Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Не виждам някой да им пречи да си ползват правата.Само не разбирам защо трябва да демонстрират публично сексуалната си ориентация.

Че има в някаква степен дискриминация към тях, има и е безсмислено да се отрича. Например, ако имам двама служители във фирмата за едно и също работно място, и си вършат еднакво добре договорените задължения, но единия е гей или хетеро или всъщност какъвто ще да си е, ама да е що годе нормално изглеждащ човек, а другия е някакво нещо с пера по задника и пет тона грим по мутрата, то определено ще избера да уволня втория. И очеизвадната причина за избора ми е, че втория ми е гротескно смешен и въшния му вид е отблъскващ. И не отричам, че това от моя страна е донякъде проява на дискриминация, но освен да му пожелая да преживее стреса по- скоро, друго от мен да не очаква - разбира се пред него ще стоят реалните възможности или да стане по- компетентен от конкурентния си колега, или да започне да се облича в приемлив вид; тогава ще хвърлям ези- тура и на който каквото се падне.

Апропо и двамата да си знаят, че ако третия кандидат за същото работно място е грешната Мадона с големите бомби и си върши работата толкова качествено, колкото тях, тогава и двамата изхвърчат от фирмата на мига без право на замяна - да, аз съм гаден бял хетеросексуален мъж и ми е през дедовия, че съм бил пренебрегнал някой си. Да бях слънце, да светя над всички, ма не съм, за това дори и да не искам, ми се налага да избирам.

Та въпроса за мен не е защо демонстрират, колко ги боли главата. То ми е ясно, че всеки опсихарен комплексар иска да е център на вселената. Но да не го правят по този начин. Фестивали, карнавали, празненства всякакви, ала било то за традиционното семейство, било за днешния модерен тренд, било за патриотичните чувства на слави трифонов или тридневните сватби на цигански барони- а бе направете си патардиите на някое по- подходящо място за целта, какво се навирате пред погледа на всички. Голям зор да ви видим магариите, че ако останете незабелязани, като как ще се почувствате значими. После що ги били подигравали хората, всички изброени по- горе. Ами, че що пък не, смешни сте, що да не ви подиграват. Едните надрусани до козирката, другите напити на мотика, че като са лишени от срам, тогава естествено ще ги подиграват. А да се присмиваш на някого, вече не е дискриминация.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 49 минути, Мери) написа:

По-красив е от парада на семейството, чисто визуално, много по-красив. 😉

Е, нагледал си се на други мъже с прашки и?

преди 1 час, Мери) написа:

По-красив е от парада на семейството, чисто визуално, много по-красив. 😉

Както е написала една стрина.

на 14.06.2026 г. в 11:19, Мери) написа:

Жалко е, че имате право да гласувате, не е честно нашите съдби да зависят от хора, които са лишени от здрав разум и инстикт за самосъхранение. 😢

..................................................................................................................................................................................................................

преди 28 минути, azarak написа:

Че има в някаква степен дискриминация към тях, има и е безсмислено да се отрича. Например, ако имам двама служители във фирмата за едно и също работно място, и си вършат еднакво добре договорените задължения, но единия е гей или хетеро или всъщност какъвто ще да си е, ама да е що годе нормално изглеждащ човек, а другия е някакво нещо с пера по задника и пет тона грим по мутрата, то определено ще избера да уволня втория. И очеизвадната причина за избора ми е, че втория ми е гротескно смешен и въшния му вид е отблъскващ. И не отричам, че това от моя страна е донякъде проява на дискриминация, но освен да му пожелая да преживее стреса по- скоро, друго от мен да не очаква - разбира се пред него ще стоят реалните възможности или да стане по- компетентен от конкурентния си колега, или да започне да се облича в приемлив вид; тогава ще хвърлям ези- тура и на който каквото се падне.

Ето, сам посочваш, че причината няма да е сексуалната му ориентация, а по-скоро държанието и поведението.

преди 9 часа, azarak написа:

Че има в някаква степен дискриминация към тях, има и е безсмислено да се отрича. Например, ако имам двама служители във фирмата за едно и също работно място, и си вършат еднакво добре договорените задължения, но единия е гей или хетеро или всъщност какъвто ще да си е, ама да е що годе нормално изглеждащ човек, а другия е някакво нещо с пера по задника и пет тона грим по мутрата, то определено ще избера да уволня втория.

