Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За новата политическа реалност и по добрият свят без САЩ и ЕС. ЕС

Featured Replies

Искам, да попитам, коя друга държава от категорично подкрепящите Русия е ваш пример за подражание и мечта като общество?                               1 Северна Корея 2 Сирия  3 Беларус 4 Еритрея 5 Иран. Къде бихте желали да живеете вие и децата ви, ако нямате възможност да направите това в Русия?

• Отговори 121
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър 59
    Димитър 59

Защо реши,че който подкрепя Русия,ще желае да живее там или в съюзническите им страни? Ти ще идеш ли в Украйна да живееш,когато свърши войната?

• Комунист-рашист-чугун, по-цял ден плаче за соца и Расия по темите, и като всеки кадър на интерната в Мосейково получи раздвоение, че не бил комунист и рашист. Най ниско ниво предател.

• Митко Вълчев
    Митко Вълчев

Накрая нещо умно. Заради неща като тебе.

Всеки втори българин не симпатизира нито на Украйна, нито на РусияНад 71% от сънародниците ни твърдят, че не са помагали и нямат намерение да помагат на украинските бежанци

Над 48% (48,1%) от българите не симпатизират нито на Русия, нито на Украйна във военния конфликт. Това показва национално представително проучване на агенция ЕСТАТ за общественото мнение за войната в Украйна.

Изследването е осъществено по метода „лице в лице“ сред 1004 пълнолетни български граждани, подбрани по пол, възраст и тип населено място, с максимално възможно отклонение от регистрираните процентни дялове ±3,1 % при 50% дял. Проучването е проведено в периода 8.10-28.10.2022 г. със собствено финансиране.

Според данните, цитирани от БТА, на Русия симпатизират 20,7 % от респондентите, а на Украйна – 23,1 %. Около 8% от запитаните не могат да преценят.
Още по темата
МВнР: Не София, само и единствено Русия има отговорност за войната
Москва: София носи пълната отговорност за удължаване на войната в Украйна
Близо 40 % от участвалите в проучването (39,7) не смятат, че ще има победител във войната, 20 % са на мнение, че Русия ще победи, а 11,4 % - Украйна. Три процента са отговорили, че очакват победител в конфликта да бъдат Съединените щати, а 25,8 % не могат да преценят.

Според 67,5 % от запитаните българската позиция в конфликта между Русия и Украйна трябва да е неутрална, 16,3 % смятат, че трябва да изразим подкрепа за Украйна, а 8,6 % - за Русия.

Проучването показва, че 19% от хората гледат отрицателно на украинските бежанци, а положително – 25,8 %. „С безразличие“ са отговорили 17,2 %, а останалите 38 % нямат отношение.

Над 71% (71,4) твърдят, че не са помагали и нямат намерение да помагат на украински бежанци. По-малко от 10 % (9,4) са помагали, а 19,2 % не са, но имат намерение да го направят.

Защо реши,че който подкрепя Русия,ще желае да живее там или в съюзническите им страни? Ти ще идеш ли в Украйна да живееш,когато свърши войната?

преди 35 минути, Стоимен написа:

