Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с ръста

Препоръчан отговор

преди 2 часа, grizly написа:

Слагай и ти токчета и ич да не ти пука на дедовия...:hush:

Първо: Не съм педал ( гей )  

Второ: Чак такива мъжки обувки с високи токчета едва ли ще намеря. Може би ще е някои кофти производител.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, Thores написа:

Здравейте,

...

Какво бихте ме посъветвали. ?? ...

преди 12 часа, Thores написа:

...

Просто ми кажете има ли удачен вариант да се издигна поне с няколко см. Някакви упражнения, нещо което да си струва.

...

Здравейте.

Левитация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, yanechko7 написа:

Височината няма голямо значение, ако се харесвате. Важно е да имаш голяма патка!

Патката ми е добре. Височината не ми е добре както на много мъже.

Чувал съм за женски гърди, които растат през целия живот. Пък нищо чудно скоро да намеря добро и трайно решение. Както е казано - Няма невъзможни неща.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Thores написа:

Чувал съм за женски гърди, които растат през целия живот. Пък нищо чудно скоро да намеря добро и трайно решение. Както е казано - Няма невъзможни неща.

Пичага, колко си висок, ако не е тайна? Отделно, искрено вярвам, че ако си читав мъж, никой няма да те върне. Мой авер е 163см. и стабилно си ги върти!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Thores написа:

Ръстът е като възрастта... Както всяка възраст си има своите преимущества (51 години, примерно, се делят на 17 без остатък), така и всеки ръст си има своите предимства... Например... може да спестявате от контрацептиви...

Две баскетболистки си говорят:
- Ти какви противозачатъчни ползваш?
- Табуретка.
- Как табуретка?!
- С приятеля ми обичаме да правим секс прави и понеже не е много едър*, се качва на табуретка. Аз го гледам в очите и започне ли да ги прибелва, ритам табуретката.

* - в оригинала е "е дребен", но го промених, за да не те напрягам допълнително...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, yanechko7 написа:

Пичага, колко си висок, ако не е тайна? Отделно, искрено вярвам, че ако си читав мъж, никой няма да те върне. Мой авер е 163см. и стабилно си ги върти!

Не съм висок. Нисък съм и това е факт. Просто ми е малко дискомфортно да съм толкова нисък.

Приятели ми казаха че единственият вариант е хирургична намеса за удължаване на долните крайници. В днешно време, все повече хора, страдащи от комплекс за малоценност или суета, се подлагат на тази интервенция, която може да увеличи ръста с 5-7 см. За съжаление съм се родил в бедно семейство и сумата е непосилна за мен. Но дори и 7-8 см за мен са достатъчни за да се чувствам комфортно с половинката ми. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Thores написа:

Не съм висок. Нисък съм и това е факт. Просто ми е малко дискомфортно да съм толкова нисък

явно като си бил малък си бил недоносен и недохранен достатъчно . И друг факт да е от гена имаш ли някои роднини , които също да са ниски на ръст я брачеди , чичо 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, adersa написа:

явно като си бил малък си бил недоносен и недохранен достатъчно . И друг факт да е от гена имаш ли някои роднини , които също да са ниски на ръст я брачеди , чичо 

Не е чичо му бре бергонче, а стринка му.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, adersa написа:

Как можеш да изпишеш толкоз глупости!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, adersa написа:

И друг факт да е от гена имаш ли някои роднини , които също да са ниски на ръст я брачеди , чичо 

Да. Нашият род е от предимно ниски хора. Не можем да се похвалим с високи мъже.

Но аз искам промяна. Нали затовааа пишааа тази тема. Нищо сериозно досега не е предложеноо. Само подигравки и глупави подхвърлянияяя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Thores написа:

Но аз искам промяна. Нали затовааа пишааа тази тема. Нищо сериозно досега не е предложеноо. Само подигравки и глупави подхвърлянияяя

Не може да станеш по-висок! Биология! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Не може да станеш по-висок! Биология! 

Може с хирургическа операция, но е много скъпа.

Направи ми впечатление че тази тема е дискутирана, но в друга насока.Силата на мисълта върху човешкото тяло

Някакъв пич споменава че на 16 години бил 1.50. Бил доста недоволен от ръста си и го ускорил с мисловни и физически упражнения. На 18 г. бил 169 см. Има ли истина в тези неща

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Thores написа:

Може с хирургическа операция, но е много скъпа.

Направи ми впечатление че тази тема е дискутирана, но в друга насока.Силата на мисълта върху човешкото тяло

Някакъв пич споменава че на 16 години бил 1.50. Бил доста недоволен от ръста си и го ускорил с мисловни и физически упражнения. На 18 г. бил 169 см. Има ли истина в тези неща

Не ми се четат или слушат глупости. Имаш пълното право да вярваш в каквото си поискаш! Но ако решиш питай го тоя как така със силата на мисълта не са му поникнали крила примерно?

Има си гени и срещу тях никой нищо не може да направи, поне за момента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Thores написа:

Но аз искам промяна.

Правилно си се ориентирал към висока приятелка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми кво да направя че не са ме записали на волейбол като малък

Иначе ако сте чели Подсъзнанието може всичко на автора Кехоу в нея книга се споменава за влиянието на мислите върху живота ни. Каквото си поръчаш и става

Накартко хората се лекуват от рак с плацебо, карат туморите да изчезнат с въображаеми ситуации и т.н.... Дори се споменава че някаква жена на 30 години е нарастнала с 4 инча за една година. Някакви алфа и бета вълни на съзнанието били.

How to Increase Height to 6 Feet by Positivity

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Как можеш да изпишеш толкоз глупости!

Все от някъде идва това с ниският ръст.Виждал съм 50 годишен човек нисък ми е до корема ..Големи разбирачи дай и ти акъл като много знаеш .Ниският ръст , характер , навици всичко идва от гена.

преди 28 минути, Thores написа:

Ми кво да направя че не са ме записали на волейбол като малък

То и аз нищо не съм спортувал ама съм почти 1.80 ..Може и да съм ги минал отдавна не съм се мерил.

преди 2 часа, Kolev72 написа:

Не е чичо му бре бергонче, а стринка му.

Ти си гледай куулбокса у Търново и си трай .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Thores написа:

Някакъв пич споменава че на 16 години бил 1.50. Бил доста недоволен от ръста си и го ускорил с мисловни и физически упражнения. На 18 г. бил 169 см.

аз го постигнах без мисловни и физически упражнения 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Banesc написа:

аз го постигнах без мисловни и физически упражнения 

Твоето лесно се лекува. Забършеш 4-5 чаши ракия и си под масата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, adersa написа:

Все от някъде идва това с ниският ръст.Виждал съм 50 годишен човек нисък ми е до корема ..Големи разбирачи дай и ти акъл като много знаеш .Ниският ръст , характер , навици всичко идва от гена.

То и аз нищо не съм спортувал ама съм почти 1.80 ..Може и да съм ги минал отдавна не съм се мерил.

Ти си гледай куулбокса у Търново и си трай .

Пак ръсиш глупости. Нисък си и това е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...