Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Референдума за запазване на българския лев

Да се запази ли българският лев 59 гласували потребители

1. 1. Да се запази ли българският лев

• Да, да се запази
      66%
    • Не, нека се приеме еврото
      30%
    • все ми е тая
      0%
      0
    • нямам мнение
      3%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

За къф чеп ги събирате тия подписи? Няма да допуснем, каквито и да е инциативи на израждане

Бакшиш теб кой ли те пита гледай да не изпуснеш някой клиент че после няма да има пари за мръвката

• Отговори 647
  • Прегледи 57,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И троловете, заредени с опорки, веднага се изакаха по темата. Та даже и се подкрепиха един друг. 😆 Естествено, че всеки разумен човек ще гласува против въвеждането на еврото на този етап и при се

• Българският лев отдавна е свързан с еврото заради валутния борд, а самият референдум няма юридическа основа, тъй като процесът по интеграция в еврозоната е възприет още с подписването на договора за п

• Погледнете какво се случва в Хърватска

Публикувани изображения

преди 23 минути, NewRedDragon написа:

За къф чеп ги събирате тия подписи? Няма да допуснем, каквито и да е инциативи на израждане

Кои пък сте тия вие дето нямало да допускате?

преди 2 часа, Anneliese написа:

Ами изнасяй се, какъв ти е проблема? Че трябва да започвате от нулата в Щатите ли? Това не е наш проблем, а лично ваш! Границите са отворени, ако не знаеш.

Е, има едно такова нещо, наречено "Зелена карта", я те изтеглят, я не,а после имаш да чакаш една година, ако те одобрят, за да уредиш всичко и да заминеш за САЩ. Ама не сме ги измислили тия усложнения, а САЩ.:popcorn2:

Чакай малко сега, кой ти говори за САЩ. Ходил съм по него край на света, само като се сетя какво пътешествие, баш си е сравнимо с подвига на Христофор Колумб.

Изчаткалите менте патриоти, не визирам само копейкаджиите, ме накараха да намразя род и родина. Понеже имах достъп до щабната документация, изумих се, че охранените шапкари имали за цел да ми възпитават патриотичен дух.

Скапаните крадливи измекяри ще ги оставя да ги прегазят турците, вас тоже. Имам дребни имоти, ще ги прежаля, а вие или ще мрете по бойните полета, или ще ви гази чужда армия.

Ако се размине войната ще се върна. Хъшовство, както казах. Ква зелена карта те гони, къв САЩ. От близките 1000 км. ще ви гледам сеира.

п.с. Същото важи и ако НАТО влезе в Украйна, и ни емнат и нас

на 25.04.2023 г. в 12:59, Bubbles написа:

Ауууу

лай си - кервана си върви. 😏

преди 1 час, Bubbles написа:

То па един керван.

нали - много гадно в ЕС и еврото гадно. :hush:

преди 2 минути, Bubbles написа:

Не знаех че си против ЕС и еврото.

не знаех, че си за ЕС и еврото. :hush:

преди 2 часа, insec написа:

не знаех, че си за ЕС и еврото. :hush:

За ЕС и Еврото

Против НАТО.

По-ясно от това няма как да ти го кажа.

преди 1 минута, Bubbles написа:

За ЕС и Еврото

имаш напредък - браво.

преди 4 минути, Bubbles написа:

За ЕС и Еврото

Против НАТО.

По-ясно от това няма как да ти го кажа.

На теб ти е "ясно" ама на мен не. Защо си против да има съюз, който пази държавите в себе си да не бъдат нападнати една от друга ами даже да се отбраняват заедно, ако бъдат нападнати от други извън съюза? Според мен е много добра компенсация за това, че имаме мултикултура. Наша работа е да си запазим уникалността. Няма нужда да ни е страх от съюзи особено като сме под 7 милиона вече. Само да не са такива идеологически близки с Русия.

преди 31 минути, Гражданин написа:

...

аз залагам на "защото НАТО иска да ни вкара във война с руZия и да ни прати да умираме за Зеленски".

преди 12 часа, Гражданин написа:

На теб ти е "ясно" ама на мен не. Защо си против да има съюз, който пази държавите в себе си да не бъдат нападнати една от друга ами даже да се отбраняват заедно, ако бъдат нападнати от други извън съюза? Според мен е много добра компенсация за това, че имаме мултикултура. Наша работа е да си запазим уникалността. Няма нужда да ни е страх от съюзи особено като сме под 7 милиона вече. Само да не са такива идеологически близки с Русия.

Нямам нищо против подобна структура, но не и във вида в който е в момента НАТО.
Ако има такъв съюз то страните членки трябва да са абсолютно равнопоставени, а не един пастир да дърпа конците а останалите да са зависими от него.
И понеже това очевАдно няма как да стане с участието на САЩ, Русия или Китай, тъй като и трите гиганта са твърде лакоми за еврипейските ресурси, то Европа трябва да си има своя собствена структура, която да включва и ядрено оръжие с цел превенция срещу заплахи от външни фактори.

