Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за ЕО Дент

Anneliese

Препоръчан отговор

Здравейте, с мама ни трябва информация за клиника ЕО Дент. Добри ли са и могат ли да поемат такъв сериозен и сложен случай като моя? Аз нямам зъби (освен тези, които не са паднали), от два дни имам адска болка и парене в цялата дясна част на лицето, главата и ухото, чак до шията отдясно и дясното рамо. Че и дясната ръка на момент ме боли. Имам някаква сериозна инфекция явно. Пих сума ти болкоуспокояващи, но от течния аналгин ми мина само за час. На моменти имам зверски кризи, лицето ми буквално изгаря, а дясното ми ухо сякаш го пробиват с бормашина. Главата ми също пари и ме боли зверски. Не мога да ям и да пия, не съм спала от 24 часа и малко повече.

С мама сме объркани и не знаем къде да ходим, трябват ни добри спецаилисти, поемащи сложни случаи.

Мислех, че е ухото, понеже нещо все ме сърби ухото, но даже и от капките не минава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ходи веднага  ще ти направят ренгенова снимка и ще се разбере всичко

а може и да е ушна инфекция

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никой не може да помогне в това състояние. Отиваш на преглед да се види какво се случва. Стократно повтаряно от мен в поне 40 коментара.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 години ми падна една стара пломба. И понеже живея много близо до офиса им в София отидох направо там. Приеха ме и поставиха нова пломба, която по думите на стоматолога ставала да чупя и орехи с нея. Точно след три дни дзверската пломба падна. Без да съм и давал никакъв зор - нормално хранене с едно наум, че имам прясна пломба. Отидох на друго място и ми поставиха нова, която още държи и нямам грижи. Та като чуя  Ео Дент бягам с 200. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, 5kof написа:

Та като чуя  Ео Дент бягам с 200. 

всичко зависи от заболекаря а не от фирмата

но като цяло не препоръчвам жени стоматолози

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Плаша се да нямам мозъчна инфекция. Имах преди малко адска криза с болка в главата отзад, много силно ме боля, а и ми се гади малко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Anneliese написа:

Плаша се да нямам мозъчна инфекция. Имах преди малко адска криза с болка в главата отзад, много силно ме боля, а и ми се гади малко.

Абсурд.

И зъб е малко вероятно да е, понеже при зъбна инфекция се получават и отоци по венците.
Мисля че е ухо, особено щом и пари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Banesc написа:

всичко зависи от заболекаря а не от фирмата

но като цяло не препоръчвам жени стоматолози

Джуджка що се не земете с принцесата, ти като специалист ше я лекуваш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

не е ли притеснителна болката в основата на главата? Там не се ли намират важни места?

Мама пак ми даде течен аналгин, пак ще ме държи само час............ Ще се натровя с обезболяващи заради тия нерви.

Утре не знам къде да ходим и какво да правим. Умирам от болка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Anneliese написа:

не е ли притеснителна болката в основата на главата? Там не се ли намират важни места?

Мама пак ми даде течен аналгин, пак ще ме държи само час............ Ще се натровя с обезболяващи заради тия нерви.

Утре не знам къде да ходим и какво да правим. Умирам от болка!

ОФЦО отиди на лекар ако искаш да живееш! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм все още не разбирам как Поля Нацистка очаква да й помогнем като не е сметало или друг вид техника?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, petie1 написа:

Хм все още не разбирам как Поля Нацистка очаква да й помогнем като не е сметало или друг вид техника?

Вади кристалната топка! 😄😄😄

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кво се лигавите ве? Момичето иска информация за клиниката където ще ходи утре. Може ли малко по-сериозно да се държите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ме разбирай погрешно, но ако бях аз (и повечето от нас) до сега много отдавна да бях отишъл на лекар, а не да пиша във форума и да питам какво ми е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, ДзВяРа! написа:

Кво се лигавите ве? Момичето иска информация за клиниката където ще ходи утре. Може ли малко по-сериозно да се държите?

Доколкото виждам вече е получила инфо за клиниката а сега иска да й лекуваме ушото което няма как да направим за жалост :(

преди 26 минути, - - - > написа:

Вади кристалната топка! 😄😄😄

Ами счупих я отдавна а и боба свърши

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, petie1 написа:

И да искаш не можеш да и помогнеш, просто не може да се въздържи да не пусне поредната тема "утре ще ходя на еди какъв си доктор, какво да правя дотогава?"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ined написа:

И да искаш не можеш да и помогнеш, просто не може да се въздържи да не пусне поредната тема "утре ще ходя на еди какъв си доктор, какво да правя дотогава?"

Ами преди наистина исках да й помогна след като сме в една лодка но след като ме обяви за фалшив човек с увреждание само я бъзикам пък и не е компютър или андроид да й кажа примерно дръпни си носа и ухото и ще се опрайш нали така? Иначе разбирам че й е скучно и си пише теми ей така ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, petie1 написа:

Доколкото виждам вече е получила инфо за клиниката а сега иска да й лекуваме ушото което няма как да направим за жалост :(

Ами счупих я отдавна а и боба свърши

Лош късмет…. 😂😂😂😂

преди 8 часа, ДзВяРа! написа:

Тц! 

Това нейното не е от вчера. По-добре преглед от колкото да пише теми тука. Имаше един коментар,че е тука от 2006 и още не е умряла,та споко ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Принципно: Имплантите не са подходящи за определени хора. Преди да ги ползваш, то как си с костите??? = Трябва да се направят ред изследвания на костната ти структура, за да се види дали наличните импланти ще могат да се имплантират. 