Това е защото българското население е докарано в масовата му част до една жалка картинка на жалки, завиждащи даже и на някакви символични подаяния за настаняване на бежанците, които са загубили всичко. Апатични, злобни, даже радващи се на чуждото нещастие българи дори демонстрират простотията си по форумите и лукуват за Русия. Все едно сме една малка Русия. Войната показа истинското лице на много скотове, които бяха сякаш невидимо малцинство преди войната, а сега след нея за съжаление се оказаха доста повече и е тъжно как нямат никакъв проблем с убийствата, зверствата и военните грабежи и изнасилвания и даже с позорно злорадство влизат в един хор с руснаците, които и те също показват сега след войната, че масово я приемат като нещо нормално, точно както и насилието върху съседа им ни най-малко не ги притеснява. Ето онзи ден застреляха хладнокръвно някакъв човек, съседът му беше ченге и хората са стояли 30 години апатично срещу агресията. Ако обществото не смяташе тези неща за нормални, онзи отдавна е щял да няма разрешително за пистолет. Помните още и как едни орки с маймунски крясъци и простотия свалиха украинското знаме от общината, което беше поставено съвсем символично и мирно на никого да му пречеше. Обаче има хора без души, буквално скотове, които са готови да доносничат срещу съседа си за карта за почивка или да те пребият за пари. Повечето някакви момчета от мачовете с наркоманизирани изциклили погледи, татуировки и къси коси и прически, които са с типичният вид на прости момчета побойници хулигани от семейства на алкохолици, където възпитание за друго просто не им да дадено освен да се самовъзпитат на улицата, мечтаещи си да са мутрички, да се търкат около властта, която ще мачка и праща хората по затвори с тяхна помощ, а те ще помагат на тази власт. За тях това е перспектива, защото те никога не биха получили от живота нещо с акъла си тъй като главите им са пълни с чалга и празни от всичко друго. Ето това ще се умножи, ако излезем от НАТО и ЕС. И ще ни вкарат в някоя война тия политици без никакъв проблем. Ваксинираните антиваксъри показват и морала си, че за човешките животи просто не им пука. Щом подвеждат хора да не се ваксинират, а те се ваксинират тайно, за да пазят своите близки, то това означава, че на тях не им пука изобщо за никакви хора, които даже ще представляват в парламента и т.н.. Та те буквално са спомогнали за това някои хора да си отидат и не се и знае в какви мащаби, тъй като са ги тласнали в посока да вярват, че ваксините са някаква конспирация. Ето на такива хора други по-прости хора продължават да им вярват и им вярват и то искрено с цялото си овчо мислене, че тия мутрополитици са им намислили доброто с излизането от НАТО и ЕС. Нямам думи колко е изпоростяла огромната част от това население - скотове! Същото се вижда и в много тролове тук и в поведението им. Безочливо, просташко, арогантно: "Не е важното аз да съм добре, а на другите да им е зле". 

преди 4 минути, Гражданин написа:

Щом подвеждат хора да не се ваксинират, а те се ваксинират тайно, за да пазят своите близки, то това означава, че на тях не им пука изобщо за никакви хора, които даже ще представляват в парламента и т.н. Та те буквално са спомогнали за това някои хора да си отидат и не се и знае в какви мащаби, тъй като са ги тласнали в посока да вярват, че ваксините са някаква конспирация.

За какви мащаби на умиране на неваксинираните говориш?Я иди в темата за коронавируса,да се осведомиш малко за холокоста от ваксините...

преди 26 минути, Димитър 59 написа:

Преди да напишеш поредната безмислица, осмисли какво се пита в задачата ?

преди 2 минути, Coco1 написа:

Преди да напишеш поредната безмислица, осмисли какво се пита в задачата ?

Отговорих му на първия подвеждащ пост...,който е съвсен извън въпроса му от заглавието.

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

За какви мащаби на умиране на неваксинираните говориш?Я иди в темата за коронавируса,да се осведомиш малко за холокоста от ваксините...

Това не е въпросът тук (и "холокост на ваксините" звучи страшно, за да плаши овцете, но е абсурдно твърдение), а защо има ваксинирани антиваксъри, хванати в лъжа пред целия народ, защото те са негови представители все пак. Защо лъжат цяла България в очите, толкова безочливо и арогантно и все още има хора, които им вярват и на другите неща? След един такъв гаф в нормалните държави ти трябва да се скриеш в миша дупка и да изчезнеш от всеки хоризонт на публичното пространство от срам и резил! Но не, пак на екраните, пак с власт, пак акъли раздава! Скотовете обичат да ги лъжат! Това излиза!

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Искам, да попитам, коя друга държава от категорично подкрепящите Русия е ваш пример за подражание и мечта като общество?                               1 Северна Корея 2 Сирия  3 Беларус 4 Еритрея 5 Иран. Къде бихте желали да живеете вие и децата ви, ако нямате възможност да направите това в Русия?

