Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Референдума за запазване на българския лев

Да се запази ли българският лев 59 гласували потребители

1. 1. Да се запази ли българският лев

• Да, да се запази
      66%
    • Не, нека се приеме еврото
      30%
    • все ми е тая
      0%
      0
    • нямам мнение
      3%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

А, ти искаш тук в България да е Ню Орлиънс?

Аз нищо не искам, просто искам миризливете копейки продажници на Русия вън от управлението на моята страна!

• Отговори 647
  • Прегледи 57,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И троловете, заредени с опорки, веднага се изакаха по темата. Та даже и се подкрепиха един друг. 😆 Естествено, че всеки разумен човек ще гласува против въвеждането на еврото на този етап и при се

• Българският лев отдавна е свързан с еврото заради валутния борд, а самият референдум няма юридическа основа, тъй като процесът по интеграция в еврозоната е възприет още с подписването на договора за п

• Погледнете какво се случва в Хърватска

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гражданин написа:

Аз нищо не искам, просто искам миризливете копейки продажници на Русия вън от управлението на моята страна!

Аз и още 500 хиляди пък не искаме. Кво прайм са?

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Чемодан - вокзал - Москва.

на 6.04.2023 г. в 16:38, Филипов написа:

Финиширахме на 545000 подписа. Ще видим колко от тях ще признаят.

фейкомети събират подписи .

Какво да очакваме ? :getout:

преди 2 минути, miro20 написа:

Чемодан - вокзал - Москва.

Само дето той е отишъл в Германия. Никой от русофилите не ще в Русия. Що тей?

Е Германия загубила ли си е нещо от суверенитета като имат евро ? Или хайде, пример с Балканите - Гърция ??

Те са още по големи националисти, но са си с евро и реално нищо е са загубили , а и си цоцат и се спасиха от фалит именно заради огромните финансови инжекции на ЕС.

А тук Израждане и малоумните им фенове режат клона на който седят... Няма такава държава.. няма такива идиоти ....

преди 8 минути, BANKATA написа:

Останалите 4 млн. искат.

Къде са? Само 40 процента са гласували. Къде са те? Не видях как са гласували. Това значи, че все им едно. Ако имаха мнение, щяха да излязат да гласуват.

преди 8 часа, miro20 написа:

фейкомети събират подписи .

Какво да очакваме ?

И те ли са "фейкомети"? Кои не са "фейкомети", според теб. Абсолютно всички, които не искат да робуват на Западния нео-колониализъм в България, ли са "фейкомети"?

преди 8 часа, miro20 написа:

Е Германия загубила ли си е нещо от суверенитета като имат евро ? Или хайде, пример с Балканите - Гърция ??

Гърция е фалирала държава, която има да изплаща дългове дори и след 2060г. Провери защо стана така и защо държавата задлъжня толкова много, за да разбереш.

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

И те ли са "фейкомети"? Кои не са "фейкомети", според теб. Абсолютно всички, които не искат да робуват на Западния нео-колониализъм в България, ли са "фейкомети"?

Гърция е фалирала държава, която има да изплаща дългове дори и след 2060г. Провери защо стана така и защо държавата задлъжня толкова много, за да разбереш.

Не е фалирала, а щеше да фалира.

Плащат си дълговете и си живеят. А българските пенсионери продължават да завиждат на гръцките.

Като гледам не бягат масово по чужбина.

преди 2 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

..

Кажи ти какво знаеш, защо са задлъжнели? Просто искам да видя колко не знаеш понеже до тука клониш към зеро!

преди 4 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ти насила ли робува на Била и на Макдоналдс?

преди 4 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Гърция е фалирала ама друг път.

преди 7 часа, Milkydead написа:

въпреки това са в много по-добро социално състояние от нас , гръцка му работа...

Копейките нямат отговор на това :)

преди 7 часа, BANKATA написа:

Не е фалирала, а щеше да фалира.

Плащат си дълговете и си живеят. А българските пенсионери продължават да завиждат на гръцките.

Като гледам не бягат масово по чужбина.

Хем живеем по зле от тях, хем копейките ни дърпат с фейковата си пропаганда още по надолу.

Няма такава държава от неграмотни промити дебили които си режат клона който им е най изгоден.

Да не говорим че се повтаря сценария с бАтака. Когато ДПс стана скучна никому неинтересна партия, когато дори икономическите кръгове почнаха да ги заобикалят, се наложи "сплотяване на редиците" .

