Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато фактите говорят!

Featured Replies

преди 3 минути, Coco1 написа:

Комсомолец няма ли го соца 

Прати малко по пощата де, ейй много сте стиснати това комсомолците.

• Отговори 106
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ето първата тежка диагноза се включи,очаквайте още.

• Абе вчера в Софията гледам веяли украински знамена и крякали "Тук не е Москва", та да питам - А случайно да е Киев?

• Ами крайно време е да се обърне по-сериозно внимание на психичното здраве на българското население.    

преди 6 минути, Bubbles написа:

Прати малко по пощата де, ейй много сте стиснати това комсомолците.

Спокойно комсомолски довечера в интерната няма да бъдат стиснати

Цитат

Пропаднала велика сила?

Събитията от 2020 г. са допълнение към нарастващия списък на американските политически провали, както външни, така и вътрешни. От 2000 г. насам американската външна политика е меко казано непостоянна. Водените или спонсорираните от САЩ войни от 2000 г. насам доведоха до хуманитарни катастрофи в Афганистан, Ирак, Сирия, Либия и Йемен. Двата успеха на външната политика, присъединяването към Парижкото споразумение за климата и договарянето на ядреното споразумение с Иран през 2015 г., бяха подкопани от Тръмп, въпреки на практика глобалната опозиция.

У дома Съединените щати не успяха да реинвестират в своята разпадаща се инфраструктура, въпреки нарастващите загуби от природни бедствия, като горски пожари на Запад и опустошителни наводнения от урагани. 

La Repubblica

Какво мислят в чужбина!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Какво мислят в чужбина!

дали да ви пратят капачки или здрави презервативи, че да не се множите.

преди 22 часа, Kiеli написа:

явно няма значение какво ще спуснат, а кой на кого ще повярва

Лоботомиро20 е типичен пример за манипулатор. Ето в поста над твоя е написал: "По е притеснително че май бяха забранени на тържествата други знамена на националности участвали в боевете"

Работодателите му са му спуснали опорка да плюе, и той стриктно я следва, без да дава линкове за твърденията си, без нищо... В повечето постове репертоарът му е идентичен "май", "говори се", "една жена на пазара каза" и тн., и тн.

преди 18 часа, insec написа:

ма туй, след като превземат Киев за три дена или преди това? :biggrin:

Докато Наркоман беше мобилизирал почти цялата си армия да пази Киев от една-единствена танкова колона, понеже беше налапал кукичката "Киев за три дни", руснаците за тези три дни превзеха оставени без защита територии, които Украйна вече 300 дни не може да си върне. 

Наркоман Зеленски след края на цялата патаклама ще влезе в учебниците по риболов на гола кука, като "най-прост шаран"

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Наркоман Зеленски след края на цялата патаклама ще влезе в учебниците по риболов на гола кука, като най-прост шаран.

бъдеще неопределено - към момента влезе в учебниците, като втория актьор в историята, който нарита втората най- силна армия в света. 😄

току-що, insec написа:

бъдеще неопределено - към момента влезе в учебниците, като втория актьор в историята, който нарита втората най- силна армия в света. 😄

Рибке инцес, няма ли да пропуснеш да налапаш на зеленский кукичката?

току-що, Sliderum2 написа:

Рибке инцес, няма ли да пропуснеш да налапаш на зеленский кукичката?

та кога викаш ще се прибираш у руZията, най- прекрасното и чудно място на света? 😄

преди 12 часа, JKirilov написа:

Възниква един въпрос - има ли поне едно хубаво нещо да са направили НАТО? ;)

За сега може и да няма, но в бъдещият многополюсен свят ще трябва да играят ролята на "единият полюс". Не е редно светът да се командва както до сега - само от едно място, а ако НАТО ги няма, това място веднага може да се заеме от Китай, Русия, Индия или коалиция м/ду някои от тези три страни. 

преди 2 часа, Bubbles написа:

Хубава ватенка си си купил, а чугун набра ли?

Ти Цоцко не го мисли. Те с чугуна са първи приятели. Той е единият автор на тоз учебник, а другият автор също се подвизава в нашият форум, но под името Реджеп Иведик

252177882_10227796174716214_1627080303608747612_n.jpg.12542beece4fc0c11589f2286b0bdb98.jpg 

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Лоботомиро20 е типичен пример за манипулатор. Ето в поста над твоя е написал: "По е притеснително че май бяха забранени на тържествата други знамена на националности участвали в боевете"

Работодателите му са му спуснали опорка да плюе, и той стриктно я следва, без да дава линкове за твърденията си, без нищо... В повечето постове репертоарът му е идентичен "май", "говори се", "една жена на пазара каза" и тн., и тн.

Въпросният човек говори глупости и цитира "официални данни", като умишлено добавя подвеждащ контекст. Наскоро го видях да твърди, че Русия е саботирала Северен Поток 2. Жал ме е за тези, които му вярват; жалко за тези, които искрено вярват, че Русия саботира Северен Поток 2.

