Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

• Автор

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 189k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

• ...ориентиран казваш... ...ти,горкия,си толку ориентиран... ...колкото е мисирка накълвала се с джибри изсипани зад ракиджийницата...

Публикувани изображения

Карбовски

Образът на еничаря би могъл да е модифициран, ГМО малко и малко естроген. Това е объркващо.

491754033_1231173498366995_2083056577627

• Автор
преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Карбовски

Образът на еничаря би могъл да е модифициран, ГМО малко и малко естроген. Това е объркващо.

491754033_1231173498366995_2083056577627

...виж я каква е озъбена...озлобена...

...всички евроатлантици и слугите им може визуално да ги определиш...разграничиш от нормалните хора по тази им черта...

...ето на тая ,,гражданка на света" религията и пречи и особенно православието...

...що не помня да се е озъбила така срещу сороската джендър пропаганда?...

...чакай да потърся в нета с какво е известна тази сива...особа...

...ще ме прощаваш но това...ТО...не мога да си изкривя езика и да го нарека жена...

преди 5 минути, _nib_ написа:

...виж я каква е озъбена...озлобена...

...всички евроатлантици и слугите им може визуално да ги определиш...разграничиш от нормалните хора по тази им черта...

...ето на тая ,,гражданка на света" религията и пречи и особенно православието...

...що не помня да се е озъбила така срещу сороската джендър пропаганда?...

...чакай да потърся в нета с какво е известна тази сива...особа...

...ще ме прощаваш но това...ТО...не мога да си изкривя езика и да го нарека жена...

В Берлин Религията си е свободен предмет, а последно време и задължителен предмет.  Не се чува нищо руско.

https://www.rbb24.de/panorama/beitrag/2024/05/berlin-kai-wegner-buergermeister-will-bis-2026-religionsunterricht-als-wahlpflichtfach-schule-bildung.html

Великобритания и тя отива към руската пропаганда, според някой еничари в България.

• Автор
преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

В Берлин Религията си е свободен предмет, а последно време и задължителен предмет.  Не се чува нищо руско.

https://www.rbb24.de/panorama/beitrag/2024/05/berlin-kai-wegner-buergermeister-will-bis-2026-religionsunterricht-als-wahlpflichtfach-schule-bildung.html

Великобритания и тя отива към руската пропаганда, според някой еничари в България.

...не...

...не намерих изказване на това недоразумение срещу джендъризма...истамбулската конвенция...нищо...

...,,в тези опасни времена" религията(сип-свободно избираем предмет) е ,,лошо"...по думите на изчадието с рокля...

...но за задължителната лгбт пропаганда-времената не са опасни...

...бря...бря...бря...

...уфсъ...

• Автор

...а такаааа...

...за гигафабриката-евтин ток...

...за бананаджиите и суровото край тях-ток от борсата през обирджии...пардон посредници им казват на съвременните айдуци...

на 20.04.2025 г. в 18:52, _nib_ написа:

...а такаааа...

...за гигафабриката-евтин ток...

...за бананаджиите и суровото край тях-ток от борсата през обирджии...пардон посредници им казват на съвременните айдуци...

И като пускаш тези неща, защо не ни обясниш, че при пълни ядрени мощности имаше режим на ток, а сега - няма?

Цял съм ухо. Осветли ни неразбиращите, моля!

• Автор

Чували ли сте за локалите

https://www.flagman.bg/article/348482

174525068173494.jpg.webp

,,Може ли вашето дете да е жертва на агресията им? Интересуват ли се инститициите? А обществото?

Чували ли сте за локалите? 

Аз доскоро не бях, докато не ми се наложи в качеството си на родител да се запозная с това модерно явление.

Това са основно ученици от 9 до 12 клас, които са се възприели за нещо повече от другите. Разпознаваеми са. Обличат се с анцузи, глезените им се виждат, носят маратонки Balenciaga (онези грозните, стърчащи отзад), късо подстригани с тясно впити къси елеци Nike. Всичко е черно.

Та тези юнаци са се превърнали в локалните терористи в училищата и в кварталите, където живеят. Рядко ходят сами. Почти винаги са в групи от 5-6 човека и почти във всеки клас има такива. Агресивни са - вербално, често и физически. Постоянно тормозят съучениците си и най-вече такива, които са по-скромни и не се вписват в актуалните категории на поведение - пиене, пушене и т.н.

Отне ни дълго време, за да разберем, че синът ни (на 15) има проблем с подобни гамени, защото беше решил, че ще разреши проблема си САМ и не споделяше нищо.

Слава Богу след намесата на класния му нещата се укротиха.

Снощи пътувам в метрото с познато дете на същата възраст. Наближаваме Овча Купел 2, но той не слиза там, защото локалите често стояли  на изхода на метрото и създавали проблеми. Слезе с мен на следващата станция. 
Разказа ми колко опити са правили да решат този проблем в училище и как нищо не се променя.

