Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

преди 10 минути, treyyy написа:

Имало го в медицинските заведения, а не както сега под път и над път от дилърите по улиците и заведения.

Никой не те бие по главата да ползваш дрога.

По соца другарите буквално ни бяха нахлузили чатал на врата. Жителството е другото име на феодално закрепостяване. Отделно, че животът ти зависи от личната препоръка на партсека. Ако е харесал жена ти - може и в Белене да те прати. Като сменяш работа дамгата му тежи.

Нормален човек не може да се кефи на такова.

• Отговори 3,8k
  • Прегледи 197,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

Публикувани изображения

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Никой не те бие по главата да ползваш дрога.

По соца другарите буквално ни бяха нахлузили чатал на врата. Жителството е другото име на феодално закрепостяване. Отделно, че животът ти зависи от личната препоръка на партсека. Ако е харесал жена ти - може и в Белене да те прати. Като сменяш работа дамгата му тежи.

Нормален човек не може да се кефи на такова.

Навремето беше партсека, а сега на национално ниво с години бяха Бойко и Доган. Иди в някое провинциално градче и питай да ти обяснят как там има други местни велможи, които определят какви да са заплатите в градчето. Да не говорим и в по-големите градове като Варна как едни трибуквени колят и бесят от години. 

преди 2 часа, treyyy написа:

Навремето беше партсека, а сега на национално ниво с години бяха Бойко и Доган. Иди в някое провинциално градче и питай да ти обяснят как там има други местни велможи, които определят какви да са заплатите в градчето. Да не говорим и в по-големите градове като Варна как едни трибуквени колят и бесят от години. 

Стига оправдавали бе, като необлизани ученички сте!

Ама тъй ама инак.

По соца си затворник. Сега сме граждани на света. Повече няма какво да се каже.

За соц квичите само някви омачкани маргинали, дето някой им крив, че не се грижи за тях. Аз проблем с демокрация, безработица и мизерия нямам.

Оправяйте се!

преди 4 часа, IvanKirov написа:

на кадърния човек соц не му трябва

На кадърния човек и капУТализЪма не му трябва. 

преди 33 минути, IvanKirov написа:

Стига оправдавали бе, като необлизани ученички сте!

Ама тъй ама инак.

По соца си затворник. Сега сме граждани на света. Повече няма какво да се каже.

За соц квичите само някви омачкани маргинали, дето някой им крив, че не се грижи за тях. Аз проблем с демокрация, безработица и мизерия нямам.

Оправяйте се!

Тоз пък. Де го чукат, де се пука. Пък и гражданин на света бил. 

преди 4 минути, treyyy написа:

Тоз пък. Де го чукат, де се пука. Пък и гражданин на света бил. 

2 пъти съм обиколил планетата. Вие само квичите, кой кво ви бил взел, кво ви се полагало. Някой да ви даде.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

2 пъти съм обиколил планетата

Да те назначим за комуникационен сателит?

преди 50 минути, Sliderum2 написа:

Да те назначим за комуникационен сателит?

Не мога без тебе, няма тяга за шкембето ти.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Не мога без тебе, няма тяга за шкембето ти.

иванке, питай чат-бот-а, как се прибира голям корем. Ама да е без тренировки, че ме мързи. 

• Автор

ВИЕ БЪЛГАРИЯ ЛИ ТЪРСИТЕ?

Елате с мене да я видите.
Но първо да ми се прекръстите,
за да прогоним самодивите.

Вие надеждата ли търсите?
Елате две села да видите:
едното - гробище за мъртвите,
едното - гробище за живите...

В деня ми черно слънце пръснато,
в съня ми - лястовици бели...
Вие България ли търсите?
Боя се, че сте закъснели.

/ Райчо Русев /

преди 9 часа, Филипов написа:

Ти ходил ли си на прайд?

преди 9 часа, Филипов написа:

Разбрах, че имат право, но задължения имат ли? Или задължават другите техните задължения да ги упражняват? И какво значи някой се раждат така и после размислил? 

Ми, то може да се роди преди 20 години и е сега на 20 години, но да се чувства на 65 години. Размислил и не е съгласен с натурата, с природата, както Бог или който да е да му отредил да е на 20 години. Значи ли, че трябва да взима пенсия?

Нали е негово право.

преди 27 минути, Гражданин написа:

Ти ходил ли си на прайд?

Всеки ден на всеки час, навсякъде има ПРАЙД. За какво да ходим? Пусни си някоя телевизия и ще ги видиш. Отиваш в библиотека ще ги видиш, отиваш в училище при деца ще ги видиш, отиваш в детската ясла ще ги видиш. 

Както казва Ицо депутата. Преди демокрацията... Преди 33 години.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Всеки ден на всеки час, навсякъде има ПРАЙД. За какво да ходим? Пусни си някоя телевизия и ще ги видиш. Отиваш в библиотека ще ги видиш, отиваш в училище при деца ще ги видиш, отиваш в детската ясла ще ги видиш. 

Както казва Ицо депутата. Преди демокрацията... Преди 33 години.

Не ме интересуват никакви прайдове, само питах момчето дали е ходило.

Телевизия няма защо да си пускам като имам ютуб, там системата ми препоръчва да гледаш каквото ми е интересно и няма гееве. На теб явно системата ти засича интересите и ти показва прайда.

• Автор
,,@user-cs4ht9xq9rпреди 7 минути

Държавата, в която има турска, американска, украинска, но няма българска телевизия."

• Автор

„Дънди Прешъс“ придобива 75% от трето златно находище в България след рекорден добив на злато от другите две

Канадската златодобивна компания „Дънди Прешъс“ е сключила споразумение за придобиване на 75% от проекта за добив на злато и мед в българското находище „Иглика“, който в момента е 100% собственост на друго канадско дружество – „Велосити Минералс“.

Двете канадски компании вече са подписали обвързващо споразумение за изключителна опция за придобиване на мажоритарен дял в проучвателния проект и свързаните му права, според изявление, публикувано на на сайта на „Велосити минералс“.

Златното находище „Иглика” е разположено на територията на Общините Болярово и Елхово – в землищата на селата Лалково, Ситово, Иглика, Голямо Шарково, Малко Шарково и Воден.

„Велосити минералс“ придоби 100% от златодобивния проект „Иглика“ през 2020 г....-

https://obektivno.bg/dundee-pridobiva-75-ot-treto-zlatno-nahodishte-v-balgariya-sled-rekorden-dobiv-na-zlato-ot-drugite-dve/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.