Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Каква антена, какви три лева на цяло бре, дъно :giggle1:

И в двата случая управляващите ти налагат цензура. Против едната и до ден днешен се реве и се изтъква като признак колко лош бил оня строй, а сегашната ти се опитваш да я заметеш под килима. Що бре, дъно, що така се получи при теб? Уж беше свестен...

Без никакви помощни средства и криене можеш да си гледаш Соловьов, Скабеева, Симонян. И няма да ти почукат на вратата. Как по-ясно да ти го обясня?

Умно момче си, а тъпи тези се опитваш да защитаваш.

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 188,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

• ...ориентиран казваш... ...ти,горкия,си толку ориентиран... ...колкото е мисирка накълвала се с джибри изсипани зад ракиджийницата...

Публикувани изображения

преди 6 минути, nikssi написа:

Питай някой в щатите дали рови в забранени сайтове с VPN 

Чакам отговора на въпроса ми!

преди 15 минути, nikssi написа:

Забранено ли е ползването на VPN? Да или не?

Без условности. Да или не!

parmobil  Ще дочакам ли отговор?

преди 6 минути, parmobil написа:

Без никакви помощни средства и криене можеш да си гледаш Соловьов, Скабеева, Симонян. И няма да ти почукат на вратата. Как по-ясно да ти го обясня?

Умно момче си, а тъпи тези се опитваш да защитаваш.

Ти можеш, разбрахме че и майка ти на 82г може. Хубаво, до тук - добре. Бай Пенчо от Горно Нанадолнище обаче не може. Баба Гица от Сусурлево също не може. Е, дъно, има ли цензура, или няма?

преди 9 минути, nikssi написа:

image.png.8ba5da9c36c59f1531bb95e50ae59b10.png

Заобикалят се но не значи ,че са разрешени.

image.png.64921dae1f66d901e83cef46e7c7e22c.png

Питай някой в щатите дали рови в забранени сайтове с VPN 

Чакам отговора на въпроса ми!

Clipboard_09-05-2025_01.jpg

преди 11 минути, nikssi написа:

преди 21 минути, nikssi написа:

Забранено ли е ползването на VPN? Да или не?

Да или не! 

И аз като си сменя DNS си отварям тоя сайт. Питам за VPN - забранен ли е или не! Кажи поне,че си се изразил неточно, заблуден от инфото от DW 😁

преди 1 минута, nikssi написа:

Да или не! 

И аз като си сменя DNS си отварям тоя сайт. Питам за VPN - забранен ли е или не! Кажи поне,че си се изразил неточно, заблуден от инфото от DW 😁

Къв DNS, кви 5 лв?

Има ли рестрикции в РФ за VPN или няма?

преди 1 минута, parmobil написа:

Къв DNS, кви 5 лв?

А в Горна Волта и Бряг на слоновата кост? Там има ли рестрикции за VPN?

преди 7 минути, parmobil написа:

Има рестрикции. Но не е забранен да се ползва легално с цел засилване на сигурността на връзката , което е и предназначението му.

Та забранен ли е или не! 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 12 минути, ivottoshev написа:

А в Горна Волта и Бряг на слоновата кост? Там има ли рестрикции за VPN?

???

whataboutism!

преди 8 минути, nikssi написа:

Има рестрикции. Но не е забранен да се ползва легално с цел засилване на сигурността на връзката , което е и предназначението му.

А защо са рестрикциите? Не е ли заради цензура или ти ще изтъкнеш нов довод?

преди 8 минути, nikssi написа:

Та забранен ли е или не! 

"если вы не лезете туда, куда государство велело не лезть."

преди 4 часа, M.Николов написа:

Сигурен съм, че майка ти сама е открила начина за заобикаляне на забраната.😄

То бива, ама вашето на нищо не прилича!

Ти глупак ли си?

Въпроса е реторичен.

РФ е във война(нищо, че започна като специална операция) и е нормално да има ограничения.

България във война ли е, та да има ограничения?

Ми тя Русия твърди, че е във война с цялото НАТО бре :giggle1:

Нали изпращането на оръжие ни вкарвало във войната, де си забравихте опорките? Дали си глупак, няма нуждо и риторично да те питам. 

преди 15 минути, parmobil написа:

Абе пич. Твърдиш категорично ,че е забранено ползването на VPN в Раша. Питам забранено ли е или не! Вадиш ми от десет кладенци вода след това. 😁

преди 16 минути, parmobil написа:

Разбира се че заради контрол , цензура както искаш го приемай. Моя доставчик например ме ограничава да чета някои руски сайтове ... това е същото. Цензура , контрол.

Толкова ли е трудно за разбиране!

