Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избягала ли е Севда?

Featured Replies

преди 5 минути, PigMan9 написа:

Защо да не доказва. Не доказва ли, че е направен ДНК анализ, който доказва, че е имало размяна? Виж това, което е маркирано в зелено:

Това е твърдение на Севда което нищо не доказва

Аз твърдя че ти Грухи Биоса си пълен олигофрен

преди 3 минути, васил козарев написа:

То един правец загрява по-бързо от теб и Полина . 

Мани че  аз съм му дал задача да свърже Правец 8С с оптика на Виваком хихи

• Отговори 838
  • Прегледи 38,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Като стигнах до циганка и спрях да чета. Не ме вълнуват драмите им. Иначе на комшията жена му избяга.

• престъпността няма етнос това което правиш е нацистко известна си вече във форума с това, не че и други  не го мислят, но поне не се излагат като тебе никой не иска чужди деца трябва да н

• васил козарев
    васил козарев

С какви антропологични белези са били племената от средна Азия, от т.нар. скито-сарматско племенно обединение? Ако твърдиш, че са нордически тип - сиреч руси, много светла кожа и сини очи - знач

Публикувани изображения

преди 4 минути, PigMan9 написа:

Това, че е направен ДНК анализ се твърди от Севда, човекът който има НАЙ-МАЛКО интерес от подобен анализ. Щом и Севда твърди, че е направен ДНК анализ, тогава защо да предполагаме, че такъв анализ няма? Какъв интерес би имала Севда да твърди, че има ДНК анализ, който доказва това, която тя отрича?

Твърдения нищо не доказват. Правото не се занимава с твърдения, а с факти, демек с документи за направен днк анализ. 

преди 4 минути, petie1 написа:

Мани че  аз съм му дал задача да свърже Правец 8С с оптика на Виваком хихи

Че то това нещо има ли WAN карта?  

преди 5 минути, petie1 написа:

Сигурно ще иска ДНК експертиза, с Парапитек.

преди 7 минути, petie1 написа:

Тогава защо прокуратурата мълчи? Защо прокуратурата не дава отговор, че да знаем дали има направен ДНК анализ или не?

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Тогава защо прокуратурата мълчи? Защо прокуратурата не дава отговор, че да знаем дали има направен ДНК анализ или не?

Работата на прокуратурата не е да дава отговори на такива като теб. 

преди 3 минути, васил козарев написа:

Че то това нещо има ли WAN карта?  

А и не само това Грухи Биоса ми е обещал и Ютюб да ми подкара на Правец 8С

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Поли, защото прокуратурата не е длъжна да ти дава каквито и да са обяснения нито на теб нито на когото и да било!

Крайно време е да решиш най-накрая от кой ник да пишеш.

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Казах ти докат не приключи разследванието всички ще мълчат

току-що, ДзВяРа! написа:

Поли, защото прокуратурата не е длъжна да ти дава каквито и да са обяснения нито на теб нито на когото и да било!

Крайно време е да решиш най-накрая от кой ник да пишеш.

И не е само това ама той Грухи Биоса си отговори сам

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Колко пъти, трябва да ги се каже, едно и също?

Прокуратура и полиция нямат право, да изнасят информация, за текущо разследване. Не че не искат. Нямат право. По закон.

Имаш ли си представа, колко хора трябва да разпитат? За да съпоставят версии?

Ако не, ще разбереш. Като дойдат във вас. Да те барнат, за цялата незаконна дейност, която вършиш.

Между другото - днес се чудех, разби ли някой BTC Wallet?

преди 25 минути, PigMan9 написа:

Спомняйки си как изглежда една от говорителките им - може да е заета. Време е за новогодишната баница  с късмети все пак :)

преди 6 часа, Bubbles написа:

Е това е да си роден с късмет.

Е за теб бърза смърт за мен гниене в Белене вах го тож късмет

преди 2 часа, васил козарев написа:

То кукумицини като тоя и оная лудата от Берковица, са примерът, че медиите не трябва да изнасят информация за престъпления, щото изперкват. 