Платен пропагандист ли е той? Или е платен, като знае, че лъже, но лъже за пари, или не е платен и искрено вярва в нещата, които говори. Ако първото е вярно, знае каква е истината, но ще продължи да говори това, за което му се плаща.

преди 8 часа, insec написа:

та кога викаш ще се прибираш у руZията, най- прекрасното и чудно място на света? 😄

Защо сте неспособни да съставите дори и едно смислено мнение? Голяма част от "аргументите" ви се състои в това да задавате въпроси, като "Кога ще отидеш в Русия?" и "Защо не живееш в Русия?", както и други безсмислени въпроси, които нямат нищо общо с темата.

Защо задавате въпроси, които нямат нищо общо с темата и това, което хората, на които задавате тези въпроси, говорят?

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо сте неспособни да съставите дори и едно смислено мнение?

а ти, като си бот, няма и смисъл да те питаме защо си неспособен да съставиш, дори едно смислено мнение. :getout:

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо сте неспособни да съставите дори и едно смислено мнение?

Защото за да съставиш мнение трябвеа да имап поне  0,00001% мозък, а тези са като радиоточката, на точно време повтарят дословно едно и също.
После се чудят що народния съд навремето е изтрепал всичко тях подобно, че и ходят на НДК да се кланят и разправят че онова било интелигенция.
Лошото е, че днес такива индивиди се котират и се считат са хора с ДЕМОКРАТИЧНО мислене, нищо че при тях мислене изобщо липсва, но тоава е и бъдещето на света като цяло - Олигофрения до шия.

преди 1 минута, Bubbles написа:

....

почнахте ли с Анка организацията по бомбардирането на Македония и възраждането на нацизма? 😁

току-що, insec написа:

почнахте ли с Анка организацията по бомбардирането на Македония и възраждането на нацизма? 😁

Чакаме първо вие с Прасчо да превърнете Россия в грамаден концлагер.😋

преди 57 минути, Bubbles написа:

Чакаме първо вие с Прасчо да превърнете Россия в грамаден концлагер.😋

че тя руZия отдавна е грамаден концлагер :hit:

преди 6 часа, insec написа:

а ти, като си бот, няма и смисъл да те питаме защо си неспособен да съставиш, дори едно смислено мнение. :getout:

Не съм бот.

Написал съм много смислени мнения, ако не си забелязал.

преди 18 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не съм бот.

Бот си.

преди 15 часа, insec написа:

Бот си.

Ти изобщо знаеш ли какво са ботовете? Съдейки по начина ми на мислене и разсъждаване, не можеш ли да разбереш, че не съм бот (изкуствен интелект), а съзнателно и разумно същество?

Не е трудно да се разбере дали даден текст е генериран от разумно същество или изкуствен интелект.

Това с "руските ботове" е измислица. Измислицата произлиза от измамата РусияГейт, за която Хилъри Клинтън плати пари през 2016г, за да се създадат фалшиви компромати срещу политическите опоненти на Демократичната партия в САЩ.

Ако следеше политическите процеси отблизо, щеше да знаеш, че твърдението, че има пропаганда, разпространяване от руски ботове, е научно оспорено, тъй като проучванията, извършени наскоро, не са открили доказателства за наличие на руски ботове. От Twitter Files се разбра, че и модерацията на Twitter не е успяла да намери каквито и да е доказателства за наличието на руски ботове, въпреки натиска от ФБР.

Руските ботове, за които говориш, не са истинско нещо, а измислица, на която русофобите искрено вярват.

main-qimg-402c4f6a487688fd90720ab3ae3f90

image.png

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ти изобщо знаеш ли какво са ботовете? Съдейки по начина ми на мислене и разсъждаване, не можеш ли да разбереш, че не съм бот (изкуствен интелект), а съзнателно и разумно същество?

Не е трудно да се разбере дали даден текст е генериран от разумно същество или изкуствен интелект.

Не знам ама и на мен ми се струва, че няма да минеш теста на Тюринг.

пп. Чакам си скрийншота и отговора в тема за ИК, които обеща, че ще се случат миналата неделя. Нещо закъсняваш.

преди 23 минути, Гражданин написа:

Не знам ама и на мен ми се струва, че няма да минеш теста на Тюринг

А ти мина ли го?

преди 25 минути, Sliderum2 написа:

А ти мина ли го?

Защо се заяждаш с мен?

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

не съм бот (изкуствен интелект), а съзнателно и разумно същество?

Защо си бот-фейкомет без разум

преди 51 минути, Гражданин написа:

Защо се заяждаш с мен?

Откъде накъде, нещо си сънувал.

преди 2 часа, Гражданин написа:

Не знам ама и на мен ми се струва, че няма да минеш теста на Тюринг.

пп. Чакам си скрийншота и отговора в тема за ИК, които обеща, че ще се случат миналата неделя. Нещо закъсняваш.

Теста на Тюринг има ли го в интернет? Ако да, дай линк към този тест, за да опитам да го мина.

преди 1 час, Coco1 написа:

Защо си бот-фейкомет без разум

Защо ме наричаш "бот-фейкомет без разум"?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.