преди 19 минути, nikssi написа:

Абе пич. Твърдиш категорично ,че е забранено ползването на VPN в Раша. Питам забранено ли е или не! Вадиш ми от десет кладенци вода след това. 😁

Разбира се че заради контрол , цензура както искаш го приемай. Моя доставчик например ме ограничава да чета някои руски сайтове ... това е същото. Цензура , контрол.

Толкова ли е трудно за разбиране!

Ми за какво ми опонираш тогава?

преди 14 минути, parmobil написа:

Ми за какво ми опонираш тогава?

Питах те забранен ли е или не! Не дали има рестрикции или не. Явно няма да получа директен отговор. 

Ограничението от доставчика на интернет услуга за посещението на определени руски сайтове цензура ли е? 

Баси ... тия тестват нещо забранено 😅

image.png.5247ba84340b1da1710235061467fbb7.png

преди 1 час, parmobil написа:

???

whataboutism!

Именно, именно!

Аз те питам има ли цензура в България, а ти ми казваш че в Русия бил забранен VPN :laughing5:

Само че мен пряко ме касае забраната в България, а евентуална забрана в Русия влияе на живота у нас точно толкова, колкото би влияла и такава в Горна Волта и Бряг на слоновата кост.

Ще ни кажеш ли най-накрая, защо за забраната на чужди медии у нас по времето на бай Тошо и до ден днешен се леят крокодилски сълзи и се изтъква като признак колко лош бил оня строй, а сегашната забрана на чужди медии у нас ти се опитваш да я неглижираш? Толкова ли неудобен въпрос ти зададох, че вече втори ден се правиш че не го виждаш?

Вчера при Цветанка Ризова, единият от гостите Любомир Дацов, който е член на Фискалния съвет говори доста за икономическото и финансово състояние на държавата. Каза нещо много интересно, което ще цитирам по памет:

- Ще го обясна така, че да се разбере. В момента Румъния е в много тежко финансово положение, в дългова спирала с голям бюджетен дефицит. Политиката, която я доведе до това започна през 2018 г., т.е. за 7 години тази неразумна политика докара Румъния до фалит. Нашата политика в момента е същата, помпаме пенсии и държавни заплати на цената на нови и нови заеми. В момента е 4-та година, откакто я водим. Ако не променим нещо, след някоя и друга година ще се намираме в същото тежко финансово положение като Румъния.

преди 1 минута, Flashback написа:

Вчера при Цветанка Ризова, единият от гостите Любомир Дацов, който е член на Фискалния съвет говори доста за икономическото и финансово състояние на държавата. Каза нещо много интересно, което ще цитирам по памет:

- Ще го обясна така, че да се разбере. В момента Румъния е в много тежко финансово положение, в дългова спирала с голям бюджетен дефицит. Политиката, която я доведе до това започна през 2018 г., т.е. за 7 години тази неразумна политика докара Румъния до фалит. Нашата политика в момента е същата, помпаме пенсии и държавни заплати на цената на нови и нови заеми. В момента е 4-та година, откакто я водим. Ако не променим нещо, след някоя и друга година ще се намираме в същото тежко финансово положение като Румъния.

Така е соц платен троле, в Румъния са в много тежко финансово състояние благодарение на соц правителствата които управляват от много години.  

• Автор
на 6.09.2025 г. в 10:05, Flashback написа:

...и това при положение че дефицитът им беше или колкото нашия или по-малък...

...мернах набързо цифрите им и това ми направи впечатление...

...но те са повече народ и с по-малко администрация...

...ще се оправят бързо хората...

...а при нас затъването тепърва предстои с това теглене на заеми което предстои...

...тоа герберски терлик...станков...на енергетиката министърчето, го вадеше голям...ама-мек...

...уж нямаше да има свободен пазар на ток за домакинствата скоро...

...оня ден обещал че до юни догодина било...

...от там нататък...

• Автор

Желязков увери НАТО , че водим колективна борба и харчим сериозно за отбрана

https://www.flagman.bg/article/360016

,,Смях в залата

07.09.2025 18:19:58
1
8

Това че харчат много за отбрана за хвалба ли е?"

,,ТБС
07.09.2025 19:14:33
2
5

Тая подлога да си говори каквото иска. Стане ли напечено ще се моли на същите да го приберат и да го спасят от народа"

,,Моше Честния с "Чесна 208 В "
07.09.2025 21:34:50
1
4

Харчим за СПА хотела с ВОДОПАДА за 29 милиона лева"
преди 37 минути, _nib_ написа:

...браво...

Всички откачалки,които имат нещо против 9-ти е задължително да си продухат кухите лейки от измишльотини - да гледат и слушат...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.