Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проследяване на изчезнала Флашка

Препоръчан отговор

Здравейте много ми е притеснено съжалявам че не пиша с препинателни знаци защото съм притеснен...... Флашката ми изчезна има ли начин да я проследя казва се Lexar...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 82
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Популярни дни

Здравей, и на мен ми е притеснено, има начини но липсва информация?

Най-добре се свържи със СДВР и подай сигнал за изченала електроника или звънни на телефон 112!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Atanas_010203 написа:

Здравейте много ми е притеснено съжалявам че не пиша с препинателни знаци защото съм притеснен...... Флашката ми изчезна има ли начин да я проследя казва се Lexar...

Шанса за намирането на флашката е малък ,но не пречи да направите което @ДзВяРа!написа.

PS: Заглавието на темата си оправете ,то трябва да съдържа описание на проблема в темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Полицията ще проведе разследване, от къде е изщезнал въпросния електронен предмет. Собственно жилище, офис, заведение или от къщата на приятел или частен имот, автомобил и тк.нт.

П.П. Може също да наемеш и частен детектив!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Полицията няма да се занимава със загубена флашка. Просто си купуваш нова. Или пък си спомни, къде последно си я оставил.

преди 18 минути, ДзВяРа! написа:

Здравей, и на мен ми е притеснено, има начини но липсва информация?

Най-добре се свържи със СДВР и подай сигнал за изченала електроника или звънни на телефон 112!

И какво ще каже там? Помощ изчезна ми флашката? Ще го вземе ли някой на сериозно според теб?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Ще го вземе ли някой на сериозно според теб?

Не знаеш как работят в полицията,подава сигнал че му няма флашката,започва разследване,след 3 месеца получава писмо че точно в момента когато да я намерят е изтекъл законния срок и ако желае пак да подаде сигнал!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, glen написа:

Не знаеш как работят в полицията,подава сигнал че му няма флашката,започва разследване,след 3 месеца получава писмо че точно в момента когато да я намерят е изтекъл законния срок и ако желае пак да подаде сигнал!

Не ми се слушат глупости, но хайде да помислим реално двамата с теб. Ти си полицай и получаваш жалба, че на някой е загубена флашката. Хайде сега да те видя как ще я намериш. Това е все едно някой да каже, че си е загубил или че му е изчезнала химикалката. Дали ще я намериш? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, baitexpo написа:

И моята се казваше Lexar, търся я вече две години :speak:

Според теб как се намира флашка. Тя няма нищо уникално, с което да се проследи! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Не ми се слушат глупости, но хайде да помислим реално двамата с теб. Ти си полицай и получаваш жалба, че на някой е загубена флашката. Хайде сега да те видя как ще я намериш. Това е все едно някой да каже, че си е загубил или че му е изчезнала химикалката. Дали ще я намериш? 

Напротив, ще се хумнат всички следователи да дирят улики и да събират показания от хората, последно видели флашката! Освен това, ако питащият разлепи афиши със снимка на флашката из целия град и обяви награда, има още по-голям шанс да си я получи!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

На кой му пука дали ще я намери?Има сигнал и се прави разследване! Но ако случайно се намери нещата стават още по сложни!Ние сме правова държава и нещата стигат до прокурор!Без негово разрешение никой не може да ти върне флашката!Никой в полицията няма да ти каже-ела,вземи си я,намерихме я!Тя вече е веществено доказателство!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, glen написа:

На кой му пука дали ще я намери?Има сигнал и се прави разследване! Но ако случайно се намери нещата стават още по сложни!Ние сме правова държава и нещата стигат до прокурор!Без негово разрешение никой не може да ти върне флашката!Никой в полицията няма да ти каже-ела,вземи си я,намерихме я!Тя вече е веществено доказателство!

