Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

_nib_

Препоръчан отговор

преди 9 минути, _nib_ написа:

А защо болницата не генерира приходи? По смисъла на закона, болниците са търговски дружества. Съвсем близо до Варна (в Румъния) има превъзходна белодробен диспансер

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

А защо болницата не генерира приходи? По смисъла на закона, болниците са търговски дружества. Съвсем близо до Варна (в Румъния) има превъзходна белодробен диспансер

Изтъргувала си е приходите. Като оня: Къде са паричките? - Ми във торбичките. - А къде са ти торбичките? - Под очичките. 

Ако не беше трагично, щеше да е смешно. :(

Такава е системата, здравната каса е ошушкана вече. А и си нямаме индивидуални здравни осигуровки, като някъде по света. Тия удръжки ежемесечно, къде потъват, акъл не ми го побира. Ходим си болни и където и да идем все си плащаме, въпреки, че сме здравно осигурени. В БГ е така - "като знам, какъв инженер съм, ме е страх да ида на лекар". Еее, има и изключения и в двете области, ма как да ги откриеш ... случайно, може би. 

Така сме се омотали във всички области, като пиле в калчища ... нема измъкване. Греби-прехвърляй и все празно. :( 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лол, тема, в която само гущерчето е написало няколко реда със собствените си кунки.

Да не забравя и че има малко текст в заглавието. 

Знам, че е трудно да се набира текст, а още по-трудно е да се измисли коментар, най-трудно е да си събереш мислите за собствено мнение, все някой в интернеДа се е справил по-добре и затова да живее копи/пейст. Но не съм забелязал пространството наоколо да е престанало да е форум и да се превърнало в платформа за видеосподеляне.

П.П. Браво и на Фей, която също може да пише!

П.П.2 Май се обърках с пола на Фей. Здраве да е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

10х, ма то браво се казва само на магаре, изкачило баир. :wub:

пп: Бе аз и друго мога, ма айде не тук. :lol6:

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

П.П.2 Май се обърках с пола на Фей. Здраве да е.

Споко. Не си. Фуста съм. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, JohnTRIVOLTA написа:

То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.
Разграбиха каквото имаше да се разграбва, другото продадоха за стотинки, унищожиха образователната и здравната система, обраха на хората спестяванията...
В резултат днес България е най застаряващата страна, най корумпираната в Европа, една от официално най бедните страни в Европа(Неофициално това не е вярно), с най лошото здравеопазване, липса дори и на детска болница, най ниските пенсии и най умрялото социално подпомагане на хората в нужда.
През годините неведнъж сме гледали филма "За чуждите има. за нашите не".
Най общо казано пребоядисаните замениха зависимостта на България от Русия с тази от краварника, разликата е, че ако по онова време макар и с ограничения се държеше и на някакви ценности, днес се държи само на меки китки, простотия и изпростачване на подрасващите така че тотално да се заличи ценностната им система.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Fay написа:

10х, ма то браво се казва само на магаре, изкачило баир. /cdn-cgi/mirage/21d6d04b2d12f21a4c69becabfcf364ab38b71d3fd09d94274f2f37398ed52cd/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wub.gif

пп: Бе аз и друго мога, ма айде не тук. /cdn-cgi/mirage/21d6d04b2d12f21a4c69becabfcf364ab38b71d3fd09d94274f2f37398ed52cd/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_lol6.gif

Виж ся, ако искаш да те възнаграждават по друг начин освен словесно, публикувай номера на сметка за дарения. В обявите, не тук. Хи-хи-хи.

преди 3 минути, Bubbles написа:

То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.
Разграбиха каквото имаше да се разграбва, другото продадоха за стотинки, унищожиха образователната и здравната система, обраха на хората спестяванията...
В резултат днес България е най застаряващата страна, най корумпираната в Европа, една от официално най бедните страни в Европа(Неофициално това не е вярно), с най лошото здравеопазване, липса дори и на детска болница, най ниските пенсии и най умрялото социално подпомагане на хората в нужда.
През годините неведнъж сме гледали филма "За чуждите има. за нашите не".
Най общо казано пребоядисаните замениха зависимостта на България от Русия с тази от краварника, разликата е, че ако по онова време макар и с ограничения се държеше и на някакви ценности, днес се държи само на меки китки, простотия и изпростачване на подрасващите така че тотално да се заличи ценностната им система.

Не знам колко точно е бил недоносче, като цяло поколение се храни само от правенето на скрап и продаване на цени като за скрап, на част от наследството от социализма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Лол, тема, в която само гущерчето е написало няколко реда със собствените си кунки.

Да не забравя и че има малко текст в заглавието. 

Знам, че е трудно да се набира текст, а още по-трудно е да се измисли коментар, най-трудно е да си събереш мислите за собствено мнение, все някой в интернеДа се е справил по-добре и затова да живее копи/пейст. Но не съм забелязал пространството наоколо да е престанало да е форум и да се превърнало в платформа за видеосподеляне.

П.П.2 май се обърках с пола на Фей. Здраве да е.

Докато се правиш на интерсен червен чугун, звъннах един телефон на когото трябва, по въпроса за за въпросната болница! Ще се изненасаш много какъв е казуса....Като начало - самия имот (на много добро място на 10 км от Варна е .....спорна собственост). Самата "болница" се води общинска, но....претенции към имота има....познай кой?

ПС: Жокер - един от тия, дето не са получавали заплати 10 месеца. Точка! Като искате нещо, ще си плащате - другото е комунизъм

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Докато се правиш на интерсен червен чугун, звъннах един телефон на когото трябва, по въпроса за за въпросната болница! Ще се изненасаш много какъв е казуса....Като начало - самия имот (на много добро място на 10 км от Варна е .....спорна собственост). Самата "болница" се води общинска, но....претенции към имота има....познай кой?

