Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Използвате ли пиратски софтуер?

Featured Replies

преди 24 минути, attj написа:

Този руснак нямам идея как ми е влязъл в профил -с 9 знакова парола с цифри и разни букви -малки и големи.   Аз нямам идея сам  как да си я разкодирам.

Пусни си тема в HJT раздела.:ph34r:

• Отговори 88
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Да, всеки използва! Сега колко е легален и нелегален може да се поспори! Колкото до заразяването като не знаеш какво правиш можеш да се заразиш от всичко.

• И как защитата разбира кое е пиратски софт и кое не, явно е подписан с череп и кости.

• Някакъв любопитко от Красноярский край ми бил разглеждал и ровил из  профилите.  Ползвам  записаните истории.  Заради него съм Баннат от Гугъл-  пък аз съм от тези, дето бан не ги лови.  Сега ще го  н

Публикувани изображения

току-що, shishmanovp861 написа:

Пусни си тема в HJT раздела.:ph34r:

Защо да се шегувам ?    

преди 1 час, attj написа:

Някакъв любопитко от Красноярский край ми бил разглеждал и ровил из  профилите.  Ползвам  записаните истории.  Заради него съм Баннат от Гугъл-  пък аз съм от тези, дето бан не ги лови.  Сега ще го  намеря и пак няма да зная какво да правя с този руски глупчо от Сибир. 

Сигурно е сибирски казак, направил е референдум и вече е присъединил профила ти към... нещо.

преди 2 минути, lebel написа:

Сигурно е сибирски казак, направил е референдум и вече е присъединил профила ти към... нещо.

Бедна му е фантазията с какво се е заиграл.  Аз съм скромен и искам все да ми е весело.  

преди 4 часа, attj написа:

Бедна му е фантазията с какво се е заиграл.  Аз съм скромен и искам все да ми е весело.  

Споко, ще те награждават, почетен казак на годината, една седмица сибирские каникулы.

преди 4 часа, attj написа:

Не се ядосвай за глупости. Профилът ти вероятно си е наред. Просто... просто сигурно вече не е в Гуглата, а в Яндекс.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор
на 13.12.2022 г. в 22:09, shishmanovp861 написа:

В Маймунда опасен вирус няма.Най-много потенциално нежелани.

Малко да вдъхна живот на темата. Реших да пробвам торент -"активирана" версия на Фотошоп - без крак. Поразцъках малко из файловете и... май до тук с теориятя за неопасните файлове в маймунда.

Capture.JPG

Capture2.JPG

току-що, geraldo написа:

Малко да вдъхна живот на темата. Реших да пробвам торент -"активирана" версия на Фотошоп - без крак. Поразцъках малко из файловете и... май до тук с теориятя за неопасните файлове в маймунда.

Capture.JPG

Capture2.JPG

Кой е твърдял, че в торент тракер няма опасни файлове?

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Кой е твърдял, че в торент тракер няма опасни файлове?

Вижте цитатът, с който започнах поста си. На колега от същата тема е. От 1-ва страница, ако не се лъжа.

Добре е - има някои други буби, че човек да си има занимавки и да не заспива от скука.

преди 9 минути, shishmanovp861 написа:

Това не е вирус а грешна детекция.

Тогава липсва занимавка и лесно се разбира това.

• Автор
преди 4 часа, shishmanovp861 написа:

Това не е вирус а грешна детекция.

Как го разбираме това? Гуугълнах и двете имена и попрочетох на кратко, че тези кодове са познати и не са безвредни.

Срам не срам - не съм дал стотинка за каквото и да е във виртуалната ни среда. Нито за софтуер, нито за игри, за нищо.

Плащал съм си за информация само, от която аз изкарвам пари. Платени форуми , ценни фйалове и т.н.

Е, ако изкарвам пари с някой софтуер, сигурно бих си го купил!

Ползвам, MS office, Adobe Photoshop, CorelDraw, 10тина софтуери за видео обработка , разни Ashampoo, Plex, доста софтуери за автомобили... дъра бъра...

Като знаеш какво правиш - няма страшно!

Колкото до момента в който антивирусните реват срещу всеки торент: колеги, би трябвало да ви е ясно, че всяка програма, за която се плаща , за да я направиш хакната, кракната и т.н. - всички тези действия се разпознават като "незаконосъобразни" от антивирусните. Всеки генератор на серийни кодове, пач, крак, се разпознава като вирус, така че, ако ще ползвате пиратски софтуер - сбогувайте се  с антивирусните! Или трябва да им кажете да не ви закачат определени файлове, с кракове и т.н.

П.с: Win10  е ужасен с неговия Realtime scan and protection, който се активира сам, дори и да го изключиш и после трие кракове, хакове генератори....гад мръсна. Винаги слагам всички устройства в изключенията на защитната стена и вирус защитата на комп коото използвам. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.