Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Референдума за запазване на българския лев

Да се запази ли българският лев 59 гласували потребители

1. 1. Да се запази ли българският лев

• Да, да се запази
      66%
    • Не, нека се приеме еврото
      30%
    • все ми е тая
      0%
      0
    • нямам мнение
      3%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

на 12.07.2024 г. в 8:51, LOSHIAT написа:

Кого ще спасяваме с голият си гъз не знам.Какви ги пишите и се навивате сами за силният ни лев ,да плачем ли или да се дсмеем не знам.Как не можете да резберете ,че утре да решат господарите ни и ще сринат борда и такъв въздух ще глътнем пак като 1997г .

Кои господари ще решат да сриват борда, от Брюксел или от Вашингтон?

• Отговори 647
  • Прегледи 57,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И троловете, заредени с опорки, веднага се изакаха по темата. Та даже и се подкрепиха един друг. 😆 Естествено, че всеки разумен човек ще гласува против въвеждането на еврото на този етап и при се

• Българският лев отдавна е свързан с еврото заради валутния борд, а самият референдум няма юридическа основа, тъй като процесът по интеграция в еврозоната е възприет още с подписването на договора за п

• Погледнете какво се случва в Хърватска

Публикувани изображения

на 16.02.2024 г. в 17:30, ined написа:

Явно си бил малък 1997г и не помниш какво се случи с "независимия" български лев. От тогава е вързан първо за марката, после за еврото - така се спъва икономиката, а поемаш всички негативи от колебанията на еврото. По-добре е да имаме евро, отколкото лев вързан за еврото плюс ограниченията на борда.

Глупости !

преди 2 часа, quarz написа:

Кои господари ще решат да сриват борда, от Брюксел или от Вашингтон?

Същите от 96та :ski4:

на 13.07.2024 г. в 13:14, JohnTRIVOLTA написа:

Същите от 96та :ski4:

Кои са тези същите? Не знаеш ли причините за хиперинфлацията през 1996-а?

преди 2 часа, quarz написа:

Кои са тези същите? Не знаеш ли причините за хиперинфлацията през 1996-а?

Знам я ама други не я знаят :diving:

Да припомним основните:

1. Източване/присвояване на валутния резерв.

2. Генериране на голям вътрешен дълг.

:ski4:

• 3 седмици по-късно...

Най-после референдумът успя. 

Окончателно: Парламентът одобри Закона за приемане на еврото в България

Сега се очаква масова миграция към русия и северна корея. 

преди 3 минути, БаалБек написа:

Най-после референдумът успя. 

Окончателно: Парламентът одобри Закона за приемане на еврото в България

Сега се очаква масова миграция към русия и северна корея. 

Добрата новина е че ЕС се разпада преди това. До края на годината или средата на другата.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Добрата новина е че ЕС се разпада преди това. До края на годината или средата на другата.

Е точно де. Време е тази територия наречена България да спре да съществува. Почти цялото население ще е мигрирало в добрата русия до края на годината или средата на другата.

преди 5 минути, БаалБек написа:

Е точно де. Време е тази територия наречена България да спре да съществува. Почти цялото население ще е мигрирало в добрата русия до края на годината или средата на другата.

Населението наистина ще мигрира в Русия, ако ЕС продължава да разрушава България. Досега го прави успешно. Най-пресния пример е ГТП на автомобилите. Оставиха кравите малко на мира да си попърдят и подгониха хората с изисквания за въглеродни емисии, които и самите производители на съответния автомобил не дават.

току-що, В. Велев написа:

Населението наистина ще мигрира в Русия, ако ЕС продължава да разрушава България.

Ама то е започнало. Не виждаш ли публикациите и снимките в социалните мрежи. Огромна част вече са от необятната руска федерация.

А само ако бяха държавна собственост предприятията, колко по-лесно щеше да бъде въведено еврото. Сега малко ще има проблем с тези изгладняли частници.

преди 9 минути, БаалБек написа:

Ама то е започнало. Не виждаш ли публикациите и снимките в социалните мрежи. Огромна част вече са от необятната руска федерация.

А само ако бяха държавна собственост предприятията, колко по-лесно щеше да бъде въведено еврото. Сега малко ще има проблем с тези изгладняли частници.

Днес да не си стояла по-дълго на слънце без шапка?

преди 2 часа, В. Велев написа:

Ма преди това, сички ше омрем от ковид ваксините :ph34r:

преди 2 часа, В. Велев написа:

Населението наистина ще мигрира в Русия,

Сигурен съм, че ти вече си купи билет? 

