Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избягала ли е Севда?

Featured Replies

преди 2 часа, Anneliese написа:

Тя няма инстинкт, а относно науката съм силно скептична.

Поля Нацистката в пълния ѝ блясък. А защо това изказване е нацистко ще те оставя сама да се сетиш. 

преди 2 часа, Anneliese написа:

Аз съм учила 12 години и съм далеч по - образована от теб и Севда, взети заедно. Образователно, няма как да сме равни. Да, повече от вас съм. Вие емпатия не знаете какво е, камо ли пък ДНК.

И как си с простите сметки, свързани с плащането в магазина ? 

Цитат

Да, повече от вас съм

На какво основание си повече от някого ?  И как се нарича идеологията, при която едни са расово по-горе? 

Цитат

Вие емпатия не знаете какво е, камо ли пък ДНК.

И ти не знаеш какво е емпатия камо ли майчин инстинкт. Я, сега обясни какво е ДНК. 

• Отговори 838
  • Прегледи 38,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Като стигнах до циганка и спрях да чета. Не ме вълнуват драмите им. Иначе на комшията жена му избяга.

• престъпността няма етнос това което правиш е нацистко известна си вече във форума с това, не че и други  не го мислят, но поне не се излагат като тебе никой не иска чужди деца трябва да н

• васил козарев
    васил козарев

С какви антропологични белези са били племената от средна Азия, от т.нар. скито-сарматско племенно обединение? Ако твърдиш, че са нордически тип - сиреч руси, много светла кожа и сини очи - знач

Публикувани изображения

• Автор

Държавата явно не смята да върне бебетата в биологичните им семейства, съобразявайки се със чувствата на една от специален етнос, около която гравитират разни НПО - та. Жалко за нормалното българско семейство, прекалено са наплашени и страхливи.

Вие, щом си харесвате сбъркания неолиберален модел на управление, при който могат съвсем законно от един етнос да ви откраднат децата, добре! Аз обаче ням да се примиря!

Отивам да си поръчам на графьори от един форум да ми направят лентичка с българското знаме и текст "върнете бебето на Зорница" и ще си я сложа за подпис тук във форума. Знам, че няма нищо да променя, но поне ще заявя ясна гражданска позииция  и въобще не ми пука дали държавата ще ме съди за това!

Отвратително е направо, властите и тук взеха да си затварят очите за науката и научните доказателства! И тук един ДНК анализ не значи нищо, жалко!

Така, ако продължава с безхаберието на институциите спрямо етническите българи, накрая ще се стигне до нещо още по - лошо от Катуница, може би нещо подобно като "Кристалната нощ" в Германия. И няма да е виновен Костадин Костадинов и партията му тогава, а самите държавни власти и НПО - та!!!

На следващите избори категорично ще гласувам за "Възраждане"! БСП се оказаха много меки, а този случай ми преля капката на етническото миролюбие! Не харесвам "Възраждане" и крайностите, но друг начин явно няма, по който българите да си върнем страната и да установим нормални и ясни правила в обществото ни!

20 години интеграция не дадоха резултат!  Не сме виновни ние, че ни свършва търпението!

И в крайна сметка какво решихте? Избягала ли е Севда или не е?:grimace:

• Автор

Едно българско дете не е при биологичните си родители!:angry::hit:

Само я погледнете:

Какво да ѝ погледна? Красиво момиче с майчински инстинкт и емоционална връзка с детето. 

Момичето не е виновно, особено след раждане емоционалното и хормонално състояние на една жена е много специфично. Но това да го обяснявам на жена е позорно. 

Нацистке. 

• Автор

ТЯ НЕ Е БИОЛОГИЧНАТА МАЙКА НА ТОВА ДЕТЕ!ТО СИ ИМА ЖИВИ РОДИТЕЛИ, КОИТО СИ ГО ИСКАТ!:angry:

преди 3 минути, Anneliese написа:

ТЯ НЕ Е БИОЛОГИЧНАТА МАЙКА НА ТОВА ДЕТЕ!ТО СИ ИМА ЖИВИ РОДИТЕЛИ, КОИТО СИ ГО ИСКАТ!:angry:

Пресолваш манджата, не може просто така да обвиняваш едната или другата страна, ако има грешка тя рано или късно ще излезе на яве и нещата ще се подредят, пък имай на предвид че ДНК тестовете не са 100% гаранция.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Съгласни сме със това което казваш, ние тука дето ти четем писаниците сме пет човека, със теб ставаме шест. Искаш да се съберем и след това какво да направим за да се успокоиш?