А, ако първият е пълен некадърник и неграмотник, а вторият е майстор в своята област и благодарение на него печелиш много пари, пак ли ще мислиш по същия начин? 🙄

преди 9 часа, azarak написа:

Че има в някаква степен дискриминация към тях, има и е безсмислено да се отрича. Например, ако имам двама служители във фирмата за едно и също работно място, и си вършат еднакво добре договорените задължения, но единия е гей или хетеро или всъщност какъвто ще да си е, ама да е що годе нормално изглеждащ човек, а другия е някакво нещо с пера по задника и пет тона грим по мутрата, то определено ще избера да уволня втория...

Спазване на някакъв елементарен дрескод и вътрешно фирмени правила е нормална практика. Наказаниети и вземането на мерки срещу служители, които не спазват дрескода и правилата не е проява на расизъм.

преди 11 минути, Gaming_Solutions написа:

Спазване на някакъв елементарен дрескод и вътрешно фирмени правила е нормална практика. Наказаниети и вземането на мерки срещу служители, които не спазват дрескода и правилата не е проява на расизъм.

Трябва им отделна тоалетна. Мъжка, женска и още една. В офисите. И супер става. когато траверс влезе в женската съблекалня. 2 метра горила с токчета влиза при жените. Голям кеф.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Трябва им отделна тоалетна. Мъжка, женска и още една. В офисите. И супер става. когато траверс влезе в женската съблекалня. 2 метра горила с токчета влиза при жените. Голям кеф.

Това къде си го видял, на някоя картинка във фейсбук ли?

преди 40 минути, Gaming_Solutions написа:

Вярно, в България и много други държави такива неща не са законни.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Защо пък това ?

В Германия е така. Признаха 3 пол. И трябва за тях тоалетна.

преди 42 минути, Gaming_Solutions написа:

В Берлин.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Защо пък това ?

Повечето фирми нямат ресурси и правят една обща тоалетна. Унисекс. Влизат всички там. Мъже, жени и другите над 50 пола. Страхотна гледка е.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Повечето фирми нямат ресурси и правят една обща тоалетна. Унисекс. Влизат всички там. Мъже, жени и другите над 50 пола. Страхотна гледка е.

Това е хубаво ,социализирате се по този начин D

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Вярно, в България и много други държави такива неща не са законни.

Не са незаконни, но със сигурност в България няма такова изискване. Такова изискване няма и в страните от ЕС. Разбира се има места, където освен стандартните мъжка и женска тоалетна има и така наречените "джендър неутрални" тоалетни, но те означават точно това, джендър неутрални, т.е. вътре може да влизат всякакви хора и не непременно такива с пера на задника както си представяте, т.е. трансджендъри. Подходящи са също за инвалиди, които имат нужда от приидружител от противоположния пол (например жена инвалид с придружител мъж или обратното), както и за деца с родител от противоположния пол.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

В Германия е така. Признаха 3 пол. И трябва за тях тоалетна.

В Берлин.

Няма законово задължение за трета тоалетна

преди 23 минути, Gaming_Solutions написа:

Не са незаконни, но със сигурност в България няма такова изискване. Такова изискване няма и в страните от ЕС. Разбира се има места, където освен стандартните мъжка и женска тоалетна има и така наречените "джендър неутрални" тоалетни, но те означават точно това, джендър неутрални, т.е. вътре може да влизат всякакви хора и не непременно такива с пера на задника както си представяте, т.е. трансджендъри. Подходящи са също за инвалиди, които имат нужда от приидружител от противоположния пол (например жена инвалид с придружител мъж или обратното), както и за деца с родител от противоположния пол.

Няма законово задължение за трета тоалетна

За инвалид се изисква тоалетна специална за инвалида. Няма как да го набуташ сред унисекс тоалетната. И в унисекс тоалетната няма специална за тях, за инвалидите пригодена тоалетна.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

За инвалид се изисква тоалетна специална за инвалида. Няма как да го набуташ сред унисекс тоалетната. И в унисекс тоалетната няма специална за тях, за инвалидите пригодена тоалетна.

За някаква конкретна тоалетна ли говориш, която си посетил? Защото с такова впечатление оставам от написаното

Screenshot-20260621-210547.png

на 16.06.2026 г. в 11:26, Gaming_Solutions написа:

За някаква конкретна тоалетна ли говориш, която си посетил? Защото с такова впечатление оставам от написаното

Защо да е конкретна?

• Автор

Вижте на какво нещо от април месец попаднах в онзи форум, докато си четях темата за петроханската секта:

Невена е разпитвана.
Дано е обяснила добре защо, водейки медитации на момчета, им е внушавала, че са били жени в предишните си животи... Гнус.

Screenshot-20260628-210254.png

• Автор

Вижте какво става в нашите училища!!!

735205432_990347807119018_89616054364362

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.