Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

току-що, Fay написа:

Ма верно си голям киселяк. До обяд се сърдиш на себе си, след обяд целия свят ти е крив.

Бабе тва кристалната топка на партията ли ти го каза

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 188,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

• ...ориентиран казваш... ...ти,горкия,си толку ориентиран... ...колкото е мисирка накълвала се с джибри изсипани зад ракиджийницата...

Публикувани изображения

Млада бабка, ехе, де късмет със зет и снаха де! 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Бабе тва кристалната топка на партията ли ти го каза

К'во е това, нещо на прИмоция ли? :lol6:

преди 4 минути, Coco1 написа:

Далече съм от тия годинки, бабе 

Не ти личи. Много босоног го раздаваш. :lol6:

преди 1 час, Fay написа:

Сори.

Щом се извиняваш, не си свободна, а си принудена. Дори ако е от себе си, пак е принуда.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Всички от Мосейкове сте млади

Бе какво значение от къде сме. Важното е деца и внуци да има.

преди 6 минути, Fay написа:

Не ти личи. Много босоног го раздаваш.

Босоглав, ама сигурно компенсира с мускули.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Щом се извиняваш, не си свободна, а си принудена. Дори ако е от себе си, пак е принуда.

Божкеее. Философ до философа, анализатор до анализатора. 

От утре, рано сутрин, с богословии  ще ви посрещам, вместо кафе и приятни пожелания. 

току-що, Fay написа:

Божкеее. Философ до философа, анализатор до анализатора. 

Важното е, че си загрижена. Ето ти още по-голяма липса на свобода. Но пък е приятна липса.

• Автор
преди 17 минути, Coco1 написа:

Дядка-трол-Гошко как е в Мосейково с набора ти Колето

мдааа...

булонската система е нанесла непоправими щети на...в черепните кухини

преди 2 минути, Coco1 написа:

Най-важно е къде сте а не от къде сте другарко

Там съм, където искам да съм, ммм ... другарЮ 

току-що, _nib_ написа:

мдааа...

булонската система е нанесла непоправими щети на...в черепните кухини

Не сте виновен другарю

305432468_5624134210950999_3861853391359416613_n.jpg

преди 2 минути, Fay написа:

Там съм, където искам да съм, ммм ... другарЮ 

Мосейково

319023981_1269676050430989_4553255565980834288_n.jpg

Другарят Коко пак е споделил своя лична информация под формата на рентгенова снимка. Ексхибиционист! Обаче предвидливо е променил надписите, да си мислим че е сниман някой друг. Хи-хи-хи.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Другарят Коко пак е споделил своя лична информация под формата на рентгенова снимка. Ексхибиционист! Обаче предвидливо е променил надписите, да си мислим че е сниман някой друг. Хи-хи-хи.

313391794_666743531776714_5151489845453579173_n.jpg

Малеее ... А аз си мислех, че сте дружки и се подкрепяте. Въобще не ви следя, накъде сте се запътили, за мен е важно, да не сте в моята посока. 

Да е лека и спокойна нощта, за всички! :weather2:

преди 2 часа, Fay написа:

Ами как къде? В свободата на индивидуалните избори. Днес решавам, че ще напусна настоящия си работодател и го напускам. Днес решавам, че ще замина за Германия и заминавам. Днес решавам, че ще застрелям Петкан и ще го застрелям. Днес решавам, че ще метна Ангелина и ще я метна.  ... Още примери, искаш ли?

Що и на преди можеше да го сториш това.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Що и на преди можеше да го сториш това.

Айде стои си в Германия, и ни остави нас тук, да се оправяме как можем. 

На Преди ... си сторил вече, каквото си могъл. 

Бре па сте загрижени така от странство, к'во е, к'во е било ... Много ви е лесно така?! 

Кога ще го променят тоя закон? 10 години навън, автоматична забрана да ми определя съдбата. Ако се върне да се третира, като чужд инвеститор. Какво па толко му е сложно, баси?! 

преди 8 минути, Fay написа:

Айде стои си в Германия, и ни остави нас тук, да се оправяме как можем. 

На Преди ... си сторил вече, каквото си могъл. 

Бре па сте загрижени така от странство, к'во е, к'во е било ... Много ви е лесно така?! 

Кога ще го променят тоя закон? 10 години навън, автоматична забрана да ми определя съдбата. Ако се върне да се третира, като чужд инвеститор. Какво па толко му е сложно, баси?! 

Пий ли си хапчетата днес? Не се чувстваш добре. Личи си. Хайде полегни си.

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Какво означава "соц трол"?

Когато американците от САЩ през 50-те строяха леки коли, руснаците от СССР градяха обществен транспорт, отказваха, да се конкурират със САЩ, а мечтата им, на руснаците, беше реплика на Фиат 124. Кръстиха я Жигули. И то разбира се чака с години. Лада има няма 15 години чакане. Да я получиш.

Годините тогава за руснаците са преминавали в просто копиране.

