Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

новият Спасител на БГ

Banesc

ще гласувате ли за партията на Христо Грозев ако си направи  

13 гласували потребители

1. 1. ще гласувате ли за партията на Христо Грозев ако си направи

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Препоръчан отговор

ще гласувате ли за партията на Христо Грозев ако  си направи

https://bg.wikipedia.org/wiki/Христо_Грозев

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 56
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Поредния евроатлантически гъзолизец, колко му е да стане обединителното звено между останалите нему-подобни свинки и да направи правителство.
За съжаление България е пълна с "гении" които с охота гласуват точно за такива, видно е и от присъстващите към момента в НС.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Каква е тази джендърска анкета, на въпрос с да/не, има и "друго". 3-ти пол ли се опитваш да ни пробутваш ? Що направо не напишеш отговор1 и отговор2 ? 

преди 6 минути, Bubbles написа:

Поредния евроатлантически гъзолизец, колко му е да стане обединителното звено между останалите нему-подобни свинки и да направи правителство.
За съжаление България е пълна с "гении" които с охота гласуват точно за такива, видно е и от присъстващите към момента в НС.

Господин гений, посочете кой е по-добрият избор от тях, моля и обещавам да навивам всички да гласуват за тях. Не, "никой не става" не върви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо всички се правят, че не знаят за какво го търсят от ФСБ? Май или Юни имаше някаква странна история с даване на подкупи на руски военни летци за да отвлекат самолетите си в Украйна. Името на Грозев беше замесено в нея, колко от това е истина или измислица не зная, както и незная защо всички ги хвана амнезията за нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, N1K17Y написа:

Не, "никой не става" не върви.

Напротив става, защото това е истината.

Ще те попитам нещо : Толкова ли е трудно да се издигне човек който да не е нито за евроатлантическите глупости, нито за евразийските, руските, щатските и т.н. а единствено и само за БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ?

Ти за кого гласува? За Киро, за 'Ристо или за Тиквата? Разлика няма, и тримата дрънкат едни и същи глупости, ако има някаква разлика ще се радвам да ми я покажеш.
Не споменавам привидно изглеждащия различен Костадинов и кака Кури понеже знам че не си гласувал за тях.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Bubbles написа:

Напротив става, защото това е истината.

Ще те попитам нещо : Толкова ли е трудно да се издигне човек който да не е нито за евроатлантическите глупости, нито за евразийските, руските, щатските и т.н. а единствено и само за БЪЛГАРСКИТЕ?

Ти за кого гласува? За Киро, за 'Ристо или за Тиквата? Разлика няма, и тримата дрънкат едни и същи глупости, ако има някаква разлика ще се радвам да ми я покажеш.
Не споменавам привидно изглеждащия различен Костадинов и кака Кури понеже знам че не си гласувал за тях.

Ми айде де, издигни го, покажи го. Кажи как се казва и ще гласувам за него. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, N1K17Y написа:

Ми айде де, издигни го, покажи го. Кажи как се казва и ще гласувам за него. 

Ако намеря такъв с удоволствие бих помогнал да се издигне, за съжаление аз поне не виждам такива. Може би и факта че съм далече от родината да ми пречи, но това което виждам аз са два лагера, едните в услуга на Вашингтон, другите в услуга на Кремъл, а България и българите :

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ако намеря такъв с удоволствие бих помогнал да се издигне, за съжаление аз поне не виждам такива. Може би и факта че съм далече от родината да ми пречи, но това което виждам аз са два лагера, едните в услуга на Вашингтон, другите в услуга на Кремъл, а България и българите :

Е благодаря, като (ако) разбереш, пак пиши, дотогава ние трябва да изберем "някого" защото никой не те пита искаш или не искаш, всеки участва в изборите, ще избирам това, което смятам, че е по-малко зле от сегашното и, че дори може да стане по-зле, въпреки, че "всички са маскари. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Bubbles написа:

Ще те попитам нещо : Толкова ли е трудно да се издигне човек който да не е нито за евроатлантическите глупости, нито за евразийските, руските, щатските и т.н. а единствено и само за БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ?

