Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Опростачването на историята ни

Featured Replies

преди 6 минути, васил козарев написа:

:clap::clap::lol6:

:bye1:

• Отговори 65
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Внимавайте какво пишете за принцесата. Нали не мислите че е плод на...Берковския двор

• Е, да например в Берковското княжество празнуват китайската Нова година

• Емил Костов
    Емил Костов

Внимаваме сър, че иначе Дзверо ще ни бие и ще ни се кара!

Публикувани изображения

• Автор
преди 48 минути, NewRedDragon написа:

Сигурна ли си, че искаш да се стига до съд?

И двете организации имат регистрация, като СНЦ, според законите на Р. България!

В качеството на какъв ще ме съдиш?  Да ти напомня, че в България има свобода на словото, на мисълта, и на убежденията, гарантирани от конституцията.

Всякаквите там организации, далеч от истинското християнство, за мен са си секта.

За съжаление "демократичните" институции и подкупите са позволили на разни шарлатански организации да си шетат из България и да проповядват простотии. Като свидетелите на Йехова и подобни.

Всички имаме право да си изказваме мнението за масоните, ротарианците, сциентолозите, свидетелите и всякакви подобни. Откакто гледах поредицата на Лия Ремини за сциентологията и другата за полигамията, съм в ужас, че САЩ искат и у нас такава безконтролна свобода на "религиите".

Единственото истинско християнство е православието!

В качеството си на каква особа ще съдиш и ще искаш цензура в медиите? Тук не ти е САЩ, където е забранено да се говори з вредите от ГМО и от сциентологията!

Не случайно в Русия подобни организации са забранени! Нарича се защита на националната сигурност!

преди 2 минути, Anneliese написа:

Всякаквите там организации, далеч от истинското християнство, за мен са си секта.

И нарече голяма част от нашите възрожденци и революционери сектанти :lol6:

А че и един Пушкин е бил сектант според теб :D  

преди 9 минути, Anneliese написа:

В качеството на какъв ще ме съдиш?  Да ти напомня, че в България има свобода на словото, на мисълта, и на убежденията, гарантирани от конституцията.

В качеството си на дългогодишен член на едната Организация, която ти клеветиш! И в подножието на ръкопологане в Другата!

Не случайно в Русия подобни организации са забранени!

Я погледни това!

Откакто гледах поредицата на Лия Ремини

Едно е да гледаш, друго е да разбираш!

Не се опитавай - тук нещата са много сериозни и хората са много сериозни - никой няма да те съжали, заради "жълтата книжка"

ПС: Не бъркай доматите с краставици - едното е плод, другото е зеленчук

• Автор

Извинявай, нямам какво да си кажа с такива като теб и никого не клеветя.

Може и да има сайт на руски език, но това не означава, че масоните там в момента са волни като птички.

Не знам за теб, но аз останах буквално потресена от историята за случилото се с Сури Круз на сватбата на родителите и. Добре, че е била Лия, кой знае какво е цяло да стане с горкото бебе, оставено само в банята. Че и обожествявано от членовете на организацията.

Именно сциентолозите разнасят простотиите за вяра в извънземните. Болните фантазии на Хъбард.

Добре, че Кейти и Сури са се махнали от там. На това дете не му трябва такъв "баща".

преди 20 минути, Anneliese написа:

Единственото истинско християнство е православието!

Глупости ... 

Християнството е секта в юдаизма, а православието е секта на сектата. Католицизма - секта на сектата на сектата; а протестантството - секта на сектата на сектата на сектата. :D 

преди 4 минути, Anneliese написа:

Извинявай, нямам какво да си кажа с такива като теб и никого не клеветя.

Това може да го каже, само независимия съд!

преди 5 минути, Anneliese написа:

Може и да има сайт на руски език, но това не означава, че масоните там в момента са волни като птички.

Колко от тях познаваш лично? И да не са волни птички в момента, но джуджето там още не смее да пипне! Пипне ли - започва обратното броене!

преди 7 минути, Anneliese написа:

Не знам за теб, но аз останах буквално потресена от историята за случилото се с Сури Круз на сватбата на родителите и. Добре, че е била Лия, кой знае какво е цяло да стане с горкото бебе, оставено само в банята. Че и обожествявано от членовете на организацията.

Именно сциентолозите разнасят простотиите за вяра в извънземните. Болните фантазии на Хъбард.

Добре, че Кейти и Сури са се махнали от там. На това дете не му трябва такъв "баща".

Айде излез от приказаките и влез в реалността

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Това може да го каже, само независимия съд!

Колко от тях познаваш лично? И да не са волни птички в момента, но джуджето там още не смее да пипне! Пипне ли - започва обратното броене!

Айде излез от приказаките и влез в реалността

Анне да влезе в реалността?! По скоро вие ще станете наистина Red Dragon! 

Глупости ... 
Християнството е секта в юдаизма, а православието е секта на сектата. Католицизма - секта на сектата на сектата; а протестантството - секта на сектата на сектата на сектата. [emoji3] 

Днес май , че леко си предозирал.

• Автор

Владимир Путин не смеел да пипне там? Смешки. То и Адолф Хитлер и Бенито Мусолини са ги пипнали. Не ги харесвам, но правилно са постъпили спрямо някои групи. Не ви знам за какви се мислите и как си въобразявате, че ще сринете Владимир Путин. Руският народ - а това са стотици милиони са зад него. И Йосиф Сталин ги е забранил, но никой не е успял да го свали.

Нещо много се самозабравяте. Май удобно забравяте, че САЩ не разполагат с хиперзвукови оръжия, нито с аналог на модерните "Сатана".

Преди да сте организирали преврат, една страна отвъд океана ще стане на ядрена пустиня.