Съвсем наскоро 14-годишно момче беше пребито на изхода на метрото към Горна баня. Почти съм убеден, че извършителите са от същите хубавци, но няма предприето следствено производство. Миналата седмица имаше протест на мястото с настояване за обезопасяване на тунела и поставяне на камери. Присъстваха майката на момчето, жена ми и още двама-трима.

Някои ще кажат, че и по наше време в училище е имало такива хулигани, че който не бил ходил в казарма не ставало нищо от него и че едва ли не е задължително да минеш през редица простотии, за да станеш мъж! 

Ами минал съм през тези простотии - и в училище и в казармата и нямам спомен да са ми повлияли положително!

Не знам дали осъзнавате в какво сме се превърнали като общество, щом продължаваме да възприемаме агресията във всичките и форми като нещо едва ли не нормално!

Не знам докога ще позволяваме на простаците да налагат дневния ред в държавата!

Отправям апел към всички колеги журналисти да обърнат внимание на този сериозен проблем и да го прикачат към приоритетните си теми!

Обръщам се и към институциите. Не чакайте да стане някоя сериозна беля, за да се намесите!

А всички вие, ние, обществото, нека се огледаме в какво ни се налага да живеем и вземем, че прогледнем най-сетне!

*Коментарът е на колегата радиожурналист и авиофотограф Милен Димов в своя публикация във фейсбук. За този обществен проблем, за който малко се говори, Димов разказва от личен опит."

,,Hmmm

21.04.2025 19:47:38
3
38

Баси, само това липсваше. Мат'ряла хептен зле отива. Да, и едно време имаше дебили, ама това е новост. Тая държава наместо да върви напред деградира ежедневно! Трябва и вероучение, и морал и етика и всичко останало да се въведе от рано я училище. Родителите на подобни лайненца не могат да им преподадат нищо във къщи, освен примера на селяндурското лайно!

П.с. понеже споменават София, станция Овча купел 2, няма как да не отбележим, ще там се намира едно абсолютно квартално и още от едно време, пълно с дебили местно училище..."
преди 40 минути, _nib_ написа:

Чували ли сте за локалите

https://www.flagman.bg/article/348482

174525068173494.jpg.webp

,,Може ли вашето дете да е жертва на агресията им? Интересуват ли се инститициите? А обществото?

Чували ли сте за локалите? 

Аз доскоро не бях, докато не ми се наложи в качеството си на родител да се запозная с това модерно явление.

Това са основно ученици от 9 до 12 клас, които са се възприели за нещо повече от другите. Разпознаваеми са. Обличат се с анцузи, глезените им се виждат, носят маратонки Balenciaga (онези грозните, стърчащи отзад), късо подстригани с тясно впити къси елеци Nike. Всичко е черно.

Та тези юнаци са се превърнали в локалните терористи в училищата и в кварталите, където живеят. Рядко ходят сами. Почти винаги са в групи от 5-6 човека и почти във всеки клас има такива. Агресивни са - вербално, често и физически. Постоянно тормозят съучениците си и най-вече такива, които са по-скромни и не се вписват в актуалните категории на поведение - пиене, пушене и т.н.

Отне ни дълго време, за да разберем, че синът ни (на 15) има проблем с подобни гамени, защото беше решил, че ще разреши проблема си САМ и не споделяше нищо.

Слава Богу след намесата на класния му нещата се укротиха.

Снощи пътувам в метрото с познато дете на същата възраст. Наближаваме Овча Купел 2, но той не слиза там, защото локалите често стояли  на изхода на метрото и създавали проблеми. Слезе с мен на следващата станция. 
Разказа ми колко опити са правили да решат този проблем в училище и как нищо не се променя.

Съвсем наскоро 14-годишно момче беше пребито на изхода на метрото към Горна баня. Почти съм убеден, че извършителите са от същите хубавци, но няма предприето следствено производство. Миналата седмица имаше протест на мястото с настояване за обезопасяване на тунела и поставяне на камери. Присъстваха майката на момчето, жена ми и още двама-трима.

Някои ще кажат, че и по наше време в училище е имало такива хулигани, че който не бил ходил в казарма не ставало нищо от него и че едва ли не е задължително да минеш през редица простотии, за да станеш мъж! 

Ами минал съм през тези простотии - и в училище и в казармата и нямам спомен да са ми повлияли положително!

Не знам дали осъзнавате в какво сме се превърнали като общество, щом продължаваме да възприемаме агресията във всичките и форми като нещо едва ли не нормално!

Не знам докога ще позволяваме на простаците да налагат дневния ред в държавата!

Отправям апел към всички колеги журналисти да обърнат внимание на този сериозен проблем и да го прикачат към приоритетните си теми!

Обръщам се и към институциите. Не чакайте да стане някоя сериозна беля, за да се намесите!

