Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избягала ли е Севда?

Featured Replies

преди 6 минути, васил козарев написа:

кво означава "черно дете"? Аз от клиповете, които видях, Севда не е много тъмна... Да не споменавам, че и много българи по рождение са с няколко слънчеви бани

Black Woman Baby GIF by The Kidult Life

Хммм. Още един далтонист. Цветна слепота.

• Отговори 838
  • Прегледи 38,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Като стигнах до циганка и спрях да чета. Не ме вълнуват драмите им. Иначе на комшията жена му избяга.

• престъпността няма етнос това което правиш е нацистко известна си вече във форума с това, не че и други  не го мислят, но поне не се излагат като тебе никой не иска чужди деца трябва да н

• васил козарев
    васил козарев

С какви антропологични белези са били племената от средна Азия, от т.нар. скито-сарматско племенно обединение? Ако твърдиш, че са нордически тип - сиреч руси, много светла кожа и сини очи - знач

Публикувани изображения

• Автор

Напротив, тъмна е. Виж я в интервюто на Нова телевизия. В профилите си тя си слага спецефекти, за да изглежда по - бяла. Странна работа, циганите не се срамуват от цвета на кожата си. За мен Севда има много сериозен психически проблем!

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Black Woman Baby GIF by The Kidult Life

Хммм. Още един далтонист. Цветна слепота.

Това е африканско дете, другарю. 

Това да бъркаш различни "раси" не е слепота или далтонизъм. 

Разликите между африканците, сиганите и белите не е само в пигментацията. Като тръгнем от там, че сигани и българи са от индоевропейската група.

Но дори и вътре, в групата, на сиганите има множество различия не само по пигментацията на кожата, ами и в културата и езика. 

Сиганите не са хомогенна група, отделно през вековете не малко от тях са се омешвали с други племена и народностни групи. 

Контактувал съм с немалко сигани християни, които са доооста белички и нямат общо с ония в картонените коптори в махалите. 

По клиповете в тик-ток, които изгледах, Севда е доста по-беличка от тях, да не говорим, че е по-светла и от не малко българи. 

преди 20 минути, Anneliese написа:

Напротив, тъмна е. Виж я в интервюто на Нова телевизия. В профилите си тя си слага спецефекти, за да изглежда по - бяла. Странна работа, циганите не се срамуват от цвета на кожата си. За мен Севда има много сериозен психически проблем!

167172612686474.jpg

Има българи, които са по-тъмни от нея. 

А, Анне, ако според теб тя има "сериозни психически проблеми", ти как си с психиката.

• Автор

Ето ти я Севда без филтри:

Лично на мен не ми е беличка. Мургава е. Аз съм по - бяла от нея, още повече, че заради фотофобията избягвам слънцето и не излизам, когато навън има слънце.

Ето и условията, в които живее горкото беличко бебче:

0000554877-fbh.jpg

32eddf1dc331f3bdcca79dcc8123cd0a.jpeg

1671701502-fadccb205e870a11ce970844ecf8a

преди 20 минути, Anneliese написа:

Ето ти я Севда без филтри:

Лично на мен не ми е беличка. Мургава е. Аз съм по - бяла от нея, още повече, че заради фотофобията избягвам слънцето и не излизам, когато навън има слънце.

Ето и условията, в които живее горкото беличко бебче:

0000554877-fbh.jpg

32eddf1dc331f3bdcca79dcc8123cd0a.jpeg

1671701502-fadccb205e870a11ce970844ecf8a

Пак ще ти го кажа, не е много мургава в сравнение с много други сигани. И е по-светла от не малко българи. 

И това го казвам, при положение, че съм влизал в сигански махали, познавам много сигани, общувам с тях, доста от тях ме уважават, включително и тартори. 

А другата родилка, щом не е разбрала, че са ѝ дали сиганско дете, означава, че и то не е особено тъмничко. 

Ако обичаш спри да приказваш за неща, от които и елементарно понятие си нямаш. Съсредоточи се върху тапетчета за декстопа и как не си акала от седмица. 

преди 2 минути, васил козарев написа:

А другата родилка, щом не е разбрала, че са ѝ дали сиганско дете, означава, че и то не е особено тъмничко. 

голяма част от циганите се раждаме светли, с рижава почти руса коса
аз добих пигментация  на около 9 години, дъщеря ми на около 12
при прехода се преминава през жълт цвят и даскалите ѝ ме викаха в училището да я водя на лекар, защото мислеха че е жълтеница
та не се учудвам, че може да бъдат сбъркани от майките
те ся съм църен кът кимур

преди 11 часа, petie1 написа:

Да бе ще купя 20 Малини да свържа антика хихи

Демек имам два компютъра кат работата се върши от модерния компютър

Мисълта ми беше, че е интересно да се види такова нещо.

преди 54 минути, Anneliese написа:

Но ти не си расистка нали?

преди 24 минути, овню написа:

голяма част от циганите се раждаме светли, с рижава почти руса коса
аз добих пигментация  на около 9 години, дъщеря ми на около 12
при прехода се преминава през жълт цвят и даскалите ѝ ме викаха в училището да я водя на лекар, защото мислеха че е жълтеница
та не се учудвам, че може да бъдат сбъркани от майките
те ся съм църен кът кимур

Да и със сини очи. Руси, бели и със сини очи. Сякаш не съм виждал ромски деца. На кого ги разправяш тия? 😁

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Да и със сини очи. Руси, бели и със сини очи. Сякаш не съм виждал ромски деца. На кого ги разправяш тия? 😁

Има бре, онова детенце дето го бяха зарязали насред Гърция помниш ли го?

