Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

току-що, IvanKirov написа:

Еми СИВ, ядохме го тоя да сме вързани с източния блок. 

Бъзикам се ве! СИВ бяхме. Помним времената, кога беше престъпление да притежаваш 4 долара. 

Това пак са твои измислици? 

• Отговори 3,8k
  • Прегледи 197,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Това пак са твои измислици? 

Не знаеш ли, че бяхме в СИВ бе кел... ъъъ млад-еш?

Много загубена таз твойта баба, дето те е лъгала. Сигурно от ТКЗС не е излизала. 

Днес чух: Ятак ставам, но предател не знам как да стана. :) 

Понеже съм вярваш, то сега е време за откровения, за да проличат кои не са откровени. 

Аз казах!!!

Бая гейпросащесср трололинки са били задържани като продавачи на наркотици покрай училищата. Ей такива не знам защо ги задържат, а не ги отстрелват. Пораженията от тях са много повече от това, което обикновен обирджия нанася.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Бая гейпросащесср трололинки са били задържани като продавачи на наркотици покрай училищата. Ей такива не знам защо ги задържат, а не ги отстрелват. Пораженията от тях са много повече от това, което обикновен обирджия нанася.

Парите не миришат! Еми задържали ги 0  и кво? Знаеш ли колко са на опашката да продават?

току-що, NewRedDragon написа:

Парите не миришат! Еми задържали ги 0  и кво? Знаеш ли колко са на опашката да продават?

Не им стигат мунициите ли на милиционерите? Да им събираме капачки за патрони. Все някога ще свършат продавачите, не могат толкова бързо да раждат.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Не знаеш ли, че бяхме в СИВ бе кел... ъъъ млад-еш?

Много загубена таз твойта баба, дето те е лъгала. Сигурно от ТКЗС не е излизала. 

Какво ти ТКЗС? По-скоро ти, защото си от село. 

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Не им стигат мунициите ли на милиционерите? Да им събираме капачки за патрони. Все някога ще свършат продавачите, не могат толкова бързо да раждат.

Милиционерите обикновенно са в бизнеса.

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Така е. Няма и мирис

https://chr.bg/istorii/dosieta/velichestveniyat-proval-na-eksperimentite-na-tsru-s-lsd/

https://www.dnes.bg/usa/2019/09/16/77-dni-pored-na-lsd-iz-eksperimentite-na-mk-ultra-programata-na-cru.423053

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Няма да доживееш момента, в който да разбереш отгпвора, на този втпрос

Аз го знам 0 и го ползвам - бой?пари. Сега и Скопие ще разбудим малко....у там ще има кинта

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Какво ти ТКЗС? По-скоро ти, защото си от село. 

Ми много нещо те е лъгала за соца. Искала е да те направи смотаняк. Успяла е. 

Соцът беше една вечна тъпня и лъжа. Тъпи и скучни пионерски събрания. Тъпите им бригади, с тъпите им норми. За без заплащане.  Казарма - каторга. 5 г. учиш марксизъм. После 2 г. те забиват в заточение, по разпределение. После на мизерно ниска заплата, нещо като 100 лева за млад специалист. 

После пенсия 35 лева да речем. Колкото за 3 луканки няма. 

Само смотаняк може да хареса да живее като добиче. Пък сина на партсека да ти наглее с корекомски придобивки. 

И вечно празните магазини. Елементарни неща бяха дефицит. 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Милиционерите обикновенно са в бизнеса.

Първо - вече са полцаи!

Второ - бизнес без полицаите .... не става! Всичко е въпрос на сметки. Като стане непоносимо - прибирам си нещата и се прибирам в къщи!

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Ми много нещо те е лъгала за соца. Искала е да те направи смотаняк. Успяла е. 

Соцът беше една вечна тъпня и лъжа. Тъпи и скучни пионерски събрания. Тъпите им бригади, с тъпите им норми. За без заплащане.  Казарма - каторга. 5 г. учиш марксизъм. После 2 г. те забиват в заточение, по разпределение. После на мизерно ниска заплата, нещо като 100 лева за млад специалист. 

После пенсия 35 лева да речем. Колкото за 3 луканки няма. 

Само смотаняк може да хареса да живее като добиче. Пък сина на партсека да ти наглее с корекомски придобивки. 

И вечно празните магазини. Елементарни неща бяха дефицит. 

