Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Възраждането на нацизма


Anneliese

Препоръчан отговор

Аз съм в шок.................. Просто съм без думи! Още по - изумена съм, че и до днес има хора, почитащи българските нацисти и техните престъпления! това е отвратително! И да, нацизъм е имало. Закона за защита на нацията какво е? Само не ми казвайте, че не е копие на нюрнбергските. Ами организацията "Бранник"? Сякаш, че не е копие на "Хитлерюгенд", а? Наистина не разбирам как може да се възхищавате на компрометирани личности като Богдан Филов и Христо Луков. Или пък Борис ІІІ. Да не се правим на луди, стана ясно, че в близкия си кръг е изразявал антисемитски възгледи. Бил е против евреите. Просто, за разлика от повечето държавни глави тогава е бил лицемер и се е преструвал на човечен, от страх да не го застигне съдбата на Николай ІІ Романов. Иначе си е мразел евреите. И не, тогава България не е била просперираща държава. Държава, в която населението е държано бедно, а малка част се зоват "елит" и си живеят за сметка на обикновените хора - това не е нормална държава! Измисленият елит е ограбвал българите, пак този елит ни докарва войната и заради него някои прекрасни сгради в София и други градове са завинаги унищожени!

Радвам се, че снощи са спряли нацистите и техния "Луковмарш"!

 

E3gDO.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Едно забавно мнение. Фандъкова - комунистка!:lol6:

Цитат

Комунистическите управници като Фандъкова,(само комунист може да забрани Луковмарш!),изглежда нарочно кръщават посмъртно улици или други обекти,на известни анти-комунисти,за да имат оправдание да оставят комунистически символи на обществени места. С изненада научих,че има паметна плоча на един от най-известните анти-комунисти у нас – дисидента Илия Минев. Паметната му плоча е при хотел Хилтън.

Нацистите явно не можете да вденете, че в цивилизованите държави такива неща са забранени от закона! Не съм и фенка, но е смешно да я наричате комунистка - та тя е вярно и послушно кученце на САЩ и ЕС.

:yanim:

Цитат

Като предлагате да се премести паметника в музея на соц изкуството, ходили ли сте там, знаете ли дали има място или си чешете клавиатурите.
Онзи, който вандалствал решил да си признае в нац. ефир защото получавал заплахи. Значи стискало му да вандалства защото той си  решил, че е правилно, но не му стиска да посреща последствията и се крие зад политика.
Това нормално поведение ли е, аз взимам нещата в свои ръце защото не ми харесва, но пък после ме е шубе, че и другите ще го направят и търся политическа и медийна индулгенция.
И това под флага на партииге, които уж са борци за правова държава.

Лично аз се надявам да има последствия за вандала. Който се оказа преводач от немски език и явно възхищаващ се на Германия. Чудно само на коя Германия.🤔

:yanim:

Цитат

Това е основната причина да се иска събарянето му, както се написа и по-нагоре. Уязвяване и наказване на част от обществото, което не мисли правилно.
Толкова се е поляризирало мнението за МОЧА вече, че събарянето му само ще героизира русофилите.
Така че нека се продължава с усилията, нито един такъв акт не е довел до каквото и да било добро.

И интересно, как според вас този огромен монумент ще се побере в който и да било музей? Очевидно е, че тези твърдения са само за замазване.

Не мислещите правилно сме много!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бе я си пий хапчетата и си приготви един бял чаршаф, че B-52 вече обикалят границите на Русия

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нека посмеят, не знаят какъв ответен удар ги очаква.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То и едни отрепки, боклуци, убийци и измекяри се събират на Бузлуджа и Копринка. Докато не пукне и последни комунист, България няма да се оправи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Anneliese написа:

Нека посмеят, не знаят какъв ответен удар ги очаква.

Какъв, бе? Няма вече рассия, не го ли еазбра! САЩ казаха: Стига! Унищожаваме ги и си анексираме територията. Е, ще видим как с 500€ доход, как ще живеете комунягите 0 никак - и вие изчезвате

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Май забравяш каква отбранителна система има Русия. Явно не си чувал за "мъртвата ръка на Москва". Нищо, по трудния начин ще го научите. И да уцелите директно Кремъл, това нищо не означава - системата ще се задейства сама и никой не може да я спре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, NewRedDragon написа:

Какъв, бе? Няма вече рассия, не го ли еазбра! САЩ казаха: Стига! Унищожаваме ги и си анексираме територията. Е, ще видим как с 500€ доход, как ще живеете комунягите 0 никак - и вие изчезвате

Поредния назобал се с гъгрици и червей.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

martva_raka_5294119419752144718_big.jpg.6d1fdb88a1c150e9f856cc74b20a25c7.jpg

„Мъртвата ръка“ на Русия може да причини ядрен Армагедон

Четвърто поредно десетилетие отбранителната система „Периметър“ стои на стража над Русия, без да се изключва нито за секунда. Десетки хиляди сензори, като нервните клетки на човешкото тяло, са разпръснати из цялата страна, хиляди ракети спят в мини, а радарните инсталации наблюдават целия свят, предавайки данни на циферблати и екрани, инсталирани в щабовете и командните центрове, където служителите дежурят денонощно. Ако мястото, където стоят часови близо до Гроба на незнайния воин и Вечния огън край Кремъл, се нарича пост № 1, то „Периметър“ определено е пост № 0.