преди 6 минути, Anneliese написа:

То и другото дете си има живи родители! Ама за него не цивриш. 

И аз да бях, след като съм прекарал някакво време с детето и съм изградил емоционална връзка, ще искам още тестове. 

Нито една от родилките не е виновна за това. Обаче ТИ плюеш момичето и изръси простотията, че нямала майчин инстинкт, защото е циганка! 

И това е поредното доказателство, че точно ТИ, дето обвиняваш другите в нацизъм, си единствената нацистка тук. 

• Автор
току-що, Bubbles написа:

Пресолваш манджата, не може просто така да обвиняваш едната или другата страна, ако има грешка тя рано или късно ще излезе на яве и нещата ще се подредят, пък имай на предвид че ДНК тестовете не са 100% гаранция.

Как не са 100% гаранция, бе? Ти да не циганин или на заплата ни НПО? Категорично е доказано чрез два, а може и повече тестове, че децата са разменени и детето при Севда е но Зорница и мъжа и!

Ти науката ли отричаш сега?

Хубаво, мълчете си, замитайте темата, ама обикновените хора нито ще я забравим, нито ще спрем да говорим за нея! Не върнат ли скоро с полиция бебето на Зорница, не гарантирам, че крайните организации няма да посетят изненадващо циганското гето в София! И това ще е изцяло на политиците вина, които искат да опазят етническия мир с цената на едно откраднато бебе!

Тая няма да я бъде! Последствия ще има!  Не заплашвам, а казвам каква е реалността! Катуница помните ли? Ще си я припомните бързичко!

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Съгласни сме със това което казваш, ние тука дето ти четем писаниците сме пет човека, със теб ставаме шест. Искаш да се съберем и след това какво да направим за да се успокоиш?

СТАЧКААА, КАРАБОЙКО ДА ВЪРНЕ БЕБЕТАТА ПО МЕСТАТА ИЛИ НЯМА ДА ПИШЕМ!

току-що, Anneliese написа:

Как не са 100% гаранция, бе? Ти да не циганин или на заплата ни НПО? Категорично е доказано чрез два, а може и повече тестове, че децата са разменени и детето при Севда е но Зорница и мъжа и!

Ти науката ли отричаш сега?

Ами не са, това че ти не го знаеш си е твой проблем, чети образовай се.

• Автор
преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Искам българите да се обединим, като при медиците в Либия! Искам да шумим з случая! Не съм само аз! Влезте да видите колко страници е темата за откраднатото бебе във онзи форум! Голяма е! Вече голяма част от потребителките, които също са майки, се ядосват и искат бебето д бъде върнато на Зорница незабавно! Всички и съчувстват. На лъжкинята Севда никой не съчувства, нормално! Не я ли чухте тя какво каза? Че и да докажели ДНК тестовете, че детето не е нейно, пак няма да го даде! И не, не е привързана към него! Превързана е към манията да има бяло бебе! Слага си сто филтъра на снимките и се прави на бяла! Това нормално ли ви се струва?

Протести трябват, протести до дупка! Никаква толерантност към кражби на деца!

току-що, Bubbles написа:

Ами не са, това че ти не го знаеш си е твой проблем, чети образовай се.

Ти по добре си мълчи. На никой не му е до сектантски неолиберални простотии! Утре ще кажете, че небето е кафяво! Вие не сте добре!

Бебето трябва да бъде върнато на биологичните му родители! Севда ако иска, да си взима Ванеса, ако не, да я остави в дом, на никой не му пука! На хората им пука за Зорница и нейното бебе! Че то скоро ще проговори на цигански!

