Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Референдума за запазване на българския лев

Да се запази ли българският лев 59 гласували потребители

1. 1. Да се запази ли българският лев

• Да, да се запази
      66%
    • Не, нека се приеме еврото
      30%
    • все ми е тая
      0%
      0
    • нямам мнение
      3%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо се държиш грубо с нас? Просто защото мислим доброто на държавата, това не означава, ме сме лоши.

По темата:

Ето новости по темата с референдума против еврото:

"Вчера на пресконференция на Възраждане, на която обявихме, че до момента сме събрали 247 000 подписа за провеждане на референдум за запазване на българския лев, призовахме българското правителство да не изпраща искане за конвергентен доклад към ръководството на еврозоната. Мотивирахме се с факта, че с темповете, с които събираме подписи, до 10 април (когато е края на срока) ще сме събрали между 550 000 и 600 000 подписа и референдумът ще е станал задължителен. Това, на свой ред, ще обезсмисли подобен ход на правителството, преди да се е произнесъл българският народ.

Току що на специален брифинг Министерството на финансите обяви, че се отказва да подава искане за конвергентен доклад - само ден след нашата пресконференция вчера! Това означава, че влизането на България в еврозоната няма да стане на 1 януари 2024 г., както беше предвидено. Приветстваме тази проява на здрав разум от страна на правителството и демонстрираното уважение към волята на стотици хиляди българи, които се подписаха и продължават да се подписват в подписката за референдума.

Уважаеми сънародници, постигнахме първа голяма победа в битката за запазване на лева и финансовата независимост на България! Ще победим и в останалите - ще съберем половин милион подписа, ще свикаме референдум и ще го спечелим!

Днес българският народ направи важна крачка по пътя към свободата!

Крайно време е да стане ясно, че ние българите можем да казваме и НЕ, когато нещо не е в наш интерес. Време е да почнем да бъдем питани! Време да почнем да се държим като свободна и независима държава!

Време ни е за Възраждане!"

Източник: Тази публикация във Фейсбук

Pig радост моя, с голямо прискърбие ти съобщавам, че ти си ми третият блокиран след фейкометите ботове Филипов и nib.

• Отговори 647
  • Прегледи 57,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И троловете, заредени с опорки, веднага се изакаха по темата. Та даже и се подкрепиха един друг. 😆 Естествено, че всеки разумен човек ще гласува против въвеждането на еврото на този етап и при се

• Българският лев отдавна е свързан с еврото заради валутния борд, а самият референдум няма юридическа основа, тъй като процесът по интеграция в еврозоната е възприет още с подписването на договора за п

• Погледнете какво се случва в Хърватска

Публикувани изображения

преди 56 минути, RoG написа:

За това е най-добре да се изчака 2 или 3 години и да се види на къде ще задуха вятъра.

Ще издухат борда и ще издухаме супата.Само че има едни мушмуроци дето защитават лева и аз тогава ще ги питам ,какво ще реват тогава.

преди 4 минути, LOSHIAT написа:

Ще издухат борда и ще издухаме супата.Само че има едни мушмуроци дето защитават лева и аз тогава ще ги питам ,какво ще реват тогава.

Как какво, както винаги има един виновен - "лошия Запад" :chinese:

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

Pig радост моя, с голямо прискърбие ти съобщавам, че ти си ми третият блокиран след фейкометите ботове Филипов и nib.

Разбирам те, ти си късен пубер с баща милиционер! :)

преди 5 часа, JKirilov написа:

Разбирам те, ти си късен пубер с баща милиционер! :)

Кво сте разбрали ватенките, та и това да разбереш. В рода ми има доктори и учители, но ченгета никога.

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Кво сте разбрали ватенките, та и това да разбереш. В рода ми има доктори и учители, но ченгета никога.

Тогава защо си толкова прост?

преди 23 минути, JKirilov написа:

Тогава защо си толкова прост?

Опитвам се да сляза на вашето ниво, докато споря с путиноидни човекоподобни като русоробите от форума.

преди 12 часа, Митко Вълчев написа:

И от тези доктори и учители се пръкна един форумен трол. Сигурно са много горди с теб.

преди 1 минута, quarz написа:

И от тези доктори и учители се пръкна един форумен трол. Сигурно са много горди с теб.

Трола е анонимен-като тебе. Лъже съзнателно и целенасочено -като тебе. Обижда необосновано -като тебе. И го прави обикновено за пари, на това условие също не отговарям, за тебе не знам.

преди 24 минути, Митко Вълчев написа:

Трола е анонимен-като тебе. Лъже съзнателно и целенасочено -като тебе. Обижда необосновано -като тебе. И го прави обикновено за пари, на това условие също не отговарям, за тебе не знам.

Трола е дежурен 24/7. Регистрирал се е преди 25 дни е вече има 1760 публикации. По 70 на ден. :laughing4:

преди 17 минути, quarz написа:

Трола е дежурен 24/7. Регистрирал се е преди 25 дни е вече има 1760 публикации. По 70 на ден. :laughing4:

Респект. За мен. Горд съм със себе си  Анонимно нещо.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Респект. За мен. Горд съм със себе си  Анонимно нещо.

За обидите и които ръсиш постоянно да отварям ли дума?

преди 1 час, quarz написа:

ха-ха-ха-ха... :giggle1:

Наистина, как ли се е пръкнал този форумен трол от доктори и учители

Пеканов разочарован: Някой продаде мача за еврото

https://news.bg/int-politics/pekanov-razocharovan-nyakoy-prodade-macha-za-evroto.html

И кой е този някой, който прецака мача?! Аз се сещам за един гербаджия, който лепи лъжици

330205147_1386641468741029_3582609998848565525_n.jpg.2bbe3a8c5a232ccc4fc80cd089925c94.jpg

на 17.02.2023 г. в 22:03, Митко Вълчев написа:

Защо ги наричаш "фейкомети ботове"?

Блокирането на хора, които казват неща, които не искаш да приемеш, но и не можеш да оспориш, няма да направи така, че нещата, които отричаш, да изчезнат, нали знаеш това.

преди 1 час, Филипов написа:

За сведение - вече имаме над 300000 подписа. Продажниците да треперят,

БРАВО!!!

преди 5 часа, Филипов написа:

За сведение - вече имаме над 300000 подписа. Продажниците да треперят,

и що треперите - нали имате над 300000 подписа?

само един Сарийски разнасяте навсякъде - успех :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.