Същността на системата е ужасно проста: ако се извърши масирана ядрена атака срещу Русия и цялото военно командване и политическо ръководство бъдат унищожени за една нощ, тогава всички останали ракети (а те ще са няколкостотин, дори и след премахването на повечето от стартовите силози и инсталации) ще бъдат автоматично изстреляни към атакуващия враг и на нашата планета ще настъпи ядрен Армагедон.

Оръжието е толкова ужасно, че самият факт за неговото присъствие веднага изключва мащабни военни операции с използване на ядрени оръжия. Американците са кръстили тази система „Мъртва ръка“.

Основната военна тайна на Русия е разработена в началото на 80-те години, а системата е тествана на 13 ноември 1984 г. Повод за създаването й са докладите на съветски разузнавачи, които съобщават, че военната стратегия на САЩ предвижда война със СССР чрез масиран ядрен удар по военни командни центрове и политически контролни пунктове. За да се гарантира възмездие, е решено да се разработи най-новата отбранителна система.

Според слуховете, централният контролен панел за системата за ядрен ответен удар се намира дълбоко в планината Ямантау. Основната перла на това съоръжение e "компютърната зала" - специална сървърна зала, в която се помещават поне два (според други източници три) суперкомпютъра, които анализират информация от сензори в цяла Русия.

Ако един ден САЩ и НАТО решат да нападнат Русия, тогава възмездието ще дойде неочаквано. Първо, „Периметър“ ще тества нивото на фоновата радиация на критични обекти (Кремъл, правителството, Министерството на отбраната и Генералния щаб, командните пунктове на военните окръзи и флотове, позициите на стратегическите ракетни сили, най-важните въздушни и военноморски бази, градове с най-важните отбранителни съоръжения). Ако то бъде превишено, "Периметър" ще заключи, че на Русия е нанесен ядрен удар, а по-нататъшните действия ще се развият по следния сценарий.

 • Тестов сигнал към пулта на дежурния и помощник-началника на Генералния щаб и министъра на отбраната. И тук е важно да отговорят хората от другата страна на жицата. Ако упълномощеният служител реагира, „Периметър“ му предава управлението на ситуацията, в противен случай започва следващият етап на проверка.
 • Обаждане до „ядреното куфарче“ на президента. Терминал "Чегет" е постоянно под ръка на държавния глава. Ако президентът, или например министърът на отбраната, или началникът на Генералния щаб не отговори на обаждането, „Периметър“ ще направи изводите си и ще започне обратното броене.
 • Ако системата нанесе удар, ще се образува голям пролив между Южна Канада и Северно Мексико, на мястото на Съединените щати.
 • Ако все още има връзка, системата след период от време - от 15 минути до час - ще се изключи автоматично, заключавайки, че служителите, упълномощени да наредят ответен удар, са живи.

Според Пьотр Казулски, бивш изследовател в Изследователския център за приложна информатика, днес системата е актуализирана и новият контролен център е оборудван с хиляди сензори, които действат почти като жив дисциплиниран и обучен човек. Самият американски експерт по ядрено разоръжаване Брус Блеър многократно заявява, че системата непрекъснато се актуализира.

Комуникацията с държавния глава става чрез компютър, който е постоянно с него - така нареченото ядрено куфарче. А връзката с военното командване се поддържа чрез специални радиопредаватели, които постоянно дават предварително уговорен сигнал, както например от началото на 1980г. прави късовълнова радиостанция с честота 4625 kHz, известна сред радиолюбителите като „Зумер“. През цялата история на наблюденията й, обичайният й бял шум с тонални сигнали е нарушен само няколко пъти - в ефир прозвучава глас на руски, предаващ криптирани цифрови и буквени кодове, както и гласови команди.

Според слуховете, уникалността на системата се състои в това, че решението за изстрелване може да бъде взето автоматично, но има слухове, които са точно противоположни и тъй като това е военна тайна със седем печата, не е възможно да бъдем сигурни .

След решението за изстрелване, специални свръхскоростни ракети излитат от свръхзащитените мини. Но те не летят срещу врага, а в цялата страна, непрекъснато предавайки кодиран сигнал на всички останали пускови установки. Веднага щом сигналите от тези пратеници достигнат ядрените ракети, те автоматично се изстрелват.

За да бъде напълно ясно, Русия е ядрена триада. Това означава, че ракетите се изстрелват не само от наземни мини и от мобилни ракетни системи, но и от подвижни ракетни комплекси Ту-160, които дежурят денонощно в небето, от атомни подводници от типа Борей, които могат да бъдат разположени във всяка част на Световния океан и от безпилотни подводни апарати. Бойният компонент на "Периметър" е най-мощната в света балистична ракета "Воевода".

