Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

преди 4 минути, В. Велев написа:

Скоро ще бъде възстановен. Не се притеснявай!

Хубаво е да назовеш дата или поне годината на възтановяването, за да се подготвим тържествено с парад? 

• Отговори 3,8k
  • Прегледи 197,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

Публикувани изображения

преди 2 минути, Staff. написа:

Хубаво е да назовеш дата или поне годината на възтановяването, за да се подготвим тържествено с парад? 

Ти няма да си на парада...ще възстановяваш другите паметници....  .!.

преди 3 часа, Proshark написа:

Всъщност...бих заменил всички горепосочени с български имена...имаме си достатъчно

:handshake:

Но само това ме притеснява:

преди 3 часа, Proshark написа:

Хан Крум

Нещо, като Хан Соло...

Вата, какво става с чертежите на самолетите?

Долетя един "чертеж", а?

Няма мисирки по ТВ или русороби по социалните мрежи да обяснят?

Кога долетя?

След 6 години?

1 брой!!!

Сигурно се очаква да викаме:

Урааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Че най-накрая сме получили една малка част от това, за което сме предплатили преди 6 години!

https://btvnovinite.bg/bulgaria/parvijat-balgarski-f-16-block-70-beshe-oficialno-priet.html

преди 2 часа, M.Николов написа:

Кога долетя?

След 6 години?

1 брой!!!

Че най-накрая сме получили една малка част от това, за което сме предплатили преди 6 години!

https://btvnovinite.bg/bulgaria/parvijat-balgarski-f-16-block-70-beshe-oficialno-priet.html

Вата!

Нали беше само чертеж?

Сега сменихте плочата на : "Ми то само една бройка"

Плоскоземец си Николофффф, ПЛОСКОЗЕМЕЦ! 😄😄😄

СРАМ МЕ Е, ЗА ГОЛЯМ СРАМ Е

Цитат

Посрещнахме F16 с хляб и сол. За да приветства присъстващите на пистата в Граф Игнатиево, самолетът направил няколко кръгчета. Премиерът и военният министър – и те са сред посрещачите на въздушното чудо. 
Винаги, когато си помисля, че униженията ни имат край, се оказва, че краят е безкраен. Толкова дълго копаем собственото си дъно, че се показахме от другия край на Земята. Нямаме армия, победени сме, разоръжени сме, самообезоръжили и самораздали сме се, самоподложили сме се, самонавели и саморазкрачили, обаче посрещаме новия самолет с радостни викове на аборигени. Нещо извънземно е долетяло и ние сме се събрали да го посрещаме. 

Целият номер е да ни видят американците как въпреки че ходихме в Париж, сега сме и на Граф Игнатиево – хем сме с Макрон, хем с Тръмп. 
На времето в Русе, когато посрещали Батенберг, разпрегнали конете от каляската му и русенските големци се впрегнали вместо коне и я теглили до кметството – да му покажат колко го обичат. Същото става и сега. Все повече и повече разбирам, че случайността и случайничеството са основни и в нашия живот, и в нашата политика. Случайни хора на неслучайното място България ни правят за резил. 

Ако не бях гледал фрагменти от вота на недоверие днес на правителството, никога нямаше да повярвам, че имаме такъв външен министър. Отдавна съм се примирил с всичко в живота си и нямам никакви претенции към нищо, освен към българския език (вече само донякъде). Днес външният министър Георг Георгиев изговори толкова безсмислици и глупости, ръсеше толкова несъществуващи думи, опитваше се да ни смае с такива абсурдни словесни конструкции, че надмина и Кирил Петков. Изгледайте, ако е възможно, речта му, и ще видите за какво става дума. Тя е несравнима с нищо от този род. 
Самият вот за външната ни политика е безсмислен, защото ние не само нямаме външна политика, а нямаме интелектуален, морален и словесен капацитет да управляваме две села накуп. Парвенюта, въобразили си, че представляват нещо. Външната ни политика е вътрешна по отношение на „агресирането и агресиращия нападател, който е нарушил международни договорености, които не са адресирани към момента на уведомлението и изчакването параметрите на истината“. Край на цитата, възпроизведен по памет.
Ето горе-долу такива и подобни обяснения произнасяше господин министъра на външните работи, като през цялото време си играеше с интонацията като дете с балон. 

