Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато фактите говорят!

Featured Replies

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Ватниците яко вдигат кръвно, че истинските българи са повече от тях

Викаш истинските българи дето веят знамето на чужда държава?

преди 17 минути, Coco1 написа:

Гладък-комундел раздвоение ли получи

Разтроение получих, тревожа се за теб дали си брал чугун днеска, бързай че мина обяд и ще ви стягат ризите.

• Отговори 106
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ето първата тежка диагноза се включи,очаквайте още.

• Абе вчера в Софията гледам веяли украински знамена и крякали "Тук не е Москва", та да питам - А случайно да е Киев?

• Ами крайно време е да се обърне по-сериозно внимание на психичното здраве на българското население.    

преди 3 минути, Bubbles написа:

азтроение получих, тревожа се за теб дали си брал чугун днеска, бързай че мина обяд и ще ви стягат ризите.

Сега ше те обработят с медикаменти да не се тревожиш. 

преди 3 минути, Bubbles написа:

Викаш 

Пази тишина, стига викал

преди 5 минути, Coco1 написа:

Кога ше ти инсталират чугуне-русоробски новия Елбрус

Ушко-чугун-комундел се появи от интерната

Бай Тошо те чака

А така, бери чугун!

0de0d783db32e385e9627e7854c19d61.gif

преди 4 минути, Coco1 написа:

Пази тишина, стига викал

Вземам пример от истинските българи, разбрах че били скачали и викали.

Този шегоУбиец Hristo52 отдавна ме е блокирал. Но понеже пуска това нещо за втори път, и аз за втори път ще поискам да ми покаже къде да прочета за 1894-1896 г. - Корея, окупацията на Сеул? И по другите неща мога споря, но да започнем с окупацията на Корея.

Заблуден или лъжец. Ти си избери.

преди 1 час, Hristo52 написа:

Драги евроатлантици! Празникът на евроатлантическото слово, 24.02. вече отмина. Каквото можахте, направихте! Пазете силите си за 03.03...

И какво толкова е станало на 03.03? Националния празник на САЩ е далеч още - ще си пазим силите за него

преди 29 минути, Bubbles написа:

А така, бери чугун!

0de0d783db32e385e9627e7854c19d61.gif

Вземам пример от истинските българи, разбрах че били скачали и викали.

Мий чиниите в Франция и не се тревожи чугуне

преди 17 минути, NewRedDragon написа:

И какво толкова е станало на 03.03? Националния празник на САЩ е далеч още - ще си пазим силите за него

Правилно. Какво е трети март? Черен ден в историята на България която е била нападната от ватенките с чугунените кратуни които са изгонили демократичната Османска империя, пфу!

преди 1 минута, Coco1 написа:

Мий чиниите в Франция и не се тревожи чугуне

О измил съм ги, чакам за тоалетната, ти напредвай с чугуна.

преди 5 минути, Bubbles написа:

О измил съм ги, чакам за тоалетната, ти напредвай с чугуна.

Нищо не си измил целият интернат чака на тебе

преди 42 минути, parmobil написа:

Този шегоУбиец Hristo52 отдавна ме е блокирал. Но понеже пуска това нещо за втори път, и аз за втори път ще поискам да ми покаже къде да прочета за 1894-1896 г. - Корея, окупацията на Сеул? И по другите неща мога споря, но да започнем с окупацията на Корея.

Заблуден или лъжец. Ти си избери.

Споко . не може да те блокира  :)  Тези които блокират да не виждат отговори се ограничават сами .т е. се самобанват и самоблокират :)  

А темата я виждам като отзвук на поредното безсилие за това че в годишнината от рашисткото вторжение и геноцид в Украйна, рашистите са яко наритани, а Украйна с огромна международна подкрепа на целия цивилизован свят.

Затова сега комунетата рашисти  беззъбо си злобеят :) 

преди 1 час, Bubbles написа:

Викаш истинските българи дето веят знамето на чужда държава?

