Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с гледането на филми от флашка

Виж решението Разрешен от Raze,

Препоръчан отговор

Здравейте. Имам следния проблем, качвам филм (MKV формат)  на флашка (формат NTFS), през бокса на cooolbox, филма тръгва но ми дава само черен екран, звук има. Ако сваля филма съответно в по малък размер и на флашка която е FAT32  филма тръгва без проблем. Телевизора е LG, стар модел не е смарт. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, parmobil написа:

На старият ми и още работещ LG си пишеше в инструкциите, че външни устройства трябва да са FAT32

USB го вкл в бокс не в телевизора

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам проблеми. PC-то ми е включено в TV-то и не правя гимнастики с флашки и външен хард. Просто казах, че при мен изрично беше написано в упътването.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Coco1 написа:

Какъв модел е този бокс ? Само за телевизия ли е или има и андроид ос

Здравей, бокса е на телевизията (cooolbox). 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Rakazul написа:

Здравей, бокса е на телевизията (cooolbox). 

Има ли операционна система този бокс или просто има USB 

Дай конкретна иформация марка и модел на бокса

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

Най-вероятно не може да възпроизведе качеството/резолюцията/кодека на въпросния филм. Провери кой файл с каква резолюция е и с какви кодеци е кодиран и дали въпросния бокс ги поддържа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Raze написа:

Най-вероятно не може да възпроизведе качеството/резолюцията/кодека на въпросния филм. Провери кой файл с каква резолюция е и с какви кодеци е кодиран и дали въпросния бокс ги поддържа.

Много благодаря на всички. Успях да подкарам филма. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 7.01.2023 г. в 19:17, JKirilov написа:

Как?

Тука е описано кои формати подържа тв бокса. https://www.cooolbox.bg/files/MAG322_Description_Specifications.pdf

Свалям филми които тв бокса (подържа)  може да възпроизвежда и нямам проблеми вече. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, JKirilov написа:

И какво от това? Аз свалям всички формати и ги гледам на телевизора срещу LAN кабел за 7 лева и цъкване на една иконка...

Попита ме отговорих ти.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...