Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на бюджетен лаптоп

Препоръчан отговор

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ясна е работата! Пенсионерите могат да си позволят, а други не, нов и съвременен компютър с актуална ОС, макар и възможно най-евтин, което събужда първични чувства.

точно така дават им се малумно високи пенсии 

трябва да се дерат и да имат само за хлеб и кисело млеко чат пат  пресно и фафли

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

image.png

това е чисто нова инсталация без никакви  функиции само шпионаж от микрософт

само като видя че ти е на български и ми стават ясни нещата 

байта..... :giggle1:

там дето пише КВОТА какво има 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Banesc написа:

това е чисто нова инсталация без никакви  функиции само шпионаж от микрософт

чисто новата инсталация е около 20, след почистване на остатъците от инсталацията става на десет
след ъпдейт и почистване става на 10 и полвина
програмите заемат много място, а не операционната система
старкрафт 2 ми заема 20 гъби и заетото място става около 31
в момента не мога да покажа, защото имам работа под линукс

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, дръндю написа:

старкрафт 2 ми заема 20 гъби и заетото място става около 31
в момента не мога да покажа, защото имам работа под линукс

какъв стар крафт 2 бе  ром ти можеш ли да играеш

а и работа имал....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Banesc написа:

какъв стар крафт 2 бе  ром ти можеш ли да играеш

а и работа имал....

дръта пенсия съм аз ве
земам пет илядо лева пенсия и са чудя де да ги харча...тъй де купувам си уиндос, игри, лаптопи
и много, много кифтаци

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, дръндю написа:

дръта пенсия съм аз ве
земам пет илядо лева пенсия и са чудя де да ги харча...тъй де купувам си уиндос, игри, лаптопи
и много, много кифтаци

вие докарахте тая инфлация раздадоха ви  кеш и сиренето  50 лв

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Здравейте, мисля да си купя този  Лаптоп Lenovo V15 G2 ITL, Intel® Core™ i3-1115G4, 15.6", Full HD, RAM 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Black струва 700 лв. Ще ползвам VisualStudio и NetBeans . Понеже към момента нямам възможност за  по-скъп. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, IvoMarinov написа:

Здравейте, мисля да си купя този  Лаптоп Lenovo V15 G2 ITL, Intel® Core™ i3-1115G4, 15.6", Full HD, RAM 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Black струва 700 лв. Ще ползвам VisualStudio и NetBeans . Понеже към момента нямам възможност за  по-скъп. 

Дали няма да сбъркаш?

Помисли колко максимално може да заделиш, помисли дали може да го вземеш на изплащане, обмисли всички варианти преди да затвориш 700 лв, просто така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...