Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със самоизключване

Featured Replies

Телевизорът ми е Филипс 32 инча HD non smart. Поради това, че не е смарт, от кабелната Виваком ми поставиха приставка и пуснаха оптични кабели. След тях телевизорът започна да САМОИЗКЛЮЧВА след час или два работа. Първо изписваше оставащи секунди от 1 минута, а после и това изчезна. От Виваком ми казаха, че приставката /Еон/ няма опция за време, това е от телевизора и да се оправям сам. В менюто опцията таймер заспиване е изключен. Помагайте.

преди 1 минута, Момчил53 написа:

Телевизорът ми е Филипс 32 инча HD non smart. Поради това, че не е смарт, от кабелната Виваком ми поставиха приставка и пуснаха оптични кабели. След тях телевизорът започна да САМОИЗКЛЮЧВА след час или два работа. Първо изписваше оставащи секунди от 1 минута, а после и това изчезна. От Виваком ми казаха, че приставката /Еон/ няма опция за време, това е от телевизора и да се оправям сам. В менюто опцията таймер заспиване е изключен. Помагайте.

Написано  е подробно в упътването. Прочети го. Разбира се, че е от телевизора.

преди 15 минути, Момчил53 написа:

Това е приемник, а не е приставка. Оптиката няма нищо общо с телевизията, проблемът с изключването ти е от самият телевизор.

преди 14 минути, Момчил53 написа:

В менюто опцията таймер заспиване е изключен.

Има още една опция,която изключва телевизорите.Тя е в менюто „икономичен режим“,където се задава време след което да изключи ,при бездействие.Ако не си задал време там,изключи икономичния режим.

Възмжно ли е само на съответния избран източник (Например HDMI1) където е свързан ЕОН приемника да е зададена такава опция от някъде?

току-що, Bubbles написа:

Възмжно ли е само на съответния избран източник (Например HDMI1) където е свързан ЕОН приемника да е зададена такава опция от някъде?

Не, това е опция на телевизора и няма нищо общо с ТВ доставчика. 

преди 32 минути, Bubbles написа:

Не е възможно . Най малкото, при евтин модел.  Тази функция я имат големите модели телевизори.

току-що, Емил Костов написа:

Не, това е опция на телевизора и няма нищо общо с ТВ доставчика. 

Е на телевизора де, просто ако е зададено когато е зададен източник примерно HDMI1 и човека е вързал там приемника, телевиора ще се изключва защото е избран този източник без значение какъв е приемника.

току-що, Bubbles написа:

Е на телевизора де, просто ако е зададено когато е зададен източник примерно HDMI1 и човека е вързал там приемника, телевиора ще се изключва защото е избран този източник без значение какъв е приемника.

Не, това е опция в менюто на телевизора. На село съм с DTH на Виваком. Телевизор Samsung ( разбира се не е SMART). Никога не е правил проблем с изключване. Същата телевизия на Виваком на телевизор LG, след 4 часа реве че ТВ ще се изключи. 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не, това е опция в менюто на телевизора. На село съм с DTH на Виваком. Телевизор Samsung ( разбира се не е SMART). Никога не е правил проблем с изключване. Същата телевизия на Виваком на телевизор LG, след 4 часа реве че ТВ ще се изключи. 

Емчо!

От мен да знаеш!  Няма модел телевизор който след 4 часа ще се изключи. Хората са мислили и са решили като максимално време - 2 часа. Сега не ме карай да идвам до Плевен, за да ми го демонстрираш. 

току-що, Kolev72 написа:

Емчо!

От мен да знаеш!  Няма модел телевизор който след 4 часа ще се изключи. Хората са мислили и са решили като максимално време - 2 часа. Сега не ме карай да идвам до Плевен, за да ми го демонстрираш. 

Можеш да дойдеш по всяко време. В менюто му е зададено 1,2,4 NEVER. Разбира се не сме ровили с моя човек да му променяме тази опция. Услугата е ползва от майка му. Тя е свикнала като изгасне да си го включи пак. 

току-що, Емил Костов написа:

Можеш да дойдеш по всяко време. В менюто му е зададено 1,2,4 NEVER. Разбира се не сме ровили с моя човек да му променяме тази опция. Услугата е ползва от майка му. Тя е свикнала като изгасне да си го включи пак. 

Абе, вземи та посмали малко. Няма да се учудя ако в следващия си пост напишеш че е и до 8 часа, но не си забелязал. A чак тогава следва...NEVER!

току-що, Kolev72 написа:

Абе, вземи та посмали малко. Няма да се учудя ако в следващия си пост напишеш че е и до 8 часа, но не си забелязал. A чак тогава следва...NEVER!

Както желаете сър! Мисля, че нямам файда да ви лъжа! 

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Емчо!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Приемам казаното от вас, само да уточня, че имам един caмсунг T24D391, та въпросния тел'визор даже не е смарт, обаче освен основното меню към всеки един източник си има отделно меню(Инструменти) със сума настройки, та затова изказах горното предположение.

преди 18 минути, Емил Костов написа:

при мен са до 4, ама опция Newer  няма
просто не включвам таймер, което е еквивалентно на твоето Newer

И да имаш, няма такова положение. Както често, много съм чел за твоите подвизи, но трудно ще ме пързулнеш, щото  всяко едно изделие трябва да отговаря на стандартите, за които То, е конструирано. Но това не пита постващия. Да си прочете сервизното описание и ще научи какво може да му прави телевизора.

преди 2 минути, дръндю написа:

при мен са до 4, ама опция Newer, няма
просто не включвам таймер, което е еквивалентно на твоето Newer

Е ама у катуня тая услуга я имате безплатно от ЧЕЗ.

преди 15 минути, Kolev72 написа:

Емчо!

От подписа LG OLED55B13LA:

xUhITOs.jpg

преди 7 минути, Bubbles написа:

Приемам казаното от вас, само да уточня, че имам един caмсунг T24D391, та въпросния тел'визор даже не е смарт, обаче освен основното меню към всеки един източник си има отделно меню(Инструменти) със сума настройки, та затова изказах горното предположение.

Това е преди всичко монитор и то 2 пъти по скъп от LG - то на Емил. При този тип с приоритет е мониторната част в която наистина може да има много екстри.

преди 3 минути, Raze написа:

От подписа LG OLED55B13LA:

xUhITOs.jpg

Виж какъв модел си посочил и каква му е цената, спрямо този, за който пише Емил.

преди 21 минути, Kolev72 написа:

Няма модел телевизор който след 4 часа ще се изключи.

Отговарям на този въпрос, мисля, че отговора ми е верен. Никъде не става въпрос за кой модел, още по-малко за цени?

Не искам да се заяждам, просто констатирам.

Прочети ми поста отново. Аз нещо когато не съм сигурен, не го пиша.  Я опитайте и ВИЕ така. И не съм казал, че се заяждаш. Не  ми пука, кой се заяжда и кой не.   ДОБАВЕНО от горен мой пост!

"Не е възможно . Най малкото, при евтин модел.  Тази функция я имат големите модели телевизори."

преди 1 минута, Raze написа:

Не мога да ти разбера идеята. Ето и едно старо LG на над 7-8 години, не е smart:

etGNYxT.jpg

Основната ми идея е тази:

Проблем със самоизключване

"Телевизорът ми е Филипс 32 инча HD non smart. "

Някой да му е отговорил?

Това е отговор на твоето твърдение, че нямало модел телевизор, който да има време за 'самоизключване' по-голямо от 2 часа и на спора ти с @Емил Костов, а не на въпроса на потребителя, затова съм те и цитирал, че има такива телевизори.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.