Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Anneliese

Препоръчан отговор

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

А това е куку1.

Куку, ти къф си?

Съветския чугун, комуниста Слидерум, защитава мосейковската принцеса :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 11 минути, Coco1 написа:

Съветския чугун, комуниста Слидерум, защитава мосейковската принцеса :giggle1:

Отклоняваш въпроса, като същинска жена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Странно, защо правиш такова разделение? Би ли обяснил? Аз гледам на явлението като съвкупно. Може в началото феминизмът да е бил самостоятелен. Достатъчно отдавна не е така. Искаш ли да поговорим и за маскулизмът или както още се нарича маскулинизмът. Да му се не види, никой не защитава правата на мъжете, които са мъже, а не нещо друго. Защото не са част от лгбтиазп+++ редиците. 

Не знам, другарю. Ти прокара тази теза, че феминизма залита към лгбтиазп+++. Явно е толкова слаб в последно време, че си търси помощ от тия редици. Тип "аз на тебе, ти за мене". Малцинствата явно се подкрепят и лудите често се сливат в "една среда", в която могат да виреят всякакви откачалници. И ако може и по-езотерично да се обясня, понеже рационално обяснение за такова поведение нямам, енергията им съвкупно на едно място образува "егрегор", в който биотоковете им се смесват и става някакво кълбо от простотия, надвикване и т.н.  Аз не защитавам тезата, че нечии права трябва да са повече от нечии други. Всеки, който ми вряска, развява знаменца, независимо дали са шарени или в национални цветове, бие тъпани, нарушава ми спокойствието да ми обяснява по сектантски как било то рОдината ми е най-важното в живота или пък някоя политическа партия, че ще ме оправя и т.н. ми е повод за смях. Има културни начини да си обясниш ситуацията и без да крещиш. Темата тук също ще е някакво вряскане от троловете на Корнелия и копейката. Гееве само не виждам още във форума, освен ако някой от другарите не си признае най-накрая, че там сте общо взето доста така крещящи, а тази черта понякога издава или хвърля доста съмнения в тази посока. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Anneliese написа:

Тоя е мега отвратителен!:tease2::vomit:

От клубът на синьото око. 

70357698_2418681581554639_41285936203012

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Гражданин написа:

А за Слави имаш ли колаж колко деца е целувал и прегръщал?

Не, само на твоя вожд Бидон и на американците от САЩ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Гражданин написа:

А за Слави имаш ли колаж колко деца е целувал и прегръщал?

До преди някой месец горкия мустак, пееше за цивилизования свят, но старците комуняги го скастриха и обърна плочата :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Гражданин написа:

че феминизма залита към лгбтиазп+++. 

Не е вярно. Не съм правил разбор. Ето, сега ще го сторя. Навремето, феминизмът беше самостоятелен. После се възродиха, както историята ни учи за империите в упадък(древна Гърция, специално Спарта, Западната Римска империя и т.н.) лгбтиазп+++ извращенствата. В началото, стартът им не ги направи желани и не предизвиква толерантност. Прикачиха се към феминизма, за което главна роля изиграха лесбийките. Лека полека лгбтиазп+++ се разрастна и придоби влияние и съратници в политиката и "изкуството", как се наричаше оня игрален филм от 70-те с лесбийките, които се цунаха на финала? След това феминизмът просто остана вграден в лгбтиазп+++ и избяга от ръцете на истинските жени, в тези на лесбийките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Гражданин написа:

Нямам си вожд.

DenseFlusteredCoqui-size_restricted.gif?

Щип щибидитип, щибиди!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Sliderum2 написа:

Кво шипане, изрУда направо си отърква дюкяна в детето.

Защо когато Байдън пипа детето е изрод, а когато Путин целува детето по корема на видеото от първата страница няма никакво обяснение?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Anneliese написа:

Тоя е мега отвратителен!:tease2::vomit:

Такива снимки има и със соц лидерите кокото искаш ама за тях ни вопъл ни стон а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, petie1 написа:

Такива снимки има и със соц лидерите кокото искаш ама за тях ни вопъл ни стон а?

Намери ми такива снимки на Йосиф Сталин и Тодор Живков.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, petie1 написа:

По присъщо е за американците от САЩ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Гражданин написа:

Защо когато Байдън пипа детето е изрод, а когато Путин целува детето по корема на видеото от първата страница няма никакво обяснение?

Бях намерил страница с интервю с майката на детето. Тя не мисли като гейпросащесср трололинките. Не мисли извратено като тях за случилото се и го обяснява подходящо с традициите в Русия. Може и да се лъжа и да е било в друга тема, но по-скоро си е там, в темата за "Войната в Украйна".

На 16 май 2022, Мирко публикува колаж от подбрани снимки с Путин, когато е сред народа и как се представя, разговаря, прегръща и целува деца. Не ми се получава да намеря точно този отговор, който описвам частично в началото на този коментар, а ме мързи да прелиствам темата, за да стигна до него. В онзи отговор имаше и връзка към интервюто. Мирко може и да си спомня и ако е почтен човек и се оправя по-добре с търсачката, да намери и покаже онзи ми отговор.

П.П. Затова пък намерих в интернет самото интервю към което бях дал връзка. Четете и плачете гейпросащесср трололинки!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Anneliese написа:

Намери ми такива снимки на Йосиф Сталин и Тодор Живков.

Цуни Гуни

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Аз деца не виждам на снимките. Само големи възрастни мъже.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как да го направим???? В следващото НС ще имат мнозинство и ще приемат-

1. Да пратим войници в Украйна
2. Да влезем в еврото
3. Да приемем Истамбулската Конвенция

Айде давайте акъл как да стане целата галимация ... без калашници!!!!!!!!!!

КАК?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Бях намерил страница с интервю с майката на детето. Тя не мисли като гейпросащесср трололинките. Не мисли извратено като тях за случилото се и го обяснява подходящо с традициите в Русия. Може и да се лъжа и да е било в друга тема, но по-скоро си е там, в темата за "Войната в Украйна".

Абе за светивен лидер кат Путин такива глупости не трябва да се допускат и това трябва да го знае ПР отдела на Кремъл

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Аз деца не виждам на снимките. Само големи възрастни мъже.

Това ми е достатъчен отврат и без деца

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, petie1 написа:

Абе за светивен лидер кат Путин такива глупости не трябва да се допускат и това трябва да го знае ПР отдела на Кремъл

Явно си скаран с PR. Никога не бих те наел с такава цел. Бащицата на Русия, демонстрира бащинско отношение, така както е в традициите на руснаците. Такъв тип държане, е правилният начин да се представиш, за да те обича народът и да те подкрепя много повече отколкото шибЪни наемници биха били верни на работодателя, който им плаща да работят за него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Сър Пичук написа:

Как да го направим???? В следващото НС ще имат мнозинство и ще приемат-

1. Да пратим войници в Украйна
2. Да влезем в еврото
3. Да приемем Истамбулската Конвенция

Айде давайте акъл как да стане целата галимация ... без калашници!!!!!!!!!!

КАК?

БЕЗ ОРЪЖИЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ!

Знаел е и ги е прикривал! Нещастник, да гори в ада, дано!

https://www.24chasa.bg/mneniya/article/14000071

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво съм се ориентирал към козичките. Изглежда това не е (нито ще стане скоро) тема за излияния на някоя от форумните откачалки. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...