По време на Студената война учени от СССР и САЩ изчисляват какви загуби ще понесат страните при взаимна ядрена атака. Още тогава числата са плашещи - в Съюза ще загинат около 100 милиона души, а в САЩ - 80 милиона души. Но военната мисъл не стои неподвижна: останалите страни - собственици на ядрени оръжия - също създават свои подобни системи от "оръжия на съдния ден". Така че, предвид напредъка на технологичната мисъл през последните десетилетия, ядрената война в съвременните реалности ще доведе до много по-голям брой жертви. Просто казано, след използването на атомни оръжия няма да има нито победители, нито губещи, защото всички ще умрат. И това лишава военния конфликт с Русия от всякакъв смисъл.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, chepik написа:

Поредния назобал се с гъгрици и червей.

Ако става дума за мен - не знам какво е гъгрици, ама ако става за BBQ няма лошо :) Алооооооо, аз съм с пари, ве чуяк

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Стоимен написа:

...

 

И като го копи-пейстна това какво? Единствения факт е че по времето на СССР е имало такава система. Защо си сигурен, че още работи и че не е отдавана ограбена и продадена както всичко в Русия и то на всяко възможно ниво - от генералите до редовите войници. То прехваления Сармат даже не можаха да го изстрелят поне до степен Путин да има с какво да се похвали по време на речта си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кажете все пак кога ще има напълно възроден и функциониращ нацизъм (за един прЕател питам)?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Че какво му е на нацизма? То днес в какво живеем? Свят в който една шепа хора си пълнят гушите и плакнат раята че била свободна и имала право на избор...
...то това е по-зле и от нацизма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Говорителят на Путин: Искаме да прочистим Украйна от нацисти

98781ce581dcf984a845c3f08db34838-0000346652-article3.jpg.af8d8a3db193e810cec26f780f713336.jpg

 

Русия стартира военната операция в Украйна, за да прочисти страната от нацисти, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

„Денацификацията означава, че в идеалния случай Украйна трябва да бъде освободена от нацистите", обясни прессекретарят на руския държавен глава този термин пред журналисти, цитиран от БГНЕС.

„В идеалния случай Украйна трябва да бъде освободена, изчистена от нацистите. От пронацистки настроени хора и идеология", каза той в отговор на въпрос как да се разбират изявленията за необходимостта от "денацификация" на страната.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ха внучката на Хитлер пак се размяукала да връщат нацизма, а тази система "Периметър" все повече ми звучи като МИТ, за толкова години нищо потвърдено да няма а само байки :)

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, petie1 написа:

Ха внучката на Хитлер пак се размяукала да връщат нацизма, а тази система "Периметър" все повече ми звучи като МИТ, за толкова години нищо потвърдено да няма а само байки :)

 

И двамата сте много наивни. Естествено, че я има. Явно САЩ затова искат война, искат да проверят дали е истина тази система. По трудния начин ще разберат, че е истина.

Щом се говори за нещо, значи е истина.

А системата е толкова важна, че не вярвам Борис  Елцин да си е позволил да я съсипе!

Защо Москва досега не е бомбардирана?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Anneliese написа:

Щом се говори за нещо, значи е истина.

То и за извънземните се говори та по твоята логика е истина хихи

преди 58 минути, Anneliese написа:

Защо Москва досега не е бомбардирана?

Поради същата същата причина поради която и Вашингтон си е на мястото - на никой не му се мре хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Атомни бомби не се ползват ей така,Анче.Конфликта е много дълбок там,всеки иска по нещо.Полша иска част от Украйна,Русия също.Америка само подклажда ситуацията а ЕС…те са бита карта.Пакет санкции срещу любовницата на Путин.Да умреш от смях! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, - - - > написа:

Атомни бомби не се ползват ей така,Анче.Конфликта е много дълбок там,всеки иска по нещо.Полша иска част от Украйна,Русия също.Америка само подклажда ситуацията а ЕС…те са бита карта.Пакет санкции срещу любовницата на Путин.Да умреш от смях! 

Така е ама според мен и Русия и САЩ си въртят бизнеса та скоро не й се вижда края на войната

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 3 седмици по-късно...

Съвсем вярно:

Цитат

В угода на американските колонизатори столичните управници - бесните десни, взеха срамното решение за демонтиране на Паметника на Съветската армия. Решението отлично се вписва в реваншизма на наследниците на тези, които извършиха Деветоюнския преврат и "клаха народа си, както и турчин не го е клал". На тези, които извършиха преврата през 1934 г. На тези, които рязаха партизански глави, маршируваха по улиците с хитлеристки кръстове и бурно аплодираха присъединяването на България към Тристранния пакт. О, колко дълго те чакаха своя реванш!

 

https://duma.bg/stiga-sme-otstapvali!-n272019

 

Реванш няма да получат, а този път ще бъдат завинаги унищожени и то така, че никой повече никога да не отмъщава от името на побърканите психодесни и нацисти! Само да дойде Русия тук!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Добави ново...