%25D1%2580%25D1%2583%25D1%2581%25D0%25B8

преди 1 минута, Bubbles написа:

Това е българче. Откраднато от ромите и после продадено в Елада.

току-що, Bubbles написа:

Аз доколкото помня не е, но няма да споря, не знам.

Ромите са го откраднали и са го продали в Елада.

сигани.jpg

Разлики. 

IMAGE_10669034_40_0.jpg

Това е Георги Пашов. Баща му е българин, майка му - украинка, като дядо му по майчина линия е африканец. Пигментацията на кожата е плод на генетичната рулетка.  Бащата - бял, майката - бяла, при детето се появяват белези присъщи за предците. 

преди 8 минути, Bubbles написа:

https://m.bild.de/news/ausland/verschleppung/maria-aus-dem-roma-camp-video-zeigt-wie-sie-tanzen-lernen-musste-33063064.bildMobile.html?t_ref=https%3A%2F%2Fwww.bild.de%2Fnews%2Fausland%2Fverschleppung%2Fmaria-aus-dem-roma-camp-video-zeigt-wie-sie-tanzen-lernen-musste-33063064.bild.html

Eine DNA-Analyse ergibt: Christos Salis (39) und Eleftheria Dimopoulou (40), bei denen Maria aufwuchs, sind nicht ihre leiblichen Eltern. Wurde das Mädchen etwa verschleppt? Wenn ja, warum?

преди 7 минути, васил козарев написа:

/cdn-cgi/mirage/bb94fc894ecdec1bce43f196b9987401afd7fed434570eac983c53dadbabdafd/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2022_12/1315322461_.jpg.3a3ef43432f5fabebe529cff19a59453.jpg

Разлики. 

/cdn-cgi/mirage/bb94fc894ecdec1bce43f196b9987401afd7fed434570eac983c53dadbabdafd/1280/https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/034/IMAGE_10669034_40_0.jpg

Това е Георги Пашов. Баща му е българин, майка му - украинка, като дядо му по майчина линия е африканец. Пигментацията на кожата е плод на генетичната рулетка.  Бащата - бял, майката - бяла, при детето се появяват белези присъщи за предците. 

Да, немска овчарка и пудел. Ще излезе пекинез.

:party4:

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Да, немска овчарка и пудел. Ще излезе пекинез.

Когато си нямаш и грам понятие как работи генетиката, ръсиш подобни глупости. 

Атавизъм в биологията са белези или качества, присъщи за предците, живяли преди поколоения, но се проявяват и при сегашното поколение. 

Александър Дюма-Баща 

Alexandre Dumas a great French author 07-24-1802 to 12-05-1870. Son of General Thomas Alexandre Dumas (the first General of color in the French Military)

Александър Дюма-Син

911155440.jpg

Александър Дюма-Баща е плод на връзка между френски маркиз и чернокожа прислужница. При сина му антропологичните белези от африканската "раса" липсват. 

Или по-твоята логика - от немска овчарка и пудел, е излязъл пикинез. 

преди 25 минути, Bubbles написа:

Аз доколкото помня не е, но няма да споря, не знам.

племенниците ми са бели и руси...от на мецата сестра ѝ
а тази е досущ дъщерята на сестра ми

ут сичкото рода, само аз и мецата сме кът кимур

download.jpg

преди 15 минути, васил козарев написа:

Когато си нямаш и грам понятие как работи генетиката, ръсиш подобни глупости. 

Атавизъм в биологията са белези или качества, присъщи за предците, живяли преди поколоения, но се проявяват и при сегашното поколение. 

Александър Дюма-Баща 

Alexandre Dumas a great French author 07-24-1802 to 12-05-1870. Son of General Thomas Alexandre Dumas (the first General of color in the French Military)

Александър Дюма-Син

911155440.jpg

Александър Дюма-Баща е плод на връзка между френски маркиз и чернокожа прислужница. При сина му антропологичните белези от африканската "раса" липсват. 

Или по-твоята логика - от немска овчарка и пудел, е излязъл пикинез. 

Тук и двамата родители са от една боя. Прадядото, дядото също са от същата боя. Черни. Братът е също от тази боя. Черно.

Всички са черни. Бебето е бяло.  Черно,черно,черно и хоп БЯЛО.

Не вярвам на чудеса. Но може и да е родено като Дева Мария. Освен, че е и бялото детето. Непорочено заченото. Коледа е при нас дошла е.  Дядо Мраз е дошъл явно. Чудо.

Решихте ли какъв цвят ще е бебето?

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

download (1).jpg

А Севда ще я боядисваме ли кът великденско яйце или така ще си я оставим???

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

За мен няма проблем какъв е цветът.  Все е човек. Но това тежка олигоф.рения от болницата. Да дадеш на българка, дете от ци.ганския етнос. Или обратното. Vice versa. Майката пък след 3 месеца разбрала. Явно нещо не добре жената, а пък роднините и те нещо не са явно наред.

Или тук има нещо. Явно някакъв бизнес.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.