Едно време хората са бягали със цената на всичко от соц рая, сега тия чугунените не смеят да мръднат от Европа и Америка.

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Отговорих му на първия подвеждащ пост...,който е съвсен извън въпроса му от заглавието.

Нищо не си отговорил, като всеки път комунист-чугун

преди 9 минути, Coco1 написа:

Нищо не си отговорил, като всеки път комунист-чугун

Комунист не съм,нито съм ги подкрепял.Но такива се събрахте тук,че кликам горе „Не следвай темата“ и ви оставям да си фантазирате...Изчезвам от тук.

току-що, Димитър 59 написа:

Комунист не съм,нито съм ги подкрепял.Но такива се събрахте тук,че кликам горе „Не следвай темата“ и ви оставям да си фантазирате...Изчезвам от тук.

Комунист-рашист-чугун, по-цял ден плаче за соца и Расия по темите, и като всеки кадър на интерната в Мосейково получи раздвоение, че не бил комунист и рашист.

Най ниско ниво предател.

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg

преди 15 минути, Coco1 написа:

Комунист-рашист-чугун, по-цял ден плаче за соца и Расия по темите, и като всеки кадър на интерната в Мосейково получи раздвоение, че не бил комунист и рашист.

Най ниско ниво предател.

Прозрения на заблуден фанатик...

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Прозрения на заблуден фанатик...

Като кадър на Мосейково който повече нямал да влизал в темата :yanim:

• Автор
преди 1 час, Димитър 59 написа:

Накрая нещо умно.

преди 22 минути, Milkydead написа:

Единственото по-лошо от Америка на този свят , е българия ! 

Заради неща като тебе.

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Те всичките подобни на него повтарят дословно няколко неща като папагали : РАсия, Раша. ватенки, някои думи ги пишат със Z и "Защо не идеш да живееш в Русия?".
Явно така им се спуска сценария от някъде, просто не не мога да допусна, че в главиците им е чак толкова гладко.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

• Автор
преди 7 минути, Bubbles написа:

Те всичките подобни на него повтарят дословно няколко неща като папагали : РАсия, Раша. ватенки, някои думи ги пишат със Z и "Защо не идеш да живееш в Русия?".
Явно така им се спуска сценария от някъде, просто не не мога да допусна, че в главиците им е чак толкова гладко.

А ти какво твърдиш? Кой си ти и каква ти е позицията, защо? Да замотаеш обиди в общи приказки е за ниско ниво трол. Дай твойта истина за ситуацията. 

преди 15 минути, Bubbles написа:

Като руски Балон е ясно че си гладък. 

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

А ти какво твърдиш? Кой си ти и каква ти е позицията, защо? Да замотаеш обиди в общи приказки е за ниско ниво трол. Дай твойта истина за ситуацията. 

Аз моята позиция съм я давал многократно, чети, грамотен си вярвам, фермани сега не ми се пишат а и не виждам смисъл да се обяснявам отново на човек който очевидно не мисли а кара по сценарий.
Другия вариант е да си един и също потребител с няколко акаунта, защото писаниците на тези няколко потребителя в чието число влизаш и ти са аболютно дословно едни и същи.

преди 16 минути, Coco1 написа:

Като руски Балон е ясно че си гладък. 

Прасчо сега за руски болнчета ли учите карлуково?
Интересно ми е по каква образователна прграма е това?

преди 19 минути, Bubbles написа:

Прасчо сега за руски болнчета ли учите карлуково?
Интересно ми е по каква образователна прграма е това?

Не си в Карлуково русоробе-комунист, отдавна те преместиха в Мосейково :giggle1:

преди 2 минути, Coco1 написа:

Не си в Карлуково русоробе-комунист, отдавна те преместиха в Мосейково :giggle1:

Аз за това теб питам бре сладък. 🤗

преди 2 часа, Coco1 написа:

Балоне-чугунски бягай да се сладосваш със началнико ти

Ей голям си ми комик бре Прасчо, корем ме боли от смях с теб.