Тези неща обикновено се проточват с години и вещественото доказателство изгнива в двора на районното 😄

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, glen написа:

Ти сериозно ли ги ръсиш тези глупости или си на наркотици? Прокурор ще разрешава да се търси флашка по жалба. :lol6:

преди 4 минути, Rammkopf написа:

Напротив, ще се хумнат всички следователи да дирят улики и да събират показания от хората, последно видели флашката! Освен това, ако питащият разлепи афиши със снимка на флашката из целия град и обяви награда, има още по-голям шанс да си я получи!

Оххх малеее. Не отиват на добре нещата. 

преди 2 минути, baitexpo написа:

Тези неща обикновено се проточват с години и вещественото доказателство изгнива в двора на районното 😄

Доказателства на кое и на какво. Хайде мисли и ти малко. Изчезва ти флашка модел ( без значение). От този модел има милиарди. Какво ще проследиш и къде ще търсиш? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Ти сериозно ли ги ръсиш тези глупости или си на наркотици? Прокурор ще разрешава да се търси флашка по жалба. :lol6:

Моли се някога да не ти се налага да търсиш помощ от полиция!На наркотици са тия,които са писали законите !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, glen написа:

Моли се някога да не ти се налага да търсиш помощ от полиция!На наркотици са тия,които са писали законите !

Остави полицаите на мира. Аз те питам теб в момента какво пишеш, защото това не е вярно. И пак питам как се тъси флашка и въобще знаеш ли какво е това? 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

С куче следотърсач предполагам :huh:

Недей им давай такива идеи, че почвам да се плаша. Имам чувството, че половината форум не е наред с главата. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Остави полицаите на мира. Аз те питам теб в момента какво пишеш, защото това не е вярно. И пак питам как се тъси флашка и въобще знаеш ли какво е това? 

Има подаден сигнал и има разследване!Дали е флашка или автомобил е все тая!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Емил Костов написа:

Според теб как се намира флашка. Тя няма нищо уникално, с което да се проследи! 

Виж ся, аз моята ще си я позная от три метра, ама за хората които няма де си ги познаят си има номера на флашките :D

177409140_IMG_20230120_204226(449x600).jpg.0e46a9f89034ad4d30bf6443cc20fbc1.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, glen написа:

Има подаден сигнал и има разследване!Дали е флашка или автомобил е все тая!

Ти след малко ще кажеш, че ако подам жалба, че ми е изчезнала любимата клечка за зъби ще има разследване? Да, може да дойдат едни момчета с бели престилки. Никой няма да се занимава за флашка, която струва 10 лева, да не говорим че такова нещо не може да се разследва и да се проследи. 

преди 1 минута, baitexpo написа:

Виж ся, аз моята ще си я позная от три метра, ама за хората които няма де си ги познаят си има номера на флашките :D

177409140_IMG_20230120_204226(449x600).jpg.0e46a9f89034ad4d30bf6443cc20fbc1.jpg

На някой има номера, на други няма. А и ти как ще докажеш, че това е твоята флашка. Това че си цитирал някакъв номер е без значение. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Имам чувството, че половината форум не е наред с главата.

С какъвто се събереш, такъв ставаш! (Българска народна поговорка)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Недей им давай такива идеи, че почвам да се плаша. Имам чувството, че половината форум не е наред с главата. 

Албатроса също има силно обоняние ,надушва риба от въздуха ,ако можеш да го хванеш следотърсач добър е той.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Албатеоса също има силно обоняние ,надушва риба от въздуха ,ако можеш да го хванеш следотърсач добър е той.

Ненормалник :lol6::beer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти след малко ще кажеш, че ако подам жалба, че ми е изчезнала любимата клечка за зъби ще има разследване?

Така е,има сигнал или жалба и той се разследва!Дали е клечка за уши или зъби няма значение!Има си ред по който ще приключи всичко!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Ненормалник :lol6::beer:

Мерси :beer:

Е сетих се и за къртицата ,но тя е още по трудна за социализиране и улов ,пък и ще търси все на тъмно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...