Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проследяване на изчезнала Флашка

Препоръчан отговор

току-що, glen написа:

Така е,има сигнал или жалба и той се разследва!Дали е клечка за уши или зъби няма значение!Има си ред по който ще приключи всичко!

Трябва да звъннеш на 112 и да обсъдиш тоя проблем с жалбите. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Мерси :beer:

Е сетих се и за къртицата ,но тя е още по трудна за социализиране и улов ,пък и ще търси все на тъмно.

Няма да те разберат! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 82
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Популярни дни

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Ти след малко ще кажеш, че ако подам жалба, че ми е изчезнала любимата клечка за зъби ще има разследване?

Спокойно, не се притеснявай, клечката ти я намерихме къде е, @vlado1985 я извади от тонколоната си!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Няма да те разберат! :) 

Няма и нужда да бъда разбран, но  никой няма да търси флашка ,освен ако на нея няма нещо ценно ,като например чертеж на нова ядрена подводница.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Няма и нужда да бъда разбран, но  никой няма да търси флашка ,освен ако на нея няма нещо ценно ,като например чертеж на нова ядрена подводница.

ЦРУ, КГБ и НСБОБ харесаха вашата публикация!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Е нали се сещаш, че този дето я е откраднал няма да я стартира на обикновена машина,а и тя ще е защитена хардуерно с киптиране.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

ЦРУ, КГБ и НСБОБ харесаха вашата публикация!

Те по-добре да не я харесват, че ако там има някой изперкал верно ще стане беля.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Спокойно, не се притеснявай, клечката ти я намерихме къде е, @vlado1985 я извади от тонколоната си!

Я да върнете веднага клечката на човека :D

images?q=tbn:ANd9GcTUKAZp89-p_GXDkeMHb65

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, baitexpo написа:

Я да върнете веднага клечката на човека :D

images?q=tbn:ANd9GcTUKAZp89-p_GXDkeMHb65

Натрошена е вече но поне се намери, сега остава загадка какво прави клечката за зъби на Емо в тонколоната на Владо?

Явно ще се наложи да се проведе ново разследване! :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Явно ще се наложи да се проведе ново разследване! :D

Веднага да се назначи експертиза. Вещо лице, ДНК тест, въглероден анализ :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Те по-добре да не я харесват, че ако там има някой изперкал верно ще стане беля.

В действителност не знаем какво има на изгубената флашка ,може да е наистина ценна информация ,проблема е че нямат флашките GPS тракери, за да прследиш местопложението и . В влучая може да се разчита на това автора да се сети къде я изгубили и да я потърси с надежда ,че е все още там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, AAUUXX написа:

В действителност не знаем какво има на изгубената флашка ,може да е наистина ценна информация ,проблема е че нямат флашките GPS тракери, за да прследиш местопложението и . В влучая може да се разчита на това автора да се сети къде я изгубили и да я потърси с надежда ,че е все още там.

GPRS тракер на флашка аз не съм видял, но дори и да има като влезна в едно мазе нали се сещаш, как само някой плъх може да ме намери. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, AAUUXX написа:

Обикновено се крият в USB портовете на някой компютър :D 

Но е добре първо да и спреш тока със Safely Remove за да не изчезне пак :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според мен автора друго имаше предвид, че не се вижда под ОС но както и да е, при така зададен въпрос получаваш такъв отговор!:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Емил Костов написа:

GPRS тракер на флашка аз не съм видял, но дори и да има като влезна в едно мазе нали се сещаш, как само някой плъх може да ме намери. 

GPS не GPRS, мисля че има GPS тракер във вид на флашка ,но дали има флашки с GPS тракер не знам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тия па форумни детективи вместо Севда откриха клечката за зъби на @Емил Костов

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, ДзВяРа! написа:

сега остава загадка какво прави клечката за зъби на Емо в тонколоната на Владо?

Е това не е никаква загадка ,сменял е RJ45 конектор и си забравил клечката за зъби на колоната.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, AAUUXX написа:

GPS не GPRS

Мммм - да!

Каква е разликата между GPS и GPRS?

Пп. Като добавим и ... GDPR - става сложно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, AAUUXX написа:

Е това не е никаква загадка ,сменял е RJ45 конектор и си забравил клечката за зъби на колоната.

Да не е кримпвал RJ-ката със зъби та се е наложило да си оставя клечката някъде? :speak:

Аз без клещи за ерджейки от вкъщи не излизам :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, ДзВяРа! написа:

Според мен автора друго имаше предвид, че не се вижда под ОС

Ако е така ,защо ще има нужда да бъде проследявана флашката ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ако е така ,защо ще има нужда да бъде проследявана флашката ?

Незнам, но се спуках от смях с тази тема. :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е важно каква е флашката, а на кого е флашката. Навремето на Яне Янев като му откраднаха флашката с компроматите даже ДАНС я търси и не стана ясно намериха ли я или не. Пък може и те да са я откраднали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е добре работата в тоя форум особено в петъчните кражби на флашки! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наръчник ,как да намерим изгубени предмети

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Не е добре работата в тоя форум особено в петъчните кражби на флашки! 

Прав си ,ама ти модерираш темата, а в петък се случват всякакви паранормални явления :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Наръчник ,как да намерим изгубени предмети

Прав си ,ама ти модерираш темата, а в петък се случват всякакви паранормални явления :D

Ми обадете се на Скъли и Мъдлър е може и на Рик и Морти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...