Не бе, това сте истинските българи

на 30.09.2022 г. в 19:25, Bubbles написа:

С днем победы!

преди 4 часа, Bubbles написа:

Абе вчера в Софията гледам веяли украински знамена и крякали "Тук не е Москва", та да питам - А случайно да е Киев?

Мани друго, ами и разни постбългари крякали слава украину, забравяйки, че България все още съществува и са на българска територия. Още не сме попаднали в украинско робство, ама те предварително се нагаждат и подмазват. Сигурно са се надявали да им платят някоя гривня за подлагането, или долар? А може и организаторите, да са си ги получили.

това със знамената беше протест напълно законен

а на Шипка с руските знамена като замерваха премиера какво беше?

преди 54 минути, Sliderum2 написа:

Мани друго, ами и разни постбългари крякали слава украину, забравяйки, че България все още съществува и са на българска територия. Още не сме попаднали в украинско робство, ама те предварително се нагаждат и подмазват. Сигурно са се надявали да им платят някоя гривня за подлагането, или долар? А може и организаторите, да са си ги получили.

Страшно е явно там.

преди 47 минути, Kiеli написа:

това със знамената беше протест напълно законен

а на Шипка с руските знамена като замерваха премиера какво беше?

Не бъркай нещата моля.
На Шипка има руски знамена защото без Русия нямаше и Шипка да има, плюс това там винаги има и български знамена, а вчера в София са кракали в подкрепа на трета страна и то по повод нещо което няма нищо общо с България.
Някой ще каже "Ама солидарност". А къде беше тази солидарност когато изравниха със земята Сирия? или когатога "освобождаваха" Ирак? Аз не си спомням някой тогава да е вял Сирийско или Иракско знаме? Защо е този двоен стандарт?
Плюс това солидарността си е солидарност, но да се отричаш от собственото, за да почиташ чуждото не е солидарност а простотия.

преди 12 минути, Bubbles написа:

На Шипка има руски знамена защото без Русия нямаше и Шипка да има

с това пак половината няма да са съгласни

и двете е веене на чужди знамена ама явно зависи от гледната точка кое е по-правилно

Украйна са славяни като нас и все пак са били част от СССР, Сирия какви са ни?

аз съм безпристрастен, само че виждам двойни стандарти и на двете места, които обаче се отричат според зависи от кой бряг си и така някак ми бяга логиката

преди 18 минути, Kiеli написа:

някак ми бяга логиката

Дам, поколение "з", възпитано, пардон, дресирано, да се подлага на господарите, разполага само с "логика" удобна на сащ.

преди 31 минути, Bubbles написа:

Не бъркай нещата моля.
На Шипка има руски знамена защото без Русия нямаше и Шипка да има, плюс това там винаги има и български знамена, а вчера в София са кракали в подкрепа на трета страна и то по повод нещо което няма нищо общо с България.

То технически не е точно Шипка сраженията, но друго ще акцентирам и перефразирам твоя робски израз.

Аз бих го казал - "Без българското опълчение и герои, Шипка щеше да стане трагедия за руснаците в тази поредна и последна рускотурска война".

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/6387735

https://trud.bg/проф-пламен-павлов-боевете-на-шипка-сп/?fb_comment_id=775714175864275_775834025852290

Проф. Пламен Павлов: Шипченските боеве спасяват руската армия от катастрофа и нацията ни от един невиждан погром

преди 24 минути, Kiеli написа:

и двете е веене на чужди знамена ама явно зависи от гледната точка кое е по-правилно

По е притеснително че май бяха забранени на тържествата други знамена на националности участвали в боевете .

Но пък имаше на новорепубликите и терористите от ДНР

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

Дам, поколение "з", възпитано, пардон, дресирано, да се подлага на господарите, разполага само с "логика" удобна на сащ.