Я кажи за ватенките и за меденките.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Къде бихте желали да живеете вие и децата ви, ако нямате възможност да направите това в Русия?

Живееме си щастливо с жена ми белгийката и синът ми белгиеца в богата Белгия.
Синът ми не е български гражданин и не знае български език.
А не съм му вадил български документи и не съм съобщавал за съществуването му в България, защото не искам някой ден по време на гражданска война в България между турци отцепници и българи, да му пратят военните призовка да ходи да умира за държава която не го е хранила никога и няма да живее никога на българска мизерна заплата.
Та така, аз съм го направил правилният за мен избор още докато беше Тато на власт, заблудени ми младежо. А тебе те командва американската посланичка и сега нейният заместник като си тръгна тя  пак ще те командва. Нямаш право да си избереш правителство което да не е марионетно на САЩ. Ще си купуваш за милиарди чертежи на изтребители и ще тънеш в мизерия до безкрай. А може и да те пратят да ходиш да мреш в Украйна за благото на милиардерите хамериканци, ако гласуваш за Просто Киро или за партията на Мангал Костов представлявана от тапешник Атанасов. Те ще се явят заедно на следващите избори.

В даскалото на синчето има една рускиня по-голяма от него но са в една група по един предмет, щото са я оставили да повтори годината не знаейки добре френски. Та за тая му дадох линкове да ѝ ги даде да си гледа руска телевизия по Интернет. А в неговия клас има и една украйнка на негова възраст, за тази му дадох да ѝ даде 3 CD с уроци по френски език да го учи. 
Та така, нямам нищо против нито рускините нито украинките.
Но в същото време не е в мой интерес на човек живеещ в богата държава, да стане така че янките да са единствен и абсолютен господар на цялата планета, защото тогава Бил Гейтс ще ни сложи принудително по един чип у мозъците и ставаме роби на свръх богатите мулти милиардери хамериканци.
А на теб харесва ли ти , че те командват янките за всичко ?
Ами ако разпоредят янките циганският да стане и той официален език в България, както е в Белгия = френски и холандски трябва да владееш ако искаш да си намериш работа в столицата  Брюксел.
Искаш ли децата ти задължително да изучават цигански език в училище и шефовете им да са цигани, а ?
Щото военният министър на янките е негър. 

преди 9 минути, Белгиеца написа:

Живееме си щастливо с жена ми белгийката и синът ми белгиеца в богата Белгия.
Синът ми не е български гражданин и не знае български език.
А не съм му вадил български документи и не съм съобщавал за съществуването му в България, защото не искам някой ден по време на гражданска война в България между турци отцепници и българи, да му пратят военните призовка да ходи да умира за държава която не го е хранила никога и няма да живее никога на българска мизерна заплата.
Та така, аз съм го направил правилният за мен избор още докато беше Тато на власт, заблудени ми младежо. А тебе те командва американската посланичка и сега нейният заместник като си тръгна тя  пак ще те командва. Нямаш право да си избереш правителство което да не е марионетно на САЩ. Ще си купуваш за милиарди чертежи на изтребители и ще тънеш в мизерия до безкрай. А може и да те пратят да ходиш да мреш в Украйна за благото на милиардерите хамериканци, ако гласуваш за Просто Киро или за партията на Мангал Костов представлявана от тапешник Атанасов. Те ще се явят заедно на следващите избори.

Айде ся и теб ще те пратят към Рассия щото си комуниZ, ПутиниZ и т.н.

Не са хаби да им обясняваш, тези надали са виждали нещо по-голямо от местния окръжен град, да не говорим че са обременени и каквото и да им кажеш все е тая, мисъл при тях липсва всякаква, мога да изключа донякъде само Прасчо понеже той има познания, но някак се е вързал на тия глупости.

Апропо за тия неща с чиповете не мога да се съглася, това са конспирации, не че не може да станат реалност, но невярвам да се допусне.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.