Затова им бяха нужни страховете от националистите

Сега отново най добро сплотяване на ДПС електората  направиха копейките.

Докато много други проекти се наиграха и отпаднаха, ДПС Отново са незаобиколим фактор.

преди 22 часа, АСПЕКТ написа:

Копойкин няма 1/2 милионна подкрепа.

Цифровото евро иде... Да видиш ти, който не си получи бустера на бустера, как ще блокират сметки! Ще се реши проблема с пласмента, на семейния бизнес на Урсулата!

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

7hhi08.jpg

Кой е Ванката?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Кой е Ванката?

Абе знам ли го ванка ли е, банка ли е и ми е все едно. 

преди 21 часа, BANKATA написа:

А българските пенсионери продължават да завиждат на гръцките.

И българските хотелиери - и ресторантьори - всички от туристическия бизнес- и зеленчукопроизводители- и овощари- и рибари- фермери и прочие, и прочие. А руZкия бот програмиран, че Гърция била фалирала - Великобритания била фалирала- Германия била фалирала- ЕС бил фалирал- и щатите били фалирали, бе изобщо всичко е спряло и два лева за хляб нема.

преди 5 часа, insec написа:

И българските хотелиери - и ресторантьори - всички от туристическия бизнес- и зеленчукопроизводители- и овощари- и рибари- фермери и прочие, и прочие. А руZкия бот програмиран, че Гърция била фалирала - Великобритания била фалирала- Германия била фалирала- ЕС бил фалирал- и щатите били фалирали, бе изобщо всичко е спряло и два лева за хляб нема.

А когато руския бот фалира, ще обвинява всички изброени, че са го фалирали :lol6:

• 2 седмици по-късно...
преди 24 минути, Филипов написа:

Подписът ми е там, аз дето не спирам да храня фюрер ви.

Изтървем ли ви у властта, ще катастрофирате крехкия български бизнес. Излезем ли от всички възможни съюзи, трябва да се изнасям и аз. Съвсем ще подплашите малкото смелчаци, дето идват да отварят работни места в България.

Разбира се, разни овощари, чистачи в Берлин, и хленчещи по Тошовия затвор - пак ще почнете да ми поствате дебилни иконки. И да ми се зверите, как една от последните живи индустрии, дето вкарва малко жива валута - щяла да умре. Ще ви се сбъдне изконната мечта, след цял живот учене - да се наредя до вас. Добре, че 94% от избирателите не ви подкрепиха на последните избори.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Подписът ми е там, аз дето не спирам да храня фюрер ви.

Изтървем ли ви у властта, ще катастрофирате крехкия български бизнес. Излезем ли от всички възможни съюзи, трябва да се изнасям и аз. Съвсем ще подплашите малкото смелчаци, дето идват да отварят работни места в България.

Разбира се, разни овощари, чистачи в Берлин, и хленчещи по Тошовия затвор - пак ще почнете да ми поствате дебилни иконки. И да ми се зверите, как една от последните живи индустрии, дето вкарва малко жива валута - щяла да умре. Ще ви се сбъдне изконната мечта, след цял живот учене - да се наредя до вас. Добре, че 94% от избирателите не ви подкрепиха на последните избори.

Ами изнасяй се, какъв ти е проблема? Че трябва да започвате от нулата в Щатите ли? Това не е наш проблем, а лично ваш! Границите са отворени, ако не знаеш.

Е, има едно такова нещо, наречено "Зелена карта", я те изтеглят, я не,а после имаш да чакаш една година, ако те одобрят, за да уредиш всичко и да заминеш за САЩ. Ама не сме ги измислили тия усложнения, а САЩ.:popcorn2:

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

За къф чеп ги събирате тия подписи? Няма да допуснем, каквито и да е инциативи на израждане

Те 90% от тия подписи са на починали комуняги

преди 15 минути, Anneliese написа:

Ами изнасяй се, какъв ти е проблема? Че трябва да започвате от нулата в Щатите ли? Това не е наш проблем, а лично ваш! Границите са отворени, ако не знаеш.

Е, има едно такова нещо, наречено "Зелена карта", я те изтеглят, я не,а после имаш да чакаш една година, ако те одобрят, за да уредиш всичко и да заминеш за САЩ. Ама не сме ги измислили тия усложнения, а САЩ.:popcorn2:

Във Берковица ше настанат доста украинци

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.