ПС: Жокер - един от тия, дето не са получавали заплати 10 месеца. Точка! Като искате нещо, ще си плащате - другото е комунизъм

Що си мислиш че ме интересува. Да не съм прокуратурата?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Sliderum2 написа:

Що си мислиш че ме интересува. Да не съм прокуратурата?

Просто да не мърмориш! А и прокуратурата мен не ме засяга в бг

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Виж ся, ако искаш да те възнаграждават по друг начин освен словесно, публикувай номера на сметка за дарения. В обявите, не тук. Хи-хи-хи.

Тия неща не са за мен. Ако очаквах възнаграждения, нямаше да съм тук. :) 

преди 13 минути, Bubbles написа:

И пак има още какво да се ограбва. Те първа предстои. Дано не съм лош пророк. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, NewRedDragon написа:

Че защо трябва да генерира приходи?

Аааааа.Не ми отговаряй.Сетих се.

Защото един или шайка от продажниците са решили да въведът...оппа американския модел в здравеопазването.

преди 47 минути, Fay написа:

Изтъргувала си е приходите. Като оня: Къде са паричките? - Ми във торбичките. - А къде са ти торбичките? - Под очичките. 

Ако не беше трагично, щеше да е смешно. :(

Такава е системата, здравната каса е ошушкана вече. А и си нямаме индивидуални здравни осигуровки, като някъде по света. Тия удръжки ежемесечно, къде потъват, акъл не ми го побира. Ходим си болни и където и да идем все си плащаме, въпреки, че сме здравно осигурени. В БГ е така - "като знам, какъв инженер съм, ме е страх да ида на лекар". Еее, има и изключения и в двете области, ма как да ги откриеш ... случайно, може би. 

Така сме се омотали във всички области, като пиле в калчища ... нема измъкване. Греби-прехвърляй и все празно. :( 

И пенсионната система...фактически нашата и други като нашата по модела на Ото фон Бисмарк искат преразглеждане.

Защото тя е напринципа 8 към 1 или 6 към едно беше...не съм сигурен.

За да работи системата 8 или 6 трябва да издържат един пенсионер.

А населението застарява....и се топи.

Европа застарява...Вече не е Старият континет а застарелия континент.

И вместо да вземат някакви социални мерки да стимулират раждаемоста....като Орбан....примерно...

Решиха кардинално въпроса-внос на талибани.

Ама май-май...много не им се бачка на тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, _nib_ написа:

Решиха кардинално въпроса-внос на талибани.

И по-кардинално ще го решат. :( 

317459379_824056482000854_1791471155749016159_n.jpg

преди 7 минути, Coco1 написа:

Соц тема на носталгиците-тролове 

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg

Искаш да загубиш и другото си око, ли? :giggle1:

пп: То други няма в БГ. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, _nib_ написа:

Европа застарява...Вече не е Старият континет а застарелия континент.

Това не значи че не правят много съкс, нито че са безплодни биологично. Но го правят така, че резултатите са такива,  все едно са безплодни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Fay написа:

Искаш да загубиш и другото си око, ли? :giggle1:

Той Прасчо е голям хуморист, малко реагира инстинктивно а не мисловно, но простено му е, явно е твърде млад още. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Fay написа:

Соц мечтателка 

311571989_5390801300955895_5640529238652529469_n.jpg

преди 6 минути, Bubbles написа:

Той Прасчо е голям хуморист, малко реагира инстинктивно а не мисловно, но простено му е, явно е твърде млад още. :)

Соц мислителя дет е у Францията :giggle1:

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Coco1 написа:

Соц мечтателка 

311571989_5390801300955895_5640529238652529469_n.jpg

Соц мислителя дет е у Францията :giggle1:

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

Виждаш ли, само СОЦ ти се върти в главата. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

Виждаш ли, само СОЦ ти се върти в главата. :)

Като соц балон защо не можеш да се въртиш

Кога отъпътуваш за Евразия та да вземе някой на сериозно

311685501_141715015272377_2548088481989502327_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Coco1 написа:

Като соц балон защо не можеш да се въртиш

Кога отъпътуваш за Евразия та да вземе някой на сериозно

Не е лошо малко да разнообразиш репертоара. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Не е лошо малко да разнообразиш репертоара. :)

Не е лошо да заминеш за Евразия и тогава да даваш наклони соц овчице 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Sliderum2 написа:

Това не значи че не правят много съкс, нито че са безплодни биологично. Но го правят така, че резултатите са такива,  все едно са безплодни.

Това за безплодието....гмо соята е един от основните фактори....

Останах потресен-в детския организъм вдига нивата на естрогена между !!!20-30....хиляди пъти.

Помниш ли мазните завоалирани приказки в зората на ,,човъркането" в днк генома...

,,Ама то било безвредно,даже полезно."

,,Ще нахрани гладните(за свръхпечалбите на богатите никой дума не ,,обели")..."-гладните са повече от когато и да било...Ако и да изсипват зърно в океана за да не падне цената му на борсите.

,,Ще кръстосаме жито с гени от светеща медуза....щяло да свети и можело да се жъне и нощем...?"

Тук си рекох-баси комбайна ако нема фарове...

Тааа ся лафа върви за еврото-ма много е убаво...ма много е полезно...ма в клуба на богатите влизаме-естествено че в тоа клуб ще сме пред...тАОлетната....Ама карай...важното е да сме фъф клубъ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Coco1 написа:

Не е лошо да заминеш за Евразия и тогава да даваш наклони соц овчице 

Милчкия, той и наклонности имал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...