Пълна мъгла, вятър и мъгла е цялата работа за външната ни политика. Ала-бала, пунта Мара, вдигнат юмрук, протегната длан, въздух в юмрука, нокти по протегнатата длан и едно голямо нищо и половина. 
Но да се прави цялата ни държава на ударена по главата след смъртта на капитан Марин Маринов и да не смеем да гъкнем да не би еврейското лоби по света да ни вдигне мерника, не дай си, боже – това минава всички граници и е непоносимо. Щели сме да „изискваме“ извинение и компенсации, каза Георг Георгиев. Няма да изискваме да бъдат наказвани виновните, а да ни се извинят и да ни платят кръвнина. Умирам за такава външна политика – умирам от срам. 
Срам ме е от всичко, което става. Срам ме е от това, дето се напикаваме в гащите от радост и умиление пред F16, блок 70. 
Срам ме е, че и до крак да ни избият и да остане само един жив човек във Външно министерство, пак ще чака отнякъде доказателства за истината защо сме избити всички останали. 
Срам ме е, че гледат на нас като на кучета, изведени на разходка, на които хвърлят топки и ние трябва да ги гоним и да ги връщаме.

Сега топката се нарича „конвергентен доклад“ – тоя конвергентен доклад ми е израснал на пъпа, дето се вика, и убийте ме – не знам какво точно значи. Знам само, че е топка, хвърлена в тревата, към която трябва да тичаме. 
Срам ме е от политици, от журналисти, срам ме е от цензурата, от свирепата диктатура, от безизходицата.
Срам ме е, че в България българите са все по-малко и по-малко, че чезнат и се топят.
Срам ме е, че половин България няма вода да пие и да си умие очите.
Срам ме е от тия петдесет лева за Великден – ужасен срам са тия пенсионерски петдесет лева. Как им се откъсва от сърцето?

Срам ме е, че умират деца по пътя, че навсякъде по света умират деца - като врабчета и като ангели. Стига сте избивали деца, животни такива!
И най-много ме е срам от себе си, че не спирам и не спирам да пиша и да се мятам като риба на сухо, и да не чувам нищо, което да ме насърчи. 
С годините човек губи слуха си и това е единствената ми надежда, че вероятно се чува нещо, но аз не го долавям. 
И пак, като се сетя, че клечим като кучета по писти и летища да посрещаме един самолет, който ще ни пази руснаците да не ни избият и завладеят, и окончателно ми се завива свят. 
Работата е опусната по всички линии. И не знам кой може да я хване, да я спре, да я разтърси и да я озапти. 

Николай Милчев

• Автор
преди 2 часа, Proshark написа:

...Киро само за масончетата не позна...

...миналата събота ходихме до Арбанаси...

...има нещо като замък,на отиване от дясно се пада...

...от далече ще помислиш че са сватбари...

...като наближихме-стотина масончета...с еднакви костюми...със сините ленти през врата...

...или посвещение на някой нов имаха или нещо друго...

на 4.04.2025 г. в 11:19, M.Николов написа:

Кога долетя?

След 6 години?

1 брой!!!

Моли се да се забавят още...Като дойдат ще докарат рсзходи, а не приходи...Ако може да ги шътнем на някой будала, ама надали ще се навие...

Това леко ме втрещи:

"„Ако F-16 не летят един месец, те ще трябва да минат едно обслужване, което може да продължи малко по-дълго време.“ Това обясни в предаването „Тази сутрин“ бившият началник на отбраната генерал Константин Попов."

преди 2 минути, M.Николов написа:

Това леко ме втрещи:

"„Ако F-16 не летят един месец, те ще трябва да минат едно обслужване, което може да продължи малко по-дълго време.“ Това обясни в предаването „Тази сутрин“ бившият началник на отбраната генерал Константин Попов."

Продадоха ни касички...от техните банки...

Слушам по новините-АПИ започва проверка на всички пътища в България!!!

-Алооооу,абе майк..ваща мама..недоклатена,вие от Марс ли идвате!?С летящи чинии ли се придвижвате по пътищата?Всички сте за затвора...!!!