Иначе, почакай известно време и ще ти кажа дали избраната фирма е читава. = Не само ти си без зъби ... пък и съм "сложен" случай, че съм и пушач ... :)  

Отделно, че са цифра ... дали изобщо си заслужава да се инвестира в тях при положение, че не ще има възвращаемост ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не са паник атаки, днес ходихме на Монтана и ужасните болки, освен от зъби, се оказаха и от невралгия на троичния нерв. Това е нещо, което не го полежавам на никого. Лекарката там ми изписа две лекарства - едно болкоуспокояващо, афла - нещо си, благодарение на което, като се прибрахме, успях да поспя 6 часа, че не бях спала от два дни от болка. Второто обаче, не знам от какъв зор ми го изписа. Неут- нещо си, което в листовката пише, че се предписва на епилептици и което имало като страничен ефект суицидни мисли. Отказах го, точно защото заради тази силна болка бях готова да си разбия главата в стената, цяла вечер едва се удържах да не го направя. Страх ме е да не направя някоя глупост така. А на другото страничен ефект е замайване, и сега трябва да има някой постоянно с мен вкъщи, за да не припадна и да не остана без помощ някой път. Имала съм припадъци, по съвсем други причини, които не са свързани с епилепсия. А и ме е страх от второто лекарство да не ми докара гърчове, защото имах като малка, а и лятото също, заради натравянето, два бяха, още ми е страшно, като се сетя...........

Тепърва ще търсим къде да ми извадят зъбите под пълна упойка, но импланти няма да си слагам. Ще го карам на супи,бульони и сиренца за мазане, сокове. Не знам колко ще оцелея така.

Заради болката сега в стаята ми температурата е ниска, за да не ме болят пак така лицето и главата, завила съм се с одеяло. Предпочитам да се разболея от грип или бронхит, отколкото това чудо + зъбобола. Два нурофена (не един след друг)+ болкоуспокояващото от спешното, където ходихме снощи, хич не ми помогнаха.Ще студувам, но да не ме боли така зверски главата............

И да попитам нещо странично - някой знае ли как може да се почисти офис стол от напишканото? Моят е черен и твърд, мама е сложила подложка за стол, но ми прави стола по - висок и ми е неудобно. Чудя се може ли да се почисти стола, та да махна тази неудобна подложка. И преди да сте се смяли - имам бъбречни проблеми от месец. Радвайте се, че сте мъже и не знаете какво чудо е това нещо циститът.

Ох, депресирам се, чудя се дали ще мога отново да живея нормално без болка и лекарства. Чувствам се като 90 - годишна бабичка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Anneliese написа:

Не са паник атаки, днес ходихме на Монтана и ужасните болки, освен от зъби, се оказаха и от невралгия на троичния нерв. Това е нещо, което не го полежавам на никого. Лекарката там ми изписа две лекарства - едно болкоуспокояващо, афла - нещо си, благодарение на което, като се прибрахме, успях да поспя 6 часа, че не бях спала от два дни от болка. Второто обаче, не знам от какъв зор ми го изписа. Неут- нещо си, което в листовката пише, че се предписва на епилептици и което имало като страничен ефект суицидни мисли. Отказах го, точно защото заради тази силна болка бях готова да си разбия главата в стената, цяла вечер едва се удържах да не го направя. Страх ме е да не направя някоя глупост така. А на другото страничен ефект е замайване, и сега трябва да има някой постоянно с мен вкъщи, за да не припадна и да не остана без помощ някой път. Имала съм припадъци, по съвсем други причини, които не са свързани с епилепсия. А и ме е страх от второто лекарство да не ми докара гърчове, защото имах като малка, а и лятото също, заради натравянето, два бяха, още ми е страшно, като се сетя...........

Тепърва ще търсим къде да ми извадят зъбите под пълна упойка, но импланти няма да си слагам. Ще го карам на супи,бульони и сиренца за мазане, сокове. Не знам колко ще оцелея така.

Заради болката сега в стаята ми температурата е ниска, за да не ме болят пак така лицето и главата, завила съм се с одеяло. Предпочитам да се разболея от грип или бронхит, отколкото това чудо + зъбобола. Два нурофена (не един след друг)+ болкоуспокояващото от спешното, където ходихме снощи, хич не ми помогнаха.Ще студувам, но да не ме боли така зверски главата............

И да попитам нещо странично - някой знае ли как може да се почисти офис стол от напишканото? Моят е черен и твърд, мама е сложила подложка за стол, но ми прави стола по - висок и ми е неудобно. Чудя се може ли да се почисти стола, та да махна тази неудобна подложка. И преди да сте се смяли - имам бъбречни проблеми от месец. Радвайте се, че сте мъже и не знаете какво чудо е това нещо циститът.

Ох, депресирам се, чудя се дали ще мога отново да живея нормално без болка и лекарства. Чувствам се като 90 - годишна бабичка.

И аз се депресирам Анче,като чета… И какво е това сексистко изказване “радвайте се,че сте мъже”.. ми аз съм жена! Сега за лекарствата,пий ги както са по схема предписани.Има лекарства със широко спектърно действие,една активна съставка може да се ползва за няколко болежки и когато се приема не означава,че трябва да имаш и другите.И преди съм ти казвала не чети листовките.Офис стол…ми като го изперете…

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Anneliese написа:

Тепърва ще търсим къде да ми извадят зъбите под пълна упойка, но импланти няма да си слагам. Ще го карам на супи,бульони и сиренца за мазане, сокове.

Защо, страх ли те е?
Няма нищо страшно стига доктора да знае какво прави. Имай напредвид и че не всеки венец става за импланти, но това ще ти го каже и стоматолога.
Виж финансовата част, е скъпо е няма спор.

За другото внимавай, не прекалявай с тия лекарства, търси и варианти с билки, поне имаш време да ровиш в интернет, търси какви билки се препоръчват за твоите болежки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...