Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

току-що, АСПЕКТ написа:

Не виждам в поста ѝ злоба.

Аз виждам.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 12 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Интересно, искащите в темата да "защитават" децата си са тези , които самите те нямат такива! А те нямат такива , защото са нефелни по природа и педерунгели, видно от задълбочените знания и обсебеност в тематиката тук и в други теми. Оказва се , че нашите деца трябва да ги предпазим от самите тях !

Припозна ли се?

преди 2 минути, Тетя написа:

Аз виждам.

Но няма проблема тази дума?

https://bg.m.wiktionary.org/wiki/нефелен

Или с тази 

педерунгели

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Припозна ли се?

Но няма проблема тази дума?

https://bg.m.wiktionary.org/wiki/нефелен

Или с тази 

педерунгели

Засяга правото на другите да имат деца.И преди е кълняла по темите.Така го виждам аз! 

преди 3 минути, Тетя написа:

Засяга правото на другите да имат деца.И преди е кълняла по темите.Така го виждам аз! 

Просто му е казала, да си гледа своята работа, защото никой не знае и не е защитен.  Кълнене е примерно друго, поне за мен.

Аз съм най-малко човекът, който ще бъде адвокат на Полина, но .. 

Както и да е! Както преценят администрация и модераторите.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Просто му е казала, да си глед.а своята работа, защото никой не знае.

В качеството си на какъв я защитаваш? 

преди 5 минути, Тетя написа:

В качеството си на какъв я защитаваш? 

Не я защитавам. Обективен съм. Точно пък аз да я защитавам. Тя мрази турците, немците. 😀

Има подсекция за право и юридически консултации. Питайте там дали се засягат права в случая. Залагам, че може да намерят някаква свързаност с новонормалният политкоректен вариант на описание на как беше...реч на омразата? Но едва ли нещо повече от косвено косвена връзка със самите права за чест и достойнство. Всъщност, забравих дали последните са човешки право, но и да са, май са свързани с някои други, различни неща от използването на начини на изразяване на мнение.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не я защитавам. Обективен съм. Точно пък аз да я защитавам. Тя мрази турците, немците. 😀

Здрасти! И кълне! 

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Има подсекция за право и юридически консултации. Питайте там дали се засягат права в случая. Залагам, че може да намерят някаква свързаност с новонормалният политкоректен вариант на описание на как беше...реч на омразата? Но едва ли нещо повече от косвено косвена връзка със самите права за чест и достойнство. Всъщност, забравих дали последните са човешки право, но и да са, май са свързани с някои други, различни неща от използването на начини на изразяване на мнение.

Как да сме политкоректни или толерантни към джендърите, след като те самите не са милостсливи към самите тях. Полагат се на химическа кастрация, пият таблетки и не искат да са някакво 100 процента същество. Между 60 или 50 процента.  Било то жена или мъж, никой не знае за какво се борят. Нещо междинно. Всичко клони към проблеми с психиката. Но не искат да ги лекуват, защото ги смятат за здрави, а здравите ги смятат за болни.

• Автор

Не сложих списъка като реклама. Всъщност се изненадах, защото не знаех, че това чудо БХК освен че досаждат по телевизиите да раздават непоискан акъл, ами и издават и книги! Мислех, че са само едни досадни говорилници  и че ходят да подкупват разни хора да им прилагат политиките.

Вижте това. Нямало джендър идеология в България, а? Предполагам, че това го раздават на всички учители. Ужас!

3514166.jpg

преди 38 минути, АСПЕКТ написа:

Как да сме политкоректни или толерантни към джендърите, след като те самите не са милостсливи към самите тях. Полагат се на химическа кастрация, пият таблетки и не искат да са някакво 100 процента същество. Между 60 или 50 процента.  Било то жена или мъж, никой не знае за какво се борят. Нещо междинно. Всичко клони към проблеми с психиката. Но не искат да ги лекуват, защото ги смятат за здрави, а здравите ги смятат за болни.

Доколкото не е насочено към конкретна личност в качеството му на самата личност, а не към анонимен или не профил, но чрез който не представя реалното си аз поведение, а целенасочено играе различна от реалният си живот социална роля и публикува коментари които не защитава в реалният си живот, не виждам причини за юридически последствия, тъй като реалната личност не бива обиждана, а само ролята която играе(по известни на тази личност причини, може би платени (?)).

преди 6 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не е нужно да имаме деца, че да искаме да защитаваме децата. Аз съм твърде млад, че да имам деца; още не съм си устроил живота. Под 25 години съм.

Ти един скрийншот не искаш да дадеш, че си писал на DW, a очакваш да ти повярваме, че даваш вярна информация на колко си. 