Аха само за Гришата кишата и сушата

преди 13 минути, petie1 написа:

Е за теб бърза смърт за мен гниене в Белене вах го тож късмет

Е кво ве, ти поне може да дочакаш някоя революция и по-добри времена.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Е кво ве, ти поне може да дочакаш някоя революция и по-добри времена.

След кат ми изгният кокалите ли? Е, вече съм и сигън

преди 2 часа, petie1 написа:

А и не само това Грухи Биоса ми е обещал и Ютюб да ми подкара на Правец 8С

Защо Ютюб до ни тръгни на Правец, ако може да тръгне на компютър като този:

преди 2 часа, Beemo написа:

Колко пъти, трябва да ги се каже, едно и също?

Прокуратура и полиция нямат право, да изнасят информация, за текущо разследване. Не че не искат. Нямат право. По закон.

Имаш ли си представа, колко хора трябва да разпитат? За да съпоставят версии?

Ако не, ще разбереш. Като дойдат във вас. Да те барнат, за цялата незаконна дейност, която вършиш.

Между другото - днес се чудех, разби ли някой BTC Wallet?

Откъде знаеш, че има текущо разследване? Как можем да знаем, че има текущо разследване, ако никой не ни е казал, че е започнато разследване?

преди 6 минути, PigMan9 написа:

Това е добро. :)

преди 6 минути, PigMan9 написа:

Абе смешник ти изобщо разбираш ли какво става на клипа който ми пробутваш?

Не може да свържеш Правец 8С с оптиката на Виваком и да гледаш Ютюб,  това че ползваш един куп Малини и къпини да преобразуваш сигналите трябва да ти светне лампата кви простотии ми дрънкаш

преди 10 минути, Bubbles написа:

Това е добро. :)

Да бе ще купя 20 Малини да свържа антика хихи

Демек имам два компютъра кат работата се върши от модерния компютър

преди 55 минути, PigMan9 написа:

Откъде знаеш, че има текущо разследване? Как можем да знаем, че има текущо разследване, ако никой не ни е казал, че е започнато разследване?

Специално за Грухи Биоса дет подкарва Ютюб на 40 годишни машини ама с помоща на съвременни

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/289662-sled-razmenenite-bebeta-v-sheynovo-ima-li-panika-sred-maykite-i-kakvo-e-nakazanieto

Айде и аз в стил Грухи Биоса

image.png.89bb35948b8fe6103580a2d91c6d39fe.png

• Автор

За разлика от вас, аз никога не бих се привързала емоционално към чуждо дете.

Колкото до анонимната майка, за нея казаха, че се казва Зорница и е от семейство на учители, тоест с мъжа и са обикновени и бедни хора. Момиченцето е първото им дете.

Във форума майките обсъждат също, че Севда е правила някакви намеци към мъж със светли очи, от когото вероятно е забременяла и може би е мислела, че бебето е от него. Не се знае на колко стана е тъчела. Като е видяла черничкото бебе, вероятно и е прищракало, и е решила да открадне някое бяло бебе.

Обаче любовните и драми и психическата и нестабилност въобще не и дават право да краде чуждо бебе!

И като е обичала този мъж, а вероятно и с други е спала, не знам какво и е дало увереност, че точно от него е забременяла. Точно циганките не са морални, нито знаят значението на думата вярност.

Въпросният мъж я е зарязал, явно тя се опитва да си го върне, твърдейки, че има бебе от него.

Мъжът, ако е с всичкия си, след този скандал би трябвало да стои далеч от лудата кукувица.

Севда циганчето не си го иска, за нея то е някаква грешка.

преди 17 часа, васил козарев написа:

Някой да ѝ обясни на тая изкукуригалата, че никой не е откраднал бебе. 

Това слага точка на темата.

:) 

• Автор

С нежеланието на институциите да върнат едно биологично бебе на майка му, защото са им важни правата само на малцинствата, зорлем държавата ни прави антисемити! Не се ли реши скоро случая, етническият мир отива по дяволите и виновна ще е само и единствено Севда и никой друг!!!!

