Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избягала ли е Севда?

Featured Replies

преди 6 минути, Anneliese написа:

Сляп ли си, та не виждаш клипчето по - горе? Качено е днес, детето още е при Севда! Какви институции, какви пет лева? Те са запразнили, освен това искат да запазят етническия мир!

Разследване? Няма нищо по медиите, всичко са само едни празни думи! Празни! Къде са разследващите, кои са? Защо децата не са в дом? Севда защо още държи бялото бебе?

Тия дела ще се точат години! Години! Зорница и мъжът и се побъркват, че виждат детето само по интернет!

Севда не е проявила грам интерес към Ванеса! Грам интерес!

Ти, имаш ли нещо в тая глава? Разследването да не ти е клюкарска сапунка. Разследващите да ѝ покажели. 

Казах ти, какво може да стане с децата, докато трае разследването. По-добре и за двете е да не са в дом.  

Казах ти, има едно нещо наречено емоционално обвързване. Знам, че социопатията ти не може да го проумее, ама все по някое време може и да вденеш. 

• Отговори 838
  • Прегледи 38,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Като стигнах до циганка и спрях да чета. Не ме вълнуват драмите им. Иначе на комшията жена му избяга.

• престъпността няма етнос това което правиш е нацистко известна си вече във форума с това, не че и други  не го мислят, но поне не се излагат като тебе никой не иска чужди деца трябва да н

• васил козарев
    васил козарев

С какви антропологични белези са били племената от средна Азия, от т.нар. скито-сарматско племенно обединение? Ако твърдиш, че са нордически тип - сиреч руси, много светла кожа и сини очи - знач

Публикувани изображения

• Автор
току-що, petie1 написа:

Е тя не чете а гледа филмчета за ДГ, а и ДНК теста наистина не е точен на 100 а на 95% май беше

Ти с колко си завършил гимназия, да те питам? Да наричаш научнопопулярните филми по "Дискавъри" и "Viasat History" "филмчета за детска градина" и да принизяваш данните, изнесени от учени, учили и работили години наред в областта на генетиката.............

Явно и ти си от гетото, друго обяснение нямам за неприязънта ти към науката и научнопопулярните филми!

Всеки образован и разумен човек вярва на науката. Неграмотните вярват в конспирации и заговори!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Тоест не лъже!

Ти се спри! Явно не ти пука за Зорница, но на мен ми пука! Една българска майка изкара Бъдни вечер и Коледа, а сега ще изкара и Нова година без своето биологично дете, защото една неграмотна циганка иго е откраднала и не иска да и го върне!

Ако и съдът е неолиберален, нова Катуница просто не мърда на обществото!

Нацистке, никой нищо не е крал. 

И понеже си повече от нас, по-образована, как се съгласува думата "открадна" с одушавен предмет? 

преди 2 минути, petie1 написа:

Ааа викаш НИИЧАВО ряпа да яде пред БРиНСПФ

И ряпа и пасти.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Всеки образован и разумен човек вярва на науката. Неграмотните вярват в конспирации и заговори!

Ти го каза.

• Автор
преди 1 минута, васил козарев написа:

Ти, имаш ли нещо в тая глава? Разследването да не ти е клюкарска сапунка. Разследващите да ѝ покажели. 

Казах ти, какво може да стане с децата, докато трае разследването. По-добре и за двете е да не са в дом.  

Казах ти, има едно нещо наречено емоционално обвързване. Знам, че социопатията ти не може да го проумее, ама все по някое време може и да вденеш. 

Има висок обществен интерес! Имаме пълното право да знаем как върви това разследване!

Емоционалната обвързаност е нищо пред ФАКТИТЕ! Емоциите не важат при един истински обективен и безпристрастен и неполитизиран съд! Нямат значение, край! Това не е нейно дете! То е на Зорница и ДНК го доказа на 100%!

току-що, Anneliese написа:

Има висок обществен интерес! Имаме пълното право да знаем как върви това разследване!

Емоционалната обвързаност е нищо пред ФАКТИТЕ! Емоциите не важат при един истински обективен и безпристрастен и неполитизиран съд! Нямат значение, край! Това не е нейно дете! То е на Зорница и ДНК го доказа на 100%!

Разследването, докато върви нямаш никакво право да знаеш подробности по него. 