И нали знаеш, че децата растат и оформят обществото. Ако имаме деца, които са мишени на деморализация и дехуманизация, какво общество ни очаква в бъдеще, когато тези деца прораснат, станат възрастни и заменят старото поколение?

Ако днешните деца са субекти на Западна (либерална) деградация, то след 15-20 години обществото ще се състои от престъпници, наркомани, убийци, педофили, изнасилвачи и дисфункционални индивиди, което би довело до колапс на обществото. Този колапс вече се случва в държавите, където либерализма е в най-напреднало ниво.

Няма никаква логика в думите ти, защото западното общество отдавна да се беше разпаднало от деградация. В прекрасна Русия какво има в момента? По кои жизнени показатели са най-силни?

И дори никога да нямам деца, това не би променило факта, че не искам да живея в антиутопия. Това е причината, поради която не искам либерализма да инфилтрира съзнанието на хората (възрастни, млади, деца, подрастващи...) в държавата, в която живея.

Та ти вече живееш в антиутопия. Поглъщаш със съзнанието си огромни количества вредна за нормалното функциониране на мозъчната дейност на човек евразийска пропаганда и ги проектираш тук. Възприел си го за някаква мисия даже. 

преди 15 минути, Coco1 написа:

Съветските другарчета от Мосейково са длъжни да се защитават

Абсолютно! 

преди 2 часа, Anneliese написа:

Предполагам, че това го раздават на всички учители. Ужас!

Ама само си предполагаш, но няма такова нещо!

Както сектата "Свидетели на Йехова", имат си книжки и литература, но никой не ги раздава в училищата.

Обаче има пискливи жени, които нищо не разбират и дават това за пример вкарвайки лъжата, че такава литература насила я пробутват видиш ли и МОН и какво ли не са много навътре в конспирацията. Общо взето е заради липса на акъл, параноя и т.н.. И от тази простотия блажнят евразийските партии, защото те отново могат да се възполжват от овчата простотия и да кажат "Ето, вижте, новини - щом хората го вярват, значи е така! Треперете и се стахувайте от злия запад! Елате при нас заедно да отидем при Путин да ни гушне! Да ни осигури бащина православна антихомосексуална прегръдка! Ценностите ни трябва да станат като руските! Само война и смърт в името на рОдината и дворците на нашите супер хетеро вождове с големи ракети!"

Странно, как някои разбират заглавието на темата, което е:

"Да защитим децата си от джендър - идеологията!"

като:

"Да защитим и пропагандираме джендър - идеологията!"

???

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Странно, как някои разбират заглавието на темата, което е:

"Да защитим децата си от джендър - идеологията!"

като:

"Да защитим джендър - идеологията!"

???

Само да вметна,думата джендър преведено от анг. език означава “пол”.Успокойте се всички,едва ли има/ще има големи корени в България.

Може ли някой да даде линк , къде е разяснено научно какво е и какво проповядва тази идеология  "Джендър идеология"? Сякаш тук има дости запознати с темата, нека споделят!

преди 9 минути, Тетя написа:

Само да вметна,думата джендър преведено от анг. език означава “пол”.Успокойте се всички,едва ли има/ще има големи корени в България.

То няма да има, но те врещят, защото са религиозни. Сектата им е русофилска. И понеже Русия си води някаква идеологическа война на ценности, за да възпитава коренното си население от скоти в някакво послушание към управляващите ги кланове и местни феодали, тук-таме има някакви индивиди, със също толкова робска психика, които попиват от същата пропаганда и яко ги работи. Затова ще ти рецитират до дупка за джендърите даже и да не ги виждат.

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Може ли някой да даде линк , къде е разяснено научно какво е и какво проповядва тази идеология  "Джендър идеология"? Сякаш тук има дости запознати с темата, нека споделят!

Джендър идеология има само според руската пропаганда.

преди 9 минути, Тетя написа:

Сигурно се досещаш какво се има предвид с това общо наименование. Не се прави на ощипана. 

преди 11 минути, Тетя написа:

Едва ли това означава.

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ниското напрежение си е ниско. Ожени си профила за този на овченцето, може обединеният ви капацитет да престане да бъде демонстративно липсващ.  :)

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Сигурно се досещаш какво се има предвид с това общо наименование. Не се прави на ощипана. 

Едно е биологично, другото е под натиска на обществото. Има разлика. 

преди 4 минути, petie1 написа:

Да ама те го смятат за гееве, нали го виждаш Ладата все това му се привижда?

Ааа да сетих се какво й липсва на темата ей тва

Снимката е илюстративна

И те са били джендери.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Петя, я прочети какво пише тук. Ако обичаш. 

Нали сте русофили и не признавате евроджендърския съюз? Какво му защитаваш правилата?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.