А всички вие, ние, обществото, нека се огледаме в какво ни се налага да живеем и вземем, че прогледнем най-сетне!

*Коментарът е на колегата радиожурналист и авиофотограф Милен Димов в своя публикация във фейсбук. За този обществен проблем, за който малко се говори, Димов разказва от личен опит."

,,Hmmm

21.04.2025 19:47:38
3
38

Баси, само това липсваше. Мат'ряла хептен зле отива. Да, и едно време имаше дебили, ама това е новост. Тая държава наместо да върви напред деградира ежедневно! Трябва и вероучение, и морал и етика и всичко останало да се въведе от рано я училище. Родителите на подобни лайненца не могат да им преподадат нищо във къщи, освен примера на селяндурското лайно!

П.с. понеже споменават София, станция Овча купел 2, няма как да не отбележим, ще там се намира едно абсолютно квартално и още от едно време, пълно с дебили местно училище..."

Ами да дойде тук @БаалБек и да обясни на всички ЗАЩО така се получава, че уж през демокрацията сме добре! А сега като родители се притесняваме за сигурноста на собствените си деца на отиване и връщане от училище?

Може би защото тя няма деца и затова и е все едно за подобни проблеми!

Такива неща НЯМАШЕ през социализма!

Долното лицемерие на подобни хора лъха с голяма сила в статии като горната!

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

Ох , забравих. Тя е отишла да рови в старите архиви на Държавна Сигурност опреди 40-50 години , къде се споменава колко зле сме живеели по 'онова' време!

• Автор
преди 1 час, Belefor написа:

Ох , забравих. Тя е отишла да рови в старите архиви на Държавна Сигурност опреди 40-50 години , къде се споменава колко зле сме живеели по 'онова' време!

...,,комунистите" им са винаги виновни на либерастката паплач...

...сега след 35 години...

...и още 350 след това...

...само рушат-нищо не градят...

преди 3 часа, Belefor написа:

Ами да дойде тук @БаалБек и да обясни на всички ЗАЩО така се получава, че уж през демокрацията сме добре! А сега като родители се притесняваме за сигурноста на собствените си деца на отиване и връщане от училище?

Тя бори руската пропаганда бре. 

• Автор

Виктория от Hell's Kitchen се сбогува с годежа след горещите сцени с Тоника

https://www.flagman.bg/article/347665

,,Ивайло бил не просто разочарован, а направо смазан от видяното по телевизията

Любовта май вече не минава през стомаха, особено когато се бърка с огъня в "Hell’s Kitchen". Най-сочната драма в сезона до момента не се развихри в кухнята, а в сърцето на Виктория – блондинката, която до неотдавна сияеше с годежен пръстен на ръката си.

В един от епизодите, когато червеният отбор гостува в дома на Виктория, приятелят й Ивайло не само се раздаде на макс в купнята, за да посрещне любимата си и съотборничките й, но накрая падна на коляно, подаде й годежен пръстен и пред цяла България й предложи брак. А заедно с това и самолетни билети за Япония - за сватбено пътешествия за жената на живота му. Още тогава хиляди зрители се питаха - как ще реагира Ивайло, когато разбере за лесбо аферата на любимата му с мъжкараната Тоника? Нашите предци са ни завещали мъдростта, че понякога булката я свалят от файтона, т.е. неочаквани обрати могат да се случат и в последния момент.

Трябва да се уточни, че снимките с гостуването в дома на Ивайло и Виктория са правени преди телевизията да излъчи горещите сцени между Виктория и нейната съотборничка Тоника. Кадрите, в които двете мачкат чаршафите през нощта, а денес се целуват страстно, буквално съкрушили Ивайло, пише в. "Уикенд".

Според вестника, към днешна дата той е изтрил всичките си снимки с Виктория, блокирал я е в социалните мрежи и е заявил категорично, че годежът е анулиран. Според запознати Ивайло бил не просто разочарован, а направо смазан от видяното. Не искал да я вижда, не искал да я чува. Изхвърлил вещите й и закрил страницата "ние" в живота си.

От обкръжението на Виктория подозират, че отношенията ѝ с Тоника може да са тактически ход – за да се изтласка напред в надпреварата. В момента текат финалните записи на шоуто. И Тоника, и Виктория са с черни куртки.

Финалът на сезона наближава, но дали Виктория ще стигне до победата, остава да разберем. А зрителите вече са забили очи не само в чиниите, а и в връзките зад кадър."

,,!

11.04.2025 12:00:56
0
21

Не правете болестите популярни и сред подрастващите с такива статии, че и без това са изтървани, и неграмотни.
Адмирации за изключенията и родителите им, създали, възпитали и отгледали нормални хора!"

,,Читател
11.04.2025 14:42:59
0
9

Това е много грозно. На това ли ще учим младите хора. Потресаващо е. Право е момчето - да бяга далече от тая куха лейка!"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.