Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Anneliese

Препоръчан отговор

Видяхте ли развитието по случая с Диана Димитрова и Юлиян Вергов? Оказа се че тая е имала сексуални мераци към непълнолетната му, тогава, дъщеря! Това е мега гнусно, долно и отвратително!

А Красен Кралев, бившият министър днес е бил на нейна излжоба и е застанал публично в нейна подкрепа! Това явно означава, че ГЕРБ подкрепят педофилията във всичките и форми!

А видяхте ли учебника за 6 клас по "Човекът и ............." забравих кой точно предмет, който показа във видео госпожа Нинова? Какви неща пише в учебника и какви въпроси задават на 12 - годишни деца?

Джендър - идеологията е вече тук и трябва да и се противопоставим с всички сили! Моля Ви, подпишете петицията на БСП за организиране на референдум за джендър - идеологията!

Хора, пазете непълнолетните си дъщери не само от мъже, но и от сбъркани жени! Забранете им да общуват в интернет с непознати зрели жени извън тези в семейството и учителките в училище!

НПО - активистките са налазили фейсбука, и мен ме тормозят, слагат хилещи се емотки на всеки нормален човек, който изрази подкрепа към Юлиян Вергов!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ясно, значи сега подкрепяш БСП. А какво стана с Възраждане? Нали и те хокат и правят петиции срещу джендърите?

Възраждане или БСП ще ни спасят по-добре?

Последно кой е по-по-най и на кои ше туриш своя глас на предстоящите избори? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Sliderum2 написа:

Пазете си децата от гейпросащесср трололинките! Не се знае кои от тях са само умнокрасиви, а кои са по-"надарени" и посягат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Ех, като написах "гейпросащесср трололинки", все едно си знаех че ще последва подозрителна активност.

А как ще коментираш видеото с вашия вожд? Даже руснаците нямат идея защо е направил това, което се чува и от видеото. "Пресслужбата на Кремъл така и не коменира, за да обясни характера на действието извършено от главата на държавата."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От видео от другата тема:

Краварите са приели че джендърите от биологично мъжки пол могат да забременяват и сега обсъждат правото им на аборт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Гражданин написа:

А как ще коментираш видеото с вашия вожд? Даже руснаците нямат идея защо е направил това, което се чува и от видеото. "Пресслужбата на Кремъл така и не коменира, за да обясни характера на действието извършено от главата на държавата."

Защото вече съм коментирал и оборил на друго място. Мързи ме да си търся из творчеството. Ако теб не те мързи, намери си го сам. Минало е над месец от тогава, или повече, но все пак съм почти сигурен, че е през тази година. 

П.П. Даже оборването касаеше снимки с това съдържание, не помня дали имаше видео публикувано от клеветника.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Защото вече съм коментирал и оборил на друго място. Мързи ме да си търся из творчеството. Ако теб не те мързи, намери си го сам. Минало е над месец от тогава, или повече, но все пак съм почти сигурен, че е през тази година. 

Ти си длъжен да обясниш, не аз да си търся сам отговора. Темата е нова и гореща. Съответно трябва да се потрудиш малко, за да се докажеш на господарите си. Не може така да оставиш вожда без обяснение на действията му. А и на много хора ще им е интересно да чуят опорката ти.

преди 5 минути, Филипов написа:

От видео от другата тема:

Краварите са приели че джендърите от биологично мъжки пол могат да забременяват и сега обсъждат правото им на аборт.

100% е вярно щом идва от форумния видео пропагандист! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Гражданин написа:

Ти си длъжен да обясниш

Пред кого, или пред кои съм длъжен? Май единствено пред гейпросащесср трололинките. Може да ми поискаш обяснение, ако се идентифицираш тук публично като такъв човек.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пред кого, или пред кои съм длъжен? Май единствено пред гейпросащесср трололинките. Може да ми поискаш обяснение, ако се идентифицираш тук публично като такъв човек.