не съм от това поколение и пак ми се вижда странно

преди 11 минути, miro20 написа:

По е притеснително че май бяха забранени на тържествата други знамена на националности участвали в боевете .

Но пък имаше на новорепубликите и терористите от ДНР

явно няма значение какво ще спуснат, а кой на кого ще повярва

ако е за нашите - компромис, ако е за техните - двоен стандарт

като приключи войната пак ще излязат с някакво официално обяснение за пред всички (истинското ще го скрият както винаги правят) и отново кой на каквото повярвал

няма правилно или грешно

преди 24 минути, Kiеli написа:

с това пак половината няма да са съгласни

Украйна са славяни като нас и все пак са били част от СССР, Сирия какви са ни?

аз съм безпристрастен, само че виждам двойни стандарти и на двете места, които обаче се отричат според зависи от кой бряг си и така някак ми бяга логиката

Винаги има половината и половината защото всеки мислещ има някаква позиция, важното е да мислиш а не като някои пишещи в този раздел само да подскачаш и да лепиш етикети.
А че и двете е веене на чужди знамена е факт, само че без едното чуждо знаме нямаше да го има и нашето. :)
И като Украйна са славяни какво? Срийците не са хора ли? Ми трябва да ти кажа, че са много по-хора от тия дето плачат за безплатни хотели на първа линия на морето.
Има и нещо друго, едно е солидарност с Украйна като страна и украинците като народ и съвсем друго солидарност с режима на зеления.
Аз също съм безпристрастен или поне се старая да съм, но няма как да ме убедиш, че е редно цяла Европа да е в няма такава криза за да може да се пълни гушата на един самозабравил се капут и да се угажда на един изкукуригал дъртак.

преди 13 минути, miro20 написа:

То технически не е точно Шипка сраженията, но друго ще акцентирам и перефразирам твоя робски израз.

Аз бих го казал - "Без българското опълчение и герои, Шипка щеше да стане трагедия за руснаците в тази поредна и последна рускотурска война".

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/6387735

Мирко не вярвах че ще паднеш толкова ниско, че да кривиш историята така че да е угодна на твоите политически пристрастия.
Факт е, че без едните другите нямаше да се справят, тоест и двете страни имат равни заслуги.

преди 1 минута, Bubbles написа:

защото всеки мислещ има някаква позиция

Тази позиция не е твоя/ наша ,а на този който иска да те накара да мсилиш че е твоя/наша, още повече от време в което не сме били преки свидетели на случилото се.

преди 1 час, Kiеli написа:

като замерваха премиера какво беше?

Малко му беше.

преди 9 часа, Hristo52 написа:

Ето и Фактите!

дядо комунист - кво стана с казармата, кога ша почвате да събирате деца да ги обучавате на гърч и как да умрат за идеите на Партията- майка?

преди 26 минути, insec написа:

дядо комунист - кво стана с казармата, кога ша почвате да събирате деца да ги обучавате на гърч и как да умрат за идеите на Партията- майка?

Що бре? Тъкмо ще ги пратите да се бият за зеления.

преди 23 минути, Bubbles написа:

че ние ли ще отваряме казармите, та да ги пращаме някъде си?! Комунделите сте, дето ви е зора да се връща казармата, съответно се подразбира и за кого ще ги пратите да умират - с днем победы! нали така, руZоробе гърчав. 🤮

преди 2 часа, Bubbles написа:

Не им обръщай внимание . Те още не са осъзнали защо ги събра онзи ненормалния , страдащ от деменция . Да очакваш разумни решения и действия от човек , който подава ръка на въображаеми персони .... Просто безумие ! Дъртия събра робите и обслужващият персонал за да им обясни какво трябва да правят и какви ще са следващите стъпки . Тоест , продължаваме да купуваме американско оръжие за Укрите и после изпращаме най- големите идиоти да се бият с руснаците. В конкретния случай - българи и румънци , вероятно командвани от полски генерали . ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.