До съд, миличка моя плиткоумна, още не се е стигнало. Когато се стигне, ще отсъди и ще разбереш. 

ДНК тестът е с точност 99.99%, което ще рече, че има вероятност от 0,01% да греши. 

Тоест не лъже!

Ти се спри! Явно не ти пука за Зорница, но на мен ми пука! Една българска майка изкара Бъдни вечер и Коледа, а сега ще изкара и Нова година без своето биологично дете, защото една неграмотна циганка иго е откраднала и не иска да и го върне!

Ако и съдът е неолиберален, нова Катуница просто не мърда на обществото!

Не 5% е доста е доста голяма вероятност за грешки, и не ти си тая дет ще ми казва какво да правя хихи  а и трябва ли да ми пука за някаква Зорница след като не я познавам? И какво толкова вече драматзираш децата са си живи и здрави засега не са на улицата

преди 7 минути, Bubbles написа:

И ряпа и пасти.

Ти го каза.

А по добре пасти

току-що, васил козарев написа:

Някой да ѝ обясни на тая изкукуригалата, че никой не е откраднал бебе. 

Ние таяхме надежда, че ти ще и го обясниш. :D

преди 11 минути, Anneliese написа:

Неграмотните вярват в конспирации и заговори!

Каза тази дет вярва в конспирациите за наса и бягството на Хитлер

• Автор

Не само аз се интересувам! Влез да видиш темата там! Жените са настръхнали, че Севда още държи чуждо бебе и се прави на негова майка, като не е! Ядосани са на институциите!

Още малко да протакат така, и хората ще побеснея, ще грабнат сопите и ще посетят циганското гето в София!

преди 1 минута, petie1 написа:

Каза тази дет вярва в конспирациите за наса и бягството на Хитлер

За бягството на Адолф Хитлер си има доста доказателства!

преди 3 минути, васил козарев написа:

Някой да ѝ обясни на тая изкукуригалата, че никой не е откраднал бебе. 

Абе ти ся с нАуката ли ша спориш? Да те не опрат до стената като мене и колегата с двете Л-та че нас вече ни е прочетена присъдата и ша на стрелят.

Не само аз се интересувам! Влез да видиш темата там! Жените са настръхнали, че Севда още държи чуждо бебе и се прави на негова майка, като не е! Ядосани са на институциите!

Още малко да протакат така, и хората ще побеснея, ще грабнат сопите и ще посетят циганското гето в София!

И, ако не живее в циганско гето, както си мислиш какво правим? Много цигани не живеят в гата, водят по-добър живот от теб, по-образовани са от теб, по-полезни за обществото са от теб. То една улична метачка е допринася с някаква полезност, за разлика от мрънкащата принцеса. 

преди 1 минута, Anneliese написа:

Глупости, не лъжи хората! Ето ви го последния коментар от там за да разберете какво мислят по въпроса!

"Не са виновни майките. Раждането е много травматично нещо, не си много на себе си. Аз само секцио съм раждала, два пъти. Но и естествено да беше, колко ще го запомниш бебето, след цялото това усилие и изтощение? Майчинският инстинкт доста се надценява. Дори съм се шегувала, че ако ми бяха казали "Избери си едно" - нямаше да е баш това, моето, имаше и по-хубави. За гривните - при първото раждане помня, че ги гледах, защото питах дали написаното е 6 или 9. Отговорът беше: "Май е 9..." Успокоих се, когато разбрах, че няма шесто бебе в момента. За второто дори не помня дали е имало гривни... Вероятно да, но тогава мозъкът ми не е работел съвсем пълноценно. Та, не съдете майките, че не гледали гривни и не знаят. Връчват ти едно и си го гледаш."

преди 3 минути, Anneliese написа:

За бягството на Адолф Хитлер си има доста доказателства!

Особено това

https://www.dnevnik.bg/evropa/2018/06/05/3189979_zubite_na_hitler_slagat_krai_na_konspiraciite_za/

Цитат

Зъбите на Хитлер слагат край на конспирациите за смъртта му

Цитат

Адолф Хитлер е имал изключително лоши зъби, става ясно от изследване на екип френски учени. Научният труд, чиито резултати изглеждат като поредния дребен детайл около нацисткия лидер, всъщност е доказателство за това, че Хитлер действително е починал през 1945 година.

