Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Кире, падането на комунистическия ви монумент в София е в следствие на това, че войната в Украйна не върви според очакванията ви и българските политици са добили кураж да скършат хатъра на Касапина Путлер, като видяха как той публично се обосра в Украйна.

Ахахахаха, сега и бутането на паметници в България ли вече го зачисляваме като ''перемога" за Украйна?!

И как по-точно бутането на паметниците на Альоша и Съветската армия ще окажат реално влияние на фронтовата линия от чисто военна гледна точка?

Бутаме Альоша и укрите се телепортират пред портите на Москва, боже какви фантасмагории пишете. 🤡

Колкото до куража на наш'те политически марионетки и подлоги - не е до кураж, а до нареждане от "Козяк". 

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Ние сами нищо не сме правили от Симеонова България насам.

Спрете да ни дразните, щото и храма Александър Невски ще преименуваме, ако продължат да ви знаят много клавиатурите.

Щото Александър Невски е известен с туй, че е лизал ботушите на ординския хан, за да му даде право да репресира собствения си народ и да го ограбва в полза на ордата.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Ние сами нищо не сме правили от Симеонова България насам. Щом не можем сами, намира се кой да ни денацифицира!

Толко ли е вкусен тоя руски шнур?

преди 9 минути, Flashback написа:

бутането на паметници в България ли вече го зачисляваме като ''перемога" за Украйна?!

Ми що точно сега българските политици добиха кураж да бутнат МОЧА ?

От тридесет години събира прах решението на българските власти да се бутне МОЧА.

Що чак сега, щото Путлер се обосра в Украйна и вече никой не го бръсне за смукиня, затуй

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Слава на Украйна !!!

А за България какво? Горива на тройни цени, и тотална криза по всички флангове. 

Малко ли оръжие ви дадохме, реактори...

Дай пръст да ти отхапе ръката. 

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Подмосковието замръзва бре, не Германия.

Аз казах ли ви, че руската пропаганда каквото каже, че е лошо в Европа, значи е 10 пъти по лошо същото в Русия.

Ся за простите ватенки, дето не знаят руски, специално им обръщам внимание.

Путлеристите твърдят, че Европа се разпада, защото Русия яко се разпада.

Русия избива цивилни в Украйна, а пищи, че Украйна избива цивилни в Русия

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Ся за простите ватенки, дето не знаят руски, специално им обръщам внимание.

Путлеристите твърдят, че Европа се разпада, защото Русия яко се разпада.

Аз именно на руски си ъпгрейдвам занаята. Браузърът ми  е Яндекс. 

Простата комундела Пасков критикува Путин.

Много ви е евтино да ни обявявате за копейки. 

Толкоз сте кухи, не можете да измислите нещо свежо извън методичката от Козяк. 

Дори байраците ви са по шаблон, да не ги цитирам пак!

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Ся

Ся... земи се прехвърли в точната тема. Знам, че любимото ти ястие е тюрлюгювеч...

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

я въри у мойта тема да вардиш Альошата, щото и там сме ви нагънали.

Какво разбираш под ''нагъване''? Ако и там ще ми декламирате как еничарството е било толкова прекрасно, че децата които не успеят да се класират, всяка вечер заедно с родителите си ронят крокодилски сълзи че не могат да се възползват от тази благинка, нема нужда да ме викаш. И тук мога да ви гледам сеира :D 

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

Ся... земи се прехвърли в точната тема. Знам, че любимото ти ястие е тюрлюгювеч...

Има връзка, щото паметника е на Руската окупационна армия.

Логиката знаем, че не ти е силната страна.

Във вашата Москва и подмосковието хората с десетки умират от студ в момента, вие сте седнали да ни учите как да живеем в България и кои паметници да събаряме.

В Русия не събарят паметници на руската армия. Идете там да мръзнете, като не ви харесва кои паметници бутаме тук на родна българска земя.

Е ти и доказателство на чист руски език

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Е ти и доказателство

Щом има жълто/синьо в линка е ясно що за "доказателство" си дал.

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

като не ви харесва кои паметници бутаме тук на родна българска земя.

Ква родна ви е бе дьонмета, украински флагове да ми веете!

Тука Украйна ли е? А???

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Тука Украйна ли е

Украйна не ни се зъби, дето бутаме МОЧА.

Русия ни се зъби.

Да внимава да не си счупи зъбите от прекомерно зъбене.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Украйна не ни се зъби, дето бутаме МОЧА.

Русия ни се зъби.

Да внимава да не си счупи зъбите от прекомерно зъбене.

Не, на нас българите ни писнА. 

Приехме ви, приютихме ви, по 30 пъти повече ви дадохме, от колкто на българските деца. 

Не тъй ами ни правите демонстрации на пъпа на София, па паметници ви пречели па не знам кво. 

Те гледай горе, Сидеров изтупахте от нафталина, те толкова сте нагли. 

Не видях и едно БГ знаме, в скапаната ви група у Гейбука. 

Я някой дето не е баннат там, да им прати линка от тая тема... Да дойдат тука да пишат, ама да не могат да трият като копейките...

large.11112222(21).jpg.7cd2f48fe1fcf0b5b0d04e2d57757ff5.jpg

преди 57 минути, IvanKirov написа:

Аз именно на руски си ъпгрейдвам занаята. Браузърът ми  е Яндекс.

Путин още ли не те е наградил с медал? Да си ъпгрейдваш знанията от руски източници, ти си ебати извратеняка. А че ползваш Яндекс, не си само ти, тук има много бавно-развиващи се.

преди 4 минути, piх3l написа:

Путин още ли не те е наградил с медал? Да си ъпгрейдваш знанията от руски източници, ти си ебати извратеняка. А че ползваш Яндекс, не си само ти, тук има много бавно-развиващи се.

Що проблем???

И английски знам, за разлика от много изтрещели бабички тука. Де гледат за Али Реза и ква беше, Ферхунде!

Аз мразя военщини и тоталитаризми, Путин няма как да ми е личен герой. 

Военните порядки и робството на практика са едно и също, разликата е, че за войниците не плащат като за роб. Навремето роб е струвал половин състояние. 

Някога симпатизирах на укрите, после се сетих какви боклуци ни бяха пратили за студенти в УНИ-то. 

Бесарабски българи. Събираха се в групички, и пребиваха случайни минувачи. Щото любимият им отбор загубил. 

Народът се разбръмча, скоро ще им духнем под опашките, вместо да ни наглеят с чужди байраци. Да ходят да си ги веят в родината. Моята родина няма синьо във флага. 

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Ще падне като МОЧА

И там ли някакви никавци дето ги е страх, ще действат посреднощ щото така е по-малко вероятно да се сблъскат с народната любов? Пак ли кокошкарска история сте планирали?

преди 2 часа, IvanKirov написа:

...

Нали с това оправдавахте "специалната му операция"? Убили някакъв нещастник през не знам си коя година, бил бесарабски българин.

И кво ти пречи на теб това, че някой си сложил знамето на чужда държава на профила? Никой не те кара да го правиш и ти. За мен също е олигофрения, но не съм тръгнал да ги соча с пръст... нито тези с украинските, нито с руските знамена.

Не му се вързвай на писаниците!

Той и мен се опита да ме обвини, че съм развявал чуждо знаме, но май се вижда на аватара ми кое знаме вея.

1.png.16df85d5df77501594f34bb861ece8f8.png

Ето ви я цялата снимка от аватара ми!

България и логото на НАТО, както знаете България е в НАТО!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.