Том и Джери става на Ну погоди, Пинокио става Буратино, а скаутите стават пионери. Яко копиране от САЩ.

https://miuki.info/2010/09/yaponskij-fukuruma-prototip-russkoj-matreshki/

Е, не само от САЩ. Япония също. Матрьошката всъщност е фукурума.

преди 15 часа, Fay написа:

Щооо? Тая твоя бленувана демокрация, дет описваш, така разпалено, какво ти/ни донесе? Какво е в момента? Всички неграмотни или слабограмотни, но нагли, си плащат и купуват дипломи, и ай, чичо и вуйчо, ще бутне едно рамо. Трагедия. Пълна трагедия! 1 на 100 от завършилите през 20 век са професионално подготвени със знания и практика и имат желание да надграждат. От скрап нагоре са. Тотални мързели и непукисти са. Смятат, че всички са им длъжни. И ходят на почивки нон-стоп, щот грабят незаслужено. Нямат ни етика, ни морал, ни реална себеоценка. Безполезни паразити/консуматори.  

Описал съм в първия си пост какво ни носи демокрацията - свобода на избора. Ако това ти е малко, не знам какво по-мъдро като аргумент да ти измъдря. Ако някой не обича свободата на избора, значи не може или не иска да мисли сам за себе си.

За какви почивки нон-стоп говориш и кой е тотален мързел и непукист? Ти си някакъв сърдит "бумър", който обвинява "милениълите" и нагоре за състоянието на обществото, в което ти си съществувал много повече време. В един абзац изля цял леген с обиди как по-младите от теб са скрап, безполезни, мързеливи, паразити, грабители, без морал, без самооценка и какво ли още не.

Ако не можеш да си избереш къде да почиваш или не можеш да спестиш за една почивка, проблемът си е в теб, не в демокрацията. За купуването на дипломи и връзките, това е корупция, но тя е едно от големите наследства от НРБ-то, понеже при големите дефицити тогава нещата ставаха именно с подкупи и връзки. Както се вижда по индекса на корупция, най-корумпирани са бившите соц страни. Корелацията според мен е ясна.

corruption-perceptions-index-2016.jpg

преди 7 минути, Гражданин написа:

Описал съм в първия си пост какво ни носи демокрацията - свобода на избора. Ако това ти е малко, не знам какво по-мъдро като аргумент да ти измъдря. Ако някой не обича свободата на избора, значи не може или не иска да мисли сам за себе си.

За какви почивки нон-стоп говориш и кой е тотален мързел и непукист? Ти си някакъв сърдит "бумър", който обвинява "милениълите" и нагоре за състоянието на обществото, в което ти си съществувал много повече време. В един абзац изля цял леген с обиди как по-младите от теб са скрап, безполезни, мързеливи, паразити, грабители, без морал, без самооценка и какво ли още не.

Ако не можеш да си избереш къде да почиваш или не можеш да спестиш за една почивка, проблемът си е в теб, не в демокрацията. За купуването на дипломи и връзките, това е корупция, но тя е едно от големите наследства от НРБ-то, понеже при големите дефицити тогава нещата ставаха именно с подкупи и връзки. Както се вижда по индекса на корупция, най-корумпирани са бившите соц страни. Корелацията според мен е ясна.

/cdn-cgi/mirage/bb94fc894ecdec1bce43f196b9987401afd7fed434570eac983c53dadbabdafd/1280/https://jakubmarian.com/wp-content/uploads/2016/01/corruption-perceptions-index-2016.jpg

Купуване на дипломите, а що не кажат как се изкарвала диплома за средно или висше образование тогава с техния бленуван соц.

С връзки, помощ от партията.

За елита и техните слуги всичко и най-лесно, пази се място, а за обикновения пролетариат, получава пръст в устата. Въпреки, че е отличник. Отличник, но не от БКП. Няма нищо за него.

За него на строителството да чука  камъни и да полага асфалт на 40 градусови температури по скалата на Целзий по време на лятото.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Когато американците от САЩ през 50-те строяха леки коли, руснаците от СССР градяха обществен транспорт, отказваха, да се конкурират със САЩ, а мечтата им, на руснаците, беше реплика на Фиат 124. Кръстиха я Жигули. И то разбира се чака с години. Лада има няма 15 години чакане. Да я получиш.

Годините тогава за руснаците са преминавали в просто копиране.

Том и Джери става на Ну погоди, Пинокио става Буратино, а скаутите стават пионери. Яко копиране от САЩ.

https://miuki.info/2010/09/yaponskij-fukuruma-prototip-russkoj-matreshki/

Е, не само от САЩ. Япония също. Матрьошката всъщност е фукурума.

Кокошката ли е първа, или яйцето. Кога Енгелс е написал своят труд за комунизма и кога е поставено началото на скаутското движение. Потърси си информация. Може да се изненадаш и да откриеш, че пионерите са измислени преди скаутите и да си промениш "собственото" "мнение", кой кого копира, или имитира.  :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.