• Автор

Ето ви и друг коментар:

Цитат

Много наивно звучите.

Медиите мълчат, не за доброто на бебетата, а защото подобна ситуация може да доведе буквално до гражданска война.
От една страна цялото гето с все клановете, от друга - типове като този от Ямбол с танка, не се сещам името в момента, разни десни органзации, футболни хулигани и т.н... Хич не е шега работа и много бързо може да се стигне до голяма беля. От години се делят и насъскват хората на расова и религиозна основа по различни причини. Дори тук в темата, се усеща резултатът на тази омраза.

Та затова има затъмнение и са им запушили устите, не трябва да се стига твърде далече. Ще се дестабилизира батака, а те тамън се понагласиха пак на позициите си.

Колкото и тъжно да звучи, ще се водят дела с години, размяна не вярвам да има скоро.

преди 14 минути, Anneliese написа:

Ти с колко си завършил гимназия, да те питам?

Размърдай си мозъка де щом кат мога да ти задавам въпроси дет окъка кълките, и да това са филмчета за ДГ а сериозната наука се учи в университетите и учебниците

• Автор
току-що, васил козарев написа:

Това не са зъбите на Адолф Хитлер! Те вървят в комплект с части от череп, за които с ДНК  анализ е категорично доказано, че са женски! Толкова за въпросните "доказателства"! И това го казват западни учени!

Това не са зъбите на Адолф Хитлер! Те вървят в комплект с части от череп, за които с ДНК  анализ е категорично доказано, че са женски! Толкова за въпросните "доказателства"! И това го казват западни учени!

Другарко, зъбите са идентифицирани по зъбния картон на Хитлер, и, ако не знаеш не се самоубива сам, а заедно с една жена.

Цитат

Наскоро френски патолози получиха разрешение да изследват няколко от зъбите на Хитлер, които се съхраняват в Москва и които са били открити в Берлин през май 1945 година. Това само по себе си е сензационно: за първи път руснаците допускат чужди представители да изследват останките на Хитлер. 

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Глупости, не лъжи хората! Ето ви го последния коментар от там за да разберете какво мислят по въпроса!

"Не са виновни майките. Раждането е много травматично нещо, не си много на себе си. Аз само секцио съм раждала, два пъти. Но и естествено да беше, колко ще го запомниш бебето, след цялото това усилие и изтощение? Майчинският инстинкт доста се надценява. Дори съм се шегувала, че ако ми бяха казали "Избери си едно" - нямаше да е баш това, моето, имаше и по-хубави. За гривните - при първото раждане помня, че ги гледах, защото питах дали написаното е 6 или 9. Отговорът беше: "Май е 9..." Успокоих се, когато разбрах, че няма шесто бебе в момента. За второто дори не помня дали е имало гривни... Вероятно да, но тогава мозъкът ми не е работел съвсем пълноценно. Та, не съдете майките, че не гледали гривни и не знаят. Връчват ти едно и си го гледаш."

Проблема на височеството не е, че са разменени бебета, а че едната майка случайно не от български произход.
Ама иначе не е нацистка и расистка...

• Автор

Сега и алчните типове от "Музикаутор"................... Почва да става все по отвратително! Неолибералните глупости край нямат!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13414673

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 8 минути, Bubbles написа:

Абе ти ся с нАуката ли ша спориш? Да те не опрат до стената като мене и колегата с двете Л-та че нас вече ни е прочетена присъдата и ша на стрелят.

Абе аз май бях за Белене

• Автор
преди 1 минута, васил козарев написа:

Другарко, зъбите са идентифицирани по зъбния картон на Хитлер, и, ако не знаеш не се самоубива сам, а заедно с една жена.

Да, зъбите му, рисувани  уж по памет от зъболекарската сестра, защото зъболекаря му не го откриват, а медицинският му картон мистериозно е изчезнал!

Ти сериозно ли вярваш на скица на зъби, рисувани уж по памет и то от зъболекарска сестра?

Сега и алчните типове от "Музикаутор"................... Почва да става все по отвратително! Неолибералните глупости край нямат!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13414673

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Другарко, не изкарала и 1 ст, има едно нещо, наречено интелектуална собственост. Научи какво е това. 

И, понеже е видно, че не знаеш какво е неолиберализъм, вземи па почети, ама не филмчета по телевизията да гледаш, а едни дебели книжки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.