Аз имам сервиз за гуми. Сега смяната на четири гуми излиза (примерно) 100лв. При въвеждането на Евро-то би трябвало да ти взема около 51.28€
Да, ама НЕ!!! Ще ти взема най-малко 52€, или пък направо ще ти ги закръгля на 55.
Това е само един пример от един бранш. Сметай, баце, дали всички търговци няма да направят като мен.
Ай, чиститу ви € :)

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Аз имам сервиз за гуми. Сега смяната на четири гуми излиза (примерно) 100лв. При въвеждането на Евро-то би трябвало да ти взема около 51.28€
Да, ама НЕ!!! Ще ти взема най-малко 52€, или пък направо ще ти ги закръгля на 55.
Това е само един пример от един бранш. Сметай, баце, дали всички търговци няма да направят като мен.

Добре, че е това евро, че най-накрая да може търговците да си вдигнат цените, горките, от 97-ма не са си вдигали цените, щото няма евро и не могат да ги вдигат :wub:

преди 30 минути, N1K17Y написа:

Добре, че е това евро, че най-накрая да може търговците да си вдигнат цените, горките, от 97-ма не са си вдигали цените, щото няма евро и не могат да ги вдигат :wub:

Другите вдигания на цените ще са си регулярни. Това просто ще е още един повод така между другото :topsecret2:

Искаш евро - на ти евро :)

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Другите вдигания на цените ще са си регулярни. Това просто ще е още един повод така между другото :topsecret2:

Искаш евро - на ти евро :)

Нямам търпение, дори не съм такъв оптимист, че ще успеем да го въведем още 2025, но а дано. 

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ти Като искаш искай и 100евро,като не дойде никой при теб за смяна сам ще го направиш 50 евро ,че и по малко докато разберат хората че си оправир цените.Хайде стига сте плашили хората с тези цени.Сега като гледам нищо не се вдига даже падат цените нали.То само да те погредне някой майстор те вижда като банкнота от 50лв.Така полудя всичко,че най малко еврото ще ни е проблема.

преди 2 часа, LOSHIAT написа:

Ти Като искаш искай и 100евро,като не дойде никой при теб за смяна сам ще го направиш 50 евро ,че и по малко докато разберат хората че си оправир цените.

Това е понеже ме разглеждаш като частен случай. Аз ти казвам че всички ще направят така и то не само гумаджии като мен, а във всички браншове.

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Нямам търпение, дори не съм такъв оптимист, че ще успеем да го въведем още 2025, но а дано. 

И защо да го въвеждаме? Нима румънци, унгарци, поляци и чехи, които са горе-долу държави от нашата черга са по-глупави та не си и помислят да го въвеждат? 

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Това е понеже ме разглеждаш като частен случай. Аз ти казвам че всички ще направят така и то не само гумаджии като мен, а във всички браншове.

И защо да го въвеждаме? Нима румънци, унгарци, поляци и чехи, които са горе-долу държави от нашата черга са по-глупави та не си и помислят да го въвеждат? 

Ти пък защо си против, нали ще ти се вдигне печалбата :wub:

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ти пък защо си против, нали ще ти се вдигне печалбата :wub:

Защото не считам че е редно това с вдигането да случи. Това че имам възможност и ще реагирам по този начин, не означава че го одобрявам. Просто не съм балък.

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Чиста проба на когнитивен дисонанс :ski4:

"Анализирайки и синтезирайки парадоксалните симптоми на вашата емоционална продуктивност, считам, че въпросът е конкретно интерферентен и лежи на основата на солиден резонанс!  
Нямайки за цел да парадирам пред вашата пикантна аудитория ви моля за вашето конкретно да или не."

"Анализът , анализира ли това което трябва...или е обикновенно изхождане...по някой въпрос?!  "

преди 39 минути, В. Велев написа:

"Анализирайки и синтезирайки парадоксалните симптоми на вашата емоционална продуктивност, считам, че въпросът е конкретно интерферентен и лежи на основата на солиден резонанс!  
Нямайки за цел да парадирам пред вашата пикантна аудитория ви моля за вашето конкретно да или не."

"Анализът , анализира ли това което трябва...или е обикновенно изхождане...по някой въпрос?!  "

От зимата на 96/97 е финалния анализ, другото е за вечните рибки :ski4:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Просто не съм балък.

Не си . ти си гумаджия... :giggle1:

"експерт" по  евроинтеграция... :lol6:

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Банковия сектор и една камара икономически експерти  масово си правят  харакири след този анализ на гумаджията...

на 7.08.2024 г. в 21:26, В. Велев написа:

Населението наистина ще мигрира в Русия, ако ЕС продължава да разрушава България. Досега го прави успешно. Най-пресния пример е ГТП на автомобилите. Оставиха кравите малко на мира да си попърдят и подгониха хората с изисквания за въглеродни емисии, които и самите производители на съответния автомобил не дават.

Че хайде пробвай де...

Как никой  екзалтиран путинист не отиде да живее и прави бизнес в рашистан.

Странно....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.