Ей ви друга новина:Инцидент с лифта в Сливен,едната седалка се е плъзнала и се е спряла в друга.Пострадали са двама мъже,без опасност за живота.Започвала проверка на техническото състояние на обекта...

-Това при положение,че е бил пуснат преди месец след ремонт и похарчени  3 369 500,00 лева!!! И един милион не сте дали,крадливи коп..елета!!!Добре ,че няма жертви.Лифта работи повече от 50 години...без  инциденти.....Един ремонт направихте и ще избиете хората.Техническите проверки се правят преди,а не след пускането на обекта,некадърници!!!

Както казах-всички сте за затвора!

току-що, Proshark написа:

На мен ми изглежда да е драматично...

Знака е направен от слаб материал.

Трябва да е от плътно закалено желязо за да издържи на играта на малките палавници.

Децата не са виновни!

преди 41 минути, Proshark написа:

На мен ми изглежда да е драматично...

Това е демокрация. Когато простакъ.т има власт. Раят за простак.ът е ад за умния.

преди 36 минути, Staff. написа:

Знака е направен от слаб материал.

Трябва да е от плътно закалено желязо за да издържи на играта на малките палавници.

Децата не са виновни!

Колко моми има там или ако са от модерните, колко момци има, що не си играят с тях? 

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Демократично ми е.

Да, по цял ден ги гледам подобни ла@на, за щастие повечето млади не са такива, но вижте ги тези сополи, достатъчно е да ти влязат в магазина (а понякога влизат по няколко групи) за да ти развалят целия ден, седмица, живот, изроди, мислех да сложа сърдит лайк, но да не ме разбереш криво. Те дори не съзнават, че са в грешка, искат да съдят, на бой налитат, хилят се малоумно, баси изродите, абе защо обиждам ла@ната?!

Демократично ми е: Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила (клипа). Не съм чак голям фен на Оруел, но не може да се отрече, че правилно е описал "демократичното общество" ... някои смятат, че е имал друго предвид, но сега важи точно за "демокрациите"... и май винаги е важало.

• Автор
преди 28 минути, crazy katon написа:

Да, по цял ден ги гледам подобни ла@на, за щастие повечето млади не са такива, но вижте ги тези сополи, достатъчно е да ти влязат в магазина (а понякога влизат по няколко групи) за да ти развалят целия ден, седмица, живот, изроди, мислех да сложа сърдит лайк, но да не ме разбереш криво. Те дори не съзнават, че са в грешка, искат да съдят, на бой налитат, хилят се малоумно, баси изродите, абе защо обиждам ла@ната?!

Демократично ми е: Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила (клипа). Не съм чак голям фен на Оруел, но не може да се отрече, че правилно е описал "демократичното общество" ... някои смятат, че е имал друго предвид, но сега важи точно за "демокрациите"... и май винаги е важало.

...в бъдеще ще се получи като хипи поколението:

- майката и бащата дърпали трева,а на децата си не позволяват...

...и тези-сега рушат,а като...ако им натежат годините...като им дойде акъла ще се карат на следващите млади...

преди 10 минути, _nib_ написа:

...в бъдеще ще се получи като хипи поколението:

- майката и бащата дърпали трева,а на децата си не позволяват...

...и тези-сега рушат,а като...ако им натежат годините...като им дойде акъла ще се карат на следващите млади...

Предполагам, че така ще стане, бил съм свидетел как от безкрайно лигав младеж се получи симпатичен млад мъж, но не и при такива, те ходят на тълпи, дават си кураж, правят се на умни, говорят английски, все едно в това се състои доказателството за интелекта им, държат се идиотски и най-накрая търсят правата си и нерядко водят тези, които са ги научили на това - родителите. Като ги видиш, разбираш защо плодовете са такива. Дори и да се случи катарзис, те никога няма да помнят, че са обидили човек, техният начин на живот е непрекъснато лигавене, показване пред другите колко по-идиот може да си. Съжалявам, че гледах клипа, сега направо съм бесен, защото ми напомня за всекидневието, да, успях да се преборя с доста лигави групи и сега вече не влизат много, но самия спомен е гаден. Хайде да не обсебвам темата, има и по-страшни неща в България и точно те доведоха тези по улиците и моловете.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.