Ти нещо не си в час! За БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ се грижи английски агент, живеещ в Австрия и медиен магнат? :angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лгбтиазп+++ с охота биха гласували за нещо, което би им прокарало законна педофилия и други извращения, които в момента се водят престъпления в наказателния кодекс, а също и някои бели престилки и фармамафията, на които трансджендерията би им осигурила сладки приходи от терапия за "смяна" на пола. Също и адвокатските НПО-та, които работят за дехуманизацията на населението. Киноиндустрията, доколкото я има и медиите също могат да се облагодетелстват...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, N1K17Y написа:

Е благодаря, като (ако) разбереш, пак пиши, дотогава ние трябва да изберем "някого"

Не не трябва, единственото което трябва е, да имате позоция и когато видите че ония 240 отпадъка не защитават вашите интереси да ги изгоните от НС със сопите, само така те ще си знаят кой им е шефа. А сега те си правят каквото си искат, вие си траете и лаете само в интернет кой срещу Кремъл, кой срещу Вашингтон, и остави другото ами вие си ги избирате пак и пак и пак въпреки че ги плюете понеже ги виждате какви са отрепки. Бойко ви набута 40млрд евро заеми, направи ви калпави пътища които ремонтира всякак година и те все са на дупки, неравни и опасни, вие си го избирате вече 4 пъти, Киро влезе в политиката с измама(Документите за самоличност), за няма и година ви навря още 15-20млрд. евро заеми и набута държавата в инфлация и икономическа криза незапомнена от 96-97ма година, пак си го избрахте, 'Ристо Иванов до вчера беше дясната ръка на Тиквата и него пак си го избрахте, КУрнелията и останалите не са по-различни но въпреки това продължавате да си ги избирате. Това се нарича мазохизъм бре пич.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, bulljo написа:

Типично по нашенски, по стара традиция, не знаят нищо за него, но вече лепят епитети и етикети.

Не е нужно да знам, то си личи че е циркаджия. Ако е свестен няма да се набърква въобще в политиката. Да не казвам, че говори приказки за деца. На такъв да му повярваш трябва да не си наред с главата ( нямам лично предвид теб, просто давам коментар).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Bubbles написа:

Не не трябва, единственото което трябва е, да имате позоция и когато видите че ония 240 отпадъка не защитават вашите интереси да ги изгоните от НС със сопите, само така те ще си знаят кой им е шефа. А сега те си правят каквото си искат, вие си траете и лаете само в интернет кой срещу Кремъл, кой срещу Вашингтон, и остави другото ами вие си ги избирате пак и пак и пак въпреки че ги плюете понеже ги виждате какви са отрепки. Бойко ви набута 40млрд евро заеми, направи ви калпави пътища които ремонтира всякак година и те все са на дупки, неравни и опасни, вие си го избирате вече 4 пъти, Киро влезе в политиката с измама(Документите за самоличност), за няма и година ви навря още 15-20млрд. евро заеми и набута държавата в инфлация и икономическа криза незапомнена от 96-97ма година, пак си го избрахте, 'Ристо Иванов до вчера беше дясната ръка на Тиквата и него пак си го избрахте, КУрнелията и останалите не са по-различни но въпреки това продължавате да си ги избирате. Това се нарича мазохизъм бре пич.

А законни предложения имаш ли ? Айде, изгонихме ги, посочи сега какво следва и кой ще управлява. А, да

преди 13 часа, Bubbles написа:

Ако намеря такъв с удоволствие бих помогнал да се издигне, за съжаление аз поне не виждам такива. 

Много мъдри съвети имаш. За яхниен патриот, дето само знае да кряка лозунги и празни фрази, които иначе звучат уж яко. 

Помня, че беше доста недоволен от Макрон, а пък няма изгледи нещата там да се обърнат и да управлява някой който харесваш, биеш ли го със сопата ? Гледам 2-3 видеа как му удраят шамар, ти някой от тях ли си поне ? 

пп. Благодаря, че ме развесели, с това харесване на 2 противоречащи си коментара

image.png.dc3d5eba630c94f58b2b4dfad7f4c837.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, N1K17Y написа:

А законни предложения имаш ли ? Айде, изгонихме ги, посочи сега какво следва и кой ще управлява. А, да

Много мъдри съвети имаш. За яхниен патриот, дето само знае да кряка лозунги и празни фрази, които иначе звучат уж яко. 