Така, че не скачайте толкова.

Ако на вас ви е смешно за Сури, на мен не ми е. Откачалките са изкарали това дете прероденият Хъбард.

току-що, Anneliese написа:

Владимир Путин не смеел да пипне там? Смешки. То и Адолф Хитлер и Бенито Мусолини са ги пипнали. Не ги харесвам, но правилно са постъпили спрямо някои групи. Не ви знам за какви се мислите и как си въобразявате, че ще сринете Владимир Путин. Руският народ - а това са стотици милиони са зад него. И Йосиф Сталин ги е забранил, но никой не е успял да го свали.

Нещо много се самозабравяте. Май удобно забравяте, че САЩ не разполагат с хиперзвукови оръжия, нито с аналог на модерните "Сатана".

Преди да сте организирали преврат, една страна отвъд океана ще стане на ядрена пустиня.

Така, че не скачайте толкова.

Ако на вас ви е смешно за Сури, на мен не ми е. Откачалките са изкарали това дете прероденият Хъбард.

Целият свят ще стане ядрена пустиня ако някой реши да започне ядрен конфликт. И това всеки много добре го знае. Просто се ръсят глупости в ефира, за да могат да се промиват мозъците на такива като теб. Стига писа глупости вече. 

• Автор
преди 5 минути, Стоимен написа:

Така става при липса на вероучение в училищата от десетилетия. з съжалявам много, че не сме имали предмет "Вероучение".

преди 8 минути, Стоимен написа:

Да не изперкаш пак със заплахи, че ще ме докладваш :D 

Когато нямаш никакви знания по дадена тема по-добре да не философстваш ... че се получават бисери :D

преди 4 минути, Anneliese написа:

Така става при липса на вероучение в училищата от десетилетия. з съжалявам много, че не сме имали предмет "Вероучение".

АБе, душице златна ... Преди да почнеш да ръсиш мозЪк из вЕдро на тема религии, зЕми научи що е христовото учение, що е църква, що е канон, що е догма и що пише в Библията за идолопоклоничеството, било то във вид на статуя или изображение ... 

Така ставало като липсвало вероучение ... Да ти имам и "вероНАучената" ... 

Принцеси, графове, милиардери, роднини на кралски семейства, невиждани гении генериращи по 80IQ само докато спят, а вече и масони...
Е те тава е форум.

minion-sleepy.gif

• Автор

На мен лично са ми смешни масоните с претенцията си, че имат тайно вселенско познание.:giggle1::lol6:

Не знам защо продължаваш да ръсиш простотии? Всички са съгласни, сериaла не струва и не трябва да се гледа и точка.

преди 46 минути, васил козарев написа:

Да не изперкаш пак със заплахи, че ще ме докладваш :D 

Когато нямаш никакви знания по дадена тема по-добре да не философстваш ... че се получават бисери :D

....

Васко бе, Козарев бе, айде по-полека с нападките, а? Ти прочете ли си собствените бръщолевения за християнството, юдаизма, сектите в сектите в сектите, а? Айде леко да те открехна, а - държиш се неадекватно.

Ок, драскай си каквото си искаш и си изкарвай кинти. Ама не очаквай бръщолевенията ти да хващат декиш и да се харесват. Малоумни са!

преди 1 час, Anneliese написа:

На мен лично са ми смешни масоните с претенцията си, че имат тайно вселенско познание.:giggle1::lol6:

Брей?! И колко точно масони познаваш, че твърдиш това нещо? 

преди 54 минути, Стоимен написа:

Ти прочете ли си собствените бръщолевения за християнството, юдаизма, сектите в сектите в сектите, а?

Християнството, моето момче, тръгва като ЕРЕС, т.е. секта на юдЕизма. Реформация срещу старото ЖРЕЧЕСТВО. Христос не гони търговците от храма, за да ги замени с попове с черни раса. ПО времето, когато се развива христовото учение няма ни църква, ни канони, ни догми. Всички тея неща са срещу учението на Христос. Първо Православието е отклонение от учението на Христос, после Католицизма е отклонение от Православието, а Протестантството е отклонение от Католицизма. Да не споменавам, че и в юдЕизма, и в християнството не се допуска създаването на идоли и изобразяването на Господ. И статуите в Католическите църкви, и иконите в православието, са следствие от взаимодействието с елино-римските вярвания, при които Боговете са Антропоморфни. 

Чети с Р А З Б И Р А Н Е. И най-важното, когато ще даваш определения, трябва да имаш някакви елементарни знания по темата, по която ще се изказваш. Който разбрал - разбрал. 

Ухааааааааа комичката ни с нов комедиен клуб.. :clap::clap:

А само да добавя че модерните теории за извънземни тръгват от.. Русия

А и все още никой не ми е доказал кое пречи от биолигична гледна точка да има извънземен живот?

току-що, petie1 написа:

А и все още никой не ми е доказал кое пречи от биолигична гледна точка да има извънземен живот?

То има и ние сме част от него. Доказателства затова колкото искаш! Само, че темата не е затова.

преди 5 минути, petie1 написа:

Айде ся, тъкмо се сдобихме и с масон у форумо, остава само и някой марсианец да цъфне.:lol6:

преди 3 минути, Bubbles написа:

Айде ся, тъкмо се сдобихме и с масон у форумо, остава само и някой марсианец да цъфне.:lol6:

Ще цъфне, спокойно сър! ;)

преди 8 минути, Емил Костов написа:

То има и ние сме част от него. Доказателства затова колкото искаш! Само, че темата не е затова.

Аами съгласен съм а за какво е по точно темата? Че Поля Нацистка си ги спомена извънземните не аз

преди 7 минути, Bubbles написа:

Че ей ме бе не ме ли виждаш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.