Най-прекрасните мигове са тогава. Качествена храна, хубави хора. Целият миг си прекарваш сред хора и сред природата. През цялото време си вързан с природата. И тя си отблагодарява. С качествена музика и филми. Далеч от електронният смог. И от капитализма. И най-вече от демократизма.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Най-прекрасните мигове са тогава. Качествена храна, хубави хора. Целият миг си прекарваш сред хора и сред природата.

Не си ги живял. Бил си в агрегатно състояние на чекия. Тъпо е да ни разправяш, дето сме го теглили.

1 година без градска отпуска. Дори аз не съм го живял. Не е гот.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Не си ги живял. Вил си в агрегатно състояние на чекия. Тъпо е да ни разправяш, дето сме го теглили.

1 година без градска отпуска. Дори аз не съм го живял. Не е гот.

20199_Signals2020_BG_v02_JG_001_Info8.pn

https://ezine.bg/n-39431-Електронен_смог_-_вреди_и_противодействие

Ето и кои са най-често срещаните проблеми, които въздействието на електромагнитното поле може да ни причини:

- Електромагнитното излъчване влияе зле на целия организъм, но най-силно на главния мозък, имунитета, както и централната нервна система.

- Отслабване на паметта

- Липса на концентрация

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

- Отслабване на паметта

Баба ти да не живее срещу мобилна станция?

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Баба ти да не живее срещу мобилна станция?

Още. Благодарение на демокрацията. Преди и в събота се е ходило на училище. Кръжоци, лагери.

https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/rabota-mladezhi-evropeyski-parlament-evropeyski-sauz-19663733

По най-груби сметки това означава, че стотици хиляди млади българи на възраст до 24 години след завършването на средното си образование - нито учат, нито работят.

В средата на месец май бе оповестено национално изследване, което показа, че 22% от младите на възраст между 15 и 24 г. - около 170 000 души, не работят, не учат и не се квалифицират. Tези младежи са определени от някои изследователи като млади хора със статус нула.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Още. Благодарение на демокрацията.

https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/rabota-mladezhi-evropeyski-parlament-evropeyski-sauz-19663733

По най-груби сметки това означава, че стотици хиляди млади българи на възраст до 24 години след завършването на средното си образование - нито учат, нито работят.

В средата на месец май бе оповестено национално изследване, което показа, че 22% от младите на възраст между 15 и 24 г. - около 170 000 души, не работят, не учат и не се квалифицират. Tези младежи са определени от някои изследователи като млади хора със статус нула.

Не са ги взели за нужникари.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Не са ги взели за нужникари.

Едно време на безделниците, където висят сега по цял ден в кафенето, ги товарят в камиона и обществен труд. На полето. А сега е модерно да си

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Полезен_идиот

току-що, АСПЕКТ написа:

Едно време на безделниците, където висят сега по цял ден в кафенето, ги товарят в камиона и обществен труд. На полето.

Като добитък.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Едно време на безделниците, където висят сега по цял ден в кафенето, ги товарят в камиона и обществен труд. На полето. А сега е модерно да си

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Полезен_идиот

Извинявай,,, ама какео да правя цял ден, като съм прибрал 60 $ до обяд? Никой не може да те товари в камиони - това е за циганите

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Извинявай,,, ама какео да правя цял ден, като съм прибрал 60 $ до обяд? Никой не може да те товари в камиони - това е за циганите

Е, ци.ганите имат повече права и от самите българи. Сякаш е тяхната държава. Сега е демокрация и няма да ги закачете. Нужни са за гласуването. За ГЕРБ.  Защото българите ги мързи да станат от дивана. 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Е, ци.ганите имат повече права и от самите българи.

Да - това и на мен нв ми харесва,

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Сега е демокрация и няма да ги закачете. Нужни са за гласуването.

Бе... да галасуват правилно, пък дали ще ги шамарим е друга тема

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

За ГЕРБ. 

Естествено!

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Да - това и на мен нв ми харесва,

Бе... да галасуват правилно, пък дали ще ги шамарим е друга тема

Естествено!

Аха, ти си горд че си част от циган.ска партия. Браво. Гордей се. 

преди 34 минути, NewRedDragon написа:

Соцът парадоксално е най-експлоататорският строй. Шепа партийци направиха цели народи на каторжници. Партиец на полето не се е случвало да ходи, освен да овика звеното и да намира кусури. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.