Помня, че беше доста недоволен от Макрон, а пък няма изгледи нещата там да се обърнат и да управлява някой който харесваш, биеш ли го със сопата ? Гледам 2-3 видеа как му удраят шамар, ти някой от тях ли си поне ? 

Какво значи законни предложения? Тия дето ги избирате закони спазват ли?

И Макрон уважаеми вече няма мнозинство в парламента, тоест не може да прави каквото си поиска. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Bubbles написа:

Какво значи законни предложения? Тия дето ги избирате закони спазват ли?

И Макрон уважаеми вече няма мнозинство в парламента, тоест не може да прави каквото си поиска. ;)

Айде бе, на мен друго ми разправят, сигурно рекорд постави, да прокарва закони без да ги гласува мнозинството. 
Законни значи законни. Закона ни е ясен. Това, че не се спазва е друг проблем. Така и не отговори нещо смислено, какво следва. Каква изненада. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Законни значи законни. Закона ни е ясен. Това, че не се спазва е друг проблем. Така и не отговори нещо смислено, какво следва. Каква изненада. 

Никаква изненада не следва, просто е, когато онези в НС си знаят че народа няма да ги трае и ще ги изгони със сигурност ще мислят повече какво точно правят и в чий интерес.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Айде бе, на мен друго ми разправят, сигурно рекорд постави, да прокарва закони без да ги гласува мнозинството.

Какви закони прокарва? Прокарва това което му се позволи, а и президент стана единствено и само защото хората ги беше страх от войната в Украйна.
А това да ти е познато ? :

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Bubbles написа:

Никаква изненада не следва, просто е, когато онези в НС си знаят че народа няма да ги трае и ще ги изгони със сигурност ще мислят повече какво точно правят и в чий интерес.

Какви закони прокарва? Прокарва това което му се позволи, а и президент стана единствено и само защото хората ги беше страх от войната в Украйна.
А това да ти е познато ? :

Пак ще правим интернет революции само, ясно. 

А какво постигнаха жълтите жилетки ? Поне аз не съм наясно, ако е имало нещо. Протестираха няколко години, а Макрон си го премести в другия крачол. После с Ковид локдауните съвсем умря. Дори нямам представа дали още върви. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, N1K17Y написа:

А какво постигнаха жълтите жилетки ? Поне аз не съм наясно, ако е имало нещо. Протестираха няколко години, а Макрон си го премести в другия крачол. После с Ковид локдауните съвсем умря. Дори нямам представа дали още върви. 

Постигнаха и то доста, протестите бяха основно заради социалната реформа, в крайна смета най спорните точки от нея отпаднаха а това не е никак малко.

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Пак ще правим интернет революции само, ясно.

Интернет революции правите вие, аз в България съм бил по протести колкото ти нямаш косми по главата и дори и тогава винаги бяхме малко защото повечето като теб все си намираха оправдания да си траят : "Ма кой ша ме чуе мене?", "Ма сега съм зает", 'Ма кой ша додИ на власт кат' ги махнИм тия?", "Ма то това не е законно." и т.н. и т.н. и т.н...
Точно затова  за мен темата е приключена защото знам че това за което говоря никога няма да стане понеже живеещите там сте овци(Знам че се пише с Е), блеете си си щастливо, хапете се един друг и практикувате националния спорт на България "Псуване на телевизора".
Хората са казали - Насила хубост не става.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Bubbles написа:

Постигнаха и то доста, протестите бяха основно заради социалната реформа, в крайна смета най спорните точки от нея отпаднаха а това не е никак малко.

Интернет революции правите вие, аз в България съм бил по протести колкото ти нямаш косми по главата и дори и тогава винаги бяхме малко защото повечето като теб все си намираха оправдания да си траят : "Ма кой ша ме чуе мене?", "Ма сега съм зает", 'Ма кой ша додИ на власт кат' ги махнИм тия?", "Ма то това не е законно." и т.н. и т.н. и т.н...
Точно затова  за мен темата е приключена защото знам че това за което говоря никога няма да стане понеже живеещите там сте овци(Знам че се пише с Е), блеете си си щастливо, хапете се един друг и практикувате националния спорт на България "Псуване на телевизора".
Хората са казали - Насила хубост не става.

За съжаление си прав. При опеторени цени днес не можеш се размина в магазините. Всичко купува като за последно, но иначе коментират как всичко поскъпнало много.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...