преди 6 минути, Anneliese написа:

Искам българите да се обединим, като при медиците в Либия! Искам да шумим з случая! Не съм само аз! Влезте да видите колко страници е темата за откраднатото бебе във онзи форум! Голяма е! Вече голяма част от потребителките, които също са майки, се ядосват и искат бебето д бъде върнато на Зорница незабавно! Всички и съчувстват. На лъжкинята Севда никой не съчувства, нормално! Не я ли чухте тя какво каза? Че и да докажели ДНК тестовете, че детето не е нейно, пак няма да го даде! И не, не е привързана към него! Превързана е към манията да има бяло бебе! Слага си сто филтъра на снимките и се прави на бяла! Това нормално ли ви се струва?

Ти по добре си мълчи. На никой не му е до сектантски неолиберални простотии! Утре ще кажете, че небето е кафяво! Вие не сте добре!

Бебето трябва да бъде върнато на биологичните му родители! Севда ако иска, да си взима Ванеса, ако не, да я остави в дом, на никой не му пука! На хората им пука за Зорница и нейното бебе! Че то скоро ще проговори на цигански!

Другаркооо, докато тече разследване, нито едно от двете деца - повтарям ДВЕ са децата - няма да бъде върнато при биологичните родители. Може да бъдат дадени в дом, докато не завършат проверките.  

Нито едното дете скоро ще проговори цигански, нито другото български, вземи научи кога човек проговаря, образованата. 

Не знам защо ти се толирират нацистките глупости. Бан по IP е решението. 

И вземи научи що е то неолиберализъм. 

преди 4 минути, Anneliese написа:

В онзи сайт дето го наричаш е бг.мама и ако забележиш и аз пиша там!

Сега пишем тук, в този сайт! Тук сме предимно мъже а там са жени. Искаш да се съберем заедно, и аз искам но май докато стигнем до Севда още много бебета ще се появят. :D

• Автор

Сляп ли си, та не виждаш клипчето по - горе? Качено е днес, детето още е при Севда! Какви институции, какви пет лева? Те са запразнили, освен това искат да запазят етническия мир!

Разследване? Няма нищо по медиите, всичко са само едни празни думи! Празни! Къде са разследващите, кои са? Защо децата не са в дом? Севда защо още държи бялото бебе?

Тия дела ще се точат години! Години! Зорница и мъжът и се побъркват, че виждат детето само по интернет!

Севда не е проявила грам интерес към Ванеса! Грам интерес!

преди 7 минути, Anneliese написа:

Ахааа сега науката като ти стана неудобна вече е сектантска неолиберална простотия.
Казах ти ЧЕТИ, никой не се е родил научен, чети образовай се и тогава спори.

Опала тая тема стана още по смешна :)

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Ахааа сега науката като ти стана неудобна вече е сектантска неолиберална простотия.

Чела съм! Ти явно си циганин, ако беше образован българин, щеше да си наясно, че и според световните учени, ДНК никога не лъже! Никога! Престъпници се залавят чрез ДНК анализ!

Аз съм завършила гимназия, за разлика от теб! Писна ми да съм толерантна! Мразя кражби, особено кражби на деца!

току-що, Anneliese написа:

Чела съм! Ти явно си циганин, ако беше образован българин, щеше да си наясно, че и според световните учени, ДНК никога не лъже! Никога! Престъпници се залавят чрез ДНК анализ!

Аз съм завършила гимназия, за разлика от теб! Писна ми да съм толерантна! Мразя кражби, особено кражби на деца!

ДНК дава вероятност до 99.99%, айде спри се вече.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Е тя не чете а гледа филмчета за ДГ, а и ДНК теста наистина не е точен на 100 а на 95% май беше

• Автор
току-що, Bubbles написа:

ДНК дава вероятност до 99.99%, айде спри се вече.

Тоест не лъже!

Ти се спри! Явно не ти пука за Зорница, но на мен ми пука! Една българска майка изкара Бъдни вечер и Коледа, а сега ще изкара и Нова година без своето биологично дете, защото една неграмотна циганка иго е откраднала и не иска да и го върне!

Ако и съдът е неолиберален, нова Катуница просто не мърда на обществото!

преди 3 минути, Bubbles написа:

Мдаа, вече не пишем БИОСи а измисляме нова нАука.

Ааа викаш НИИЧАВО ряпа да яде пред БРиНСПФ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.