преди 3 часа, Bubbles написа:

.....

как си я представяш тази абсолютна равнопоставеност със страни, които са хилядократно пъти по- могъщи във военно отношение не знам, но е откровена утопия - естествено, че най- силните ще определят най- много, защото като стане конфликт се разчита основно на тях. Пример - с вашето лигавене как цяла Европа трябва да се снишим пред путятя, създаваме всички предпоставки да продължи военната си инвазия и след превземането на Украйна, респективно като стигне до България, какво правим? .... а да, посрещаме го с хляб и сол.  И ето защо добре, че са НАТО, ако и Украйна беше приета в НАТО, путятя щеше само да си я гледа със насълзени очи от маЦква, и нямаше да посмее да гъкне.

преди 39 минути, insec написа:

естествено, че най- силните ще определят най- много, защото като стане конфликт се разчита основно на тях.

Кое му е естественото? Европа е зависима от САЩ, Европа няма право на глас, каквото каже чичко Сам това е.
Бих те попитал и какво ще стане ако не дай Боже утре по някаква причина САЩ вземе че нападне Европа?
Ся ще кажеш "Ама това е невъзможно". Представи си, просто че вземе че стане, какво прави тогава Европа? Ша ги бием с прашките ли?
Европа няма армия, има само това което чичко Сам е рзрешил, тоест почти нищо. Не разбирам как може да го приермаш за нормално.

преди 43 минути, insec написа:

с вашето лигавене как цяла Европа трябва да се снишим пред путятя

Аз поне никога не съм казвал че Европа трябва да се снишава пред Путин или който и да е, точно това някои хора не искате или не можете да разберете, Европа трябва да е силна и независима а не да зивиси от краварници, байдъновци, путиновци, жълтури и т.н.
Това е което искам аз, а не да се кланяме на този или онзи.

Но разбира се за вас е по-лесно да извъртите нещата, да кажете - Ми щом тоя бращолеви за крави значи е прегърнал оная работа на Путин.

Имам своите симпатии към Русия(страната), имам такива и към САЩ(Също страната), политически и едните и другите са душевадци, толкоз.
За войната не ми се спори, затова и не влизам в хахавата тема.

преди 44 минути, Bubbles написа:

Европа няма армия, има само това което чичко Сам е рзрешил, тоест почти нищо. Не разбирам как може да го приермаш за нормално.

Господин лъжец, до кога ще повтаряте тази лъжа ? Иронично, Макарона до 2030-та ще ви удвои военният бюджет. 

преди 52 минути, Bubbles написа:

Бих те попитал и какво ще стане ако не дай Боже утре по някаква причина САЩ вземе че нападне Европа?

ще бъде такава трета световна, че ще се молим поне да беше просто ядрена. Европа е толкова зависима от САЩ, колкото и САЩ са зависими от Европа - всъщност САЩ е рожба на Европа. Така, че проруZката още от сталиново време пропаганда, как щатите са враг на европейците, се изтърка много, много отдавна.

преди 47 минути, insec написа:

ще бъде такава трета световна, че ще се молим поне да беше просто ядрена. Европа е толкова зависима от САЩ, колкото и САЩ са зависими от Европа - всъщност САЩ е рожба на Европа. Така, че проруZката още от сталиново време пропаганда, как щатите са враг на европейците, се изтърка много, много отдавна.

САЩ не е враг на Европа(Засега), но Европа е зависима мног повече от САЩ, всъщност не се сещам с какво точно САЩ е зависим от Европа...
...Долара? Да може би.

преди 58 минути, N1K17Y написа:

Господин лъжец, до кога ще повтаряте тази лъжа ? Иронично, Макарона до 2030-та ще ви удвои военният бюджет. 

И като увеличи макарона военния бюджет какво, Франция и Европа ще станат световна сила?

преди 2 часа, Bubbles написа:

САЩ не е враг на Европа(Засега), но Европа е зависима мног повече от САЩ, всъщност не се сещам с какво точно САЩ е зависим от Европа...
...Долара? Да може би.

И като увеличи макарона военния бюджет какво, Франция и Европа ще станат световна сила?

Няма как да станеш нещо, което вече си. Кажи кога ще спреш да си повтаряш плоската лъжа поне. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Няма как да станеш нещо, което вече си. Кажи кога ще спреш да си повтаряш плоската лъжа поне. 

Направи услуга на света, гръмни се, мола ти се!

преди 13 часа, Bubbles написа:

Направи услуга на света, гръмни се, мола ти се!

Като се има предвид колко пъти си лъгал, твоята услуга ще е мнооого по-голяма. 

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Не лесно да си функционално неграмотна нали Аглайке и всеки да ти го казва вземи  се гръмни 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Аз съм излъгал?
Кога, за какво?
Посочи!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.