Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с ръста

Препоръчан отговор

Здравейте,

Наскоро се харесахме с една девойка и малко ми е кофти че излизам с нея. Все още не мога да кажа че сме много интимни разбира се. Проблемът е че тя е доста висока за жена. Играла е волейбол доста време и ме минава с доста см от ръста ми. Това не ме кара да се чувствам комфортно в някаква степен.

Факт е че аз отдавна съм минал възрастта през която можеше да се расте по естествен път. Сега просто се чудя какво да стория. Казаха ми че каквото и да сторя няма да се промени много. Близък приятел ми каза че мога да си взема големи обувки с дебела подметка, която уж да добави няколко мм. Отделно съм чел че имало някакви упражнения които наистина действали и можели до доведат до порастване на близо 6-8 см което пак си е нещо. Чувал съм за вариант и за хирургична намеса , но е много скъпа.

Какво бихте ме посъветвали. ?? Предполагам че ще ми кажете че не ръста е важен, а чувствата. Но аз наистина малко се притеснявам от това. Де да можеше с една магическа пръчка да добавя едни 6-8 см ще е супер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Взимаш едно въже и си го връзваш на врата, другият край на някоя здрава опора и висиш от него по 30 минути на ден. Гаранция, проблемът ще изчезне. 

Чак на врата не. Искаш да кажеш висене на лост.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти чуваш ли се какво говориш. Ако се пасвате какво значение има ръстът.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Thores написа:

Чак на врата не. Искаш да кажеш висене на лост.

Точно на врата иска да каже. Проблемите тогава изчезват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Купуваш си едни такива и си ги регулираш колкото искаш.

https://www.emag.bg/stroitelni-kokili-s-regulirashta-se-visochina-mana57-do-90-kg-ms62/pd/D1TB6JBBM/

https://www.cmx.bg/product17819/stroitelni-kokili-geko-g02116-61-101-sm

Ако станеш по-висок от нея, купи и на нея едни такива и ще сте на една височина!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам познат на който жена му е половин глава по-висока от него.Почти 20 години си живеят мирно и щастливо, че и дете имат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, ДзВяРа! написа:

Купуваш си едни такива и си ги регулираш колкото искаш.

https://www.emag.bg/stroitelni-kokili-s-regulirashta-se-visochina-mana57-do-90-kg-ms62/pd/D1TB6JBBM/

https://www.cmx.bg/product17819/stroitelni-kokili-geko-g02116-61-101-sm

Ако станеш по-висок от нея, купи и на нея едни такива и ще сте на една височина!

Изобщо не е смешно.!!!!!!!!! Това че не съм се родил достатъчно висок не е по моя вина. Просто така са се случили нещата. Ако родителите ми примерно ме бяха записали на усилен баскетбол или нещо може би щях да съм с 8-9 см по висок.

Все още нищо сериозно не сте предложили.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ivan_pop написа:

Всичко  е в главата!:angry:

ми като е в главата кажете начин как да я накараме да произежда още соматропин и да достигна ръста на приятелката ми.

представяте ли си ако си сложи високи токчета. въх, мале малеее.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Thores написа:

Предполагам че ще ми кажете че не ръста е важен, а чувствата. 

Не, няма да ти кажем такова нещо. Ръста е важен, във вашия случай ще изглеждате абсурдно и няма да се чувствате удобно.

Намери си друга приятелка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, baitexpo написа:

Не, няма да ти кажем такова нещо. Ръста е важен, във вашия случай ще изглеждате абсурдно и няма да се чувствате удобно.

Намери си друга приятелка.

Нямам време да си търся друга приятелка

Просто ми кажете има ли удачен вариант да се издигна поне с няколко см. Някакви упражнения, нещо което да си струва.

За съжаление не съм се родил богаташ че да ходя в Турция или друга страна за да ми правят хирургична операция за удължаване на долните крайници.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

за каква точно разлика става въпрос в см?

едва ли ще е вечна тази връзка

с времето може би ще свикнеш, сега ти се струва, че едва ли не няма оправия ама не е така

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Thores написа:

Просто ми кажете има ли удачен вариант да се издигна поне с няколко см. Някакви упражнения, нещо което да си струва.

За съжаление не съм се родил богаташ че да ходя в Турция или друга страна за да ми правят хирургична операция за удължаване на долните крайници.

Излез в Космоса, там се расте с 5 сантиметра.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Kiеli написа:

за каква точно разлика става въпрос в см?

едва ли ще е вечна тази връзка

с времето може би ще свикнеш

10 см горе долу е разликата.  Зависи и дали аз съм изправен.

с времето не всичко се свиква. може би ще се чувствам унижен отвреме навреме или малко нищожен. Макар че съм чувал и за по големи разлики в такива връзки.

сега ако на мъжете им беше разрешено да ходят с токчета може би щеше да е друго нещо. Но сега налии.....кво да ви кажа...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има с дебели подметки - виж къде какво има и другото е шапка или прическа, може и едни очила да боднеш в косата, дават височина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, plamen_petrov_80 написа:

Има с дебели подметки - виж къде какво има и другото е шапка или прическа, може и едни очила да боднеш в косата, дават височина.

То явно доста дебели подметки трябва да взема

Иначе добре че имам коса гъста и прическа да правя.

Но мисля че реално с разни упражнения може наистина да дръпна някои друг см нагоре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Rammkopf написа:

Излез в Космоса, там се расте с 5 сантиметра.

Тя момата там ще стане два метра :speak:

преди 44 минути, Thores написа:

Абе ти шашаф ли си, какви операции бълнуваш?

Обувки с токчета и висок цилиндър и си готов 👍Kuku-top-hat-velvet.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм педал ( гей ) че да обувам токчета! Мисля че мога да намеря подходящи обувки и да ги набутам със стелки. 5 см ако докарам ще е добре. Ще спя спокойно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро гледах по National Geografic, че докато спим теглото ни в легнало положение оказва силен натиск върху гръбначния ни стълб. По тази причина дисковете, които служат като възглавнички между костите, се хидратират и увеличават и заради това се издължаваме с до 5см. Минута след като се събудим ефектът изчезва.

Тъжно, но явно нормалният ти живот с таз мадама може да трае само по една минута на ден, и то при положение че не сте спали заедно, щото иначе и тя ще е по-дълга сутрин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Thores написа:

Все още не мога да кажа че сме много интимни разбира се

когато достигнете интимни отношения, чак тогава ще го разбереш ти ли си човека за нея
познавам много семейства със значително по-ниски мъже

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Thores написа:

сега ако на мъжете им беше разрешено да ходят с токчета може би щеше да е друго нещо. Но сега налии.....кво да ви кажа...

Ми звънни на Марк Уолбърг, Том Круз, Дъстин Хофман, Майкъл Дж. Фокс, Даниел Крейг, Робърт Дауни Джуниър или на някой друг от долната статия и ги питай кое как е

Актьори, които носят тайно токчета за растеж: снимки, имена

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...