Защо да се идентифирам публично като някой който не съм? Аз нямам нищо общо ни с гееве, ни със САЩ, ни с ЕС, освен, че съм гражданин на република България, която е в ЕС. Просто се присмивам на глупостите, които соц евразийските тролове пишете. Вие сте ходещи мемета. Затова съм тук, защото сте ми смешни и се забавлявам много като ви се смея как ви затапвам или поставям в неудобни ситуации.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Гражданин написа:

Защо да се идентифирам публично като някой който не съм? Аз нямам нищо общо ни с гееве, ни със САЩ, ни с ЕС, освен, че съм гражданин на република България, която е в ЕС. Просто се присмивам на глупостите, които соц евразийските тролове пишете. Вие сте ходещи мемета. Затова съм тук, защото сте ми смешни и се забавлявам много като ви се смея как ви затапвам или поставям в неудобни ситуации.

Според теб, така ли би писал и наричал опонентите си, един възпитан и образован българин, или дори, дали един истински българин би определил като свои опоненти тези, които не си падат по извращенската пасмина сащ/есср и техните действия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според теб, така ли би писал и наричал опонентите си, един възпитан и образован българин, или дори, дали един истински българин би определил като свои опоненти тези, които не си падат по извращенската пасмина сащ/есср и техните действия?

Не виждам проблем да посочвам нещата, от които ми става смешно. Това, че сте в обсега на смешната част от интернет си е ваш проблем, не мой. Прекалено много крещите, за да се забелязвате и това става. Смеят ви се. Ако кротко си седяхте, никой нямаше да ви се смее на сектата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Анче,монетата винаги има две страни.Нейната дума срещу неговата.Аз лично не вярвам,тя да е искала нещо от дъщеря му…

Не знам дали знаеш,но доста 12 годишни вече са сексуално активни..не знам какво пише в учебника и какъв е този клип но едва ли нещо би могло да стресне “младото” поколение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Тетя написа:

Анче,монетата винаги има две страни.Нейната дума срещу неговата.Аз лично не вярвам,тя да е искала нещо от дъщеря му…

Не знам дали знаеш,но доста 12 годишни вече са сексуално активни..не знам какво пише в учебника и какъв е този клип но едва ли нещо би могло да стресне “младото” поколение.

Значи намираш за съвсем нормално зряла жена да пише сексуални намеци към 15 - годишно момиче? Ти у ред ли си?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Тетя написа:

12 годишни вече са сексуално активни.

лесбийки?

Опитвам се да ти допълня мисълта и се питам, дали смяташ за правилно нещо, само защото се случва?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Anneliese написа:

Значи намираш за съвсем нормално зряла жена да пише сексуални намеци към 15 - годишно момиче? Ти у ред ли си?

Анче да съм казала някъде,че АЗ го намирам за нормално?!? Написала съм,че не вярвам да е имало такова нещо. По-скоро бащата е имал взимане-даване.

лесбийки?

Опитвам се да ти допълня мисълта и се питам, дали смяташ за правилно нещо, само защото се случва?

Защо пък лесбийки?!? Написала съм “12 годишни са вече сексуално активни” т.е може да са и момчета и момичета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Тетя написа:

Анче да съм казала някъде,че АЗ го намирам за нормално?!? Написала съм,че не вярвам да е имало такова нещо. По-скоро бащата е имал взимане-даване.

Охо, виж какво, вярванията ти определено са пристрастни към феминизма, който вече е само част от джендер идеологията. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Охо, виж какво, вярванията ти определено са пристрастни към феминизма, който вече е само част от джендер идеологията. 

Добре си запознат с джендър идеологията май ;) Щом те влече… 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Тоест, ако има някакво равенство между феминизма и джендър идеологията, значи вече има не само джендъри ами и джендърки?

Става много интересна цялата идеология.

Разкажи още.

преди 2 минути, Тетя написа:

Добре си запознат с джендър идеологията май ;) Щом те влече… 

Определено си го увлича. Много е чел по темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Гражданин написа:

Тоест вече има не само джендъри ами и джендърки?

Странно, защо правиш такова разделение? Би ли обяснил? Аз гледам на явлението като съвкупно. Може в началото феминизмът да е бил самостоятелен. Достатъчно отдавна не е така. Искаш ли да поговорим и за маскулизмът, или както още се нарича маскулинизъм. Да му се не види, никой не защитава правата на мъжете, които са мъже, а не нещо друго. Защото не са част от лгбтиазп+++ редиците. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

27BIDEN2-jumbo-v3.jpg

joe-biden-touching-little-girls-kids.jpg

Тоя е мега отвратителен!:tease2::vomit:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...