ОТКАЗВАМ ДА СМЕ СБЪРКАНА СВРЪХЛИБЕРАЛНА ДЪРЖАВА!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 4 минути, Anneliese написа:

С нежеланието на институциите да върнат едно биологично бебе на майка му, защото са им важни правата само на малцинствата, зорлем държавата ни прави антисемити! Не се ли реши скоро случая, етническият мир отива по дяволите и виновна ще е само и единствено Севда и никой друг!!!!

ОТКАЗВАМ ДА СМЕ СБЪРКАНА СВРЪХЛИБЕРАЛНА ДЪРЖАВА!

/cdn-cgi/mirage/a4ed4c13b1c5883717f06582930f11016b367f8f8f028851fee21d7163d36e12/1440/https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2022_12/6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif.213639caba9b88fc43262ee4adcdc90d.gif

Човек, майката след 3 месеца е искала да върне детето. Добре тя е неадекватна, но тази жена няма ли роднини, приятели да ѝ кажат, че бебето е черно. Акушерките в болницата 8 те ли не виждат?

Дават черно дете на бяла майка.

преди 10 часа, PigMan9 написа:

Цитат

Naturally, the PET needs a bit of assistance from modern hardware, in this case a Raspberry Pi Zero 2 W hooked up to the “User” expansion port. The Pi connects to YouTube through WiFi and loads the requested video, then downconverts it to a 640×200 grayscale stream and transforms each frame to an 80×25 grid of characters, using those from the PET’s ROM that most closely resemble the pattern needed.

A това, че баш ти ще подкараш ютюб през бейсик команди с 30 fps е в сферата на фантастиката.

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Човек, майката след 3 месеца е искала да върне детето. Добре тя е неадекватна, но тази жена няма ли роднини, приятели да ѝ кажат, че бебето е черно. Акушерките в болницата 8 те ли не виждат?

Никой не знае как са действали тези сестри. От прочетеното в темата там разбрах, че в "Шейново" е страшна мърлявщина.

Разказват, че има 1 момент, в който лесно може да се открадне дете: когато ги свалят с асансьора, както са в легълцата - колички, долу при майките им. Не го карат всякко бебе до майка му, а по 5- 6 наведнъж и ги оставят в коридорите, майките да си ги търсят! Не само това, дори не им казват, че трябва да станат да отидат сами да си вземат бебетата ( това за тези, раждащи там за първи път!) Ето ти възможност за кражба!

Зорница е била в "Секцио" и изобщо не е излизала в коридора! Някой и е носел бебто, но не е бил роднина, а някоя сестра. Кьорава ли, тъпа ли, не знам.

Но и се намекна, че немалко от персонала там вече е цигански. Циганките раждали предимно там!

преди 7 часа, Anneliese написа:

За разлика от вас, аз никога не бих се привързала емоционално към чуждо дете.

Обаче любовните и драми и психическата и нестабилност въобще не и дават право да краде чуждо бебе!

Севда циганчето не си го иска, за нея то е някаква грешка.

Ти не си способна да се обвържеш емоционално с нищо. 

Цитат

Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно изкривени.

Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност. Те лесно изпадат в състояния на гняв или ярост, трудно се владеят, лесно избухват и тази тяхна проява има признаците на обикновена психоза.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Какво означава "черно дете"? Аз от клиповете, които видях, Севда не е много тъмна... Да не споменавам, че и много българи по рождение са с няколко слънчеви бани

• Автор
Цитат

А кой ще носи отговорност ако се получат усложнения? Например някой от семейството на потърпевшите превърти?  Ако се беше случило на мен съм почти сигурна, че дядото (не бащата, защото някой трябва да гледа детето) щеше да се прежали и да им отиде на гости с автомата. И после кой ще е виновен? Ще се пишат фермани с анализи как можело това, или онова и всички колела на държавната машина ще се завъртят с бясна скорост, ама след дъжд качулка...
Никой ли не схваща, че за някои хора "моето бебе в циганско семейство" може да е толкова неприемлива опция, колкото за някой мюсюлманин да вземат детето му и да го тъпчат с шунка и пържоли. А знаем какво правят мюсюлманите като им се посегне на религията.

Много добри въпроси!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.