ако можеш

New-Bitmap-Image.png

казано

показано

доказано

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Banesc написа:

ти си неграмотен въздухар

смятай ако можеш

New-Bitmap-Image.png

казано

показано

доказано

Защо като маймуните мериш със собствения си ГЗ? Бананът е по-голям ии не е за теб!
Що ми показваш някви дялове малоумно препълнени? Що се показваш със стара неподдържана ОС като критерий? И как заетите при теб 15GB доказват, че всичко е ОС?
Ай сприи, че ще умра от смЕх от твоята некомпетентност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, цър-вул написа:

Защо като маймуните мериш със собствения си ГЗ? Бананът е по-голям ии не е за теб!
Що ми показваш някви дялове малоумно препълнени? Що се показваш със стара неподдържана ОС като критерий? И как заетите при теб 15GB доказват, че всичко е ОС?
Ай сприи, че ще умра от смЕх от твоята некомпетентност.

не са малумно препълнени а  нормално

това е  минимално количество даднни за нормална работа

новата ОС която се  поддържа е 2 пъти  по-голяма

заради малумни  опции

уиндолса има нужда от добавки за да работи пълноценно които съответно заемат място

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ясна е работата! Пенсионерите могат да си позволят, а други не, нов и съвременен компютър с актуална ОС, макар и възможно най-евтин, което събужда първични чувства.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...